#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Diablo 2 Resurrected

Купити комп'ютер для Diablo 2 Resurrected

Diablo 2 Resurrected - комп'ютерна гра в жанрі action / RPG, розроблена компанією Blizzard Entertainment в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One / Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Diablo 2 Resurrected
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Diablo 2 Resurrected
  5. Огляд гри Diablo 2 Resurrected
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Diablo 2 Resurrected від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Diablo 2 Resurrected - ремастер оригінальної Diablo 2, що вийшла в 2000 році. Сюжет гри переміщує нас в світ Санктуарій, який піддається навалі демонів.

Станом на другий квартал 2021-го року, Diablo 2 Resurrected знаходиться в розробці. Вихід гри намічений на четвертий квартал 2021.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Diablo 2 Resurrected

 

Для Diablo 2 Resurrected потрібен хороший комп'ютер з встановленою операційною системою Windows 10. На даний момент розрядність системи не вказується, тому можна вважати, що гра буде працювати і на 32-розрядній ОС. Як виявилося, ремастер вийшов більш вимогливим, ніж GTA V.

 

Мінімальні системні вимоги Diablo 2 Resurrected

  • Процесор: Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 10

 

Рекомендовані системні вимоги Diablo 2 Resurrected

  • Процесор: Intel Core i5-9600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 5500 XT
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Diablo 2 Resurrected

 

Який процесор потрібен для Diablo 2 Resurrected

Процесор - найбільш важлива річ для Diablo 2 Resurrected. Для максимальних графічних налаштувань знадобиться 6-ядерний чіп з 9-го покоління Intel. Крім зазначеного Intel Core i5-9600K, рекомендуємо звернути увагу на 10-е покоління компанії Intel: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-10600K.

 

Яка відеокарта потрібна для Diablo 2 Resurrected

Для Diablo 2 Resurrected відмінним вибором буде бюджетна ігрова відеокарта з 4 гігабайтами відеопам'яті. Звернути увагу рекомендуємо на такі моделі як Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER / AMD Radeon RX 5500 XT.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Diablo 2 Resurrected

Якщо у вас хороший процесор і відеокарта, ви можете обійтися 8 гігабайтами оперативної пам'яті. В іншому випадку потребу складуть всі 16 гігабайт ОЗУ. Накопичувач - SSD-диск.

 

 

Огляд гри Diablo 2 Resurrected

 

Атмосфера

Сьогодні старі шедеври отримують нове життя. Ігри нашого дитинства, в яких ми провели величезну кількість часу, повертаються знову, щоб доставити нам масу ностальгії і задоволення. Вони отримують нову графічну оболонку, при цьому зберігають старі особливості. Двадцятирічна річниця Diablo II не залишилася без уваги - розробники вирішили «подарувати» фанатам повноцінний ремастер з приставкою Resurrected (Відроджений).

Переживання про те, чи зможуть насправді воскресити Blizzard легендарну гру витали вже кілька років - чутки про можливий вихід ремастера з'явилися в інтернеті ще в 2017-му році. В 2021 автори офіційно анонсували гру, а також продемонстрували її альфа-тест, підкреслюючи зміни і нові геймплейні особливості.

Перше, і найголовніше - переїзд на 3D-графіку. Автори стверджують, що гра створена на абсолютно новому движку. Розробники вирішили відмовитися від двомірних спрайтів, зробивши нову гру за сучасними стандартами. Новий тривимірний двигун працює поверх двомірної основи оригінального Diablo 2, використовуючи вихідний код старої гри. Такий хід дозволив авторам не перемальовувати модельки - вага нових моделей перевищувала би показник в 140 гігабайт. Виходячи зі сказаного, ігровий і графічний движок в грі існують окремо, що дозволяє зробити більш глибоку 3D-анімацію, а також не вносити зміни в обчислювальний процес - весь лут, противники, шанси випаду й інші технічні аспекти як і раніше вираховуються за рахунок коду оригінальної гри.

Для тих, хто ніколи не грав в Diablo 2 (або в серію Diablo взагалі), варто пояснити що ж тут, власне, відбувається. Гравець потрапляє в вигаданий світ Санктуарій, який піддається навалі демонів. Нечистю управляє головне божество - Діабло, всемогутній король темряви, танцюючий на курганах ворогів. Група відважних героїв скидає Діабло в першій частині, після чого Мандрівник заточує його у власному тілі. Демонові вдається захопити владу над розумом Мандрівника. Він закликає армії демонів для знищення світу. У цьому місці і починається сюжетна зав'язка Diablo 2.

В одному з інтерв'ю, розробники вказували на повну схожість Resurrected з оригінальною грою. Ми отримаємо той самий сюжет, що і в Diablo 2, який подається двома способами: розмовами з NPC і сюжетними роликами. Гра так само складатиметься з чотирьох актів, в кінці яких вас чекає зустріч з фінальним босом Діабло. Всі 28 геймплейних роликів були повністю перемальовані на новий манер. Кадр в кадр вони відповідають старим роликам, так як основною філософією під час створення ремастера стала думка про відтворення старої гри без додавання нововведень. 70% візуалу Resurrected повністю відповідають оригіналу. Для порівняння, в грі буде кнопка перемикання на стару графіку - проходити нову частину можна буде і в старій оболонці. Більш того, якщо ви до сих пір граєте в оригінальну Diablo 2, ви зможете переносити свої збереження в нову гру! Виконавши такий трюк, самі розробники були здивовані - ігровий процес не буде втрачено навіть через 20 років після релізу оригінальної Diablo 2.

 

Геймплей

Diablo - це постійна доза екшену з величезною кількістю ворогів і швидкими рішеннями. Все це збереже і нова Diablo 2 Resurrected з присутнім доповненням Lords of Destruction. Гра починається з вибору персонажа, кожен з яких відрізняється базовими характеристиками (сила, спритність, інтелект) і набором умінь. Вибрати можна одного з семи наданих персонажів. Гру завжди любили за кооператив, і тепер її зможуть проходити разом відразу 7 різних користувачів! Ось тільки за однієї умови - проходити гру разом можна тільки в тому випадку, якщо ви використовуєте одну і ту ж платформу. Гра не отримає кроссплатформенність на релізі, тому ПК-боярам не вдасться пограти з консольщиками. При цьому ПК-версія гри отримала повну підтримку геймпада.

Так як розробники з Blizzard вирішили познайомити нових гравців з серією Diablo, гра випускатиметься не тільки на консолях, але й отримає суттєві спрощення. Відразу варто відзначити, що всі спрощення в будь-який момент можна відключити, повертаючись в далекий 2000-й. Гравцям більше не потрібно підбирати золото, адже воно буде збиратись в автоматичному режимі, а також передавати предмети товаришам по команді, щоб ті вивчили їх характеристики. Предмети можна буде лінкувати, а також швидко порівнювати їх стати. Сховок в грі був перероблений для спрощення мікроменджменту. Так званий «Тетріс» нікуди не подівся, але працювати з сховищем стало куди простіше. Кількість осередків було збільшено, також з'явився спільний тайник.

Велика увага була приділена дрібницям. Автори спробували зробити гру максимально наповненою, виключаючи метод додавання нового контенту:

«У нас були обговорення про те, чи не додати в гру новий контент, але в підсумку зупинилися виключно на косметичних правках» - кажуть розробники.

Такий підхід можна порахувати правильним, так як новий контент порушить канони оригінальної гри. За основу Resurrected взята остання версія Diablo 2, хоч версії гри можна буде вибирати особисто, як в оригіналі. Буде присутня підтримка модингу - стара-добра друга частина утримує дихання життя ось уже 20-ть років за рахунок модів і фанатського компьюніті. Створення модів буде спрощено, що розширить ступінь перепрохождення і додасть кілька тисяч ігрових годин для кожного шанувальника серії. Розробники не стали закривати очі на проблеми з ботоводами і чітерами, перемістивши гру на сучасний Battle.net. Як то кажуть, захист насамперед.

 

Графіка

Графічний рівень Diablo 2 Resurrected легко порівняти з оригінальною Diablo 2. Для цього гравці зможуть скористатися лише однією кнопкою - результат дійсно вражає. Нові візуальні ефекти виглядають прекрасно. У грі присутня величезна кількість дрібних деталей, які будуть видні лише уважним гравцям: після перетворення в перевертня, намисто друїда, наприклад, переноситься на нову оболонку, а не пропадає як в у другій частині. Крім графіки і роликів розробники додали підтримку об'ємного звуку Dolby 7.1. Вони залишили оригінальні звукові ефекти і оригінальну озвучку персонажів, але додали цілий ряд нових звуків, щоб зробити атмосферу більш глибокою.

 

Відеоогляд на Diablo 2 Resurrected на нашому Ютуб-каналі ARTLINE PLAY

 

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Diablo 2 Resurrected від ARTLINE

 

Бажаєте купити хороший ігровий комп'ютер в Україні, не виходячи з дому? Раді вітати вас на сайті інтернет-магазину ARTLINE! У нас ви знайдете величезну кількість ігрових ПК, які дозволять вам насолоджуватися сучасними комп'ютерними іграми на максимальних графічних налаштуваннях. Знайомство з асортиментом ARTLINE рекомендуємо почати з чотирьох нижчепредставлених моделей:

 

 

Стандартні системні вимоги Diablo 2 Resurrected для ПК

ARTLINE Gaming X31v09 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Модель отримала 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666), а також два накопичувача: HDD (1 TB) + SSD (240 GB).

 

Високі системні вимоги Diablo 2 Resurrected для ПК

ARTLINE Gaming X33v03 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Модель однаково хороша як для роботи, так і для розваг. Укомплектована 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) і двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Diablo 2 Resurrected для ПК

ARTLINE Gaming X90v03 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE WIZARD. Обладнаний 8-ядерним процесором Intel Core i9-9900KF (3.6 - 5.0 GHz), який працює на 16 потоків. Для обробки графіки використовується дискретна ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Накопичувач тут тільки один --SSD-диск на 1 терабайт. Кількість ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

4К системні вимоги Diablo 2 Resurrected для ПК

ARTLINE Overlord X81v16 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE. Модель отримала 8-ядерний процесор AMD Ryzen 7 3700X (3.6 - 4.4. GHz) з роботою на 16 потоків, 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 МГц Gaming). Використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) - продуктивна новинка з підтримкою фірмових технологій щодо поліпшення графіки. Файловий накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Diablo 2 Resurrected використовує сюжет оригінальної гри?
  • Так.

 

  • Diablo 2 Resurrected підтримує кооператив?
  • Так, гру можна проходити з друзями.

 

  • Дата виходу Diablo 2 Resurrected
  • Вихід гри намічений на 4-й квартал 2021 року.