#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Gears 5

Купити комп'ютер для Gears 5

Gears 5 - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена компанією The Coalition в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Xbox One, Xbox Series X/S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Gears 5
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Gears 5
  5. Огляд гри Gears 5
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Gears 5 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Gears 5 продовжує історію серії. У новій частині ми граємо за Кейт Діаз, яка разом з бойовими товаришами протистоїть Саранчі - гуманоїдній расі, яка хоче захопити планету.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків і гравців. Автори відзначають, що п'ята частина продається набагато краще, ніж четверта.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Gears 5

 

Системні вимоги Gears 5 середні. Вам потрібна ігрова відеокарта і 64-розрядна операційна система Windows. Гра підтримує DirectX 12, тому розумно вибирати процесор з великою кількістю додаткових потоків для обробки. З її системними вимогами ви зможете ознайомитися нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Gears 5

  • Процесор: Intel Core i3
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Gears 5

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Gears 5

 

Який процесор потрібен для Gears 5

4-ядерний процесор з підтримкою технології багатопоточності стане відмінним вибором для Gears 5. Ми рекомендуємо звернути увагу на модель AMD Ryzen 3 3300X - це 4-ядерний процесор з 8 додатковими потоками обробки. Вони додадуть продуктивності, так як гра підтримує DirectX 12. В іншому випадку можна обзавестися 6-ядерним чіпом з 6 потоками обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Gears 5

Для Gears 5 потрібна ігрова відеокарта бюджетного класу. Такі популярні моделі як Nvidia GeForce GTX 1650 і AMD Radeon RX 5500 XT стануть прекрасним вибором для цієї гри.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Gears 5

Для Gears 5 ми рекомендуємо обзавестися 16 гігабайтами оперативної пам'яті. Також пропонуємо встановити відразу два накопичувача: SSD + HDD. Такий тандем дозволить вам зберігати багато файлової інформації (а важить гра 80 гігабайт), а також прискорити роботу вашого ПК.

 

 

Огляд гри Gears 5

 

Атмосфера

Здається, на сьогоднішній день існує стільки ігрових серій, що пограти в усі просто неможливо! З кожним роком їх список поповнюється ремастерами і римейками, які так само вдало привертають до себе загальну увагу гравців, як і в свої кращі дні. Сьогодні ми поговоримо про п'яту частину Gears of War, яка отримала лаконічну назву Gears 5. Чи гаряче ще залізо?

Gears 5 продовжує історію четвертої частини. Так як всі ігри серії взаємопов'язані, на самому початку гри нам демонструють короткий переказ сюжету, після чого знайомлять з головною героїнею - дівчиною на ім`я Кейт Діас. Як і раніше, нам належить врятувати світ від гуманоїдної раси Сарани, яка мутувала в Рій. У грі присутній ряд старих ключових персонажів, які виступають нашими помічниками - пограти за них в сюжетному режимі не вийде. Нова частина розрахована на кооператив: під управління дається три ігрових персонажа, один з яких - робот-помічник.

 

Геймплей

Gears 5 - це висококласний рольовий бойовик в голлівудському стилі. Гра - справжнісінький блокбастер з гарним сценарієм і чудовою режисурою. Сюжетна лінія нової частини вийшла вдалою, хоч сюжет ніколи не був центральним аспектом всієї серії. Ми отримали добре прописаних персонажів, безліч непередбачуваних сюжетних поворотів, дозу комедії та драми. Постановка сцен в цій грі - те, що дозволить подиву проникнути в вас. П'ята частина серії змусить вас прикувати власну увагу до монітора. Тут завжди відбувається щось ефектне і динамічне, стояти на місці в цій грі просто неможливо. Найцікавіше в тому, що чудову постановку сцен можна побачити не тільки в кат-сценах, а й під час бою. Щоб підсилити «ефект вау», автори розробили ряд автентичних локацій, кожна з яких забезпечує вас унікальними пригодами.

Gears 5 займається мінімізацією одноманітності на постійній основі. Протягом усієї сюжетної кампанії вас супроводжує постійний екшен з натовпами озлоблених супротивників. При цьому гра не намагається здаватись надто серйозною. У ній є велика доза гумору, а також блискучий стиль з красивою манерою оповіді. Ви побуваєте в таких екзотичних місцях як безлююдная пустеля з Божевільного Макса, заморожена лабораторія, зруйноване місто і в безлічі інших, вкрай привабливих для туристичного ока місць.

Як згадувалося вище, проходити Gears 5 можна разом з двома друзями. Тоді як один з них буде грати за Дела, інший отримає управління роботом-помічником, який є вкрай затребуваним для всієї команди. Робот може проходити через невеликі отвори, щоб дістатися до рубильників або кнопок, які відкривають двері. Він стане справжнім подарунком для тих, хто любить скрупульозно досліджувати рівні - Gears 5 підкидає безліч цікавих предметів, які ознайомлять вас зі світом цієї гри: листи, листівки, жетони, інше. Не позбавлений Джек і бойової системи - робот може атакувати енергетичними зарядами, а також засліплювати ворогів. Система прокачування навичок присутня.

В одиночному режимі управляти Джеком доводиться за допомогою команд. Безліч гравців встигло виділити низький рівень зручності в управлінні, але в кінцевому підсумку результат виявився прийнятним. Битви з противниками залишилися на високому рівні складності. Щоб розправитися з ворогом потрібна половина обойми або кілька влучних пострілів по найбільш вразливих місцях. Ворогів завжди багато, до того ж вони відрізняються непоганим рівнем інтелекту. Радують в цій грі боси, яким не терпиться розправитися з нами. Ми познайомимося з безліччю унікальних витворів людської фантазії різних розмірів. Деякі сцени здатні навіть вселяти страх в гравця - без спойлерів, як завжди.

Для розправи з противниками присутній широкий арсенал зброї. Всі гармати виконані в жанрі наукової фантастики, тому не варто дивуватися автомату, який перетворює ворога в крижану брилу. Знайомство з бойовою системою відбувається на ранніх етапах гри, чого не було раніше. Автори злегка переробили систему пошкоджень, зробивши фірмовий логотип більшим. Це полегшує перестрілки з низьким рівнем ХП, але радіти не варто, так як вмирати в цій грі доведеться часто.

Динаміка боїв залишилася на високому рівні. Кожен бій в Gears 5 - це повномасштабна баталія, де тисяча речей відбувається всього лише за кілька секунд. Додайте до всього цього широкий набір постановочних сцен і отримаєте шутер, в якому можна провести з задоволенням безліч часу.

 

Графіка

Gears 5 вийшла дуже миловидною. Чудовий дизайн рівнів з частково відкритим світом, автентичність кожної місцевості і велика подорож по найбільш екстремальних місцях - додайте до цього відмінний сюжет і отримаєте по-справжньому велике творіння. Гра відрізняється красивою і сучасною графікою з величезною кількістю добре опрацьованих динамічних ефектів. Хороший рівень оптимізації - те, від чого неможливо відмовитися.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Gears 5 від ARTLINE

 

Кожна ігрова рецензія від ARTLINE закінчується підбором ПК. Для Gears 5 ми підібрали чотири комп'ютери, кожен з яких зможе запустити гру на максимальних налаштуваннях. Розміщені моделі за ієрархією потужності й ціни.

 

 

Стандартні системні вимоги Gears 5 для ПК

ARTLINE Gaming X33v02 - ігровий персональний комп'ютер по збірці ARTLINE. Модель виконана в класичному корпусі QUBE з напівпрозорою стінкою, за якою знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Чіп не тільки підтримує технологію Turbo Boost, а й Hyper-Threading, забезпечуючи 6 додаткових потоків обробки. Збірка включає дискретну відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) - гарячо улюблену геймерами модель. Наші рекомендації по накопичувачу втілені в цьому ПК: SSD + HDD (240 GB + 1 TB). Об'єм оперативної пам'яті складає 8 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги Gears 5 для ПК

ARTLINE Gaming X53v19 - ігровий ПК від ARTLINE в привабливому корпусі QUBE BREEZE з LED-підсвіткою. Як і попередня модель, дана обладнана 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Для роботи з графікою використовується дискретна Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) - оригінальну 1660 рекомендували розробники Gears 5. Модель укомплектована HDD-накопичувачем на 1 терабайт і 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Охолодженням процесора займається кулер Performa 5X.

 

Ультра системні вимоги Gears 5 для ПК

ARTLINE Gaming X57v35 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Модель отримала 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake від компанії Intel. Обладнана геймерською відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), вихід якої відбувся в 2020 році. GPU підтримує технологію retracing, за рахунок чого забезпечує натуральну поведінку світла в сучасних іграх. Також є підтримка технології DLSS. Для зберігання файлів встановлено 1-терабайтний SSD-накопичувач. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Gears 5 для ПК

ARTLINE Gaming GODLIKEv05 - топовий ігровий комп'ютер від компанії ARTLINE, який складається з найсучасніших комплектуючих. Блискавичний відгук забезпечує 12-ядерний процесор AMD Ryzen 9 5900X (3.7 - 4.8 Ghz) з 24 додатковими потоками для обробки. Чіп відноситься до покоління Vermeer, побудований на архітектурі Zen 3. 64 гігабайти оперативної пам'яті - чудовий показник для будь-якої збірки (DDR4 / 3600 Gaming). Щоб забезпечити безкомпромісний ігровий процес, використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3090 з 24 гігабайтами відеопам'яті. На даний момент така відеокарта вважається однією з кращих в світі. Для зберігання файлів присутні два SSD-накопичувача по 1 терабайту. Корпус - Thermaltake Commander.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Gears 5 можна проходити з друзями?
  • Так, в грі є кооперативний режим.

 

  • В Gears 5 розумні супротивники?
  • Гра відрізняється хорошим рівнем штучного інтелекту.

 

  • Де купити Gears 5?
  • В офіційному магазині Steam