#kompyutery

Найкращі ігрові ноутбуки 2024 року

Найкращі ігрові ноутбуки 2024 року

Багато користувачів використовують ігрові ноутбуки. Там вони заощаджують місце на робочому столі. Ноутбук можна легко перенести на диван або взяти у дорогу. Продуктивність такого компактного пристрою не відрізняється від комп'ютера. Люди мають різні бюджети, тому на ринку можна знайти найрізноманітніші ноутбуки, які відрізняються діагоналлю екрану, роздільною здатністю і відеокартами. Найкращі пристрої мають гарне підсвічування RGB та дисплеї з високою частотою оновлення.

У цій статті ми допоможемо вам підібрати найкращий варіант такого пристрою. Ми протестували багато ноутбуків і пропонуємо вам відповідні варіанти.

 

 

Зміст:

 

  1. Acer Nitro 5
  2. Acer Aspire 5
  3. Acer Nitro 5 AN515-58-587V
  4. Ноутбук HP 250 G9
  5. Поради щодо купівлі
  6. Де можна купити найкращий ігровий ноутбук 2024 року?

 

 

Acer Nitro 5

Ноутбук Acer Nitro 5 AN517-55-55BC приваблює користувачів тихими вентиляторами, тривалим часом автономної роботи. У ньому яскравий екран поєднується з компетентною ігровою продуктивністю. До недоліків можна віднести слабку веб-камеру.

Nitro 5 дозволяє геймерам отримати потужність початкового рівня. i5-12450H, RTX 4050 та частота оновлення 144 Hz відмінно підійдуть для кіберспортивних ігор. IPS екран на 17.3 дюйми забезпечить відмінне занурення в ігровий світ.

Стабільна робота Nitro 5 досягається за рахунок ефективної системи охолодження. Клавіатура має RGB підсвічування, яке розділене на 4 зони. Також оптимальний рівень підсвічування використовується для стрілочок та клавіш WASD.

 

 

Acer Aspire 5

Ноутбук Acer Aspire 5 A515-57G відрізняється повсякденним зовнішнім виглядом. У нього досить висока продуктивність у іграх. Ще відмінна якість складання поєднується з комфортним тачпадом та клавіатурою. Даний дисплей міг бути яскравішим.

Багато виробників ноутбуків хочуть розробити ігрові машини, які нагадуватимуть стандартні ПК. При цьому вони хочуть зберегти певну індивідуальність. У результаті виходять пристрої, які споживають менше енергії, але забезпечують користувачам підвищену ігрову продуктивність.

В Aspire 5 використовується комбінація i5-1235U та RTX 2050. Незважаючи на частоту екрану 60 Hz, ноутбук є ідеальним варіантом для ігор та роботи в різних сферах. На ньому можна ефективно працювати одночасно із різними завданнями. На відміну від минулого розглянутого ноутбука, тут чудова веб-камера з роздільною здатністю 1080р.

Вузькі рамки та широкоформатний екран 16:10 дозволяє побачити всі деталі гри. Також варто відзначити технологію звуку Acer PurifiedView. Пристрій підтримує Wi-Fi 6E та має багато корисних інтерфейсів. Aspire 5 буде вашим надійним партнером в іграх та роботі.

Читати далі: Ноутбук Acer Aspire 5 A515-57G (NX.KMHEU.007)

 

 

Acer Nitro 5 AN515-58-587V

 

Ноутбук Acer Nitro 5 AN515-58-587V має відмінну від першого пристрою в нашому рейтингу – це розмір дисплея. Тут він становить 15.6". За іншими параметрами особливих відмінностей немає. Незважаючи на це, на більш маленькому дисплеї частота 144 Hz демонструє просто неймовірну картинку.

Така версія ноутбука стала однією з найулюбленіших серед геймерів. Завдяки RTX 4050 забезпечується висока продуктивність в іграх з роздільною здатністю 1080р. Ще у пристрої 16GB DDR4 та накопичувач 512GB SSD. Параметри не є найбільшими, але користувачі без проблем зможуть встановити кілька ігор.

Є 4 отвори для вентиляції повітря. Звук є дуже реалістичним, це забезпечується за рахунок DTS:X Ultra. За допомогою величезної кількості інтерфейсів можна підключити додаткові периферійні пристрої.

 

 

Ноутбук HP 250 G9

Ноутбук HP 250 G9 є бюджетним варіантом із вбудованою графікою Intel Iris Xe Graphics. Пристрій має накопичувач 512GB M.2 SSD, як і інші моделі у нашому рейтингу з дискретною відеокартою. Недоліком ноутбука є те, що на ньому можна запускати лише старі та невибагливі до ресурсів ігри.

HP 250 G9 відмінно підходить для роботи та розваг. Пристрій базується на процесорі i5 1235U, що є привабливим для багатьох споживачів. ОЗП всього 8 Гб, чого не вистачить для сучасних ігор. Ноутбук буде впевненим рішенням для тих, хто цінує надійність та ефективність.

 

 

Поради щодо купівлі

 

Давайте розглянемо поради професіоналів:

  1. Зверніть увагу на графічний процесор. Більшість ігор залежить саме від цієї комплектуючої. Якщо ви купите пристрій із потужною відеокартою, то зможете забезпечити комфортний ігровий процес протягом кількох років.
  2. Пізніше ви зможете оновити деякі деталі. Незважаючи на те, що зараз багато процесорів та відеокарт запаяні, ви зможете замінити накопичувач і ОЗП. Це дозволить придбати SSD більшого розміру або додати пам'ять. Легше оновлюються ноутбуки, які мають більшу товщину, на відміну від тонких. Тому перед покупкою можете звернути увагу на ці параметри.
  3. Час автономної роботи. Тільки невелика кількість ігрових ноутбуків може працювати без живлення від 8 годин. Тому для отримання максимального рівня продуктивності в іграх потрібно використовувати блок живлення. Таку проблему дозволяє вирішити нова технологія Optimus. Якщо ви все одно хочете досягти максимальної продуктивності, то все одно доведеться використовувати підключення до мережі.

 

 

Де можна купити найкращий ігровий ноутбук 2024 року?

 

Вибір такого пристрою може бути складним процесом. В інтернет-магазині Артлайн ви можете знайти всі запропоновані ноутбуки з нашого рейтингу. Це дозволить вам насолоджуватись ігровим процесом на потужному обладнанні. Якщо у вас є питання щодо вибору ігрового ноутбука, то можете зв'язатися з менеджерами Артлайн. Вони допоможуть підібрати для вас пристрій, який буде відповідати вашим потребам.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які параметри повинен мати ноутбук для невибагливих ігор?
Користувачеві слід вибрати пристрій з 16 ГБ ОЗП та накопичувачем не менше 512 Гб. Для таких завдань найкращим процесором буде i5 12-го покоління та відеокарта 2050, 3050 чи 4050.
+ Яка відеокарта є найпотужнішою для ноутбука?
На даний момент RTX 4090 є найпотужнішою споживчою відеокартою для ігор. Її широко використовують у ПК та ноутбуках.
+ Який ноутбук для ігор краще: 15 чи 17 дюймів?
Для відповіді на це питання ви повинні визначитися, як часто ви носитимете ноутбук з собою в рюкзаку. Якщо пристрій постійно знаходитиметься вдома, то варто вибрати 17 дюймів або навіть більше. Моделі на 15 дюймів підійдуть геймерам, які часто носять ноутбук із собою.