#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для FIFA 22

Купити комп'ютер для FIFA 22

FIFA 22 - комп'ютерна гра, розроблена студією Electronic Arts в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для FIFA 22
  4. Як підібрати оптимальний ПК для FIFA 22
  5. Огляд гри FIFA 22
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для FIFA 22 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

29-я частина серії знову пропонує вам зіграти за улюблені команди!

Даний огляд є попереднім. Реліз FIFA 22 відбудеться 24 вересня 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для FIFA 22

 

Системні вимоги FIFA 22 низькі. Можна використовувати відеокарту з 2 гігабайтами відеопам'яті, а також 4-ядерний процесор. Гра працює тільки на 64-розрядній Windows 10, тому якщо у вас ранні версії цієї операційної системи, пора переходити. Важить FIFA 22 50 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги FIFA 22

  • Процесор: Athlon X4 880K / Intel Core i3-6100
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги FIFA 22

  • Процесор: Intel Core i5-3550 / AMD Radeon FX-8150
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD Radeon R9 270X
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для FIFA 22

 

Який процесор потрібен для FIFA 22

Для FIFA 22 вибираємо 4-ядерний процесор. Робота на 8 потоків вітається, як і високі показники частотного діапазону. Чудовим прикладом послужить чіп AMD Ryzen 3 3300X з роботою на 8 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для FIFA 22

Для FIFA 22 можна обзавестися бюджетною ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Це чудовий відеоадаптер з прекрасним співвідношенням ціна-якість.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для FIFA 22

У плані ОЗУ, розробники встановлюють ідентичну цифру для високих і низьких налаштувань - 8 гігабайт стандарту DDR4. Встановлювати гру можна на HDD-диск.

 

 

Огляд гри FIFA 22

 

Атмосфера

 

Бажаєте дізнатись чому PES та FIFA не змінюються? Вам на наш YouTube-канал!

 

«Футбол - гра мільйонів» - це не простий вираз в цілях маркетингу. Футбол позиціонується як найпопулярніший спорт на нашій планеті, концентрує на собі мільйони очей і змішує мільярди емоцій. Ми любимо футбол з дитинства, знаємо напам'ять ім'я і прізвище кожного улюбленця, активно стежимо не тільки за матчами, а й за життям наших фаворитів. Геймерам ж пощастило вдвічі. Кожній осені розробники футбольних симуляторів радують шанувальників футболу новими іграми. 24 вересня 2021 року світ побачить FIFA 22 - 29-у частину в серії.

Більшість гравців з підозрою ставиться до щорічного релізу нових частин, адже, в більшості випадків, автори не додають нічого нового, а лише змінюють цифру в назві і стати футболістів. Такі ігри дуже часто виглядають як патч з оновленням - хто куди перейшов в реальному житті, виявляється в новому клубі і в житті віртуальному. Але надія вмирає останньою. Незважаючи на те, що FIFA 22 використовує той самий движок Frostbite 3, гра спробує запропонувати нам щось новеньке.

 

Геймплей

Першим, про що варто поговорити, це про ігровий ритм. У новій частині він злегка знизився, і це тягне за собою масу наслідків. Звичайно, ви завжди можете підкрутити швидкість гри, але на будь-якому режимі цей факт буде помітним. У FIFA 22 більше уваги приділяється діагоналям. Гравці, що добре грають на другому поверсі, будуть котируватися. Такі хлопці як Кріштіану Роналду зможуть лише однією передачею порвати вашу оборону на шматки, не кажучи вже про настільки міцних дядьків як Лукаку і Холланд.

29-а частина FIFA більше сконцентрована на управлінні гравцем. Грамотний контроль стане запорукою успіху, блокування в новій частині працюють набагато краще. Якщо ваш гравець стоятиме рівно навпроти атакуючого, він зможе набагато краще поборотися за м'яч і зупинити ворожу атаку. Фінти в FIFA 22 не працюють так, як в попередній частині. Якщо ви опануєте грамотний контроль гравця, навіть найхитріші трюки не зможуть проскочити повз вас. Але, звичайно, тут все залежить від майстерності - ми знаємо багато крутих геймерів, які дуже часто обходять будь-які правила.

Дальні удари в FIFA 22 працюють так, як раніше. Ви з легкістю можете пробити в дальній кут, поставивши гол як рукою. Ударники тут - по-справжньому страшна сила.

Приділили багато уваги розробники і грі в захисті. Тепер м'яч відскакує від футболістів набагато рідше, що відмінно, адже в попередній частині такі безглузді випадковості приносили лише обурення. Не обійшлося і без інновацій - тепер в грі ви можете побачити пресинг другим гравцем з таймингом. Ви активуєте другого гравця спеціальною кнопкою, після у того над головою вистрибує зелений маркер з таймером. Це відкриває нові можливості, до того ж непідконтрольний гравець може і відібрати м'яч.

Командний пресинг в FIFA 22 працює слабкіше. Пересування футболістів стали більш реалістичними за рахунок технології Hyper Motion. Тепер автори одягли датчики руху відразу на дві команди і отримали відмінний результат. До речі, на PS4 і на PS5 боти рухаються по-різному, хоч така інформація і не буде цікава ПК-боярам.

Лутбокси з FIFA 22 Ultimate Team розробники вирішили не прибирати. Таке рішення часто піддається критиці, адже це форма азартної гри, але всі ми знаємо любов Electronic Arts до грошей 😊

Поговорити варто і на найгострішу тему - рейтинги гравців. Щороку ми можемо побачити відоси, як справжні футболісти з топ-клубів вгадують рейтинги своїх одноклубників у FIFA. Цей футбольний симулятор дуже популярний серед реальних футболістів, хтось навіть ображається через занадто низький рейтинг. Так ось, хто ж найкращий в новій FIFA? (барабанний дріб) - звичайно ж, Мессі! У Ліонеля 93 очка, тоді як у Кріштіану 91. Між ними розташувався Роберт Левандовскі, явний претендент на Золотий м'яч в цьому році. З мінімальним результатом відстають від трійки Кевін Де Брюйне, Мбаппе, Неймар, а також Ян Облак - кращий воротар на думку нової частини. У трійку кращих воротарів потрапили також Нойер і Терштегген - що робить тут останній, до сих пір не ясно. А ось найкращим захисником і досі залишається Вірджіл Ван Дейк. Разом з Садіо Мане і Мухаммедом Салахом вони отримали по 89 очок.

 

Графіка

Графічний рівень FIFA 22 практично не отримав змін. Гра працює на тому ж движку Frostbite. Додалася кількість анімацій, технологія HyperMotion дозволила більш реалістично передати рухи футболістів. М'яч в новій частині необов'язково рухається по заданій траєкторії, а футболісти отримали випадкові дії, які можна помітити під час кат-сцен.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для FIFA 22 від ARTLINE

 

Новинки ігрової індустрії завжди знаходять місце на сайті інтернет-магазину ARTLINE. З новою частиною FIFA ви вже встигли ознайомитися, тепер прийшов час підібрати під неї кілька ігрових збірок від ARTLINE. Всі вони розміщені в списку нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги FIFA 22 для ПК

ARTLINE Gaming X51v05 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Це бюджетна збірка з класичною зовнішністю, яка стане частиною будь-якого інтер'єру. Обладнана ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) та 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Накопичувач - HDD на 1 терабайт.

 

Високі системні вимоги FIFA 22 для ПК

ARTLINE Gaming X34v22Win – ігровий комп'ютер зі встановленою операційною системою Windows 11 Home. Як накопичувач використовує SSD-диск. Оперативка – 16 гігабайт стандарту DDR4 (2666 MHz). Графіка - AMD Radeon RX 6500 XT (4 GB). Місце CPU займає 6-ядерний Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz).

 

Ультра системні вимоги FIFA 22 для ПК

ARTLINE Gaming X57v35 – ігровий ПК для ігор та роботи. Виконаний у корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвічуванням. Усередині корпусу ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 Gaming). Для досягнення максимального FPS використовується відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Інформація зберігається на 1-терабайтному диску SSD.

 

4К системні вимоги FIFA 22 для ПК

ARTLINE Gaming GT502v23Winw - топовий ігровий комп'ютер для гри в 4К. Укомплектований 16-ядерним процесором AMD Ryzen 9 7950X (4.5 – 5.7 GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті нового стандарту DDR5 (6000 Gaming). Сховище даних – SSD-диски по терабайту пам'яті. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 4070 (12 GB).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Який рейтинг у Мессі в FIFA 22?
  • 93.

 

  • Який рейтинг у Роналду в FIFA 22?
  • 91.

 

  • Чи є нові ліги в FIFA 22?
  • Ні.