#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Arizona Derby

Купити комп'ютер для Arizona Derby

Arizona Derby - комп'ютерна гра в жанрі аркадної гонки, розроблена студією Falcon Interactive в 2019 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Arizona Derby
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Arizona Derby
  5. Огляд гри Arizona Derby
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Arizona Derby від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Arizona Derby - аркадна гонка з суперкарами, яка пропонує позмагатися в диких умовах.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Arizona Derby

 

Завищені системні вимоги Arizona Derby дивують. Для нормальної гри знадобиться хороший ігровий комп'ютер. Також варто врахувати поганий рівень оптимізації. Працює Arizona Derby тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи з Windows 7. Важить гра 14 гігабайт, є підтримка DirectX 11.

 

Мінімальні системні вимоги Arizona Derby

  • Процесор: AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX 480
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Arizona Derby

  • Процесор: AMD Ryzen 7 2700
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Arizona Derby

 

Який процесор потрібен для Arizona Derby

Для Arizona Derby вибираємо 6-ядерний процесор. Найкраще купити такий чіп з 11-го покоління Rocket Lake - Intel Core i5-11400F / Intel Core i5-11600KF, але, якщо грошей немає, можна вибрати з 9-го або 10-го покоління: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-9400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Arizona Derby

Для цієї гри ми рекомендуємо вам обзавестися ігровою відеокартою з серії RTX від Nvidia. Незважаючи на слабкий графічний рівень, така відеокарта допоможе боротися з поганою оптимізацією. Приклади: Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3060.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Arizona Derby

Для Arizona Derby вистачить 8 гігабайт ОЗУ, за словами авторів, але ми радимо встановити всі 16. Також стане в нагоді SSD-диск.

 

 

Огляд гри Arizona Derby

 

Атмосфера

Жанр аркадних гонок давно помер. З гіркотою і сумом у серці ми доносимо цю думку, зрозумілість якої вже давно перебуває в обіймах мас. З ностальгією можна згадувати часи, коли сідав разом з друзями за спліт-екран і намагався залишити засранців позаду, демонструючи не лише спритність рук, але і холодний розрахунок під час водіння. Гонки минулого навіть інтригували сюжетом. Їм не потрібна незліченна кількість кат-сцен, щоб передати всю серйозність і крутість того, що відбувається. Достатньо лише згадати той самий Most Wanted, який вів нас за руку по чорному списку - смугасте BMW має знову стати нашим!

Але нічого не стоїть на місці. Здається, у всього у всесвіті є свій час, і жанр автомобільних гонок не виняток. Яскравим доказом такого твердження стане аркадна гонка Arizona Derby, що вийшла в 2019 році з-під рук маловідомої студії Falcon Interactive. Що ж вона являє собою, дізнаємося в розділі геймплей.

 

Геймплей

Arizona Derby - це аркадна гонка на суперкарах. Мабуть, дорожні шляхи в штаті Арізона настільки погані, що легковим автомобілям доводиться прилаштовувати величезні колеса з гідравлікою, але ці хлопці ще не знають, як виглядають українські дороги 😊

Опускаючи жарти, ми будемо їздити на величезних автомобілях, залишаючи після себе лише пил і глибокі сліди. Машинки в грі дійсно виглядають вражаюче. Автори пропонують більше 87 екзотичних суперкарів, які можна модернізувати. У їх числі ви побачите не невідомі нашому братові американські тачки, а такі марки як Audi, BMW, Chevrolet, Dodge, Ferrari, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Nissan, Porsche, Volkswagen, Toyota і навіть знаменитий по фільму «Назад в майбутнє» De Lorean! Безліч з представлених автомобілів ви бачили на вулиці, інші ж більш унікальні і привабливі.

У грі 31 карта. Всі карти відрізняються біомами, які практично не мають жодного впливу на водіння. Ви зможете покататися по засніжених горах, по пекучих пісках і зелених лісах. У грі є топ-лист, на вершину якого ви повинні забратися, розправившись з шістьма босами і їх бандами. Встигли подумати про руйнацію? Забудьте, адже в Arizona Derby все зроблено лише для того, щоб було.

Перед шквалом критики варто відзначити прикольні ролики, відмінний і зрозумілий інтерфейс, а також чудовий музичний супровід в стилі хіп-хоп. Треки для гри писалися спеціально. Дуже часто ви будете чути «for Arizona Derby», після чого запускається стильний і вилизаний трек в стилі Styles of Beyond. До слова, вставка for Arizona Derby з часом починає дратувати.

Що ж насправді являє собою ця гра? Якщо коротко, це натуральний інді-проект, який повинен був виходити не на Microsoft Windows, а на iOS або Android. Гра вийшла настільки сирою, що, стикаючись з рецензіями в інтернеті, дивуєшся - їх авторам заплатили чи вони й зовсім не грали в цю гру?

Управління в Arizona Derby настільки сире, що з ним зможе впоратися навіть немовля (або твій батя). Тут не потрібно розраховувати таймінги, не потрібно вчасно входити в повороти, адже зчеплення з пересіченою місцевістю абсолютно залізне. Через великі колеса? Сумнівно. Через ідеальну конструкцію монстрів? Звичайно, ні. Вся справа в кривих руках авторів. Хочете більшого? Чи давно ви бачили чекпоінти, представлені напівколами? В них нам і потрібно заїжджати. А щоб ви, бува, не змазали, можете переключитися на дрона, який постійно переслідує вас, переслідує на такій високій швидкості, Карл!

Будь-яка карта в Arizona Derby не впливає на зчеплення з дорогою, чи то сніг, дощ, чи навіть вулканічна лава. Карти в грі ніби створені з пластиліну, досить лише врізатися в першу вибоїну, щоб зрозуміти, про що я. Також не буде зайвим оцінити ландшафт - він нагадує легендарну гру Worms на Pentium 2. Багатими карти теж назвати не можна: кілька кволих дерев, чиє листя перекочувало сюди з 2009-го, дальність промальовування з Quake 3 і однотипний звуковий супровід.

На щастя, автомобілі тут можуть перевертатися, але особливого демеджу вони не отримують - це вам не Twisted Metal з 1996-го. Зате на автомобілі налипає бруд, а також їх припорошує шаром пилу, а це вже щось! В результаті ми отримали інді-проект за вартістю АА-ігри, системні вимоги якого підірвуть вам голову.

 

Графіка

Графіка в Arizona Derby практично відсутня. Вона нагадує графічний рівень World Of Tanks на Android, та й фізика далеко не втекла. Гра страждає від дальності промальовування, деталізація на дуже низькому рівні. Також у гри слабка оптимізація. Якщо ваш ПК злегка застарів, ви можете забути про комфортний геймінг.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Arizona Derby від ARTLINE

 

Для Arizona Derby фахівці з компанії ARTLINE підібрали кілька ігрових комп'ютерів. Купити ігрову збірку ви можете в кілька кліків, використовуючи зручну навігацію нашого інтернет-магазину. Розташовані ПК в списку по ієрархії ціна-продуктивність.

 

 

Стандартні системні вимоги Arizona Derby для ПК

ARTLINE Gaming X47v39 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 (3.6 - 4.1 GHz). Корпус - QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою. Комп'ютер укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Побудована така відеокарта на архітектурі Turing. У збірці встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті DDR4 (2666 MHz) і два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Arizona Derby для ПК

ARTLINE Gaming X77v31 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. Така відеокарта реалізує в комп'ютерних іграх технологію трасування променів. З її допомогою вона покращує якість відбитків і роботу світла. Також застосовується технологія DLSS, яка покращує дозвіл дрібних об'єктів і підвищує FPS. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт, обсяг фізичної пам'яті - 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Arizona Derby для ПК

ARTLINE Gaming X75v19 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake від компанії Intel. Виконаний в корпусі QUBE BREEZE, обладнаний 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 Gaming). Для роботи з відео використовується відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), поліпшена версія оригінальної 3060. Як і інші в серії RTX, вона підтримує DLSS, reflex, retracing. Накопичувач - SSD-диск (480 гігабайт).

 

4К системні вимоги Arizona Derby для ПК

ARTLINE Gaming X77v57Win - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. На борті цієї моделі знаходяться не тільки топові компоненти, але і встановлена операційна система Windows 10. Для роботи з графікою використовується ігрова Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB) з підтримкою всіх технологій щодо поліпшення графічного рівня. У комп'ютері встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті, що позитивно позначиться на роботі з програмним забезпеченням. Тип пам'яті - DDR4, тактова частота - 3200 МГц (Gaming). Місце накопичувача займає SSD-диск (1 терабайт).

Питання

+ Скільки трас в Arizona Derby?
31
+ Чи буде продовження Arizona Derby?
Так
+ Де купити Arizona Derby?
В офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/661290/Arizona_Derby_Offroad_Wars/