Ігровий ПК для A Plague Tale Innocence

Купити комп'ютер для A Plague Tale Innocence

A Plague Tale: Innocence – пригодницький стелс-екшн від французької студії Asobo, який побачив світ в 2019 році на таких платформах як Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One. Гра була високо оцінена критиками і визнана фінансово успішною, отримавши номінацію на The Game Awards.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для A Plague Tale Innocence
  4. Як підібрати оптимальний ПК для A Plague Tale Innocence
  5. Огляд гри A Plague Tale Innocence
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для A Plague Tale Innocence від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет A Plague Tale Innocence переносить гравця в Середньовіччя, а саме - до Королівства Франції 1348 року, яке страждає від епідемії чуми і першого етапу Столітньої війни з Англією. Ви граєте за брата і сестру - Гуго і Аміцію, які тікають від Інквізиції, переміщаючись по жахливим місцях «середньовічного апокаліпсису». Ваша мета - вберегти брата від рук церкви, а також вижити і знайти притулок для подальшого життя, ховаючись від меча і хвороби.

 

 

Системні параметри ігрового ПК для A Plague Tale Innocence

 

A Plague Tale Innocence - це гра, яка дозволяє власникам середніх за силою ПК насолодитися нею. Безліч користувачів грішили на погану оптимізацію гри, адже вона розроблена на власному двигуні, назва якого не розкривається до сих пір (припускають, що двигуном є поліпшена версія ACE з гри FUEL). Системні параметри для A Plague Tale: Innocence виглядають наступним чином:

 

Мінімальні системні параметри для A Plague Tale: Innocence

  • Процесор: Intel Core i3-2120 / AMD FX-4100 X4
  • Оперативна пам'ять: 8 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні параметри для A Plague Tale Innocence

  • Процесор: Intel Core i5-4690 / AMD Ryzen 5 2400G
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10

 

Як підібрати оптимальний ПК для A Plague Tale Innocence

 

Який процесор потрібен для A Plague Tale Innocence

A Plague Tale Innocence - сучасна гра, яка вимагає сучасних рішень. При підборі процесора, звертайте увагу тільки на 4-ядерні аналоги з тактовою частотою від 3 ГГц. Багатопоточність - додаткова опція, яка істотно розширить можливості вашого комп'ютера. 

 

Яка відеокарта потрібна для A Plague Tale Innocence

Дана гра не демонструє високі вимоги до відеокарти. Якщо ваша відуха має в розпорядженні 3 ГБ відеопам’яті, ви зможете пограти в гру без зайвої проблематики, правильно налаштувавши графіку: приберіть тіні, знизьте якість освітлення, подбайте про відключення світлових шахт. Якщо ваші амбіції претендують на високу якість графіки, купуйте відеокарту з 4 і вище ГБ пам'яті.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для A Plague Tale Innocence

A Plague Tale Innocence висуває високі вимоги до оперативної пам'яті. З грою не зможе впоратися стандарт DDR3, але на виручку приходить стандарт DDR4 з тактовою частотою не менш 2666 МГц. 8 гігабайт цілком вистачить, щоб отримати задоволення від зображення. 16 гігабайт буде актуально для людей, які хочуть пограти в гру на 4К. Як накопичувач, найкращим варіантом буде SSD-диск - швидкий і енергоефективний. У той же час HDD вас також не розчарує.

 

Огляд A Plague Tale Innocence

Витоки

A Plague Tale: Innocence бере свій сюжет з часів катастрофічного поширення чуми, пік якого припав на 1346 - 1353 роки в Європі. Як вказують факти, хвороба знищила до 60% населення Європи, розкинувшись від північної частини Каспійського моря до берегів Північної Африки і західної території сучасного Казахстану. Причиною поширення епідемії стали дрібні гризуни, які через глобальне похолодання, викликане великою кількістю кліматичних факторів і істотним зниженням сонячної активності, масово мігрували, скупчуючись в величезні зграї і селячись все ближче до людських поселень. Через погіршення кліматичних факторів скоротилось зростання безлічі культур, що призвело до голоду в Європі і масового ослаблення імунітету. Це потягнуло за собою поширення хвороб, які діяли вкрай швидко через постійні війни між країнами Європи. Так як люди, в більшості своїй, ховалися за міськими стінами, через високу щільність населення збільшилися контакти, а значить, збільшилася і захворюваність. Жахливий рівень гігієни в містах та церковна пропаганда лише погіршували справу - митися в той час вважалося гріхом, так як надмірне споглядання власного тіла вводило в спокусу. Все це призвело до катастрофічних результатів, про які розповідає A Plague Tale: Innocence.

 

 

Атмосфера

 

A Plague Tale: Innocence у всій красі демонструє нам жахи Середньовіччя. Реалізм - одна з основ гри, яка отримала невелику частку гіперболізації для створення більш відчутного ефекту вразливості. Ми потрапляємо в часи обскурантизму і нескінченних воєн, в часи бідняків і багатіїв, які є рівними перед одним - смертю. Амілія, головна героїня A Plague Tale, намагається врятувати свого брата Гуго від рук Інквізиції. Хлопчик заражений «незрозумілою» хворобою, через яку сестрі довгий час не дозволяли спілкуватися з братом. Тут сюжет бере свою зав'язку, все більше нагадуючи Last of Us, але, все ж, демонструючи власну автентичність. Прірва в спілкуванні між братом і сестрою сильно відчутна, вона яскраво продемонстрована в чудових діалогах між ними - вони сваряться, миряться, щиро люблять один одного, перебуваючи в пошуку рішення, яке збереже їхні життя. Родичі подорожують по темних вулицях, болотах, підвалах і храмах тодішньої Франції, переступаючи через тіла тисяч гниючих мерців, кістки яких обгризає незліченна кількість голодних щурів - вони виступають в грі уособленням «чорної смерті», яка знищує все на своєму шляху за лічені секунди, не маючи пощади й мети. Постійна нестача світла в грі - головна особливість, яка створює атмосферу приреченості. Справа в тому, що пацюки бояться вогню, а розігнати їх можна тільки ним (ну і декількома іншими способами), що і будує основу геймплею гри, про який ми поговоримо хвилиною пізніше. Якщо перші розділи - це переважно кіношна історія, яка зачіпає вас до самої глибини, то через кілька годин гра суттєво розширює свої оберти, додаючи елементи фентезі. Навколо вас - суцільний морок, з безліччю солдатів інквізиції, які ведуть полювання за вами. Але, хоч як крути, головний мисливець тут - величезні натовпи щурів, число яких воістину вражає.

Гра яскраво демонструє мракобісся Середньовіччя. Проповідників розривають на частини, як і їх вірних «псів» в обладунках, і, здається, Бог забув про людину, як таку. Покластися можна тільки на себе, на чому і фокусує увагу A Plague Tale: Innocence.

 

Геймплей

 

Геймплей A Plague Tale: Innocence віддає одноманітністю. Але, в той самий час, це не є його вадою, адже інтерес до гри постійно підігрівається. Проходити A Plague Tale можна декількома методиками, які, в кінцевому результаті, зводяться до правильного комбінування. Вихід у відкритий бій тут - вірна смерть, так як гра, повторюся, базується на реалізмі (але не завжди!). Локації гри досить просторі. Вони дозволяють досліджувати світ, відкриваючи вибір перед гравцем. Варто відзначити, що A Plague Tale - це поетапна головоломка. Кожна ситуація тут має тільки одне рішення, до якого треба прийти. Деякі з головоломок відрізняються складністю, але їх в грі гранично мало. Що стосується бойової системи, з отриманням можливості крафту предметів все стає куди веселішим. Так як ми граємо і за дівчину і за хлопчиська, особливого вибору в боївці у нас немає - малий пролазить через невеликі проходи, а сестра кидається камінням і кислотою. Вмираєш в Innocence часто, як і твої товариші, що призводить до фатального результату і екрану перезавантаження з контрольної точки. Ах, так - контрольних точок тут не так багато, тому готуйтеся наступати на ті ж граблі знову і знову. Але найцікавіший аспект тут відкривається з щурами, які полчищами оточують тебе з усіх боків, і виглядає це в біса ефектно! Камера в грі зроблена так, що ви не бачите ніг свого персонажа, поки не подивитеся під них - і це діє. Адже як тільки ви зробите кілька невірних кроків, не дивлячись під ноги, вас зжеруть в одну мить. Гра вимагає розумових функцій, і це завжди важливо, адже ігри - це не тільки приємне проведення часу, але і розвиток, отримання нових навичок і нової інформації.

 

Графіка

 

Графіка A Plague Tale: Innocence з азартом передає атмосферу Середньовіччя. На екрані все більше холодних фарб, і тільки варіативні можливості красиво підсвічені надією. Гра може похвалитися високим рівнем деталізації, але в той же час вона відходить на кілька кроків назад через лицьову анімацію. Величезні зграї щурів виглядають дійсно вражаюче. Їх очі мерехтять тисячами вогників в темряві, оповіщаючи вас про наближення смерті. За допомогою статичного методу, розробники вдало постаралися реалізувати глобальне освітлення. Світла в грі мало, тому сприймається воно зовсім по-іншому (і навіть метафорично). Загальна картинка гри виглядає красиво, що створює атмосферність і глибину. Ви проходите крізь об'ємні локації, вбираючи в себе розруху і декаданс. Прекрасно продемонстровано руйнування тодішніх цінностей, на чиєму тілі бенкетують щури і ворони. Завдяки чудовому сюжету і високм графічним показникам, A Plague Tale можна з легкістю вважати однією з кращих ігор в 2019 році. І, повірте, ви ніколи не грали у що-небудь подібне.

 

 

Оптимальний ПК для A Plague Tale Innocence від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE представляє широкий вибір, як ігрових, так і офісних ПК. Для A Plague Tale ми радимо вам обзавестися ігровим варіантом, який зможе налагодити зв'язок з грою швидко і безпрецедентно. У списку, що внизу, ви зможете підібрати ігровий ПК під власні запити, як ігрові, так і грошові.

 

 

Стандартні системні вимоги A Plague Tale Innocence для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X31v09

  • Процесор: Intel Core i3-9100F (3.6 – 4.2 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

Високі системні вимоги A Plague Tale Innocence для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v11

  • Процесор: Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Ультра системні вимоги A Plague Tale Innocence для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v15

  • Процесор: Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER (8 GB / GDDR6)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 1 TB)

 

4К системні вимоги A Plague Tale Innocence для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X95v23

  • Процесор: Intel Core i7-9700KF (3.6 - 4.9 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER (8 GB)
  • Накопичувач: M.2 NVME SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

 

Купити ліцензійну гру можна в Steam