#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Deathloop

Купити комп'ютер для Deathloop

Deathloop - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Arkane Studios в 2021 році для платформ Microsoft Windows і Sony PlayStation 5.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Deathloop
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Deathloop
  5. Огляд гри Deathloop
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Deathloop від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Deathloop розповідає історію чоловіка на ім'я Кольт, який потрапляє в часову петлю на острові візіонерів.

Гра отримала позитивні оцінки від критиків і гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Deathloop

 

Автори Deathloop позиціонують гру як next-gen. Саме тому вони в рекомендованих налаштуваннях графіки виставили RTX 2060 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Незважаючи на такі високі системні вимоги, гра не позбавлена багів. Про подальші плюси і мінуси Deathloop ви прочитаєте нижче, але відразу відзначимо, що працює гра тільки на 64-розрядній Windows 10 версії 1909 і вище. Є підтримка DirectX 12.

 

Мінімальні системні вимоги Deathloop

  • Процесор: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Deathloop

  • Процесор: Intel Core i7-9700K / AMD Ryzen 7 2700X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 / AMD Radeon RX 5700 XT
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Deathloop

 

Який процесор потрібен для Deathloop

У рекомендованих системних вимогах автори Deathloop виставили 8-ядерний процесор. Тут доречний вигук «Карл!» з «Ходячих», але факт залишається фактом. В такому випадку, підемо за пропозицією Arkane і порадимо новіший 8-ядерний чіп, а саме - Intel Core i5-11600K з 11-го покоління Rocket Lake. Він вийшов в 2021-му році, працює на 12 потоків, що корисно для ігор з підтримкою DirectX 12.

 

Яка відеокарта потрібна для Deathloop

Так званий next-gen нашого сьогоднішнього гостя засмутить багатьох шанувальників ігор від Arkane, але випробувати щастя можна і на бюджетній ігровій відеокарті Nvidia GeForce GTX 1660. Рекомендують автори Nvidia GeForce RTX 2060 з підтримкою технологій щодо поліпшення графіки. Ми ж рекомендуємо Nvidia GeForce RTX 3060 з 8 гігабайтами відеопам'яті.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Deathloop

Не варто встановлювати для Deathloop менше 16 гігабайт оперативної пам'яті. Така кількість пам'яті буде оптимальною для цієї гри. Також не рекомендуємо вибирати HDD-диск. Віддайте перевагу швидкому SSD, який прискорить не тільки процес самої гри, а й роботу вашого комп'ютера.

 

 

Огляд гри Deathloop

 

Атмосфера

Прийом часової петлі сьогодні використовується досить часто. Його ми можемо побачити в фільмах, літературі, а також комп'ютерних іграх, чиї розробники не гребують можливістю закинути гравців в нескінченний день. Тут немає нічого нового - у нас є головний герой, є час і місце дії, є єдине правило, яке дозволяє розірвати тимчасову петлю. По накатаній схемі рухаються подібні сюжети, і французька студія Arkane представила свою версію розвитку в новій грі Deathloop.

Гра розповідає про чорношкірого чоловіка на ім'я Кольт. Одного разу він прокидається на березі моря і нічого не пам'ятає. Кольт з'ясовує, що знаходиться на острові, яким правлять візіонери. Сюжетні рейки переносять нас до антагоніста – Джуліанни, яка, як і Кольт, застрягла в часовій петлі. Обидва вони є асасинами, і якщо Джуліанні потрібно вбити Кольта, наш герой повинен знищити 8 цілей, які є командирами великих угруповань.

 

ОГЛЯД DEATHLOOP НА YOUBE ТУТ!

 

Геймплей

Deathloop не орієнтується на сюжет, незважаючи на прийом часової петлі. У грі є декілька кінцівок, але імерсивності від неї чекати не варто. Гравець отримує просте і навіть звичне завдання по зачистці, після чого відправляється вбивати, щоб вибратися з часової петлі. Після кожної смерті він повертається назад, втрачаючи всі предмети, але не втрачаючи знання. Також часова петля починає свій цикл після закінчення дня.

Незважаючи на досить слабкий сюжет, в грі добре прописані діалоги. Розмови з Джуліанною і зовсім приносять натхнення, але незабаром воно випаровується, і причиною послужить та ж часова петля. З'явившись на острові, ви відправляєтеся його досліджувати. Він складається з восьми різних локацій, на яких знаходяться потрібні вам цілі. У грі немає таймера в реальному часі, який відраховує потрібні вам секунди. Час змінюється тільки при переході в іншу локацію, тому переживати про нього не варто. Кожна локація виконана в різному антуражі. Незважаючи на те, що Deathloop позиціонується як next-gen-гра, next-gen-локація тут тільки одна, і вона добряче завантажить ваш процесор високим ступенем руйнації і кількістю персонажів на карті. Тим не менш, левелдизайн вийшов відмінним. Хитросплетіння карт забезпечують варіативністю проходження, схованками і іншою серпантинністю. Досліджуючи локації, можна отримати дозу естетичного задоволення, хоч довго зависати на одному місці не вийде, адже гра вийшла дуже динамічною. Якщо в Dishonored гравця карали за агресивне проходження поганою кінцівкою, в Deathloop ви можете влаштовувати справжню криваву баню. Мотивує на це сам сюжет, адже воюєте ви зі справжнісінькими відморозками в карнавальних костюмах. Фрік-шоу в цій грі працює на атмосферу. Стрільба по «кроликах» і різновидах Джокера не втомлює, на перших порах. Стрілецькі механіки реалізовані добре, хоч з реалізмом вони не дружать. У грі високий TTK, вбити супротивника можна спокійно одним влучним пострілом в голову. Крім великого арсеналу, який використовує Кольт, у нашого героя є надздібності. Підбираються вони з мертвих тіл ватажків, після чого залишаються з вами назавжди. Як ви пам'ятаєте, після смерті персонаж втрачає свій лут - насправді після декількох годин гри ви відкриєте перк, що дозволяє зберігати деякі пушки. Знання наш персонаж зберігає завжди, тому вам потрібно буде займатися постійним підслуховуванням NPC на карті.

Щоб спростити собі життя, ви можете пов'язувати декількох ворогів так званим заклинанням, після чого oneшотити всіх на смерть. Кольт володіє різновидом телекінезу, підкидаючи ворогів вгору і утримуючи їх деякий час. Присутня пасивка під назвою ребріза, що відкидає вас назад в часі після смерті. Використовувати її можна тільки два рази на одній локації, після ви відправляєтеся на саме дно часової петлі. Гармати теж можна модернізувати. Деякі модернізації можна пов'язувати з перками, отримуючи по-справжньому чітерські здібності. Говорити про інтелект ШІ не варто, адже боти тут досить тупі. Зате вони смачно розриваються після вибухів і пострілів, а також дозволяють підкрадатися до себе, щоб зробити жорстке, але непомітне вбивство.

На пізніх етапах гри відкривається спеціальна речовина резідіум, якою ми можемо насичувати наші стволи, щоб ті більше ніколи не пропадали з інвентаря. Отримувати її можна з убитих босів або з невеликих об'єктів на карті. Також для її поповнення можна розщеплювати підібрані раніше предмети.

Підсумовуючи раніше сказане, і підводячи все до спільного знаменника, не можна не відзначити й негативні сторони Deathloop. По-перше, гра не позбавлена багів. Іноді супротивники застряють в текстурах, або грішать з пересуванням через поганий мережевий код. По-друге, прийом часової петлі тут реалізований не надто добре. Гра вийшла дуже затягнутою, тому кожна чергова спроба перетворюється в типову зачистку локацій. Це нецікаво, адже ти вже давно знаєш де і скільки супротивників розташувалося на карті. Більш того, шутер з Deathloop вийшов не таким вражаючим. Імпакт в грі є, але пушки більше нагадують іграшкові, як і поведінка з ними головного героя. Магічні здібності Кольта справляють більше вражень, ніж сама стрілянина.

Під сам кінець варто сказати, що в грі є невеликий мультиплеєрний елемент. Кожен гравець може зіграти за Джуліанну, вторгшись в світ іншого гравця. Виходить непогане PvP, адже наша антагоністка теж не промах. У неї є здатність під назвою «Маскарад», що дозволяє дівчині приймати вигляд будь-якого NPC на карті. Ускладнити життя іншим - наше покликання і наша задача!

 

Графіка

Deathloop відрізняється хорошою графікою, яка не тягне на next-gen. Гра вийшла дуже барвистою і стильною, кожна зброя тут доповнена новомодними принтами, ефекти виконані досить добре. Візуальний стиль гри заслуговує всі 10 з 10. Рівень деталізації високий, робота освітлення теж заслуговує похвали. Не можна не замовити слівце і про ролики в стилі фільмів 80-х, хоч сюжет гри вийшов слабким.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Deathloop від ARTLINE

 

Ігрові новинки завжди потрапляють під рецензію від ARTLINE. Наша сила в правді, якщо у вас є бажання насолодитися тим чи іншим проектом, ми розповімо вам про його позитивні і негативні аспекти без зайвого суб'єктивізму. Також ми підберемо декілька ігрових збірок під гру. Для Deathloop був підготовлений список, що складається з чотирьох ігрових збірок від ARTLINE.

 

 

Стандартні системні вимоги Deathloop для ПК

ARTLINE Gaming X65v20 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE. Стильний дизайн забезпечений не тільки класичними обрисами, але і RGB LED-підсвіткою на кулерах, прозорою бічною стінкою. На чолі системи охолодження знаходиться кулер Wraith Max. Він охолоджує 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600, що працює на 12 потоків в тактовому діапазоні 3.6 - 4.2 ГГц. За роботу з графікою відповідає ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB), яку рекомендували автори Deathloop. Для зберігання файлових даних використовуються два накопичувача: SSD (480 гігабайт) і HDD (2 терабайта). Обсяг ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3000 Gaming).

 

Високі системні вимоги Deathloop для ПК

ARTLINE Special STALKERv07 - ігровий ПК в корпусі QUBE STALKER. Незвичайний дизайн доповнений LED-підсвіткою і комплектом з шести вентиляторів. Місце центрального процесора займає 8-ядерний Intel Core i7-10700KF (3.8 - 5.1 GHz). Комп'ютер обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 з 12 гігабайтами відеопам'яті типу GDDR6 і підтримкою технологій щодо поліпшення графічного рівня. Встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD-накопичувач.

 

Ультра системні вимоги Deathloop для ПК

ARTLINE Gaming X95v43Win - ігровий ПК в корпусі QUBE GUARD. Ця модель укомплектована 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700KF (3.6 - 5.0 GHz) з роботою на 16 потоків. Має у своєму розпорядженні 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming) - робота з будь-яким програмним забезпеченням тепер перетвориться на свято. З графікою працює потужна Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB) на архітектурі Ampere. Вона підтримує технологію трасування променів, DLSS і reflex. «Похвалитися» комп'ютер може і великою кількістю постійної пам'яті - 480 GB + 2 TB (SSD + HDD).

 

4К системні вимоги Deathloop для ПК

ARTLINE Gaming X99v28 - топовий ігровий ПК в корпусі QUBE SHIELD. Його опис варто почати з 10-ядерного процесора Intel Core i9-10900KF (3.7 - 5.3 GHz) з роботою на 20 потоків. Охолоджує такий процесор WaterCooler. Комп'ютер зможе запустити будь-яку гру на максимальних налаштуваннях графіки в 4К-дозволі, адже укомплектований однією з найпотужніших відеокарт на сьогодні - Nvidia GeForce RTX 3090 з 24 гігабайтами відеопам'яті на борту. Цей «монстр» дозволить вам забути, що таке лаги і низький FPS. З ним ви зможете досягти найкращих результатів, як в одиночних, так і в онлайн-іграх. У збірці встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming). Файлова інформація зберігається на двох накопичувачах: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

Питання

+ За скільки часу можна пройти Deathloop?
За 15 годин
+ На якому движку розроблена Deathloop?
На Void Engine.
+ Де купити Deathloop?
В офіційному магазині Steam