#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Lost in Random

Купити комп'ютер для Lost in Random

Lost in Random – комп'ютерна гра в жанрі action / adventure, розроблена студією Zoink у 2021 році та видана компанією Electronic Arts для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Lost in Random
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Lost in Random
  5. Огляд гри Lost in Random
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Lost in Random від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми потрапляємо в казковий світ королівства Випадковості, в якому дівчинка Івен має знайти свою сестру.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Lost in Random

 

Lost in Random піддається широкому налаштуванню. Для гри можна використовувати як посередній комп'ютер, так і бюджетну ігрову збірку. Вона підтримує DirectX 12. Займає 20 гігабайт вільного простору і працює лише на 64-розрядній Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги Lost in Random

  • Процесор: AMD FX-6100 / Intel Core i3-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 / AMD Radeon R9 270X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Lost in Random

  • Процесор: Intel Core i7-7700K / AMD Ryzen 7 2700X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Lost in Random

 

Який процесор потрібний для Lost in Random

Оскільки гра підтримує DirectX 12, має сенс підібрати процесор з великою кількістю додаткових потоків для обробки. Концентруємо увагу на Intel Core i5-10400F. Це 6-ядерний чіп з роботою на 12 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для Lost in Random

Для Lost in Random рекомендуємо вибрати Nvidia GeForce GTX 1660. Вона яскравий представник бюджетного класу з 6 гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Якщо ви хочете версію потужніше, купіть 1660 SUPER або Ti з типом пам'яті GDDR6.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Lost in Random

Lost in Random може бути запущена з 8 гігабайтами ОЗУ, але рекомендуємо встановити всі 16. Гра добре оптимізована, тому можна обійтися HDD-накопичувачем.

 

 

Огляд гри Lost in Random

 

Атмосфера

А ви любите моторошні казки? З темним фантастичним світом та його дивовижними мешканцями? Британська студія Zoink обожнює. Завдяки своїй любові до казкових світів у 2018 році ми побачили чудовий платформер з нехитрою назвою Fe, який отримав хороші оцінки від критиків. Розробники не зупинилися на досягнутому і вже за три роки продемонстрували свій новий проект під назвою Lost in Random. Це сюрреалістична казка в дусі «Аліса в Країні чудес» Льюїса Керролла, яка також нагадує творчість американського кінорежисера Тіма Бертона.

Ми потрапляємо до казкової країни Випадковість, у якій править Чорна Королева. Править вона лише формально, оскільки всі дії у країні вирішує випадок – як випаде шестигранний кубик, так і буде. Усі жителі країни Випадковості повинні підкорятися нагоді. Використовуючи його, Королева вигадує найнезвичайніші вказівки - намагалися колись весь день навмисне ходити з сумним виразом обличчя? У правительки є свої піддані, незвичайні істоти, які виконують її забаганки і займаються пропагандою. Розділено королівство на шість провінцій. Коли діти досягають 12-річного віку, вони повинні підкинути кубик, який визначить у якій саме провінції вони житимуть усе своє життя. Комусь пощастить жити у великому будинку, а комусь удача не посміхнеться, відправивши його у жахливе місце.

У центрі сюжету 12-річна дівчинка Івен. Вона має сестру Одд. Коли час настав, Одд підкинула кубик - він подарував їй можливість жити в замку Чорної Королеви, хоч звідти так ніхто і не повертався. Сестри були розлучені, проте Івен вирішила чинити опір випадку і вирушила на пошуки сестри. У цій подорожі їй протистоїть ціле королівство. То наскільки ж глибока кроляча нора?

 

Геймплей

Чудовий художній стиль Lost in Random приносить океан яскравих вражень. Якщо ви любите подібну мальовку та страшні казки, гра поповнить список улюблених проектів. Ми потрапляємо в сюрреалістичний світ, різноманітний та незвичайний, у якому Івен – голка у копиці сіна. Світ розділений на шість локацій, всіх їх потрібно пройти, щоб дістатися кінцевої мети. Кожна локація унікальна, максимально відрізняється від майбутньої та попередньої: одна з будинками, в яких світяться вікна-очниці; інша з військовими траншеями; третя – величезне казино. Lost in Random вийшла дуже різноманітною, хоч моделі кожної місцевості полюбляють повторюватися. Всі карти максимально коридорні та прямолінійні. Чому? Тому що Lost in Random – сюжетна гра.

Тут не таку велику роль відіграє геймплей, як сюжетна складова. Вона вийшла справді чудовою, хоч російську локалізацію (тим більше – українську) так і не завезли. Але переживати не варто, діалоги тут англійською для школярів, присутній крутий британський акцент, величезна кількість гумору та постійна гра слів. Діалоги прописані шедеврально, як самі персонажі. Яких тільки чуднів ви не зустрінете у цьому світі! Їхній дизайн приємно дивує, а їхні життя не тільки інтригують, а й, місцями, засмучують. Lost in Random може бути похмурою, незважаючи на віковий рейтинг 12+. Тутешній світ несправедливий і суворий, але спробуємо це виправити.

Бойова система відрізняється від багатьох інших адвенчур від третьої особи. Ми битимемося з великою кількістю супротивників, ось тільки зброю для цього підбиратиме випадок. Супутник Івен – гральний кубик. Його потрібно прокачувати, можна віддавати команди зі збирання кристалів. Нагромадили шкалу – підкинули кубик та вибрали одну карту з колоди. Діляться карти на кілька типів, забезпечуючи героїню різною зброєю: від кидальної до зброї ближнього бою. Під час кидка кубика час уповільнюється, після чого ми отримуємо потрібну нам пушку. Пізніше можна буде комбінувати карти, тому що ворогів буде дуже багато, до того ж під кожний тип потрібно вибирати певну зброю. Типів атак небагато. Від типу зброї залежить швидкість атаки та шкода. Є в грі і два типи луків для знищення гадів, що літають і повзають. Успішно лук можна застосовувати і проти польових ворогів.

З різнотипністю ворожого сектора справи йдуть не так добре. У грі лише шість видів роботів, з якими нам потрібно битися. Без сумніву, їх дизайн викликає лише позитивні емоції, але бачити одні й ті самі морди протягом 16 годин – річ не надто приваблива. Паттерни поведінки супротивників приблизно однакові. Виділити можна тільки камікадзе, що вибухають, і мерзенних літаючих негідників. Для вбивства потрібно збити всю смужку ХП, що розчаровує, адже в такому разі вороги перетворюються на губки для шкоди. Хоча CD Projekt RED у Кібербазі про це не задумались (можливо тому, що розробка гри почалася ще у 2012), але у 2021 така система викликає лише огиду. Втім, кожному своє. Недоброзичливців дуже багато. Гра постійно заганяє гравця на невелику арену, де спаунить неймовірну кількість ворогів. Але Івен ще та штучка, особливо після середини гри, де ми стаємо імбою. На допомогу ворогам приходять боси - розправа над ними теж не потребує зусиль.

Розбавляють геймплей всілякі загадки, ребуси, міні-ігри. Виконані вони з фантазією, як і все в Lost in Random. Подорожуючи, доводиться відкривати проходи рогаткою, яка не завдає шкоди. Були помічені баги. Особливо дратують темні екрани при кожному переході - якщо граєте без перерви, вас може охопити «епілептично-естетичний напад». Але дрібні недоліки не зможуть перешкодити правильному сприйняттю. Lost in Random – справжній шедевр для будь-якої вікової категорії.

 

Графіка

Lost in Random – яскравий приклад того, як погану графіку можна чудово завуалювати витонченою художньою стилістикою. Дивний, похмурий і водночас чудовий світ викликає бурю емоцій. Відмінно опрацьовані анімації, чудовий наратив та подача. Кожна локація унікальна і не схожа на попередню, хоч і часто повторює ті самі текстурки. Бойова система непогана, але після шести годин гри постійні однотипні битви з однотипними ворогами починають набридати. Не приносить багато радості музичний супровід, а вірніше – його відсутність. Музика у грі часто вщухає, через що доводиться мандрувати в тиші. Завищений рівень контрасту личить Lost in Random, хоч місцями гра виглядає занадто сірою і темною.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Lost in Random від ARTLINE

 

Для гри на максимальних налаштуваннях використовуйте ігрову збірку від ARTLINE. У ній ви побачите лише нові технічні рішення, що дозволяють не пропускати ААА-проекти через нестачу продуктивності. Як для ігрових, так і для робочих завдань, ігрова збірка від ARTLINE – найкращий варіант.

 

 

Стандартні системні вимоги Lost in Random для ПК

ARTLINE Gaming X55v20 - ігрова збірка з ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) на архітектурі Turing. Вона працює на 20% продуктивніше початкової Nvidia GeForce GTX 1660, використовуючи новий тип пам'яті GDDR6. Функціонує у парі з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), що працює на 12 потоків. Для зберігання файлів встановлено два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). ОЗУ - 32 гігабайти (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Високі системні вимоги Lost in Random для ПК

ARTLINE Gaming X48v24Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Збірку виконано в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвічуванням, знімними пиловими фільтрами. Має 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 GHz), 1-терабайтний SSD-накопичувач. Відеокарта – AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) з підтримкою Ray Tracing, FidelityFX.

 

Ультра системні вимоги Lost in Random для ПК

ARTLINE Overlord X76v03Win - ігрова збірка в корпусі QUBE WIZARD, всередині якої розмістився 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz) з роботою на 16 потоків. Збірка укомплектована ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB) - чудове рішення для гри в 4К. Кількість ОЗУ дорівнює 32 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming), накопичувачів два: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Lost in Random для ПК

ARTLINE Overlord X91v27 – ігрова збірка в корпусі Aerocool AirHawk з тихим та продуктивним кулером Zalman. Усередині знаходиться 6-ядерний чіп Intel Core i5-10600KF (4.1 - 4.8 GHz) з роботою на 12 потоків, а також 32 гігабайти оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming). Для роботи з графікою використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з трасуванням променів та технологією DLSS для підвищення FPS. Багато фізичної пам'яті забезпечено двома накопичувачами: SSD (1 TB) + SSD (1 TB).

Питання

+ За скільки годин можна пройти Lost in Random?
Гру можна пройти за 16 годин
+ Чи є нелінійність у Lost in Random?
Ні, гра максимально прямолінійна
+ Де придбати Lost in Random?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1462570/Lost_in_Random/