#energo-nezavisimost

Гібридні інвертори Deye SUN-29_9/30/35K-SG01HP3-EU-BM3

Гібридні інвертори Deye SUN-29.9/30/35K-SG01HP3-EU-BM3

Якщо ви хочете ефективно керувати енергією у комерційних та житлових приміщеннях, то можете звернути увагу на серію 3-фазних гібридних інверторів Deye. Вони розроблені з метою забезпечувати підвищену ефективність у роботі. Тут використається безшовна інтеграція. Такі інвертори будуть найкращим варіантом для сучасних енергетичних потреб, оскільки вони пропонують споживачам універсальні можливості.

 

 

Зміст:

 

  1. Основні параметри
  2. Експлуатаційні параметри
  3. Deye SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3
  4. Де можна придбати кращі гібридні інвертори Deye SUN-29.9/30/35K-SG01HP3-EU-BM3?

 

 

Основні параметри

 

Давайте розглянемо основні параметри таких приладів:

  1. Незбалансований вихід 100%. Ці властивості спостерігаються у всіх фазах, що забезпечує підвищену надійність джерела живлення та збільшує гнучкість.
  2. Висока ефективність. Інвертори працюють із батареями, які мають високу напругу. Так досягається підвищена експлуатаційна ефективність. Тому процес зберігання енергії стає ефективнішим.
  3. Періоди часу, що настроюються. Для різних режимів роботи акумулятора можна встановити до 6 часових періодів. Це забезпечує ефективне використання енергії, якщо орієнтуватися на конкретні потреби.
  4. З'єднання змінного струму. Інвертори будуть ідеальним варіантом, щоб виконати модернізацію сонячних систем, що діють. У такий спосіб можна досягти безшовної інтеграції без суттєвого капітального ремонту.
  5. Сумісність із кількома акумуляторами. Тут можна здійснити підключення паралельно кількох акумуляторів. У такий спосіб можна вирішити питання з підвищеними вимогами до зберігання енергії.
  6. Паралельна робота. Користувачі можуть підключити до автономних або мережевих сценаріїв паралельно до 10 приладів. Виходить ефективно масштабувати енергетичні рішення, щоб працювати з більшими установками.
  7. Сумісність із накопичувачами енергії. Прилади можуть зберігати енергію від дизельних генераторів. Тому інвертори можна використовувати у регіонах, де спостерігається нестабільна подача електроенергії.
  8. Високий струм заряджання/розряджання. Тут досягається просто неймовірна гнучкість у керуванні потребами у сфері зберігання енергії. Максимальний струм для цих параметрів становить 100 А.

 

 

Експлуатаційні параметри

 

У аналізованих інверторів спостерігаються підвищені значення ефективності, які поєднуються з передовими опціями захисту. Тут можна назвати такі значення ККД: МРРТ – 99%, європейський – 97%, максимальна ефективність – 97.6%.

Особливу увагу слід приділити комплексному захисту. У приладі є інтегрований захист, який дозволяє захистити інвертор. Для постійного та змінного току використовується захист від перенапруги.

Інвертори відповідають різним технічним та екологічним вимогам. Наприклад, вони здатні працювати у спеку до +60°C та в холод від -40°C. Якщо температура вище +45°C, спостерігається зменшення продуктивності. В інверторі застосовується розумне повітряне охолодження. Допустима висота використання приладу становить до 2000 метрів. Рівень шуму сягає 65 дБ, а рівень захисту відповідає класу IP65.

У приладі встановлені основні інтерфейси: RS232, RS485, CAN. Для зв'язку можна використовувати LAN, 4G, Wi-Fi та інші методи. Прилад відповідає всім необхідним правилам електромережі та стандартам безпеки. Залежно від місця встановлення пропонується гарантія на 5-10 років.

 

 

DEYE SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3

 

DEYE SUN-30K-SG01HP3-EU-BM3 орієнтований на професійних користувачів. Пристрій у роботі забезпечує гнучкість. Його номінальна та пікова потужність відповідно становлять 30 кВт та 45 кВт. Така потужність дозволяє ефективно керувати великим масивом сонячних елементів. Прилад видає чисту синусоїду, тому для використовуваного електричного обладнання забезпечується високий рівень безпеки і стабільності.

Сонячна енергія застосовується оптимально, що пов'язано з наявністю 4 трекерів МРРТ, які працюють у діапазоні 150-850 В. Високий рівень ККД 97.6% також гарантує ефективне застосування сонячної енергії. Захист від збоїв досягається за рахунок того, що забезпечується паралельне підключення інвертора. Користувачі отримують зручний доступ до моніторингу приладу за рахунок сенсорного кольорового дисплея LCD. За потреби можна віддалено здійснювати завантаження програмного забезпечення та змінювати параметри пристрою. У комплекті до інвертора йдуть всі необхідні гвинти, штекерні роз'єми, інформаційні кабелі, трансформатор струму, ключі та кріплення. Опціонально доступний лічильник та модуль Wi-Fi.

 

 

Де можна придбати кращі гібридні інвертори DEYE SUN-29.9/30/35K-SG01HP3-EU-BM3?

 

В Україні придбати такий якісний гібридний інвертор можна в Артлайн. Споживачі можуть детально вивчити його параметри та зробити замовлення у каталозі, заповнивши запропоновану анкету. Компанія Deye пропонує якісну енергетичну продукцію, яка знайшла застосування у різних сферах діяльності. Розглянута серія інверторів може бути використана в наступних місцях:

  1. Будівництво. Фахівці можуть настроїти живлення електричного будівельного обладнання. Високовольтні інвертори забезпечать найвищий рівень ефективності.
  2. Електричні мережі. Такі прилади використовуються для зниження витоків електроенергії. Ще вони дозволяють збалансувати потужність.
  3. Живлення серверів. Пристрої знайшли застосування у живленні серверів та різних інформаційних систем.
  4. Промисловість. У цій сфері за допомогою цих інверторів здійснюється живлення електродвигунів.
  5. Інфраструктура. Вони живлять різні системи, пов'язані з інфраструктурою, наприклад, кондиціонери, вентиляція, сигналізація, освітлення та інше.
  6. Медична техніка. Різні види МРТ, лазерів та іншої техніки потребують використання високовольтних інверторів.
  7. Сонячна енергетика. Такі інвертори широкого застосування знайшли у сонячних енергетичних системах. Вони дозволяють підключити сонячні панелі до електричної мережі.

Якщо вас зацікавила дана серія інверторів, то можете звернутися в Артлайн. Співробітники техпідтримки дадуть відповідь на ваші запитання та допоможуть вибрати такий інвертор, який буде відповідати вашим вимогам.

 

м. Київ, вул. Кирилівська, 104

  • (080) 033-10-06
  • (044) 338-10-06
  • (066) 356-10-01
  • (097) 356-10-01
  • (063) 356-10-01

[email protected]

Питання

+ Що таке високовольтний гібридний інвертор?
Такі прилади вирішують питання з витіканням енергії. Прилади забезпечують досягнення збалансованої потужності в електромережах. Гібридний інвертор також забезпечує передачу одержуваної енергії в акумуляторну систему батарей, мережу. Це дозволяє досягти додаткової універсальності у роботі системи.
+ Для чого потрібна опція обліку часу застосування інвертора?
Дана можливість дозволяє побачити час, протягом якого використовувався інвертор. Ви побачите, скільки вироблено та спожито енергії. Ця аналітика дає можливість побачити рівень споживання, а також визначити ефективність приладу, що використовується. Споживачі зможуть керувати витратами у сфері енергетики та зберігати таку кількість енергії, скільки їм потрібно для свого рівня споживання.
+ Які завдання виконують гібридні інвертори Deye?
Головна мета такого обладнання полягає у перетворенні постійного струму, що згенерований від променів сонця. Також пристрій оптимально підійде для спільної роботи із системами зберігання енергії. Ще прилади забезпечують компенсацію уривчастих та слабких мереж.