#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Forza Horizon 4

Купити комп'ютер для Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 - комп'ютерна гра в жанрі аркадної гонки, розроблена компанією Playground Games в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows і Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Forza Horizon 4
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Forza Horizon 4
  5. Огляд гри Forza Horizon 4
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Forza Horizon 4 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Четверта частина легендарної серії знову кидає вам виклик!  Божевільні перегони, відкритий світ, і драйв швидкісного водіння - прекрасне проведення часу гарантовано.

Гра отримала позитивні відгуки від ігрової преси.  За рік Forza Horizon 4 встигла розійтися 10 мільйонами копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Forza Horizon 4

 

Системні вимоги Forza Horizon 4 середні.  Для гри знадобиться хороший ігровий ПК з встановленою операційною системою Windows 10. Важливо відзначити, що працює гра тільки на 64-розрядній версії.  Так як Forza Horizon 4 підтримує DirectX 12, є сенс вибрати процесор з технологією багатопоточності.  Системні вимоги гри виглядають наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Forza Horizon 4

  • Процесор: Intel Core i3-4170 / Intel Core i5-750
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 Ti / AMD Radeon R7 250X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Forza Horizon 4

  • Процесор: Intel Core i7-3820
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 290X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Forza Horizon 4

 

Який процесор потрібен для Forza Horizon 4

Для Forza Horizon 4 ми рекомендуємо вибрати 6-ядерний процесор з асортименту компанії AMD.  Обов'язкові вимоги: присутність технології Turbo Boost і присутність технології Hyper-Threading.  Кращі варіанти: AMD Ryzen 5 3600 / AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для Forza Horizon 4

Щоб грати в Forza Horizon 4 на налаштуваннях ультра, вам знадобиться ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті.  Гра підтримує дозвіл 4К \ 60 FPS + HDR, але для такого дозволу рекомендується обзавестися відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 Ti.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 вельми вимоглива гра в плані ОЗУ, тому найбільш впевненим варіантом стане покупка 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4.  Незважаючи на хорошу оптимізацію, ми рекомендуємо купити SSD-диск - важить Forza Horizon 4 небагато.

 

 

Огляд гри Forza Horizon 4

 

Атмосфера

Гоночний симулятор Forza Horizon завжди відрізнявся від своїх побратимів.  У той час як інші компанії-розробники нагріваються на лутбоксах і мікротранзакціях, Playground Games продовжує тішити гравців великою кількістю доступного контенту без натяку на додаткові витрати.  Четверта частина не змінила старої традиції - перед вами відмінний гоночний симулятор, який принесе задоволення кожному гравцеві.

Але чи має сучасний геймер довіру до таких гучних заяв?  Адже безліч подібних ми вже давно чули, і звучали вони з вуст авторитетних розробників, які подарували світові справжні шедеври.  Цього разу все заявлене - чиста правда.  Forza Horizon 4 дозволяє налаштувати себе так, як того хоче гравець.  Ви можете не просто міняти складність гри, а контролювати її сегменти окремо: можете відключити стабілізатори заносу, деактивувати функцію перемотування, перейти на механічну коробку передач - ускладнення забезпечують гравця великою кількістю валюти за виграні заїзди.  Бажаєте спростити гру?  Без проблем!  У Forza Horizon 4 ви можете майже повністю віддати керування автомобілем комп'ютеру, тоді як самі отримуватимете естетичну насолоду від тутешніх видів.  Більш того, гра не змушує гріндити.  Якщо згадаємо Need For Speed Shift, який не дозволяв вам взяти завдання через низький рівень прокачки, Forza Horizon 4 - його повна протилежність.  Гра не сковує гравця, а лише заохочує проведений в ній час, дозволяючи досліджувати відкритий світ в будь-який час.

 

Геймплей

Так як Forza Horizon 4 - це гоночний симулятор, перш за все варто поговорити про автомобілі.  482 авто чекають на старті гри, безліч з їх числа перебувають в серії вперше.  Виходячи з фактів, четверта частина легендарної гонки позиціонується як один з найбагатших гоночних симуляторів.  Знайти тут можна як звичні лакшері-авто, так і справжній раритет.  У грі є лінійка Best Of Bond, присвячена агентові 007, і виглядає вона дійсно запаморочливо.  Віддаєте перевагу японському концерну?  Жодних проблем: тут вам і Toyot'и і Mitsubishi, і безліч інших знайомих тачок.  Кожна машина відрізняється керуванням, тому з різним ступенем підходить до гонки на тій, чи іншій місцевості.  Поділяються машини за приводами, тож в гаражі завжди потрібно тримати як повнопривідні, так і неполнопріводні кари.  Актуальність використання ручного гальма також залежить від місцевості і обраного авто.  Управління в грі досить приємне й відчутне, при їзді тачки поводяться реалістично.  А ось під час зіткнень вони більше нагадують величезні шматки металу - в даному плані гра здає.

Ступінь руйнації тут середній, до того ж він впливає на управління.  Відлітають дзеркала, мнеться і дряпається кузов, можлива просадка на одну сторону.  Розбити автомобіль вщент не вийде, а шкода.

Кастомізація авто досить об'ємна, завдяки чому ви можете довго зависати в автомобільній майстерні.  Прикрутити до тачки можна практично все, а також додати унікальні розмальовки та компоненти.  Перевагою Forza Horizon 4 є достовірне налаштування деталей: ви можете знизити жорсткість підвіски, розібратися з роботою двигуна, інше.  При цьому в грі є кнопка «зробити все відмінно», після натискання якої гра автоматично підбере найкращі технічні параметри.

Наступною і однією з головних переваг нової частини Forza є динамічна зміни погоди і сезонів.  Кожний ігровий тиждень гра змінює сезон, повністю змінюючи карту.  Такий хід оживляє ігровий процес, вбиває одноманітність і поганий настрій: красива і м'яка весна з квітучими деревами навколо, спекотне літо з багатою палітрою кольорів, затишна золота осінь і сніжна зима з заметами і ДТП.  Говорити про зміни в управлінні не потрібно, адже це і так зрозуміло.

Гонки в грі бувають класичні та унікальні.  Унікальні події подарують вам можливість позмагатися з поїздом і навіть з реактивним літаком!  Виглядає це вражаюче, особливо в нічний час доби.  Гравець може вибирати тип проходження будь-якої події - гра мінімізує грань між одиночкою і мультиплеєром.  Також варто додати, що кожен сезон додає кількість унікальних заходів.

 

Графіка

Forza Horizon 4 має красиву графіку.  Моделі автомобілів виконані на 5+, а навколишній світ приносить естетичне задоволення на постійній основі.  Світ гри дуже багатий на екзотику: тут і чудові європейські мости, і дирижаблі в квітневому небі, і чарівна сільська місцевість з овечками на зелених галявинах.  Гра майже повністю позбавлена так званих невидимих стін, тому загальний коефіцієнт прохідності високий.  А ось міста не відрізняються високою деталізацією, через що можуть виглядати як витворі в жанрі кубізму.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Forza Horizon 4 від ARTLINE

 

Для того щоб купити ігровий ПК не потрібно шукати магазин ARTLINE в своєму місті - достатньо лише зайти на наш сайт.  Багатий асортимент комп'ютерів забезпечить вас вибором, а високий ступінь продуктивності - щасливим проведенням часу в комп'ютерних іграх.

 

 

Стандартні системні вимоги Forza Horizon 4 для ПК

ARTLINE Gaming X31v19 – ігровий персональний комп'ютер із 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) з 8 додатковими потоками для обробки. Забезпечений відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Обсяг ОЗП – 8 гігабайт стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлові накопичувачі представлені SSD-(240 GB) і HDD-дисками (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги Forza Horizon 4 для ПК

ARTLINE Gaming X48v23 - ігровий персональний комп'ютер, який обладнаний з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з 12 потоками. Відеокарта представлена компанією AMD - це AMD Radeon RX 6600 XT на 8 гігабайт пам'яті. У корпусі QUBE BREEZE знаходиться 32 гігабайти ОЗУ (DDR4/2666 MHz) та два диски: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Forza Horizon 4 для ПК

ARTLINE Gaming X72v18 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 3700X (3.6 – 4.4 GHz) у корпусі QUBE BLOCK. Використовує відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 на 12 гігабайт пам'яті з підтримкою трасування та DLSS. Збірка забезпечена 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) і 1-терабайтним SSD.

 

4К системні вимоги Forza Horizon 4 для ПК

ARTLINE Overlord GIGAv03 - ігровий ПК в стилістиці Dota 2. Складається з 12-ядерного процесора Intel Core i7-12700KF (3.6 - 5.0 GHz), 32 гігабайт сучасного стандарту ОЗУ DDR5 (6000 Gaming), 1. Центральним елементом збірки є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою DLSS+Ray Tracing.

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки автомобілів в Forza Horizon 4?
  • На старті 482 авто.

 

  • Чи можна проходити гонки Forza Horizon 4 разом з друзями?
  • Звичайно!

 

  • Де купити Forza Horizon 4?
  • В офіційному магазині Microsoft