#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Pavlov VR

Купити комп'ютер для Pavlov VR

Pavlov VR - комп'ютерна VR-гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Vankrupt Games в 2017 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Pavlov VR
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Pavlov VR
  5. Огляд гри Pavlov VR
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Pavlov VR від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра позиціонується як один з найбільш реалістичних VR-шутерів на сьогоднішній день.

Після релізу Pavlov VR отримала позитивні відгуки від критиків і гравців. В Steam вона набрала більше 23 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Pavlov VR

 

У переважній більшості для VR-ігор потрібне хороше залізо. Pavlov VR з цієї серії, тому вам варто обзавестися ігровим комп'ютером з продуктивною відеокартою. Працює гра тільки на 64-розрядній операційній системі Windows 10. Важить всього лише 30 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Pavlov VR

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Pavlov VR

  • Процесор: Six Core
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Pavlov VR

 

Який процесор потрібен для Pavlov VR

Pavlov VR - вельми вимоглива гра, для якої потрібен хороший ігровий комп'ютер. У ньому повинен бути встановлений 6-ядерний процесор з підтримкою Turbo Boost і Hyper-Threading. Вибираємо з останніх поколінь Intel і AMD: Intel Core i5-10400F / AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i5-11400F / AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i5-10600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Pavlov VR

Вимоги до відеокарти у Pavlov VR високі, тому відразу перейдемо до серії RTX від Nvidia. Вона складається з продуктивних відеопроцесорів, які підтримують такі технології як трасування променів і DLSS 2.0. Перша покращує якість відбитків і тіней, роблячи освітлення більш реалістичним. Друга призначена для підвищення рівня FPS і підвищення чіткості деталізації дрібних об'єктів. Вибір почнемо з Nvidia GeForce RTX 2060, яка зуміла відзначитися як «хороший боєць». Для максимального ефекту рекомендуємо звернутися до Nvidia GeForce RTX 3060 Ti і Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Pavlov VR

Для Pavlov VR ми рекомендуємо встановлювати 16 гігабайт оперативної пам'яті. Такої кількості буде достатньо і для комфортної роботи з програмним забезпеченням. Як накопичувач, встановлюємо SSD-диск.

 

 

Огляд гри Pavlov VR

 

Атмосфера

Дуже багато гравців до сих пір не зазнали емоцій, які дарують VR-ігри. Справа, як завжди, в фінансах, адже VR-обладнання коштує недешево. Додайте до цінника ще й гарну відеокарту і на виході отримаєте кругленьку суму, яка змусить вас задуматися: «Купити новий телефон і залишити ще кілька тисяч на пиво чи обзавестися таки бажаним шоломом?». Вибір стоїть за кожним, але сьогодні ми спробуємо передати ті чудові відчуття, які ми отримали в грі Pavlov VR.

Pavlov VR випущена невеликою незалежною канадською студією, яка розмістилася в Ванкувері. Гра вийшла в 2017 році і створила великий резонанс, але, незважаючи на це, тільки сьогодні вона починає набирати ще більшої популярності. Тут немає сюжету, адже гра розрахована на багато користувачів, сильно залежна від ком'юніті. Саме останнє займається створенням спонтанних сюжетів, а також контентним наповненням.

 

Геймплей

Першим надбанням Pavlov VR є людський фактор. Якщо в тому ж Counter-Strike вас закидають на карту і кажуть, що потрібно всіх вбити, в цій грі правила можна обійти. Ігрове співтовариство тут - абсолют. Саме гравці створюють захоплюючі сюжети, кожен з яких не схожий один на одного. У Pavlov VR кожен боєць може спілкуватися один з одним по голосовому зв'язку (в більшості випадків в VR-окулярах є вбудований мікрофон). Всі рухи вашого тіла відображаються вашим віртуальним тілом. А тепер уявіть ситуацію: на шляху ви зустрічаєте противника, який розмовляє по телефону в реальному світі. Жестами він показує, що зайнятий - чи станете ви вбивати такого гравця? У більшості випадків гравці в Pavlov VR вибирають варіант пощадити, адже тут немає токсичної поведінки, як в тому ж CS або Dota 2. Сюди приходять пофанитись, а все інше на потім.

Pavlov VR вкрай реалістична гра. Тут реально потрібно навчитися стріляти, щоб не вихоплювати в кожному раунді першим. Гра дуже скрупульозно намагається відтворити реальність, завдяки чому ви навіть можете вистрілити в себе (результат - смерть). Ви можете стріляти з автомата, утримуючи його однією рукою, можете взяти два Калашникова в обидві руки і палити по всьому і вся, можете спробувати стріляти з AWP з однієї руки, ось тільки через віддачу ви постійно будете піднімати її з підлоги. Кожна пушка тут поводиться по-різному, навіть вагу кожної ви зможете «відчути».

Якщо в інших VR-шутерах перезарядка відбувається за рахунок протискування всього лише однієї кнопки, Pavlov VR зуміє вас спантеличити. Перезарядка тут - серйозний процес, який вимагає знань і швидкості. Кожна пушка в грі перезаряджається як справжня. Тобто, вам потрібно потягнути за затвор і вставляти кулі одна за однією, якщо це гвинтівка. Кулі, до речі, дістаємо з кишені - вони можуть випадати з рук, через що доведеться знову лізти в підсумок (або ту ж кишеню). Якщо у вас в руках Калаш, доведеться легким рухом руки відстебнути магазин і вставити новий. Любите постріляти з револьвера? Що ж, готуйтеся поповнювати його кулями кожні п'ять секунд, після чого граціозним рухом руки вставляти барабан на місце. Перемога в Pavlov VR залежить не тільки від швидкості вашої реакції, але і від схеми «спритність + знання». Якщо ви взяли пушку, яку не знаєте як перезарядити, готуйтеся до смерті. Дуже часто на карті ви побачите людей, які просто не розуміють, як вставити в автомат новий магазин. Вбити їх або залишити живими? Вибір тільки за вами.

Pavlov VR поверне вам ностальгію. У грі присутня величезна кількість карт з Counter-Strike: Dust 2, de Nuke, aim_headshot, Office - всі вони відмінно відтворені. Незважаючи на тисячолітнє знайомство, вони подарують вам абсолютно нові емоції. Також в грі ви зможете знайти масу карт з інших ігор. Наприклад, автор цієї статті недавно натрапив на Агропром з «Тінь Чорнобиля».

Стрільба в Pavlov VR виглядає відмінно. Прекрасний звуковий супровід і відчуття імпакту будуть переслідувати тебе завжди. Стволи поводяться вельми реалістично, до того ж стріляти можна як з двох рук, так і з однієї. Професійні гравці надають перевагу прицільній стрільбі - вистачає всього лише кількох куль для вбивства ворога, тоді як з ножа можна зняти за один удар. До речі, ніхто не забороняє увімкнути режим маніяка і відправитися рубати всіх з ножа. На деяких серверах це дуже ефективна тактика.

 

Графіка

Незважаючи на те, що VR-ігри забезпечують вас реалізмом і унікальними відчуттями, вони рідко забезпечують гравця фотореалістичним зображенням. Pavlov VR поповнює список таких ігор, хоч графіку поганою не назвеш. Вона - щось середнє між CoD Modern Warfare 2 Remastered і CS:GO. В багатьох випадках графічний рівень цієї гри залежить від карт, на яких граєш. Деякі здадуться і зовсім дивовижними, тоді як інші просто симпатичними.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Pavlov VR від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE ви зможете купити кращу ігрову збірку. У нас величезний асортимент, тому кожен клієнт зможе підібрати комп'ютер під власний смак. Ігрові збірки від ARTLINE - це не тільки потужність, але й красива зовнішність. Переконатися в сказаному ви зможете в списку з кількох ігрових ПК нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги Pavlov VR для ПК

ARTLINE Gaming X39v47 - ігровий ПК в стильному корпусі з LED-підсвіткою на кулерах. Кулер Tower охолоджує 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz), який ми рекомендували вам вище. Файлове сховище в цій збірці представлено SSD-накопичувачем на 1 терабайт пам'яті. Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 ГБ) - прекрасний варіант за адекватною ціною. Об'єм оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Pavlov VR для ПК

ARTLINE Gaming X53v24Win - ігрова збірка з встановленою операційною системою Windows 10. Укомплектована 6-ядерним процесором 2021-го року випуску під назвою Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з роботою на 12 потоків. Як і в попередній моделі, в цій ви можете побачити ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з retracing і DLSS 2.0. Присутньо 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і SSD-накопичувач на 1 терабайт. Виконано ПК в корпусі QUBE BREEZE.

 

Ультра системні вимоги Pavlov VR для ПК

ARTLINE Gaming X91v25 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10600KF, який працює на 12 потоків в тактовому діапазоні 4.1 - 4.8 GHz. Модель розроблена в корпусі QUBE WIZARD. Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з великими можливостями по продуктивності. Накопичувачів у збірки два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

4К системні вимоги Pavlov VR для ПК

ARTLINE Gaming X79v28 - ігровий ПК з 10-ядерним процесором Intel Core i9-10900F (2.8 - 5.2 GHz) з 20 додатковими потоками обробки. Модель оснащена потужним ігровим відеопроцесором Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB) і 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Як і попередня збірка, виконана в корпусі QUBE WIZARD. Накопичувачів два: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки режимів гри в Pavlov VR?
  • Тут ви знайдете практично всі відомі режими в шутерах.

 

  • Чи можна грати з ботами в Pavlov VR?
  • Так, звичайно.

 

  • Де купити Pavlov VR?
  • В офіційному магазині Steam