#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Destiny 2 The Witch Queen

Купити комп'ютер для Destiny 2 The Witch Queen

Destiny 2 The Witch Queen – доповнення до комп'ютерної гри Destiny 2, розроблене компанією Bungie у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Destiny 2 The Witch Queen
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Destiny 2 The Witch Queen
  5. Огляд гри
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У новому доповненні гравці потрапляють у світ Саватун, представники якого використовують світло – як і навіщо, це нам і доведеться з'ясувати.

Доповнення отримало позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Destiny 2 The Witch Queen

 

Destiny 2 The Witch Queen можна запустити навіть на посередньому комп'ютері, головне лиш – наявність 64-розрядної операційної системи. Гра важить пристойно - 105 гігабайт готуйтеся виділити на жорсткому диску. Деталі системних вимог ви дізнаєтесь нижче.

 

Мінімальні системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen

  • Процесор: Intel Core i3-3250 / AMD FX-4350
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen

  • Процесор: Intel Core i5-2400 / AMD Ryzen R5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Destiny 2 The Witch Queen

 

Який процесор потрібний для Destiny 2 The Witch Queen

Для Destiny 2 The Witch Queen достатньо 4-ядерного процесора. Вашу увагу хочемо привернути до нової лінійки процесорів Intel Alder Lake. 4-ядерний Intel Core i3-12100F стане чудовим вибором.

 

Яка відеокарта потрібна для Destiny 2 The Witch Queen

Для нового доповнення радимо вибрати ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650. Це бюджетний ігровий процесор з 4 гігабайтами відеопам'яті. GPU підтримує технологію Reflex, яка дозволяє підвищити рівень FPS в іграх без надмірного навантаження.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Destiny 2 The Witch Queen

Destiny 2 не відрізняється високими вимогами до обсягу оперативної пам'яті. Достатньо 8 гігабайт стандарту DDR4 з частотою 2666 МГц. Проте обсяг фізичної пам'яті важливий. Знадобиться 1-терабайтний HDD-диск, оскільки важить гра більше 100 гігабайт.

 

 

Огляд гри Destiny 2 The Witch Queen

 

Атмосфера

Письменники-фантасти найчастіше вдаються до створення цілих світів, які стають місцем дії, у яких поступово розвивається сюжет. Усі вони відрізняються один від одного, хоч і не кардинально. Виділити спільні риси завжди можна, адже самі письменники люблять черпати натхнення з книжок своїх колег. Створивши світ, вони поступово наповнюють його, намагаючись створити враження обширності та навіть нескінченності. Книга перетворюється на серію, і навіть прочитавши її від кірки до кірки (а серію може входити 7 і більше книг), все одно залишається відчуття нерозуміння, відчуття невідомості і пекучої таємничості.

Література - це вершина, але, якщо подивитися з іншого ракурсу, створити світ на папері набагато простіше, ніж реалізувати його графічно. У жодному разі не подумайте, що автор ставиться до такої праці зневажливо, адже всі ми знаємо вічні шедеври, в які хочеться занурюватися незалежно від віку. Такі світи завжди більш повноцінні, краще наповнені та набагато якісніше прописані. Але ми говоримо саме про втілення. Фантазія кожного читача завжди малюватиме такий світ по-різному, тоді як графічне втілення одне для всіх.

Сьогодні розробники комп'ютерних ігор люблять створювати цілі всесвіти. Багато з них концентрується тільки на онлайн-складнику. Широко відома Destiny 2 є однією з таких ігор. Головною відмінністю від літературних світів є поступове наповнення - якщо в літературі ми маємо повністю сформований і самодостатній всесвіт, в іграх такий всесвіт у будь-який момент може зробити крутий поворот. Витвір живе своїм життям, а життя залежить від авторів.

Destiny 2, як і безліч інших онлайн-ігор, розвивається виходами сезонів та доповнень. У кожному з них ми знайомимося з новою частиною всесвіту, з новими божествами, ворогами, заглиблюємося у історію ігрових персонажів. Нове DLC – це набір прояснень ситуації, в яку заганяють нас автори. У лютому 2022 року вийшло доповнення The Witch Queen, про яке ми розповімо вам сьогодні.

 

Геймплей

Destiny 2 The Witch Queen – це сюжетне доповнення, яке переносить нас у Тронний світ Саватун. Це світ Королеви-відьми з будовами-вуликами, які навчилися використовувати світло у власних цілях. Жанрово, DLC можна віднести до хоррору та детективу. Розробники надали нам нову, велику локацію світу Саватун, яка відрізняється біомами. Здебільшого, це болотиста місцевість із густим зеленим туманом, у якому бродять місцеві (недоброзичливі) представники.

Сюжетна частина доповнення вийшла чудовою. Тепер вам не потрібно буде сто разів повертатися на базу, щоб взяти додаткові квести для подальшого просування по сюжету. Як у одиночних шутерах, усі квести безшовні. Компанія проходиться за 7 годин, нагороджуючи вас новими знаннями та картинами з чудовою візуалізацією. Світ Саватун вийшов справді приголомшливим. Найпривабливіші місця – «галереї» з інопланетною архітектурою та представниками інших світів, що перебувають у рейдах. Розробники так захопилися, що "ускладнили" шлях виснажливим платформінгом - нескінченні стрибки починають набридати практично відразу. Але подорож супроводжується чудовою музикою, тому занудьгувати не вийде.

Окрім основної сюжетної кампанії, гра не відмовилася і від сезонності. Destiny 2 – це цілий серіал, за розвитком якого справді цікаво спостерігати. Справа лише в тому, що за сезони потрібно платити, а їхні активності далеко не завжди виправдовують цінник. У новому сезоні автори гри вирішили продавати пушки за реальні гроші. Звичайно, від екзотичних варіантів стволів з квестовою моделлю не відмовилися, але такий підхід трохи розчаровує. Якщо ж ваші товариші не зуміли або не захотіли купувати доповнення, ганяти по рейдах з рандомним паті так собі заняття. Зв'язку немає, Х'юстон! Зате з вірними соратниками рейд перетворюється на насолоду. Штучний інтелект зазнав змін на краще, через що PvE-складова більше нагадує PvP. Навіть рівні складності є на вибір.

Ще одне нововведення – крафт зброї. Тепер гравці можуть ганятися за ексклюзивними гарматами, обдурюючи себе. Чому? Справа в тому, що 70% крафтової зброї поступається знайденій. Це заняття-самообман, що змушує проводити більше часу у грі. Саме на останнє і робиться орієнтир Destiny 2 The Witch Queen, адже чим більше часу, тим більший інтерес, тому більше прибутку отримають розробники.

 

Графіка

Графічно Destiny 2 The Witch Queen не змінилася. Та ж красива картинка, відмінний музичний супровід, кілька нових механік, як механіка налаштування Пустотних класів для гнучкішого налаштування геймплею під себе. Нових ворогів не з'явилося, що розчаровує. Автори вирішили просто модернізувати старих. Натомість рівень штучного інтелекту підвищився. Нижче ми підберемо кілька ігрових збірок під Destiny 2 The Witch Queen.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Destiny 2 The Witch Queen від ARTLINE

 

Купити ігровий ПК в Україні можна на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Величезний асортимент не дозволить помилитися. Декілька моделей наші фахівці підібрали під ваш смаковий спектр в ігровій індустрії.

 

Стандартні системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen для ПК

ARTLINE Gaming X71v44 – ігровий ПК у корпусі QUBE BLOCK з ARGB LED-підсвічуванням. Має 8-ядерний процесор Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) з сімейства Coffee Lake, чия продуктивність встановлює високу планку швидкодії. У комп'ютері встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті сучасного стандарту DDR4 (2666 МГц). Може похвалитися збірка й ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Файлове сховище – 1-терабайтний SSD-накопичувач.

 

Високі системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen для ПК

ARTLINE Gaming X53v24 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F з 11-го покоління Rocket Lake. CPU функціонує на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 2.6 до 4.4 ГГц. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB). Вона підтримує Ray Tracing, Reflex, DLSS. Жорсткий диск представлений SSD-накопичувачем на 1 терабайт постійної пам'яті. Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen для ПК

ARTLINE Gaming X75v34 – персональний ігровий комп'ютер у корпусі QUBE FALCON. Він – новинка на полицях нашого магазину з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 ГГц). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою ритрейсингу, DLSS. Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги Destiny 2 The Witch Queen для ПК

ARTLINE Gaming X75v26Win - ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake та ігровий відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Такий GPU забезпечить плавний ігровий процесор у будь-якій новинці ігрової індустрії. Відеокарта дозволяє активувати технології Ray Tracing та DLSS для покращення якості візуалізації та підвищення FPS. Файловий накопичувач – SSD диск (1 терабайт). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

Питання

+ За скільки годин можна пройти кампанію Destiny 2 The Witch Queen?
Пройти кампанію можна за 7 годин
+ Destiny 2 The Witch Queen – це останнє DLC?
Ні, до гри виходитимуть нові доповнення
+ Де придбати Destiny 2 The Witch Queen?
Купити додаток можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1656330/Destiny_2_The_Witch_Queen/