#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Foxhole

Купити комп'ютер для Foxhole

Foxhole – комп'ютерна гра у жанрі MMO-стратегії в реальному часі, розроблена студією Siege Camp у 2017 році для платформ Microsoft Windows, Linux, MacOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Foxhole
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Foxhole
  5. Огляд гри Foxhole
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Foxhole від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Foxhole – це багатокористувацька гра про Другу світову війну, в якій кожен гравець впливає на хід довгострокової війни.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Foxhole

 

Системні вимоги Foxhole низькі. Грати можна навіть з офісного комп'ютера, в якому встановлена дискретна відеокарта на 1 гігабайт пам'яті. Низькі вимоги до заліза «підтримані» 32-розрядними операційними системами. Важить Foxhole 2 гігабайти, підтримує DirectX 11.

 

Системні вимоги Foxhole

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: дискретна з 1 гігабайтом пам'яті
  • Операційна система: Windows 7 (32-bit/64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Foxhole

 

Який процесор потрібний для Foxhole

У цій рубриці ми вибираємо комп'ютери під ігри. Оскільки Foxhole здатний запустити будь-який ПК сьогодні, ми порадимо вам більш продуктивну збірку, а саме – ігрову. З нею ви зможете запускати комп'ютерні ігри сучасності на максимальних налаштуваннях без втрати FPS. Центральний процесор у ній – 6- або 8-ядерний чіп 2020-го або 2021-го року випуску.

 

Яка відеокарта потрібна для Foxhole

У нинішній ігровій збірці має бути ігрова відеокарта. Поділяються вони на три категорії: бюджетні, середні, топові. Кожна категорія хороша, не варто недооцінювати можливості бюджетних відеокарт. Наприклад, Nvidia GeForce GTX 1660 дозволить вам запускати Red Dead Redemption 2 або Hyper Scape на максимальних налаштуваннях. Щоправда, вона не підтримує технологію трасування променів, як середній чи топовий клас. Топова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 дасть можливість грати в Metro Exodus або Halo Infinite у роздільній здатності 4К з високим FPS на максимальних графічних налаштуваннях.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Foxhole

Накопичувач – не менш важливий компонент. Він відіграє вагому роль у загальній продуктивності вашого ПК, тому, якщо хочете прискорити роботу комп'ютера, встановлюйте диск SSD. Кількість оперативної пам'яті – 16 гігабайт.

 

 

Огляд гри Foxhole

 

Атмосфера

Що таке війна? Боротьба за свободу чи безжальне підпорядкування чужим мотивам? Справжні патріоти чи мільйони одноразових героїв? На цю тему можна розмірковувати вічно, але у віртуальному просторі війна – це розвага. З часом ігри на цю тематику стають все більш реалістичними. Більшість пропонує вам взяти в руки зброю і відчути себе у вигляді справжнього воїна, що ризикує 20-секундним респауном. В них кожен гравець рівня іншому і завдання у вас ідентичні. Деякі ж пропонують вам поринути у реалізм і вибрати більш звужений професійний профіль. Одним з таких є Foxhole, незаслужено втрачений багатьма гравцями проект.

У Foxhole війна ведеться до повного знищення супротивника. Перед гравцем відкривається величезна карта, баталії на якій можуть тривати не кілька годин, а кілька днів. Гру можна назвати нішевим проектом, адже влаштує він далеко не всіх передусім годинними рамками. Справді, для Foxhole потрібно багато вільного часу, адже у протилежному випадку ви підведете своїх 69 віртуальних товаришів. 140 осіб на одній карті, дві сили та тисячі смертей.

 

Геймплей

Геймплей Foxhole намагається відтворити всі аспекти війни. Як говорилося вище, якщо більшість ігор пропонують вам відчути себе в ролі солдата на фронті, ця гра дасть змогу «завзято попрацювати». Тут є чотири ігрові класи з різними підкласами: здобувач, будівельник, логіст, солдат. Розповідатимемо по ланцюжку, вибудовуючи загальний логічний ланцюг. Видобувач – це солдат, який видобуває ресурси. Ресурсів у грі чотири: металобрухт, сірка, компоненти, пальне. Перші три потрібно переробляти після видобутку, створюючи з них різні компоненти. Металобрухт потрібен для створення зброї, патрон, різних інструментів, техніки та будівель; компоненти знадобляться більш серйозним будівлям, а також для створення техніки; сірка дозволяє крафтити гранати та вибухонебезпечні штуки, ну а призначення палива пояснювати не потрібно. Коли видобувач фармить ресурси, він відвозить їх на склади, після чого ті будуть розвезені на заводи логістами. Також логісти розвозять усіляку провізію та резерви на лінії фронту. Вони керують автомобілями та вибудовують найбезпечніші маршрути. З класом будівельник все цілком зрозуміло. Діляться вони на міських та фронтових: перші займаються спорудами у населених пунктах, другі працюють на фронті з мішками, піском та іншими ресурсами, споруджуючи зміцнення. Солдат – типова бойова одиниця, яка поділяється на штурмовиків, медиків, артилеристів та розвідників. Штурмовик – найпростіший клас, медиків, як завжди, небагато, хоч вони дуже важливі, артилеристи (і навідники) займаються бомбардуваннями, а розвідники нишпорять околицями, повідомляючи про бази та будівлі ворога, а також здійснюючи диверсії.

Розібравшись з азами, відразу відзначимо, що абсолютно кожен елемент у Foxhole важливий. Якщо ви встигли подумати: «Пограю відразу за солдата, адже фармити нема бажання», закиньте цю думку подалі. Якщо військо не матиме ресурсів, логістам не буде що доставляти і війна закінчиться швидко, до того ж не на вашу користь. У більшості випадків кожен гравець сам собі здобувач і логіст, але найкраще розділити посади для підвищення шансів на перемогу. У грі є вогонь по своїх, також своїх товаришів по службі можна задавити на транспорті. Це тягне за собою партизанську війну. Іноді гравці здаються та починають вести війну проти своїх. Foxhole – дуже багатогранна гра.

Карта Foxhole розділена секторами. У кожному секторі є населений пункт з ратушею. Якщо ви захопите ратушу, то пункт буде під вашою сферою впливу. Виграє той, хто захопить усі ратуші на карті. Після смерті слід чекати 1-хвилинний респаун. Ви з'являєтеся біля однієї з ратуш і вирішуєте, що вам робити далі. Побачити можна величезні черги за технікою - прослизнути повз не вийде. Командують військами командири. Це титуловані гравці, які добре знаються на грі. Щоб стати командиром, вам потрібно отримати велику кількість позитивних рекомендацій від інших гравців. Як ви самі розумієте, лайки потрібно заслужити за хорошу службу. Якщо ви безглуздо вештаєтесь по карті, про офіцерське звання і мріяти не варто.

У Foxhole у вас є повна свобода дій. Ви можете грати самотужки, вирушаючи здійснювати диверсії у ворожих таборах або відстрілювати по одному супротивнику. Foxhole – не тупа стрілялка, де головним завданням є вбивство супротивника. У багатьох випадках «придушити» постачання провізії набагато корисніше, ніж мчати на передову. Штурмуючи місто, ви можете взяти його у довгострокову облогу. В результаті ворожим військам не буде чим стріляти і вони самі здадуться в полон. Потрібні концтабори.

Гра вийшла дуже реалістичною. Кожен солдат тут – маленький гвинтик величезного механізму. У грі є голосовий чат, в якому ви слухатимете накази командира та доповіді про обстановку. Є американські та російські сервери, на перших потрібно знати англійську, адже у протилежному випадку ви ризикуєте програти через непорозуміння. Стрільба працює дуже просто, але варто відзначити довгий шлях кулі. Вона летить далеко за межі видимості, тому завжди можна спіймати «дуру». TTK у грі високий, лізти на рожон не радимо.

У пізній грі ви матимете важку техніку і просунуту артилерію. Потрібна грамотна тактика з правильним розміщенням військ. Крім танків та вантажівок, у грі є мотоцикли з коляскою, що дуже зручно для гри з напарником. Спробуйте послужити хорошу службу, адже зрадників ніхто не любить.

 

Графіка

Foxhole відрізняється красивою мальованою графікою на движку Unreal Engine 4. У грі високий рівень деталізації, непогано опрацьовані ефекти. Багато кольорів чекати не варто, але кольорова гама хоч і схиляється до сірості, виглядає дуже пристойно. У грі добре виконані анімації. Карта дуже різноманітна, з різними біомами та архітектурою. Є непоганий рівень руйнування.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Foxhole від ARTLINE

 

Любите ігри та гарну графіку? Бажаєте запускати Deathloop, Battlefield 2042, Chivalry 2 на максимальних графічних налаштуваннях? Вибирайте ігрову збірку від ARTLINE! Вона – ваш власний гід у світі сучасної комп'ютерної графіки. Тільки найвища продуктивність, лише максимальний графічний рівень!

 

 

Стандартні системні вимоги Foxhole для ПК

ARTLINE Gaming X45v30 – ігровий комп'ютер із 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 – 4.2 GHz). Укомплектований 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4/3200 MHz) та ігровим GPU Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Високі системні вимоги Foxhole для ПК

ARTLINE Gaming X38v20 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Працює разом з ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач – 1-терабайтний SSD-диск.

 

Ультра системні вимоги Foxhole для ПК

ARTLINE Gaming X38v22 – ігровий комп'ютер від магазину ARTLINE у корпусі QUBE BREEZE. За його стіною ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) із покоління Comet Lake. Відрізняється великим обсягом ОЗУ – 32 GB (DDR4 / 2666 MHz). Файловий накопичувач – SSD диск на 1 терабайт.

 

4К системні вимоги Foxhole для ПК

ARTLINE Gaming TUFv109 - топовий ігровий ПК від ARTLINE в корпусі від ASUS. Обладнаний 14-ядерним процесором Intel Core i5-13600KF (3.5 – 5.1 GHz) та 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4/3600 Gaming). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3070 з 8 гігабайтами відеопам'яті. Як накопичувачі виступають два SSD (1 TB + 2 TB).

 

 

Питання

+ Скільки гравців борються у Foxhole?
На карті дві команди по 70 гравців борються одна з одною
+ Коли Foxhole вийде з раннього доступу?
Поки що така інформація невідома
+ Де придбати Foxhole?
В офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/505460/Foxhole/