#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-3_6/5/6K-SG03LP1-EU

Гібридні інвертори Deye SUN-3.6/5/6K-SG03LP1-EU

Deye SUN-(3.6-6)K-SG03LP1 є надійною та універсальною серією однофазних гібридних інверторів. Вони спеціально оптимізовані, щоб ефективно керувати енергією у комерційних та житлових приміщеннях. Фахівці розробили цю серію, щоб підтримувати великий спектр опцій, оскільки забезпечується безшовна інтеграція із сонячними системами. Пристрій має багато розширених опцій, що є перспективним енергетичним рішенням.

 

 

Зміст:

 

  1. Основні параметри
  2. Гібридний інвертор Deye SUN-3.6K-SG03LP1-EU
  3. Гібридний інвертор Deye SUN-5K-SG03LP1
  4. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-3.6/5/6K-SG03LP1-EU?

 

 

Основні параметри

 

Давайте розглянемо основні параметри цих гібридних інверторів:

  1. Зручний інтерфейс. В інверторі використовується сенсорний кольоровий РК-екран. Це дозволяє виконувати моніторинг на інтуїтивно зрозумілому інтерфейсі. Ще у приладу ступінь захисту IP65, що дозволяє підвищити надійність та довговічність навіть у складних робочих умовах.
  2. Розширене керування зарядкою. Такі інвертори здатні підтримувати до 6 періодів часу для заряджання/розряджання батареї. Користувачі мають можливість оптимізувати застосування енергії на базі тарифів за часом застосування. Це суттєво знижує витрати на електроенергію.
  3. Зв'язок змінного струму. Завдяки зв'язку змінного струму вдається виконувати модернізацію діючих сонячних систем. Оновлення будуть економічно ефективними. Ви зможете одержати вигоду від застосування новітніх технологій, без вимоги виконувати капітальний ремонт системи.
  4. Сумісність із різними акумуляторами. Особливістю інверторів стала підтримка паралельного підключення кількох батарей. Це забезпечує вирішення питання із потребою у зберіганні енергії. Такий підхід є корисним у ситуації, коли згодом є необхідність нарощування ємності зберігання енергії.
  5. Паралельна робота. Користувачі можуть підключити паралельно до 16 одиниць таких інверторів. Це дозволяє забезпечити роботу в мережі та поза нею. Подібна опція дозволяє досягти гнучкості та масштабованості, вона відмінно підійде для майбутніх розширень та великих установок без істотного переналаштування.
  6. Сумісність із дизельним генератором. Ця серія використовується для зберігання енергії, що згенерована дизельними генераторами. Це робить її цінною при використанні в автономних установках, де є різні надійні джерела енергії. Подібна сумісність здатна збільшити універсальність інвертора у гібридних енергетичних системах.
  7. Високий струм заряджання/розряджання. Ця серія гібридних інверторів здатна підтримувати максимальний струм зарядки/розрядки на значенні 135 А. Це дозволяє досягти ефективної та швидкої циклічності батарей. Подібна функція говорить про те, що система зберігання енергії здатна адаптуватися до коливань попиту та пропозиції електроенергії.

Дана серія інверторів має комплексний набір захисних механізмів, наприклад, захист від короткого замикання, перенапруги, перевантаження струмом, зворотної полярності постійного струму і тепловий захист. Пристрої відповідають міжнародним стандартам, наприклад G99, UNE 217002, IEC 62116.

Особливу увагу варто приділити проектуванню та встановленню інверторів. Вони мають досить широкий діапазон робочих температур, вироби працюють у режимі від -40°C до +60°C. Варто зазначити, що коли температура стає більше 45°C, то відбувається зниження потужності. Клас захисту IP65. Довговічність інвертора зростає за рахунок інтелектуального повітряного охолодження. В цілому конструкція легка та компактна, що дозволяє вирішити питання із забезпеченням максимальної гнучкості та проведенням простої установки.

Тут підтримуються різні способи зв'язку, наприклад, LAN, 4G, Wi-Fi та інші методи. Також варто відзначити підтримку інтерфейсів CAN, RS232, RS485. У результаті користувачі отримують адаптований та потужний гібридний інвертор, який оптимально підходить для використання в сучасних енергетичних системах. Стійкі енергетичні рішення досягаються за рахунок високої надійності, ефективності та продуктивності.

 

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-3.6K-SG03LP1-EU

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-3.6K-SG03LP1-EU 3.6kW 48V 2 MPPT є сучасним рішенням для застосування в системах сонячної енергії. З його допомогою можна використати весь потенціал сонячних панелей. В інверторі інтегровані надійні та інноваційні опції, що гарантує ефективну та стабільну роботу. Потужності 3600 В буде достатньо для вирішення багатьох побутових питань. Тут високий ККД, що становить 97,6%, що ефективно вирішує питання з мінімізацією втрат енергії. З приладу виходить енергія у вигляді чистої синусоїди, тому до нього можна підключати чутливу електроніку.

До важливих технологічних плюсів можна віднести використання 2 MPPT трекерів. Це дозволяє досягти максимальної генерації сонячної енергії та оптимальне керування цією системою. МРРТ контролери здатні функціонувати в діапазоні 150-425 В. Це ще одна причина ефективного використання в системі генерації сонячної енергії. За потреби кілька інверторів можна підключити паралельно, що забезпечить підвищення сумарної потужності системи. Широкий діапазон робочих температур дозволяє використовувати пристрій у різних кліматичних зонах.

 

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-5K-SG03LP1

 

Гібридний інвертор DEYE SUN-5K-SG03LP1 також орієнтований на створення системи безперебійного живлення в невеликих будинках. За допомогою цього автономного сонячного інвертора вдається забезпечити економію електроенергії від сонячних панелей. Його важливою особливістю стала наявність двох контролерів МРРТ, що забезпечує підключення двох площин для живлення будинку або зберігання надлишків енергії в спеціальних акумуляторних батареях. В інверторі є роз'єм, за допомогою якого можна підключити дизель-генератор, що дозволяє отримати надійне джерело енергії навіть у критичних ситуаціях.

В інверторі для заряджання/розряджання акумулятора використовується 6 періодів часу, а максимальний струм дорівнює 120 А. Це гарантує безперебійну роботу вашої системи. Рівень захисту IP65 підвищує довговічність, а сенсорний колірний LCD створює додатковий комфорт для користувача. Завдяки спеціальним функціям сонячні панелі можна підключати в автономному режимі та до мережі. Цей інвертор буде економічним та надійним рішенням для роботи з енергією сонця.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-3.6/5/6K-SG03LP1-EU?

 

Для покупки даних гібридних інверторів варто звернутися до Артлайн. У каталозі можна знайти моделі Deye SUN-3.6/5/6K-SG03LP1-EU. Деякі інвертори продаються у комплекті із системами зберігання енергії. Всі інвертори укомплектовані необхідними інструментами, щоб одразу забезпечити їхню ефективну роботу. Також ви можете звернути увагу на інші види пристроїв, що відрізняються потужністю та надійністю. Техпідтримка Артлайн допоможе вам визначитися з вибором найкращого гібридного інвертора, який зможе вирішити всі поставлені вами завдання.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Що таке гібридний інвертор?
Це спеціальний різновид інверторів, які здатні перетворювати постійний струм від сонячних панелей на змінний струм. Вони також можуть перетворювати струм, який надходить від акумуляторної системи зберігання енергії. Звичайні інвертори виконують перетворення лише для живлення електроприладів.
+ Чи гібридний інвертор може працювати без акумуляторів?
Гібридний інвертор, підключений до сонячних панелей, здатний працювати без акумуляторних батарей. Його підключають до електромережі або сонячних панелей, після чого відбувається постачання енергії.
+ Як гібридний інвертор заряджає акумулятор?
Відновлювані джерела енергії генерують надмірну енергію. Якщо вона не споживається відразу і не експортується до мережі, то надмірна енергія йде на зарядку акумуляторної системи. Інвертор регулює процес заряджання, після чого здійснює оптимізацію продуктивності батареї для запобігання перезарядженню.