#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для FIFA Online 4

Купити комп'ютер для FIFA Online 4

FIFA Online 4 - комп'ютерна гра в жанрі футбольного симулятора, розроблена компанією Electronic Arts в 2018 році для Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для FIFA Online 4
  4. Як підібрати оптимальний ПК для FIFA Online 4
  5. Огляд гри FIFA Online 4
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для FIFA Online 4 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

FIFA Online 4 - безкоштовна версія легендарного футбольного симулятора, повністю оптимізована під ПК.

Гра отримала позитивні відгуки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для FIFA Online 4

 

Системні вимоги FIFA Online 4 низькі. Гра оптимізована навіть під слабкі комп'ютери, тому ви зможете пограти з нормальним рівнем FPS навіть на комп'ютері з відеокартою на 2 гігабайти. Знадобиться лише 64-розрядна операційна система Windows.

 

Мінімальні системні вимоги FIFA Online 4

  • Процесор: Intel Core i3-2100 / AMD Athlon II X4 620
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GT 730 / ATI Radeon 7570
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги FIFA Online 4

  • Процесор: Intel Core i5-2550K / AMD FX-6350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 460 / AMD Radeon HD 6870
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для FIFA Online 4

 

Який процесор потрібен для FIFA Online 4

Для FIFA Online 4 можна використовувати старі 4-ядерні процесори. Сьогодні вони не відзначаються актуальністю, тому їх варто замінити на моделі з останніх поколінь. Кращим 4-ядерним варіантом стане Intel Core i3-10100F.

 

Яка відеокарта потрібна для FIFA Online 4

Для FIFA Online 4 скористайтеся ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650. Ця популярна модель відрізняється відмінним рівнем продуктивності. З нею ви зможете пограти в сучасні ААА-блокбастери навіть на налаштуваннях ультра.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для FIFA Online 4

8 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 вистачить для цієї гри. Жорсткий диск - HDD-накопичувач.

 

 

Огляд гри FIFA Online 4

 

Атмосфера

Всі любителі футболу вже давно звикли до факту, що нові частини популярних футбольних симуляторів виходять восени. Це стало своєрідною традицією, і гравці по всьому світу з нетерпінням чекають нову частину своєї улюбленої гри. Чи буде вона відрізнятися від попередніх, чи розробники знову схалтурять, змінивши всього лише цифри в назві? Подив відвідає вас, коли ви дізнаєтеся про вихід БЕЗКОШТОВНОЇ FIFA на Microsoft Windows. Піратка? Фанатський мод? Невдалий жарт? Ні, це справжній подарунок!

Перед нами FIFA Online 4, легендарний футбольний симулятор, який вийшов в 2018 році. Чому ви досі нічого про нього не чули? Все дуже просто, на час виходу безкоштовної ФІФА для комп'ютерів гра була орієнтована на західного гравця. Її можна було скачати, а от грати в неї було вкрай важко через високий пінг на серверах. Була відсутня російська локалізація (не кажучи вже про українську) і східноєвропейські сервера, через що нормально пограти в ФІФУ Онлайн було неможливо. У 2021 році ситуація змінилася. Electronic Arts взяла в руки глобус і здивувалася - виявляється, в цьому світі існує ще Східна Європа та Євразія!

Що ж ми отримали в результаті? Умовний free-to-play з цілою горою лутбоксів за реальні гроші? А ось і ні! Це може здатися сновидінням, але грати в FIFA Online 4 можна без будь-яких капіталовкладень.

 

Геймплей

FIFA Online 4 розроблена на движку Frostbite 3, який до цих пір використовується серією. Його можна побачити і в останній, 21-й версії гри. Frostbite 3 в онлайновій FIFA був оптимізований під комп'ютери, через що отримав ряд позитивних змін, які вплинули на геймплей. Більш того, розробники стверджують, що оптимізація движка гарантує злагоджений геймплей навіть на старих комп'ютерах, що дивує - невже EA стали на бік світла?

У підсумку всі твердження виявилися правдивими. Гра дійсно безкоштовна, дійсно добре оптимізована, дійсно не вимагає додаткових вкладень. Все починається з реєстрації нікнейма, після чого ви переходите до створення власної команди.

Основний режим FIFA Online 4 працює за схемою режиму Ultimate Team. Ви збираєте команду своєї мрії, відкриваючи гравців за спеціальні картки. На відміну від класичної версії FIFA, версія Онлайн 4 відразу забезпечує гравцями топового рівня. Тут не знадобиться 100 років гріндити на Вінісіуса або Депая, гравці так і сипляться з неба, де господь бог - це щедрість Electronic Arts. Другою головною відмінністю від Ultimate Team є можливість прокачування ваших футболістів. До прикладу, на старті швидкість Кріштіану Роналду дорівнює показнику 81, тоді як за кілька матчів цей показник буде підвищено. Прокачувати потрібно всіх гравців, при цьому система прокачування ніяк не впливає на злагодженість гри ваших футболістів. Тут все максимально спрощено для того, щоб ти завжди міг добре провести час в своєму улюбленому футбольному симуляторі, залишаючи виснажливі прокачування для інших.

Єдиною умовою зірковості вашого складу є показник престижу. Він не повинен перевищувати позначку в 180 балів, тому зібрати команду з найвідоміших і гучних імен сучасного футболу не вийде. При цьому набір футболістів все одно дивує - в одній команді може грати Роналду, Мессі, Неймар і Мбаппе, і все це на старті!

Гра відрізняється широкими можливостями по кастомізації ваших футболістів. Для кожного гравця ви можете вибрати ряд святкувань, кривлянь, аксесуарів та інших приємних деталей. Особисті налаштування гравців широкі, завдяки чому ви не один вечір проведете за косметичними правками.

Як згадувалося вище, гравці випадають зі спеціальних карток, після чого ви реєструєте їх до складу. Випадають вони по позиціях, тому у вашій команді може бути кілька Голландів, що грають на різних позиціях. Також футболістів можна купувати на трансферному ринку за фіксованими цінами. У грі немає ніяких аукціонів, що порадує ПК-бояр. Тим не менш, якщо ви хочете прикупити кілька потужних хлопців за реальні гроші - ласкаво просимо! Платні лутбокси в грі присутні!

Як же грається FIFA Online 4? Чи варто порівнювати її з варіантом на PlayStation? Для користувачів ПК це не має сенсу, так як більшість з нас не має плойок і чорниї ящиків. Темп гри тут злегка підвищений, але реалістичністю FIFA ніколи не відрізнялася – гравці поводяться нереалістично, хоч набір анімацій тут великий. Безліч питань залишає воротарська гра - воротарі в Онлайн 4 дійсно міцні хлопці!

У грі представлено більше 17 тисяч гравців, більше 600 команд і 50 стадіонів по всьому світу. FIFA Online 4 отримала повноцінну російську локалізацію. Озвучують матчі такі відомі коментатори як Васілій Уткін і Дмитро Шнякін.

 

Графіка

Графічний рівень FIFA Online 4 заслуговує вашої уваги. Гра добре виглядає, має непогану лицьову анімацію і колірну гаму. Стилістично FIFA Online 4 виконана дуже якісно - урбаністичний стиль цієї гри з легкістю перетвориться в заставки для вашого робочого столу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для FIFA Online 4 від ARTLINE

 

Сучасні комп'ютерні ігри вимагають сучасних технологічних рішень. Знайти такі можна в ігрових збірках від компанії ARTLINE. ПК від ARTLINE - гарантія гри в максимальній якості. Кожна збірка від ARTLINE - справжній предмет сучасного мистецтва.

 

 

Стандартні системні вимоги FIFA ONLINE 4 для ПК

ARTLINE Gaming X42v01 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 – 4.2 GHz) та ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 (4 GB). У ньому встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz) і два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Зібраний у корпусі QUBE.

 

Високі системні вимоги FIFA ONLINE 4 для ПК

ARTLINE Gaming X48v24Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz). Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB). Є 32 гігабайти ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач – 1-терабайтний SSD.

 

Ультра системні вимоги FIFA ONLINE 4 для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv91DH - ігрова збірка в стилістиці Dota 2. Забезпечена 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Місце відеокарти займає Nvidia GeForce RTX 3060 (8 GB), а файлового накопичувача – 1-терабайтний SSD. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4/3200 Gaming).

 

4К системні вимоги FIFA ONLINE 4 для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv16 – потужна ігрова збірка від ARTLINE, «крила» якій дають 16-ядерний процесор AMD Ryzen 9 5950X (3.4 – 4.9 GHz) та ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB). Зручна у роботі за рахунок 32 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4/3200 Gaming). Велика кількість файлової інформації не є проблемою, тому що тут встановлено два файлові накопичувачі: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • У FIFA Online 4 можна грати абсолютно безкоштовно?
  • Так.

 

  • Чи можна купувати гравців за реальні гроші в FIFA Online 4?
  • Так, це можливо.

 

  • Чи заохочується набір складу з однієї команди?
  • Так, такий метод забезпечує швидку прокачку.

 

  • Чи є в FIFA Online 4 параметр злагодженості гри між футболістами?
  • Ні, ви можете набирати будь-яких футболістів, всі вони будуть грати один з одним однаково.

 

  • Де купити FIFA Online 4?
  • FIFA Online 4 поширюється по моделі free-to-play, скачати її ви можете на офіційному сайті