#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-7_6/8/10/12K-SG02LP1-EU-AM2/AM3

Гібридні інвертори Deye SUN-7.6/8/10/12K-SG02LP1-EU-AM2/AM3

Дані моделі є потужним і якісним рішенням, яке відмінно підходить для гібридних і автономних сонячних станцій. Це високоякісні продукти, які пропонує провідний китайський Deye виробник. Такі гібридні інвертори є одними з найкращих. Завдяки можливості роботи від акумуляторів та в мережевому режимі користувачі можуть продавати електрику комунальної компанії та отримувати дохід. Розглянуті інвертори практично довели свою надійність.

 

 

Зміст:

 

  1. Переваги
  2. Deye SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3
  3. Deye SUN-12K-SG02LP1-EU-AM3
  4. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-7.6/8/10/12K-SG02LP1-EU-AM2/AM3?

 

 

Переваги

 

В інверторі є опція розумного моніторингу. Це дозволяє всім приладам Deye підтримувати віддалене вимкнення. Так можна ефективно розв'язувати аварійні ситуації. Ще користувачі можуть здійснити віддалене оновлення прошивки та налаштувати всі необхідні параметри. Така можливість значно спрощує технічне обслуговування та експлуатацію цієї фотоелектричної установки.

 

Інші переваги пристроїв:

  1. Максимальне значення струму становить 250 А.
  2. Установка такого інвертора дозволяє модернізувати діючу сонячну систему, оскільки тут використовується пара змінного струму.
  3. Ступінь захисту IP65. Для зручного керування доступний кольоровий РК-дисплей.
  4. Автономно та поза мережею може паралельно працювати максимум 16 модулів. Тут підтримується паралельна робота кількох акумуляторів.
  5. Як джерело енергії можна використовувати дизельний генератор.
  6. Для заряджання/розряджання батарей використовується 6 періодів часу.

 

 

DEYE SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3

 

У DEYE SUN-10K-SG02LP1-EU-AM3 поєднується технологічний прогрес, який доступний на даний момент. У цьому інверторі є все необхідне для досягнення ефективності та автономності, особливо коли це стосується застосування відновлюваних джерел енергії. Завдяки наявним можливостям користувачі можуть здійснити підключення сонячних панелей 3 різних площин. Подібний крок дозволяє досягти в процесі генерації сонячної енергії максимальної ефективності та гнучкості. Для підключення дизельного генератора використовується окремий вхід. Це дозволяє досягти високого рівня енергетичної безпеки.

Завдяки рівню захисту IP65 пристрій можна встановлювати в різних умовах. Час автономної роботи збільшується шляхом встановлення великої кількості акумуляторних батарей. Багато керівників офісних будівель вважають за краще використовувати такі інвертори в комерційних цілях, щоб підвищити екологічність бізнесу та вирішити питання зі зниженням витрат на електрику. Також гібридні інвертори широко застосовують у сільськогосподарських проектах, коли потрібно забезпечити харчування для насосів та різного обладнання.

 

 

DEYE SUN-12K-SG02LP1-EU-AM3

 

SUN-12K-SG02LP1-EU-AM3 є потужним пристроєм у плані генерації сонячної енергії. Це найкращий прилад, який забезпечує ефективну роботу сонячних панелей. Його головним плюсом стала наявність 3 МРРТ контролерів, що дозволяє підключати сонячні панелі трьох різних площин. Таким чином, істотно збільшується ефективність збору енергії сонця Ще однією важливою особливістю інвертора став процес резервування енергії. Тепер надлишковий струм від сонячних панелей можна резервувати в акумуляторних батареях. Зібрану енергію можна використовувати у періоди відсутності сонячного світла, що гарантує безперебійне живлення.

Для забезпечення додаткової гнучкості можна використовувати окремий вхід через який підключається дизельний генератор. Так можна досягти додаткової надійності та гнучкості системи шляхом отримання резервного джерела живлення. Більш легкий процес керування забезпечується за рахунок LCD-екрана. За бажанням до інвертора можна паралельно підключити до 16 модулів сонячних панелей автономно або до мережі. Так можна вирішити питання із модернізацією наявної сонячної системи. Максимальний струм дорівнює 250 А, тому забезпечується швидке заряджання/розряджання батарей. Все це є гарантією безперебійної роботи системи.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-7.6/8/10/12K-SG02LP1-EU-AM2/AM3?

 

Для покупки розглянутих гібридних інверторів можете звернутися до Артлайн. Такі пристрої продаються за конкурентними цінами. Споживачам забезпечується зручна доставка. Ці гібридні інвертори забезпечують підвищену економічність та екологічність. Користувачі вибирають пристрої Deye SUN-7.6/8/10/12K-SG02LP1-EU-AM2/AM3 з наступних причин:

  1. Високий рівень ККД. Це значення досягає 97.5%, тому багато споживачів вибирають саме таку техніку. Якщо порівняти з конкурентами, це ККД одна із найвищих.
  2. Контроль генерації. Завдяки наявності інтелектуального лічильника вдається виконувати обмеження станцій, що дозволяє спрямовувати зайву енергію в акумуляторні батареї або в мережу.
  3. Розумна система захисту. Система може захистити інвертор від критичних поломок, які виникають під час перевантаження чи інших проблем. Ще інвертор здатний реагувати на дугові пробої, тому пристрій ефективно захищає всю систему від займання.
  4. Система моніторингу. Користувачі отримують можливість виконувати моніторинг усієї робочої системи. Завдяки кольоровому екрану цей процес стає простішим.
  5. Використання генераторів. Підтримка однофазних генераторів дозволяє в будь-який час мати доступ до енергії.
  6. Гібридний вид роботи. Цей інвертор сумісний з різними видами акумуляторів, які мають напругу 48 В. Якщо у вашому регіоні підтримуються «зелені» тарифи електроенергії, то ви можете продавати надмірну енергію комунальній компанії.
  7. Наявність МРРТ трекерів. За бажанням користувачі можуть підключити 6 окремих масивів сонячних панелей.

У техпідтримці Артлайн дадуть відповіді на всі питання, що вас цікавлять. Фахівці допоможуть вибрати найкращий варіант гібридного інвертора, який задовольнить ваші потреби у роботі сонячної енергетичної системи.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Які плюси сонячного гібридного інвертора?
Ці пристрої створені за допомогою сонячного та акумуляторного інвертора в одному блоці. Тут гібридний інвертор керує живленням, яке одночасно йде від сонячних панелей, батарей та мережі. Ще однією метою такого інвертора стало перетворення змінного струму, щоб виконувати заряджання акумулятора або живити побутову техніку.
+ Чи гібридний інвертор може працювати без сонячних панелей?
Цей прилад здатний працювати без сонячних панелей. Такий режим роботи називається резервною системою. Живлення здійснюватиметься від мережі або акумуляторних батарей. За бажання користувачі в будь-який момент зможуть додати до системи сонячні панелі.
+ Навіщо потрібний гібридний інвертор?
Якщо ви купуєте сонячну систему, варто використовувати саме гібридні інвертори. Це дозволяє отримати додаткову гнучкість при додаванні акумуляторів. Якщо ви використовуєте сонячну систему і просто хочете додати нову батарею, то тут також знадобиться гібридний інвертор. Інші типи приладів не завжди дозволяють масштабувати проект.