#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Tribes of Midgard

Купити комп'ютер для Tribes of Midgard

Tribes of Midgard - комп'ютерна гра в жанрі survival, розроблена студією Norsfell в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Tribes of Midgard
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Tribes of Midgard
  5. Огляд гри Tribes of Midgard
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Tribes of Midgard від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Настав Рагнарьок. Ви, разом з іншими вікінгами, повинні захистити Древо Життя, головний оплот світобудови.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу. За півтора місяці в Steam вона набрала більше 7 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Tribes of Midgard

 

Tribes of Midgard - гра з великими можливостями для налаштування. Для мінімальної якості можна використовувати відверто слабку відеокарту, тоді як для максимальних налаштувань вам знадобиться ігрова відеокарта з 6 гігабайтами відеопам'яті. Працює Tribes of Midgard тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 7. Підтримує DirectX 11 і важить всього лише 8 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Tribes of Midgard

  • Процесор: Intel Core i5-2300 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 560 / AMD Radeon 7770
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Tribes of Midgard

  • Процесор: Intel Core i3-2300 / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 780 Ti / Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Tribes of Midgard

 

Який процесор потрібен для Tribes of Midgard

Для Tribes of Midgard вибираємо 4-, або 6-ядерний процесор. Вибираємо зі списку продукції компаній AMD і Intel: AMD Ryzen 3 3300X / Intel Core i3-10100F / AMD Ryzen 5 5600X / Intel Core i5-11400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Tribes of Midgard

Для Tribes of Midgard підбираємо ігрову відеокарту з 4 або 6 гігабайтами відеопам'яті. Розгляньте такі кандидатури як: Nvidia GeForce GTX 1650 / AMD Radeon RX 5600 XT / Nvidia GeForce GTX 1660.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Tribes of Midgard

8 гігабайт ОЗУ вистачить для цієї гри. Накопичувач - HDD-диск.

 

 

Огляд гри Tribes of Midgard

 

Атмосфера

Скандинавська тематика останнім часом стала дуже популярною. Частково, це пов'язано з серіалом «Вікінги», який вже 8 років приковує погляди глядачів до екрану телевізора. Підвищенню популярності сприяли й інші художні фільми, а також комп'ютерні ігри - досить лише згадати останню Assassins Creed Valhalla. Але, крім жанру пригодницького бойовика, в ігровій індустрії існують і виживалки в сетінзі епохи вікінгів. Однією з таких є Tribes of Midgard.

Tribes of Midgard - це ізометрична survival-гра, в якій ви повинні захищати світ від зла, що насувається. Настав кінець світу, так званий Рагнарьок. Велетні прокинулися знову і разом з силами темряви насуваються на Древо Життя. Ви, разом з іншими вікінгами, не повинні допустити цього. Лише хоробрі потрапляють в Вальгаллу - спробуйте поповнити їх число.

 

Геймплей

Незважаючи на ізометричну камеру, яку сьогодні використовує незліченна кількість ігор, Tribes of Midgard - досить унікальна гра. Унікальна вона не тільки в своєму жанрі, але і в своїй стилістиці. Перед нами кооперативний і амбітний проект, що змушує гравців об'єднати власні сили і підвищити рівень загальної згуртованості. Так як тільки після смерті в бою вікінги можуть потрапити в Вальгаллу, гра використовує ідентичну схему - перемогти в Tribes of Midgard неможливо. Можна лише віддалити результат, захищаючи Мідгард від злих велетнів, але кінець буде завжди один. Деяких вже встигла розчарувати така інформація, хоч насправді ви швидко забудете про неї, коли вперше запустите даний проект.

З'являєтеся ви в невеликому поселенні Мідгард, в центрі якого знаходиться Древо Життя. Як годиться жанру survival, з'являємося ми в одних трусах, всім іншим розживемось пізніше. Якщо в поселенні ви можете відчувати себе, як вдома, за його стінами вас постійно чекає смертельна небезпека. Світ гри дуже агресивний. При будь-якому зручному випадку вас спробують підстрелити, зарізати або з'їсти. Так як гра виконана в скандинавському сетінзі, в ній ви знайдете представників скандинавської міфології. Гуляючи по лісі, на вас може напасти перевертень, або ж підстерегти біля моста величезний і недоброзичливий троль. Також битися доведеться з гоблінами, відьмами, вовками, а також іншими породженнями зла. Відзначити варто непоганий рівень інтелекту ворогів, хлопці намагатимуться не тільки оточити, але і обдурити вас. На щастя, від них можна втекти, хоч переслідувати будуть досить довго. Не скажеш, що у них багато анімацій атак і козирів в рукаві, але кількість противників велика, тому нудьгувати не доведеться.

Бойова система в Tribes of Midgard досить об'ємна. Ви можете використовувати різні види зброї, які забезпечать вам різні прийоми й атаки. Добре працюють увороти, є блоки і парирування. Битви досить швидкі і динамічні, часто навіть бійки зі слабкими супротивниками можуть виявитися неоднозначними. Але битися в Tribes of Midgard не потрібно часто, адже основне заняття тут - збиральництво і крафт.

Карта Tribes of Midgard ділиться на різні біоми: тут і засніжені гори, і зелені галявини з гоблінами, і красиві ліси. У різних біом присутні різні мешканці. Ви повинні будете збирати і добувати ресурси, після чого створювати різну амуніцію. Вона - ваше все в Tribes of Midgard. У грі є день і ніч: удень ви можете відправитися на дослідження світу і збір ресурсів, тоді як увечері доведеться повернутися в табір, щоб захищати Древо Життя. Також варто відзначити, що вночі з'являються особливі, зачаровані предмети, які дозволяють створювати унікальні екіпіровки.

Щоночі на табір буде наступати новий бос. Найчастіше це велетні, які хочуть знищити Древо Життя. Кожен з них відрізняється не тільки чудовим дизайном, але і стихією. Якщо на Мідгард нападатиме вогненний велетень (а розвідники будуть сповіщати вас, який саме велетень насувається), ви повинні створити броню з захистом від вогню і крижану зброю. В іншому випадку, все навпаки. Без хороших обладунків і пушки ви не зможете впоратися з босом. Саме екіпа вирішує в Tribes of Midgard, тому сконцентруйтеся на створенні найкращої. Битви з босами виглядають відмінно. Доведеться добряче попітніти, щоб впоратися з ними, але з досвідом приходить навик.

У Tribes of Midgard вам доведеться прокачувати і перки. Також рекомендуємо зайнятися активним створенням фласок на ХП, адже бої з рядовими супротивниками можуть позбавити вас декількох потрібних кубиків здоров'я. Об'єднавшись з іншими гравцями, спробуйте простояти на захисті Мідгарда якомога довше - дівчата і мед вже чекають вас у Вальгаллі.

 

Графіка

Tribes of Midgard відрізняється стильною і красивою мальовкою. Гра дуже привабливо виглядає, має в своєму розпорядженні пристойну кількість анімацій і детально промальовані об'єкти живої природи. Розроблено Tribes of Midgard на Unreal Engine 4, завдяки чому відрізняється «рухливістю» і високим рівнем динаміки. Проект заслуговує стати одним з кращих в жанрі, породжуючи інтерес до нового виду ізометричних ігор.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Tribes of Midgard від ARTLINE

 

Кращі ігрові новинки отримують рецензію на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Tribes of Midgard не виняток, до того ж ми вже підібрали кілька ігрових збірок для цієї гри. Купити ігровий ПК в інтернет-магазині ARTLINE ви можете швидко і легко, як в режимі онлайн, так і по телефону.

 

 

Стандартні системні вимоги Tribes of Midgard для ПК

ARTLINE Overlord X57v26 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з RGB LED-підсвіткою. Обладнаний 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Також в збірці ви побачите два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB) і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Високі системні вимоги Tribes of Midgard для ПК

ARTLINE Gaming X77v32 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. Виконано збірку в корпусі QUBE TANK з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6) всередині. Вона підтримує технологію трасування променів і технологію DLSS, що підвищує кадрову частоту без втрати продуктивності. Файлових сховища два: SSD (240 GB) + HDD (2 TB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Tribes of Midgard для ПК

ARTLINE Gaming X75v19 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) в корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвіткою. Обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), вихід якої відбувся в 2020-му році. Як і інші GPU в серії RTX, цей підтримує retracing, DLSS, reflex. Файлове сховище представлено SSD-накопичувачем (480 гігабайт). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Tribes of Midgard для ПК

ARTLINE Gaming X83v06Win - ігрова збірка з 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 - 4.7 GHz) з роботою на 16 потоків. Виконано комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE, є ARGB LED-підсвітка і знімні пилові фільтри. За прозорою стінкою ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Встановлено 1-терабайтний SSD-накопичувач і 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming)

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки гравців може грати в кооперативі в Tribes of Midgard?
  • 10 гравців.

 

  • Чи можна проходити Tribes of Midgard одному?
  • Так, є три режими гри.

 

  • Де купити Tribes of Midgard?
  • В офіційному магазині Steam