#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Just Cause 4

Купити комп'ютер для Just Cause 4

Just Cause 4 - комп'ютерна гра в жанрі action-adventure, розроблена компанією Square Enix в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Just Cause 4
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Just Cause 4
  5. Огляд гри Just Cause 4
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Just Cause 4 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У новій частині Just Cause Ріко Родрігес намагається з'ясувати питання минулого, протистоячи терористичної організації «Чорна рука». Чи працював на неї його батько - головне питання, яке необхідно з'ясувати.

Гра отримала змішані відгуки від гравців. Продажі гри компанія-розробник охарактеризувала як «нижчі очікуваних».

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Just Cause 4

 

Розробники Just Cause 4 рекомендують запускати гру тільки на Windows 10, так як з попередніми версіями можуть відбуватися містичні речі. Незважаючи на це, підтримка Windows 7 і 8.1 присутня, але тільки 64-розрядних версій. Також для Just Cause 4 вам знадобиться підтримка DirectX 11. Системні вимоги гри виглядають наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Just Cause 4

  • Процесор: Intel Core i5-2400 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 270
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Just Cause 4

  • Процесор: Intel Core i7-4770 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Vega 56
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Just Cause 4

 

Який процесор потрібен для Just Cause 4

«Золота середина» для Just Cause 4 - це 4-ядерний процесор, що працює на 8 потоків. З таким чіпом можна досягти відмінних графічних результатів. Кращим варіантом для цієї гри стане 6-ядерний чіп 2020 року випуску. Рекомендовані моделі: Intel Core i5-10400 / Intel Core i5-10600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Just Cause 4

З Just Cause 4 впорається бюджетна ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті. Використовувати відеокарти зі старих поколінь не рекомендується, так як ви можете познайомитися з лагами і фризами. Кращим вибором для Just Cause 4 стане Nvidia GeForce RTX 2060 - відмінна модель з хорошим еквівалентом потужності.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Just Cause 4

Для Just Cause 4 ми рекомендуємо обзавестися 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4. На роль накопичувача можна вибрати HDD-диск, так як важить гра пристойно.

 

 

Огляд гри Just Cause 4

 

Атмосфера

Американські бойовики з 90-х завоювали серця багатьох. Герої цих фільмів полюбилися всьому світу, залишивши за собою чіткий і сформований архетип. Згодом мистецтво бойовиків змінило ракурс і сьогодні вже рідко зустрінеш безсмертного вояку, який одноосібно бореться з тисячею супротивників. Але якщо такий трюк більше не працює в кіно, в індустрії комп'ютерних ігор він залишився незмінним. Яскравим прикладом послужить гра Just Cause 4 з Ріко Родрігесом - сучасним прототипом Джона Рембо.

Серія Just Cause багатьох обійшла стороною. Погана піар кампанія або орієнтація на західного гравця - невідомо, але факт залишається фактом. Багато геймерів знайомляться з нею тільки з четвертої частини, яка і стане предметом нашої розмови сьогодні. У ній ми, як і в попередніх частинах серії, боремося проти вселенського зла в образі терористичних організацій. Останні допомагають здійснювати перевороти в країнах третього світу - деякі реальні, інші були вигадані розробниками. Головний герой, Ріко Родрігес, веде безкомпромісну війну, попутно намагаючись з'ясувати, чи працював на організацію «Чорна рука» його батько.

 

Геймплей

Just Cause 4 відрізняється цікавими геймплейними механіками, які перетворюють вашого персонажа в невловимого вбивцю. Гра не церемониться з новачками, кидаючи їх у бій з перших хвилин. Спочатку в мізках пробігає схожість з Uncharted, але пізніше вона перетворюється в туман, який розсіюють перші промені сонця. Ви здивуєтеся, але Just Cause 4 дійсно нагадує ігри про Людину-павука.

Першою фішкою нашого героя є гак, за допомогою якого можна швидко переміщатися на великі дистанції. Неважливо, стріляєте ви в землю або в скелю - персонаж одним ривком добирається до поставленої мети, після чого зависає на ній. Так, Ріко Родрігес людина непроста, до того ж закручена сюжетна лінія створює все більше питань. Образ героя, який без найменшої втоми рветься в бій, більш ніж успішний, на відміну від пафосних і пихатих образів лиходіїв. Кат-сцени в цій грі можуть приховувати марудність.

Just Cause 4 зав'язується на драйві і високій динаміці. Тут ти ніколи не зможеш відсиджуватися на місці, та й навіщо, якщо подоба супергероя так і виривається назовні? Гра не змушує гріндити, тут не важливе прокачування, заблукати на локаціях вкрай важко. Взявши в руки один зі стволів (а пушки тут непрості, а модифіковані), ви прориваєтеся крізь натовпи ворогів, залишаючи за собою гори з трупів. Тут важливо відзначити одну річ - максимально примітивний штучний інтелект. Боти в цій грі вкрай тупі, а це погано, тому що інтерес до гри знижується. Ніяких аптечок і обшуків трупів, стріляй і автоматично підбирай патрони!

Негативний слід залишає і пластиковий світ Just Cause 4. Гра намагається імітувати GTA і Far Cry 3 (стилістика останньої повністю перекочувала в Just Cause 4), але, на жаль, невдало. Жодних дій у відповідь на ваше свавілля ви не побачите, тому розстрілювати натовпи мирних жителів тут справа буденна. Так як дія гри відбувається в тропіках, ви завжди можете скинути кілька місцевих жителів з обриву простим натисканням кнопки W - виглядає реально безглуздо. Не позбавлена гра і транспорту, водіння якого залишає після себе лише гіркоту. Управління мотоциклом виконано максимально бездарно - після п'яти хвилин їзди здивування не покине вас кілька наступних років.

Just Cause 4 намагається здаватися серйозною грою з конспіративно-військовим сюжетом, в якому ви повинні врятувати світ. Великі люди намагаються проробляти великі справи, сидячи в напівтемних офісних приміщеннях в білих костюмах, сексуальні дівчата - їх генерали, натовпи найманців - їх сила і влада. Але переконливі діалоги не можуть заховати повну відсутність лицьової міміки, незважаючи на те, що гра побачила світ в 2018 році. Персонажі більше нагадують ляльок, ніж «реальних» людей, тому іноді спостерігати за тим, що відбувається, смішно. Проте сумніви розвіває високий рівень динаміки і натовпи противників - занудьгувати в Just Cause 4 вкрай важко.

 

Графіка

На жаль, не всі сучасні ігри можуть похвалитися хорошим графічним рівнем. Just Cause 4 поповнює їх список, незважаючи на її недавній реліз. Графіка гри виглядає відмінно тільки на YouTube. В реалі ж ми отримуємо розмиту й слабко деталізовану картинку: жахливе волосся, відсутність лицьової міміки, непереконливий левелдизайн. Пейзажі в цій грі виглядають добре тільки вдалині, наблизившись, ви познайомитеся з пластмасовими деревами і травою невідомого походження. Іронія в тому, що викрутивши всі графічні налаштування на максимум ви отримаєте не покращене зображення, а низький FPS. Гра починає просідати навіть на потужних машинах, хоча не відрізняється серйозними системними вимогами.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Just Cause 4 від ARTLINE

 

З комп'ютерами ARTLINE ви зможете виставити максимальний графічний рівень в будь-якій грі. Великий обсяг нашого асортименту - це індивідуальний підхід до кожного клієнта. Щоб зберегти ваш час, ми підбираємо ПК під гри, які удостоїлися рецензії. Для Just Cause 4 було вибрано чотири ігрових ПК:

 

 

Стандартні системні вимоги Just Cause 4 для ПК

ARTLINE Gaming X31v10 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F, реліз якого відбувся в 2020 році. Чіп працює на 8 потоків, підвищуючи тактову частоту при навантаженнях від 3.6 до 4.3 ГГц. Кількість встановленої оперативної пам'яті - 16 GB (DDR4 / 2666). Щоб справлятися з комп'ютерними іграми модель була укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Сховище інформації - SSD-диск (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги Just Cause 4 для ПК

ARTLINE Gaming X37v31 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE. Обладнаний 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 Ghz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6). Модель користується великим попитом у любителів програмного забезпечення від Adobe - встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4, який працює з частотою 2666 МГц (Gaming). Накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт).

 

Ультра системні вимоги Just Cause 4 для ПК

ARTLINE Gaming X75v19 - ігровий ПК з потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 гігабайт), яка вийшла в 2020 році. Модель - топова новинка від Nvidia, побудована на архітектурі Ampere. Центральний процесор - Intel 8-Core i7-9700F (3.0 - 4.7 Ghz), кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming). Вся інформація зберігається на SSD-диску, чий обсяг становить 480 гігабайт.

 

4К системні вимоги Just Cause 4 для ПК

ARTLINE Gaming X77v39 - цей ігровий ПК виконаний в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Всередині користувача очікує 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700F, який працює на 16 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.9 до 4.8 ГГц. ПК легко справляється з новинками ігрової індустрії, так як має флагманську відеокарту Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB). Кількість ОЗУ - 32 гігабайти (DDR4 / 3200 Gaming), кількість постійної пам'яті - 1 терабайт (SSD-накопичувач).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки DLC вийшло для Just Cause 4?
  • Для гри вийшло 3 доповнення.

 

  • Just Cause 4 продовжує сюжет попередніх частин?
  • Так.

 

  • Де купити Just Cause 4?
  • В офіційному магазині Epic Games