#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Call Of Duty Black Ops Cold War

Купити комп'ютер для Call of Duty Black Ops Cold War

Call of Duty Black Ops Cold War - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена компаніями Raven Software і Treyarch в 2020 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Call of Duty Black Ops Cold War
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Call of Duty Black Ops Cold War
  5. Огляд гри Call of Duty Black Ops Cold War
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Call of Duty Black Ops Cold War від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події Call of Duty Black Ops Cold War розгортаються після першої частини Black Ops за часів Холодної війни. На початку 1980-х президент Сполучених Штатів Америки - Рональд Рейган, дізнається про особливо небезпечного радянського шпигуна Персея, який здатний переламати хід історії. Щоб прибрати шпигуна, була створена спеціальна група, в яку входите ви.

Call of Duty Black Ops Cold War була добре сприйнята публікою. Гра встановила рекорд цифрових продажів в день запуску, але, на жаль, точні цифри не були названі.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Call of Duty Black Ops Cold War

 

Для Call of Duty Black Ops Cold War знадобиться хороший ігровий комп'ютер. Налаштування гри доволі об’ємні, це дозволить «підігнати» її під машини з різним коефіцієнтом робочої продуктивності. Все ж для гарного результату ми рекомендуємо вам купити потужний ігровий комп'ютер в інтернет-магазині ARTLINE. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War

  • Процесор: Intel Core i3-4340 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon HD 7950
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 12 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER / AMD Radeon R9 390
  • Операційна система: Windows 10

 

Ультра системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War (60 fps, 1080p)

  • Процесор: Intel Core i7-8700K / AMD Ryzen 7 1800X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 3070
  • Операційна система: Windows 10

 

4К системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War

  • Процесор: Intel Core i9-9900K / AMD Ryzen 7 3700X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 3080
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Call of Duty Black Ops Cold War

 

Який процесор потрібен для Call of Duty Black Ops Cold War

Для гри на мінімальних і середніх налаштуваннях Call of Duty Black Ops Cold War можна використовувати 4-ядерний процесор з Turbo Boost і Hyper-Threading. Кращим вибором для цієї гри стане 6- або 8-ядерний процесор від Intel і AMD з хорошим показником кеш-пам'яті третього рівня. Ряд рекомендованих процесорів складається з: AMD Ryzen 5 3600X / AMD Ryzen 7 3700X / Intel Core i5-10600KF / AMD Ryzen 7 5800X.

 

Яка відеокарта потрібна для Call of Duty Black Ops Cold War

Розробники нової CoD виставили високі вимоги до відеокарти. Навіть для низьких налаштувань вам знадобиться ігрова відеокарта бюджетного рівня з 4 гігабайтами відеопам'яті. Підбір авторами відеокарт для налаштувань ультра і 4К дуже сумнівні, так як впоратися з новою частиною Black Ops зможе відеокарта з більш скромними можливостями, але, швидше за все, хлопці встигли підхопити тенденцію з новим поколінням GPU від Nvidia. Список рекомендованих відеокарт виглядає наступним чином: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER / AMD Radeon 5700 XT / Nvidia GeForce RTX 2070 / Nvidia GeForce RTX 3080.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Call of Duty Black Ops Cold War

Оперативна пам'ять - те, до чого вимоги розробників гри найнижчі. Ви можете вибрати від 8 до 16 гігабайт стандарту DDR4, попутно звертаючи увагу на її робочу частоту. Що стосується накопичувача, ми рекомендуємо обзавестися комбінацією SSD + HDD, так як важить гра 240 гігабайт.

 

 

Огляд гри Call of Duty Black Ops Cold War

 

Атмосфера

Багато популярних ігрових серій дуже часто піддаються ефекту кліше. Серія Call of Duty - один з кращих прикладів його втілення. Найчастіше автори демонструють американських солдатів в особі воїнів світла, воїнів добра, які намагаються боротися за рівність і справедливість. Чи побачимо ми таку тенденцію в новій частині під назвою Call of Duty Black Ops Cold War? Давайте дізнаємося!

Нова Call of Duty Black Ops Cold War розповідає про гонку озброєнь, яка отримала назву Холодна війна. В цілому сюжет гри сконцентрований на шпигунстві - американський уряд викриває нового ворога в особі Персея, талановитого радянського шпигуна, дії якого можуть привести до невигідних для США наслідків. Як завжди, нова частина CoD стане для гравця справжнім туристичним гідом - ми побуваємо на Кубі, у В'єтнамі, в Туреччині і, звичайно ж, в Москві, столиці зла і темної сторони без печенюшок. Хронологія подій протікає нерівномірно, тому гравець побуває в різних місцях в різний час. «Цим нас не здивувати» - кажуть армії шанувальників, і вони мають рацію, адже така схема присутня абсолютно в кожній частині серії. Але розробники підготували для олдфагів сюрприз, а саме - зустріч зі старими знайомими.

Перша частина Black Ops обзавелася колосальним успіхом після релізу. Саундтрек з Eminem`ом і Pink, величезна піар-кампанія, чудовий сюжет і відмінний мультиплеєр. Гра вистрілила, після чого обзавелася невдалими сиквелами. Герої, які так встигли полюбитися публіці, зустріли свою долю, після чого пішла тотальна плутанина з роботами і майбутнім. Усвідомивши згубнийі поворот, розробники вирішили перекреслити створене і в буквальному сенсі оживити народних улюбленців. При цьому автори не забезпечили управління ними, дозволивши гравцеві створити свого власного персонажа з вибором статі і різних нюансів. Так події Cold War відбуваються між першою і другою частиною Black Ops - всі живі, всі щасливі.

Call of Duty Black Ops Cold War переносить нас в стильні 80-і, часи жовтих авіаторів і винахідливих зачісок. Авторам вдалося прекрасно передати атмосферу того часу, створити персонажів, які запам’ятовуються. Більше того, з ними тепер можна вести діалог! У гру були додані рішення, що призводять до тих, чи інших сюжетних розв'язок. Зменшуючи темп від шутерних місій, тепер ми, як в Wolfenstein, можемо бродити по базі і балакати з товаришами по службі, більшість з яких є агентами ЦРУ. Така схема займає добротну третину гри, і вона більш ніж просто виправдана. Новий CoD - це не тільки шутер з морем супротивників, але й стелс, в якому вам потрібно вивчати траєкторії ходів противника, щоб залишитися непоміченим. Гра дозволяє проходити сюжетну кампанію в різних стилях, тому навіть в тому випадку, якщо вас викрили, ви завжди можете скористатися класичним методом проходження. Більш того, тепер в Call of Duty ви можете тягати тіла супротивників, щоб залишитися непоміченим. Граючи в новий Black Ops вперше, ви будете приємно здивовані - це точно CoD, чи я щось переплутав?

 

 

Геймплей

Яскравих змін в геймплеї нового Black Ops не так багато, як хотілося б. Гра залишається тим самим шутером від третьої особи з великою кількістю тупуватих супротивників, які валять на тебе з усіх боків для того, щоб отримати кулю в лоба. Механіки працюють відмінно, стрільба відчутна і реалістична, присутній великий арсенал зброї і ряд додаткових матеріалів, які можна вивчати для проходження побічних місій. У грі навіть є головоломка, рішення якої відкриє сайд квести. З класичної журавлини CoD перетворилася в шпигунський бойовик з можливістю вибору, який реально впливає на кінцівку гри. Злі кацапи нікуди не поділися, але акцент на них зроблений не так сильно, як в попередніх частинах серії. Що стосується відомих особистостей, з ними ми встигнемо провести не надто багато часу, але, хоч як крути, інтерес підігрівається з благою постійністю.

Якщо з сюжетною кампанією гри все добре, мультиплеєр нової Black Ops викликає ряд питань і непорозумінь. Справа в тому, що його робила зовсім інша студія, через що різниця між кампанією і онлайн-грою сильно відчутна. Перша претензія - невеликий список карт. Їх тут вісім, не рахуючи двох карт для Fireteam. Вивчити їх можна за кілька днів активної гри, що сумно, адже вони встигають набриднути. Друга претензія - трьохлінійність цих карт. Всі вони створені на манер CS або Dota - три лінії і do widzenia. Така схема породжує кемперство, через що на деяких картах зняти снайперів дуже важко. Третя претензія - прокачування персонажа з можливістю неосяжної модернізації зброї. Якщо ваш персонаж повністю прокачений, перед вами відкривається можливість почепити на ствол кілька додаткових поліпшень, що робить вас імбою. Щоб вирівняти баланс, розробники забезпечили всіх великою кількістю авіаударів - вмирати тепер доведеться часто.

У гру додали кілька нових режимів, один з яких можна назвати успішним. Називається такий режим «Охоронець», і в ньому один з гравців отримує важливий статус, а також пістолет, щоб хоч якось себе захистити. Інші гравці повинні прикривати обраного, так як його смерть призведе до програшу всієї команди. Якщо розглядати режим з тактичної сторони - це прекрасна можливість пограти в команді, але гра з рандомними хлопцями не зможе розкрити його сильні сторони, так як в такому випадку гравці просто ломляться в авангард, розв'язуючи класичну перестрілку. Зомбі-режим, як завжди, присутній.

 

 

Графіка

З графікою у серії Call Of Duty ніколи не було проблем. Нова частина потішить ваше око яскравою і насиченою картинкою з високим ступенем деталізації і відмінним освітленням. Прекрасно реалізована технологія трасування променів, що дозволяє насолоджуватися густим і об'ємним туманом. Пейзажів в грі дуже багато, і деякі навіть заслуговують зайняти місце вашої wallpaper. У випадку з Call of Duty Black Ops Cold War, хороша графіка іноді надає негативного впливу на мультиплеєр, так як через густу рослинність не часто можна розглянути ворога. Але це справа досвіду, тренуйся і буде тобі щастя!

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Call of Duty Black Ops Cold War від ARTLINE

 

Фахівці з компанії ARTLINE пильно стежать за ігровим ринком. Коли мастодонти ігрової індустрії випускають свої нові творіння, ми реагуємо блискавично, використовуючи метод підбору ігрових ПК від ARTLINE. Для Call of Duty Black Ops Cold War ми підібрали чотири ігрових ПК, чиї можливості дозволять вам відчути всі принади нової частини легендарної серії.

 

Стандартні системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War для ПК

ARTLINE Gaming X63v14 - ігровий ПК з дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) і 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 Ghz). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг накопичувача - 1 терабайт (HDD-диск).

 

Високі системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War для ПК

ARTLINE Gaming X66v18 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600, який працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.2 ГГц. Модель оснащена флагманською дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) - новинкою, побудованою на архітектурі Ampere. Відеокарта володіє тензорними ядрами третього покоління, підтримує технологію трасування променів. Кількість встановленої оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming), кількість постійної пам'яті - сума SSD (480 GB) і HDD-накопичувачів (2 терабайта).

 

Ультра системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War для ПК

ARTLINE Overlord X87v07Win - ігровий ПК в стильному корпусі QUBE WIZARD з LED-підсвіткою і просунутою системою охолодження. Обладнаний 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 - 4.7 Ghz), що працює на 16 потоків. Модель відрізняється великою кількістю оперативної пам'яті - 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 Gaming). Для того, щоб запускати ігри в 4К, ПК укомплектований дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB), новинкою на архітектурі Ampere. Файловим сховищем є SSD-диск (1 терабайт).

 

4К системні вимоги Call of Duty Black Ops Cold War для ПК

ARTLINE Overlord X98v19 - геймерський персональний комп'ютер по збірці ARTLINE в корпусі Aerocool AirHawk. Опис цього «монстра» варто почати з 16-ядерного процесора AMD Ryzen 9 3950X, що працює з підвищенням тактової частоти від 3.5 до 4.7 ГГц на 32 потоки. Об'єм кеш-пам'яті третього рівня вражає - 64 мегабайти. Процесор захищений від перегріву кулером Enermax T40. Встановлена відеокарта - флагманська Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB), одна з кращих відеокарт станом на 2020 рік. ПК використовує в роботі 32 гігабайти оперативної пам'яті типу Gaming (DDR4 / 3200 MHz). Вся інформація зберігається на двох накопичувачах: SSD (500 GB) + SSD (1 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи живий Мейсон в Call of Duty Black Ops Cold War?
  • Так, як і ряд інших вже знайомих нам персонажів.

 

  • В Call of Duty Black Ops Cold War є кілька кінцівок?
  • Так, кожна з них залежить від обраних вами варіантів дій і відповідей.

 

  • Де купити Call of Duty Black Ops Cold War?
  • Гру можна купити на офіційному сайті Call of Duty