#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed

Купити комп'ютер для Destroy All Humans 2 Reprobed

Destroy All Humans 2 Reprobed – комп'ютерна гра в жанрі action / adventure, розроблена студією Pandemic Studios у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed
  5. Огляд гри Destroy All Humans 2 Reprobed
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Продовження історії Крипто ставить під загрозу прибульців. Тепер вони мають справу з КДБ.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed

 

Системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed середні, за заявою авторів, але насправді стане в нагоді непогана ігрова збірка для запуску на максималках. Гра підтримує Nvidia Reflex та технологію AMD FSR 2.0 для бусту продуктивності, є підтримка DX11 та DX12. Запустити її можна лише на 64-розрядних Windows 10 та Windows 11.

 

Мінімальні системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed

  • Процесор: AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i7-6700K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed

 

Який процесор потрібний для Destroy All Humans 2 Reprobed

Системні вимоги від авторів цієї гри дуже скромні, але насправді знадобляться більш продуктивні компоненти. На місце процесора вибираємо Intel Core i5-10400F. Це 6-ядерний чіп із роботою на 12 потоків.

 

Яка відеокарта потрібна для Destroy All Humans 2 Reprobed

Бюджетної відеокарти Nvidia GeForce GTX 1650 вистачить лише на середні та високі налаштування. Для максималок вибираємо Nvidia GeForce RTX 2060.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Destroy All Humans 2 Reprobed

Встановлюємо гру на SSD-диск – тільки в такий спосіб ми зможемо припинити постійні підвантаження місцевості. Кількість ОЗУ, що рекомендується, – 16 гігабайт.

 

 

Огляд гри Destroy All Humans 2 Reprobed

 

Атмосфера

Чорна комедія у науково-фантастичній атмосфері – сьогодні такого вже не побачиш. А зовсім недавно таких фільмів було повно, як і гумористичних пародій на серйозний sci-fi. Здається, людей більше не здивуєш прибульцями, але хлопці зі студії Pandemic Studio вирішили знову добитись успіху. Два роки тому вони випустили першу частину Destroy All Humans, яка отримала позитивні відгуки та добре продалася. То чому б не відродити продовження від Destroy All Humans 2 Reprobed?

Головним героєм другої частини знову є Крипто. Ми встигли підібрати під себе владу у першій грі, але на наш інопланетний слід вийшло КДБ. Кремль має великі плани на правління нашою планетою та інопланетні технології (навіть незважаючи на Чорнобаївку), тому вони намагаються вистежити прибульців після успішного ракетного удару по їхньому космічному кораблю на орбіті Землі. Крипто ж не надто переживає з цього приводу. Озброївшись гарматою та джетпаком, наш герой вирушає виконувати завдання свого куратора.

 

Геймплей

Destroy All Humans 2 Reprobed продовжує славну традицію абсурду, трешу та нескінченного чорного гумору. Тут дуже багато сатири та іронії на суспільство й владу, на наші уявлення та погляди. Навіть кожен простий перехожий виконаний в унікальному карикатурному образі: від жирних копів у великих окулярах до худих хіпі під кайфом. Кремлівські шістки теж продемонстровані чудово: тут і обличчя кавказької національності, і дубоголові Івани з тупими виразами на мордах. Акцент є, про це автори не забули.

Destroy All Humans 2 Reprobed - максимально лайтова гра, в якій ви ніколи не зможете напружитися. Її проходження можна назвати балдійним, протягом усього ігрового процесу мало хто може стати для вас загрозою. У наших руках ціле місто – цей благодатний край перетвориться на справжній бойовий полігон. Адже вже з найперших місій ми матимемо справу не лише з поліцією та КДБ, а й із регулярною армією США.

Що найвеселіше, ніхто з перерахованих не зможе завдати вам неприємностей. Крипто тут настільки читерський персонаж, наскільки слабкий у своїх можливостях штучний інтелект. Зробили ШІ таким навмисно, щоб не ускладнювати гру і не змушувати гравця ритися у безлічі прокачувань персонажа та космічної тарілки. Навіть не приділяючи уваги прокачці, гру можна пройти у стані абсолютного спокою. Щоправда, з величезною посмішкою, адже ситуації та діалоги у цій грі справді кумедні.

Гармат у Крипто дуже багато і всі вони працюють більш ніж дивно. Якщо з електрошоком, який б'є по радіусу відразу кількох все зрозуміло, то з гарматою, постріл якої перетворює будь-яку матерію на м'ячик-стрибунець, зрозуміло не все. Є ствол, який спалює плоть і залишає лише свіжі та гарячі скелети. Але чітерська здатність присутня у нас з самого початку – це телекінез на правій кнопці мишки. Він працює без КД і не вимагає мани (тут її взагалі немає). Телекінезом ми можемо жбурляти як предмети, так і людей. Правою кнопкою мишки піднімаємо будь-якого ворога чи перехожого та кидаємо кудись у небо. У грі ragdoll-фізика, тому кидки у стіни виправдовують себе у плані видовищності. Тільки з одним телекінезом ви можете розкидати всю армію ворога, не кажучи вже про безліч інших здібностей. Наприклад, Крипто вміє вселятися у людей. Ми можемо користуватися їхньою зброєю, маскуванням, різними дозволами. Потрібно постійно читати думки інших, щоб з'ясувати місцезнаходження того чи іншого непися. Найсмачніша штука – дискотечна гармата. Ми змушуємо всіх людей навколо радіти та танцювати, а в цей час можемо робити з ними все, що душа забажає.

Так як Крипто у нас прибулець багатий, у нього є власна літаюча тарілка. Вона є справжнім ангелом смерті, який знищує все на своєму шляху. Тарілка може ставати невидимою на деякий час, може витягувати енергію та втягувати людей – за викрадення тут відкриваються можливості прокачування. Промінь смерті – основна зброя, що перетворює на пил будь-який предмет за лічені секунди. Тарілка дуже жвава, літає швидко, не має особливих можливостей з управління. Місій із нею буде пов'язано багато – у цьому криється серйозний мінус цієї гри, адже в ній дуже багато однотипних завдань.

 

Графіка

Destroy All Humans 2 Reprobed створена у стилі першої частини. З того часу в плані графіки змінилося дуже мало, хіба що з відображенням розробники постаралися краще. Незважаючи на мультяшну графіку, деталізація оточення непогана, хоч все тут здається доволі пластиліновим. Багато кольорів, багато різних механік, є повна свобода дій та відкритий світ, у якому ми можемо творити будь-що. Бракує лише класного музичного супроводу для відмінного проведення часу.

 

 

Підбираємо оптимальний ігровий ПК для Destroy All Humans 2 Reprobed від ARTLINE

 

Вам не потрібно самостійно підбирати збірку під Destroy All Humans 2 Reprobed, ми вже підібрали її за вас! Навіть більше – ми підібрали відразу чотири ігрові комп'ютери, кожен з яких дозволить запустити гру на максимальних налаштуваннях якості. Купити ігровий ПК можна у кілька кліків.

 

 

Стандартні системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed для ПК

ARTLINE Gaming X55v10 – ігрова збірка в мальовничому корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвічуванням та прозорою стінкою, за якою знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Разом з ним працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (6 GB) з підтримкою технології Reflex. У комп'ютері встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

Високі системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed для ПК

ARTLINE Gaming X61v12 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з роботою на 12 потоків. Створений у корпусі QUBE BREEZE, має 16 гігабайтів ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming). З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). Вона підтримує технології Ray Tracing та DLSS для підвищення якості графіки. Файлові накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed для ПК

ARTLINE Gaming X91v25 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10600KF (4.1 – 4.8 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті енергоефективного стандарту DDR4 (3200 Gaming). Корпус - QUBE WIZARD з ARGB LED-підсвічуванням. Головною перевагою комп'ютера є Nvidia GeForce RTX 3070 - потужна ігрова відеокарта з 8 гігабайтами відеопам'яті та технологіями DLSS, Reflex, Ray Tracing. Накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

 

4К системні вимоги Destroy All Humans 2 Reprobed для ПК

ARTLINE Gaming X94v14 – ігрова збірка з 12-ядерним процесором AMD Ryzen 9 5900X (3.7 – 4.8 GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3600 Gaming). Тут встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), яка дозволяє запускати топові ігри в 4К з активацією технологій трасування та DLSS. Файловий накопичувач представлений 1-терабайтним SSD-диском.

Питання

+ Як поселитися в тіло в Destroy All Humans 2 Reprobed?
Багато разів натискайте F
+ Як знайти Торчка у Destroy All Humans 2 Reprobed?
Читайте думки хіпі, щоб знайти цього хлопця
+ Де придбати Destroy All Humans 2 Reprobed?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1266700/Destroy_All_Humans_2__Reprobed/