#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Elden Ring

Купити комп'ютер для Elden Ring

Elden Ring - комп'ютерна гра в жанрі RPG, action-adventure, розроблена компанією From Software в 2022 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Elden Ring
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Elden Ring
  5. Огляд гри Elden Ring
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Elden Ring від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Elden Ring розповість про королівство, яке терпить занепад після розколу Кільця Ельдер. Нам належить узяти на себе роль Очорненого, вигнанця, який повертається, щоб правити.

Даний огляд є попереднім. Реліз Elden Ring намічений на 21 січня 2022 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Elden Ring

 

Виходячи з того, як виглядає Elden Ring, можна припустити, що гра, як і попередні ігри студії, розробляється на тому ж движку PhyreEngine, який зарекомендував себе вкрай добре. Ігри від FromSoftware завжди відмінно оптимізовані, для них не потрібен потужний ігровий комп'ютер, що втішить багатьох любителів серії. На даний момент офіційні системні вимоги гри не були представлені, тому нам залишається лише пофантазувати.

 

Мінімальні системні вимоги Elden Ring

  • Процесор: Intel Core i5-2500K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 Ti
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Elden Ring

  • Процесор: Intel Core i7-7700
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / Nvidia GeForce GTX 1660
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Elden Ring

 

Який процесор потрібен для Elden Ring

Гадаємо, для Elden Ring вистачить 4-ядерного процесора з останніх поколінь популярних розробників. Для максимального результату може знадобитися 6-ядерний чіп.

 

Яка відеокарта потрібна для Elden Ring

Бюджетної ігрової відеокарти має вистачити для Elden Ring. Можна зупинитись на Nvidia GeForce GTX 1660 тоді як Nvidia GeForce RTX 2060 повинна забезпечити максимальний результат.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Elden Ring

Максимальний показник ОЗУ для цієї гри - 16 гігабайт. Так як ігри від FromSoftware добре оптимізовані, можна буде обійтися HDD-диском.

 

 

Огляд гри Elden Ring

 

Атмосфера

Ігрове співтовариство лічить дні до моменту релізу Elden Ring. Проект манить з моменту анонсу, і тільки недавно ми зуміли дізнатися про нього більше. Після релізу геймплейного трейлера, головний керівник проекту Хідетака Міядзакі дав велике інтерв'ю, в якому розкрив безліч геймплейних і наративних елементів нової гри. Почати варто зі світу, в якому розгортаються події Elden Ring. Ми потрапляємо в Серединні землі, величезне королівство, яким правила королева Маріка Вічна. Благополуччя королівства залежало не тільки від мудрості і рішень його правителя, але і від Стародавнього Кільця з якого проростає Світове Древо. У трейлері це Древо яскраво продемонстровано, з нього виходить енергія благодаті, золоте світло, яке відображається в очах носіїв. Ті, хто втратив цей блиск, називаються потьмянілими (нічого не нагадує?). Вони перетворюються у вигнанців і більше ніколи не повертаються на свою батьківщину. Незабаром з невідомих причин кільце було розбите. Швидше за все, проти королеви Маріки Вічної була сплетена змова. Змовниками виступили її нащадки - напівбоги, які розділили між собою осколки кільця, щоб отримати величезну силу. Цей період в історії Серединних земель називається Розколом. Після почалася війна, що виснажила королівство і перетворила його на руїни. Викликана вона не тільки бажанням стати Великим Владикою, який буде правити усім королівством, але і скверною - прокляттям, що зводить з розуму. Ми ж будемо грати за Потьмянілого або Очорненого, як його називають в трейлері. Колись предки протагоніста були вигнані з Серединних земель, але після того, як стався Розкол, ми почули поклик. Прийшов час нашого правління.

 

Геймплей

Головною особливістю Elden Ring є величезний відкритий світ. Він складається з шести локацій, в центрі яких знаходиться локація-хаб, до якої гравець буде періодично повертатися. Нашим завданням стане повалення всіх напівбогів для отримання Стародавнього Кільця. Що найцікавіше, в грі ви не є єдиним головним персонажем. Крім вас є й інші протагоністи, з якими ваш шлях буде перетинатися. За словами Міядзакі, вони надають суттєвого впливу на сприйняття світу і інтерпретацію його лору, що написаний відомим письменником Джорджем Мартіном. Хто як не старий Джордж настільки добре тямить в створенні світів?!

Якщо ви грали в «Відьмака» або ряд інших RPG, вам знайомі знаки питання в певних місцях карти. У Elden Ring від них відмовилися, вважаючи за краще вільне і максимально самостійне дослідження локацій. Працює це так - забравшись вище, ми самі вибираємо цікаві нам місця, відзначаємо їх на карті, після чого вирушаємо до них. Там ми можемо знайти міні-босів, різні пушки і шмотки, унікальні предмети для крафта, а також NPC, роль яких тут вкрай висока. Справа в тому, що сюжетне оповідання в Elden Ring ближче до Dark Souls. Гравець повинен сам дізнаватися про лор світу, збираючи крихти інформації воєдино. Тим не менш, кат-сцени і діалоги в грі присутні, але їх багатство втішить нас тільки на початкових етапах. Від NPC ми зможемо дізнатися багато чого цікавого, а також отримати додаткові завдання і корисні предмети. При цьому тільки від вас залежить яким буде результат.

Тут ми підходимо до головного - Elden Ring нелінійна гра. Так як тут є кілька кінцівок, всі вони залежать від прийнятих вами рішень. Це говорить про повноцінний жанр RPG в сетінзі темного фентезі, яке просто не може не виправдати наших очікувань. Перепроходження присутнє.

Так як блискучий дизайнерський стиль Хідетаки Міядзакі вже давно нам відомий, разом з глибоко прописаним лором Джорджа Мартіна вийде воістину об'ємна гра. Автори стверджують, що прямолінійне проходження основної сюжетної лінії може зайняти близько 30 годин реального часу, а ось з іншими дослідженнями і сайд-квестами це число буде істотно збільшено. Розробники спробували зробити кожну зустріч в Elden Ring унікальною. Достатньо лише поглянути на фентезійних істот, які живуть в цьому чудовому і гротескному світі: біжуча рука, воїни-вовкулаки, величезні лицарі у блискучих обладунках і, звичайно ж, дракони. Високий політ фантазії розробників ми пам'ятаємо ще з часів першої Dark Souls, і сьогодні її планка підвищилася знову.

Не можна не помічати й того, що в новій грі розробники дали набагато більше можливостей гравцеві, позбувшись від деяких бридких механік. Тепер ми можемо створювати власного персонажа, корелюючи його зовнішність, можемо прокачувати його вміння, які не залежать від озброєння, можемо уникати сутички з деякими ворогами і навіть з деякими босами. Не можна не помітити і їзду на конях - швидше за все, кінь буде з'являтися натисненням всього лише однієї кнопки, що вкрай зручно. У грі будуть присутні битви на конях, а також локації, в яких заклик коня неможливий. Головною фішкою скакуна стане стрибок, що дозволяє долати величезні перешкоди і вільно подорожувати - антонім Death Stranding. Також в грі буде реалізована можливість швидких переміщень, що збереже час кожного. Механіка з витривалістю буде працювати не так, як в Dark Souls. Розробники не раз згадували про це, переосмисливши старі підходи і методи.

 

Графіка

Візуально Elden Ring настільки сильно нагадує Dark Souls, що в голову приходить думка: «А чи не в одному всесвіті ці ігри?». Але в інтерв'ю Міядзакі згадав, що вони вичавили все можливе з теми DS, через що їм потрібні нові світи. Графічно гра виглядає добре, з великою кількістю динамічних ефектів і бадьорою бойовою системою. Щоб оцінити рівень її графіки в повній мірі, все ж, варто дочекатися релізу.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Elden Ring від ARTLINE

 

Які б системні вимоги не виставляли розробники Elden Ring, ігрові збірки від ARTLINE зможуть впоратися з цим завданням. Вже сьогодні ми підібрали кілька комп'ютерів під майбутню гру. Готові посперечатися, що кожен з них зможе запустити її мінімум на налаштуваннях ультра.

 

 

Стандартні системні вимоги Elden Ring для ПК

ARTLINE Overlord ASMVv01 - ігровий комп'ютер від ARTLINE в корпусі QUBE GRIFFIN. Модель отримала 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz) з роботою на 6 потоків і дискретну відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яка дістала кличку «народна». Збірка обладнана 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming), а також SSD-накопичувачем на 1 терабайт фізичної пам'яті.

 

Високі системні вимоги Elden Ring для ПК

ARTLINE Overlord X57v27 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F всередині. Чіп функціонує в діапазоні тактових частот 2.9 - 4.1 ГГц на 6 потоків, працює разом з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB), яка підтримує технологію ритрейсингу і DLSS 2.0. Як і попередні моделі, дана обладнана 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Кількість фізичної пам'яті - 2 терабайта (HDD-диск).

 

Ультра системні вимоги Elden Ring для ПК

ARTLINE Special STALKERv07 - ігровий ПК в футуристичному корпусі QUBE STALKER, всередині якого знаходиться 8-ядерний процесор Intel Core i7-10700KF (3.8 - 5.1 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. ПК отримав ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) 2021-го року випуску, 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Обсяг вільного простору для зберігання файлових даних - 1 терабайт (SSD-диск).

 

4К системні вимоги Elden Ring для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv10 - ігровий персональний комп'ютер по збірці ARTLINE з 10-ядерним процесором Intel Core i9-10850K (3.6 - 5.2 GHz). Цей потужний чіп з 10-го покоління працює на 20 потоків. Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з підтримкою ряду технологій щодо поліпшення графіки. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 3000 Gaming). Обсяг фізичної пам'яті - 1 терабайт (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • У Elden Ring можна буде закликати фантомів для битви з босами?
  • Так.

 

  • Чи отримає Elden Ring продовження?
  • Автори кажуть, що не проти повернутися до світу гри.

 

  • Чи будуть PvP в Elden Ring?
  • Так.

 

  • Коли вийде Elden Ring?
  • 21 січня 2022 року.