#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для King Arthur Knights Tale

Купити комп'ютер для King Arthur Knights Tale

King Arthur Knights Tale - комп'ютерна гра в жанрі покрокової стратегії, розроблена угорською компанією Neocore Games в 2021 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для King Arthur Knights Tale
  4. Як підібрати оптимальний ПК для King Arthur Knights Tale
  5. Огляд гри King Arthur Knights Tale
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для King Arthur Knights Tale від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Після смерті короля Артура, магія Авалона була видозмінена. Мерці почали підійматись з могил і знищувати все на своєму шляху. Щоб зупинити навалу мертвих, Володарка Озера воскрешає Мордреда, головного ворога короля, який повинен остаточно вбити Артура.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків і гравців. Станом на другий квартал 2021 року перебуває в ранньому доступі.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для King Arthur Knights Tale

 

Системні вимоги King Arthur Knights Tale знаходяться між середніми і низькими. Гра відрізняється хорошою оптимізацією, а також підтримує DirectX 12. Незважаючи на те, що Knights Tale - покрокова стратегія, важить вона повноцінних 60 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги King Arthur Knights Tale

  • Процесор: Intel Core i5-4690 / AMD FX-4350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 780 / AMD Radeon R9 280X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги King Arthur Knights Tale

  • Процесор: Intel Core i7-4770K / AMD Ryzen 5 1500X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для King Arthur Knights Tale

 

Який процесор потрібен для King Arthur Knights Tale

Так як King Arthur Knights Tale підтримує DirectX 12, розумно вибрати процесор, який використовує технологію багатопоточності. За таким рекомендуємо звернутися до асортименту компанії AMD, чиї процесори в переважній більшості працюють на безліч потоків. Серед 4-ядерних чіпів рекомендуємо поглянути на AMD Radeon 3 3300X (8 потоків обробки). У категорії 6-ядерних процесор зверніть увагу на AMD Radeon 5 3600X.

 

Яка відеокарта потрібна для King Arthur Knights Tale

Для King Arthur Knights Tale вам потрібна відеокарта з 2- або 4-ма гігабайтами відеопам'яті на борту. Пам'ятайте: кількість відеопам'яті є лише орієнтиром і не розкриває робочі можливості GPU. Рекомендовані моделі: AMD Radeon RX 5500 XT / AMD Radeon RX 5700 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для King Arthur Knights Tale

Для King Arthur Knights Tale купіть від 8 до 16 гігабайт оперативної пам'яті. На місце накопичувача можна встановити класичний HDD.

 

 

Огляд гри King Arthur Knights Tale

 

Атмосфера

Легенда про короля Артура і лицарів Круглого столу живе до сих пір. Вона - невід'ємна частина британського епосу, поширена по всьому світу шляхом переказів і друку. У 21-му столітті історії про подвиги Артура перекочували в комп'ютерні ігри - сьогодні їх налічується пристойна кількість. Незважаючи на число, угорська студія Neocore Games вирішила продемонструвати власне бачення легенд про Артура, створивши покрокову стратегію King Arthur Knights Tale. Розробники помістили британський епос в жанр темного фентезі, зробивши гру готичною і похмурою. Таке рішення не випадкове, так як гравцеві належить битися з полчищами живих мерців, які породила смерть короля Артура.

Нечасто доводиться дивитися за розвитком сюжету з точки зору антагоніста. Таку можливість забезпечує King Arthur Knights Tale, надавши нам Мордреда, головного ворога короля Артура. На початку гри Мордред і Артур б’ються на Калманському полю. Результат їхньої зустрічі - смерть для обох. Здавалося, історія закінчена: головний противник переможений, а король загинув у битві, розділивши свою долю з холодною і закривавленою сталлю. Але виявилося, що кінець - всього лише початок. Смерть короля спотворила давню магію Авалона, провокуючи повстання мерців зі своїх могил. Виявилося, що Артур застряг десь між життям і смертю. Щоб зупинити навалу, потрібно остаточно відправити легендарного героя на той світ, чим ми і займемося в особі Мордреда, відродженого Володаркою Озера. Отримавши нове життя, антагоніст (тепер головний герой) починає власний хрестовий похід.

 

Геймплей

King Arthur Knights Tale - це покрокова стратегія з елементами RPG. Ми потрапляємо в темний і жахливий світ, що складається з дрімучих лісів, давно забутих гаваней з сотнями розбитих кораблів, безкраїх полів, які приховують під своїм грунтом тисячі людських кісток. У світі є магія, а значить, є і магічні істоти. Крім зомбі, ми зустрінемо безліч істот з кельтської міфології, а також різних чудовиськ, чия зовнішність не тільки лякає, а й дивує. Не позбавлена гра і героїв з артуріани - лицем до лиця ми зустрінемося з чарівником Мерліном і рядом інших відомих персонажів з книг і епосу.

Геймплей King Arthur Knights Tale ділиться на дві частини: покрокові бої з дослідженням світу, розвиток замку Камелот. Нахил робиться на перший геймплейний пласт, але нехтувати менджментом в замку не варто, так як гра вийшла дійсно суворою. У ній присутні roguelike-елементи, які суттєво ускладнюють ігровий процес. Якщо один з ваших лицарів помре, це безповоротно, відкат до попереднього збереження неможливий.

Підбір поплічників - наступний важливий елемент в цій грі. Ви керуєте кількома персонажами, Мордред збирає власний Круглий стіл з лицарями. Кожен персонаж в грі добре прописаний, має власну історію і погляди. Іноді погляди ваших бойових товаришів можуть розбігатися з вашими, що тягне за собою негативні наслідки. Тут використовується класична для RPG система, яку можна побачити в безлічі інших шедеврів (першим приходить на думку Dragon Age). Мордред може розвиватися в декількох напрямках: християнство чи язичництво, демократія або деспотизм. Якщо ви станете деспотичним язичником, деяким товаришам це не сподобається: а) вони покинуть групу; б) вони підуть на вас війною. Остання забере безліч ресурсів, сил і життів, тому найкраще уникати таких неприємних інцидентів. Кожна дія в світі Knights Tale має наслідки, тому гра частенько підкидає нам проблему морального вибору. Потрібно розуміти, що ви - новий король, який будує власне королівство з центром в Камелоті. Яким королем ви станете - залежить тільки від вас.

Локації в King Arthur Knights Tale вельми просторі, а також кріпові. Атмосфера спустошеності і смерті витає в повітрі, за кожним вашим кроком спостерігають очі, що світяться в темряві. Недружній світ Knights Tale жонглює різними методами його дослідження. Кожна локація в грі унікальна, як і її ландшафт, що дозволяє комбінувати тактики проходження: гравець може обходити противників, може влаштовувати на них засідки, може ховатися або зустрічати їх з розпростертими обіймами. Все залежить лише від вашого стилю гри і ігрових скілів - кожна битва в цій грі ніщо інше як логічна і тактична задача.

Сюжет гри розрахований на 20 годин. Після проходження основної сюжетної лінії гравець може повернутися в світ містичної Британії, щоб убити наступного недоброзичливця - ватажка демонів Балора. У грі з'явиться ряд додаткових квестів і посилених босів. Мультиплеєр в грі відсутній.

 

Графіка

King Arthur Knights Tale може похвалитися прекрасною середньовічною стилістикою з готичними мотивами. Гра виглядає вкрай атмосферно, забезпечує гравця гротескними локаціями з непроглядним туманом і нежиттю у темряві. Вони мають у своєму розпорядженні хорошим музичним супроводом, насиченими звуками. Похвалити гру можна і за хороший рівень деталізації, а також пристойну кількість графічних ефектів.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для King Arthur Knights Tale від ARTLINE

 

Щоб ігри завжди працювали злагоджено, обзаведіться ігровим ПК від компанії ARTLINE. Ми - одні з лідерів українського ринку. Наш асортимент - клондайк продуктивності і сучасних технологій. Представити кілька ігрових ПК від ARTLINE ми готові вже зараз, достатньо лише перевести погляд нижче:

 

 

Стандартні системні вимоги King Arthur Knights Tale для ПК

ARTLINE Gaming X35v14 - ігровий ПК, обладнаний дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) і 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F. Модель отримала корпус QUBE з LED-підсвіткою і двома тихими вентиляторами всередині. Щоб убезпечити комп'ютер від перегріву вентиляційна решітка була розміщена спереду, охолодженням центрального процесора займається кулер BOX. Об'єм оперативної пам'яті складає 8 гігабайт (DDR4 / 2666). Встановлений файловий накопичувач - HDD-диск (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги King Arthur Knights Tale для ПК

ARTLINE Gaming X45v20 - ігровий ПК, який використовує 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3500 для досягнення поставлених цілей. Чіп працює з підвищенням тактової частоти при навантаженнях від 3.6 до 4.1 ГГц, є 6 додаткових потоків обробки. Для роботи з графікою використовується дискретна Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR6. Щоб забезпечити користувача великою кількістю фізичної пам'яті, модель була укомплектована двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Кількість оперативної пам'яті становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Ультра системні вимоги King Arthur Knights Tale для ПК

ARTLINE Gaming X56v15Win - ігровий персональний комп'ютер від ARTLINE зі встановленою операційною системою Windows 10. Має у своєму розпорядженні 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz), вихід якого відбувся в 2020-му році. Модель оснащена 16 гігабайтами оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (2666 Gaming), а також двома накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Для обробки графіки використовується дискретна AMD Radeon RX 5500 XT (8 GB).

 

4К системні вимоги King Arthur Knights Tale для ПК

ARTLINE Overlord X59v16 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz), який відноситься до 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel. Цей новий і продуктивний чіп працює в парі з дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) - «робочою конячкою» від Nvidia, чий реліз відбувся в 2020-му році. Відеокарта підтримує технологію трасування променів, а також DLSS, забезпечуючи високу роздільну здатність ігровим об'єктам. Сьогодні вона часто використовується майнерами для майнінгу біткоїнів, може стати незамінним компаньйоном в роботі з відео. 16 гігабайт ОЗУ - обсяг, встановлений в цьому ПК (DDR4 / 2666 Gaming). Кількість фізичної пам'яті становить 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи зустрінемо ми короля Артура в King Arthur Knights Tale?
  • Так, звичайно.

 

  • King Arthur Knights Tale знаходиться в ранньому доступі?
  • Станом на 2-й квартал 2021 року - так.

 

  • Де купити King Arthur Knights Tale?
  • В офіційному магазині Steam