#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-7_6/8K-SG01LP1-EU

Гібридні інвертори Deye SUN-7.6/8K-SG01LP1-EU

Удосконалений однофазний гібридний інвертор Deye SUN-7.6K/8K-SG01LP1-EU є чудовим варіантом для задоволення потреб сучасних сонячних енергосистем. У ньому поєднується надійність, ефективність, універсальність. Цей інвертор здатний працювати автономно і в мережі, що робить його найкращим варіантом для комерційних та житлових приміщень.

 

 

Зміст:

 

  1. Основні параметри та переваги
  2. Deye SUN-7.6K-SG01LP1-EU
  3. Deye SUN-8K-SG01LP1-EU
  4. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-7.6/8K-SG01LP1-EU

 

 

Основні параметри та переваги

 

Давайте розглянемо характеристики та плюси даних гібридних інверторів:

  1. Міцна та компактна конструкція. Розміри даного інвертора становлять 420х670х233 мм (без урахування кронштейнів та роз'ємів), що робить його досить компактним приладом. Вага дорівнює 30 кг. Завдяки класу захисту IP65 його вдається убезпечити від потрапляння води та пилу. У такий спосіб його можна використовувати для зовнішніх установок, а також це збільшує його довговічність. Оптимальні робочі температури досягаються з допомогою розумної системи повітряного охолодження.
  2. Моніторинг та зв'язок. Інвертор має багато способів моніторингу, наприклад, Bluetooth, LAN, 4G, Wi-Fi та інші. Є можливість не тільки для віддаленого моніторингу, але і для інтеграції в розумний будинок. Для цього використовуються універсальні інтерфейси зв'язку CAN, RS232, RS485.
  3. Екологічна сумісність. Виробник заявляє, що цей інвертор можна використовувати у суворих умовах довкілля. Він здатний функціонувати у температурному діапазоні від -40 до +60°C. Зниження потужності спостерігається за температури понад 45°C. Також гібридний інвертор може працювати на висоті до 2000 метрів. Тому прилад можна використовувати у широкому спектрі географічних положень.
  4. Висока ефективність. Євроефективність дорівнює 96.5%, максимальна ефективність становить 97.6%, а ефективність МРРТ (відстеження максимальної точки потужності) – понад 99%. Перевагою даного гібридного інвертора стало максимальне використання сонячної енергії. Завдяки такому високому коефіцієнту ефективності вдається підвищити загальну продуктивність системи та знизити втрати.
  5. Надійні опції безпеки та захисту. Розробку інвертора здійснено із застосуванням комплексних механізмів захисту. Сюди відноситься моніторинг струму замикання на землю, захист від навантаження, зворотної полярності постійного струму та інше. Дані опції дозволяють досягти надійної та безпечної роботи в різних умовах.
  6. Зручний інтерфейс. У приладі використовується сенсорний кольоровий РК-дисплей, а в інверторі доступний зрозумілий інтерфейс. Все це спрощує процес управління та моніторингу системи. На дисплеї демонструються відомості в режимі онлайн: генерація, зберігання та споживання енергії. Такий підхід дозволяє доступно і легко керувати енергією.
  7. Зв'язок змінного струму. Особливістю інвертора стала підтримка зв'язку змінного струму. Це ускладнює процес модернізації існуючих сонячних енергосистем. Ця опція забезпечує інтеграцію гібридного інвертора в поточну установку без особливих змін. Все це робить шлях модернізації ефективнішим. Можливості у сфері зберігання енергії покращуються.
  8. Сумісність із різними акумуляторами. Відзначається сумісність Deye SUN-7.6K/8K-SG01LP1-EU з літій-іонними та свинцево-кислотними акумуляторами. Адаптація до BMS (системи керування акумуляторними батареями) здійснюється автоматично, що дозволяє оптимізувати стратегію заряджання. Таким чином збільшується час роботи акумуляторів та підвищується продуктивність. Подібна сумісність дозволяє отримати більшу гнучкість під час модернізації або вибору акумуляторних систем.
  9. Масштабованість. Важливою особливістю інвертора стала можливість паралельного підключення до 16 пристроїв. Ця опція може бути використана для автономної роботи або мережі. Це робить прилад адаптованим до збільшуваних потреб в енергії і високомасштабованим. У міру необхідності збільшення потреб енергії можна виконати таке розширення для невеликої житлової або великої комерційної установки.
  10. Висока зарядна/розрядна потужність. Інвертор здатний витримати максимальний зарядний і розрядний струм на значенні 190 А. Це дозволяє досягти ефективної та швидкої передачі енергії. Така ємність підтримує надійність та стабільне електроживлення, що дозволяє задовольнити великі енергетичні потреби, не впливаючи на рівень продуктивності.

Якщо подивитися сертифікати та стандарти безпеки, то інвертор відповідає багатьом міжнародним стандартам, наприклад EN 50549, CEI 0-21, IEC 61727 та іншим. Це дозволяє гарантувати відмінну продуктивність та відповідність суворим критеріям безпеки. Цей гібридний інвертор став надійним, ефективним та інтелектуальним рішенням, що дозволяє задовольнити потреби користувачів сонячної енергії.

 

 

DEYE SUN-7.6K-SG01LP1-EU

 

Цей інвертор має подвійні МРРТ, що дозволяє забезпечити оптимальний збір енергії з панелей, у яких різна конфігурація. Якщо ви використовуєте різні сценарії установки, ви отримуєте універсальне рішення. Також користувачі отримують низку додаткових переваг, наприклад підвищення довговічності сонячної установки, економія грошей на рахунках за електроенергію.

Прилад має елегантний і сучасний дизайн, тому він відмінно доповнить будь-яку установку. Користувачі отримують не лише функціональний, а й естетичний актив, що наголошує на сучасній привабливості передових сонячних енергосистем. Цей гібридний інвертор комплектується різними розумними лічильниками, аксесуарами, кабелями та зарядними пристроями.

 

 

DEYE SUN-8K-SG01LP1-EU

 

Цей інвертор дозволяє користувачам досягти автономності мережі завдяки максимізації споживання згенерованої енергії сонцем або вітром. Тут забезпечується 1- чи 3-фазне підключення паралельно до 16 приладів. Висока ККД дозволяє інвертору ефективно перетворювати струм. Якщо він підключений до літієвих батарей через CAN порт, то важливі відомості про температуру, струм і ємність можна передавати для перегляду безпосередньо в інвертор. Також є опція вибору пріоритету застосування сонячної генерації.

Важливою особливістю приладу є можливість зарядки від дизельного генератора. Це суттєво збільшує рівень автономності та незалежності від електромереж. Час перемикання мережі сягає 4 мс. Прилад здатний функціонувати без батареї, його можна встановити у вигляді мережевого інвертора.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-7.6/8K-SG01LP1-EU

 

Якщо ви хочете купити інвертори Deye SUN-7.6/8K-SG01LP1-EU, то варто звернутися до Артлайн. У каталозі інтернет-магазину пропонується великий вибір таких пристроїв. Також вони можуть продаватися одночасно із відповідними системами зберігання енергії. Таким чином, ви зможете відразу купити повний комплект для створення ефективної енергетичної акумуляторної системи. Розглянуті гібридні інвертори здатні опрацювати 10 років, але їхня довговічність безпосередньо залежить від місця встановлення та інших факторів. При необхідності техпідтримка Артлайн відповість на ваші запитання щодо вибору та замовлення гібридних інверторів.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Чи є Deye хорошим виробником інверторів?
Безперечно, Deye відноситься до категорії кращих виробників інверторів. Ця компанія має багато позитивних відгуків від установників і користувачів. Прилад має надійну систему захисту, яка забезпечує високий рівень безпеки. Як джерела живлення можна використовувати мережу, генератор та системи відновлюваних джерел енергії. Deye вже багато років пропонує надійні інвертори, які за функціоналом не поступаються конкурентам.
+ Скільки панелей можна підключити до інвертора Deye?
В описі гібридних інверторів Deye, що розглядаються в статті, зазначено, що підключити до нього можна максимум 16 модулів. Підключення здійснюється паралельно, підтримується автономна робота у мережі. Все це дозволяє виконати необхідний рівень масштабованості.
+ Як можна збільшити ефективність роботи сонячного інвертора?
Найкращим варіантом для підвищення ефективності такого інвертора буде регулювання сонячних панелей у напрямку до сонця протягом дня та різних пір року. Так вдається на 10-30% збільшити генерацію енергії, яка стане протягом дня рівномірною. Завдяки використанню системи зберігання енергії споживати збережену електрику можна буде вночі або під час пікового навантаження.