Ігровий ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege

Купити ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege

Tom Clancys Rainbow Six Siege – багатокористувацька комп'ютерна гра в жанрі тактичного шутера від першої особи, розроблена компанією Ubisoft в 2015 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймингу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege
  5. Огляд гри Tom Clancys Rainbow Six Siege
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

rainbow siege синопсис

Tom Clancys Rainbow Six Siege – тактичний шутер, в якому боротьбу ведуть дві команди по п'ять чоловік. Одні займають сторону терористів (захист), інші – сторону загону спеціального призначення (атака). Основне завдання – порятунок заручників, або повне знищення команди супротивника. У 2020 році гра вийде на консолях нового покоління Sony PlayStation 5 і Xbox Series X.

Tom Clancys Rainbow Six Siege отримав високі оцінки від користувачів. Ігрова преса також позитивно коментувала гру, виділяючи глибокий мультиплеєр і унікальну систему руйнувань. За перший рік продажів гра розійшлася мільйоном копій в Steam.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege

 

Незважаючи на високий графічний рівень, а також високу ступінь руйнації з величезною кількістю дрібних предметів, для Tom Clancys Rainbow Six Siege не знадобиться просунутого ігрового ПК. Пограти в гру ви зможете на комп'ютері зі середньостатистичними можливостями. З мінусів варто виділити деякі недопрацювання, такі як фризи в текстурах або тривала завантаження раундів. Недоробки виправляються патчами, які виходять з тактовною постійністю. Виглядають системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege

  • Процесор: Intel Core i3-560 / AMD Phenom II X4 945
  • Оперативна пам'ять: 6 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 460 / Radeon HD 5870
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege

  • Процесор: Intel Core i5-2500 / AMD FX-8120
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / Radeon HD 7970
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege

 

Який процесор потрібен для Tom Clancys Rainbow Six Siege

Tom Clancys Rainbow Six Siege злагоджено працює навіть з 2-ядерними процесорами старого формату. Сьогодні вони не користуються актуальністю, тому вибір варто почати з 4-ядерних аналогів від Intel або AMD. При виборі, орієнтуйтеся на коливання тактової частоти, функцію багатопоточності і новизну. Чим новіше покоління процесора, тим краще. У приклад ми можемо поставити кілька актуальних варіантів: AMD Ryzen 5 2400G, Intel Core i5-8600K, AMD Ryzen 5 2600, Intel Core i7-8700K.

Яка відеокарта потрібна для Tom Clancys Rainbow Six Siege

Зазначені розробником відеокарти встигли застаріти. Сьогодні на арену виходять більш потужні гіганти від Nvidia і AMD. Якщо ви не багато тямите у виборі відеокарт, ми порадимо вам кілька відмінних варіантів для сучасних ігор: для середніх і високих налаштувань – Nvidia GeForce 1650, Radeon Vega 56, Nvidia GeForce 1660 Radeon RX 590; для налаштувань ультра і 4К – Nvidia GeForce RTX 2060, Radeon RX 5700 XT.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Tom Clancys Rainbow Six Siege

Запити щодо ОЗУ у Tom Clancys Rainbow Six Siege посередні – 8 гігабайт стандарту DDR4 цілком вистачить і для більш сучасних ігор. Але все це залежить від дозволу, в якому ви хочете пограти. Для розрішення вище 1920х1080 вам знадобиться 16 гігабайт ОЗУ. Деякі варіанти в 4К хочуть і всі 32 гігабайти. Що стосується накопичувача, радимо вам вибрати SSD-диск. Він набагато краще впорається з завантаженням рівнів, але відрізняється досить високою вартістю.

 

 

Огляд гри Tom Clancys Rainbow Six Siege

 

Атмосфера

Модель терористи проти поліцейських вже давно стала класичною. Першим її використовувала легендарна Counter Strike, після чого модель підхопила безліч інших шутерів. Переваги такої схеми незаперечні, адже в ній немає різниці, граєш ти за хороших, чи за поганих хлопців. Є світло і є темрява, є чорне і є біле, є «ні» і є «так» – і ведуть вони постійну війну. Модель розвивалася згодом, і кожен розробник вносив в неї що-небудь нове. Щоб витримати конкуренцію, інші автори копірайтили новаторство, і сьогодні встигли дійти до спільної, підсвідомої угоди. Режим королівської битви? Додайте його в CS: GO! Захоплення прапору? Роздайте його всім багатокористувацьким шутерам на планеті Земля! Так Tom Clancys Rainbow Six Siege взяла за основу один з найстаріших режимів – порятунок заручників, перетворивши його на справжнісіньке мистецтво.

rainbow siege атмосфера

Якщо ви ніколи не грали в серію Tom Clancys, пояснимо вам в декількох словах – це тактична шпигунсько-штурмова серія, в якій ви ведете постійну боротьбу зі світовим тероризмом. Гра розрахована на пильних гравців, які продумують кожен крок, пересуваючись вкрай обережно. Адже померти тут можна від кількох куль, і неважливо граєш ти в суто мультиплеєрну частину, або в частину з сюжетною одиночною кампанією. Після безлічі перемог і невдач, Ubisoft створили Siege – багатокористувацьку гру, в якій дві команди по п'ять чоловік знищують один одного. Проробляють вони це дуже витонченими способами, сумарна кількість яких не тільки здивує вас, але і розпалить бажання пограти. Забудьте про класичні відблиски режиму порятунку заручників, так як тут ви побачите його в ідеалі.

 

Геймплей

У Tom Clancys Rainbow Six Siege вас чекає 10 різноманітних карт і кілька груп оперативників, кожен з яких має в своєму розпорядженні індивідуальне озброєння. Кожна карта унікальна, має в своєму розпорядженні величезну кількість ходів і проходів, розширюючи тактичні можливості кожної з команд. Практично будь-яке приміщення в Tom Clancys Rainbow Six Siege має два заходи. Входи можна блокувати, а також встановлювати міни та розтяжки. Водночас час гра має високий ступінь руйнування – ви можете пробивати прикладом стіни, вибивати вікна, влізаючи в них по мотузці (як у фільмах - фішка серії), підривати головні входи, прострілювати перестінки між кімнатами. За рахунок цього народжується високий коефіцієнт непередбачуваності, який девальвує невелику кількість гравців в 5 чоловік. Можливостей тут дуже багато, за рахунок чого домінує стратегія. Якщо грати з друзями в одній команді, ваша зіграність може дійти до неймовірних висот, особливо коли знаєш кожну карту. А всі вони досить заплутані, і на їх вивчення доведеться витратити пристойну кількість часу. Але гра заохочує вивчення карт додатковими режимами бою з ботами, рівень складності яких вибираєте ви. При цьому можна побачити красиві заставки, де головною темою буде «ВБИТИ ЇХ ВСІХ!».

rainbow siege геймплей

Організована оборона забезпечує різноманітний сюжет подій. З простої кімнати ви можете спорудити справжнісінький бункер, відстрілюючись від ворогів з невеликою перевагою. Гра заохочує кемперів (в захисті, звичайно), адже розосередитися можна так, що атака навіть не зрозуміє, звідки ви стріляєте. Проте у копів є спеціальні дрони, за допомогою яких ті можуть побачити місця розташування терористів. У відповідь терористи мають камери спостереження. Встановивши розтяжку за наступним поворотом, ви можете спокійно спостерігати, як команда противника прибирає її, віддавши команду тіммейту – розстріл гарантований. Варто відзначити, що Siege не є симулятором спецназу, тому в грі, в деяких моментах, опущена частка реалізму. Так ви не можете підірватися на розтяжках товариша, або застрявати в колючому дроті, як поліцейські. В першу чергу – це кіберспортивна дисципліна, по якій проводяться світові турніри з вражаючим призовим фондом.

Баланс класів в Tom Clancys Rainbow Six Siege не знає проблем. У кожного є одне унікальне вміння, яке підсумовується з перевагами кожної сторони. Присутня модернізація зброї, і відбувається вона за рахунок віртуальних грошей гри – виграєте, заробляєте, купуєте. Фізика стрільби відточена до дрібниць. Часто навіть не встигаєш відкрити зустрічний вогонь. Стрілянина на позір (неприцільна, від бедра) – погана ідея, адже розкид в грі скажений. Вітається прицільна стрільба, вбивство супротивника вимагає декількох патронів, або одного в голову. Противників можна мітити дронами, за рахунок чого функціонує простріл. Ведучи шквальний вогонь, відчувається віддача – виглядає все вкрай реалістично.

 

Графіка

Графіка Tom Clancys Rainbow Six Siege заслуговує усіляких похвал. Кожна карта тут – унікальна не лише за своєю схемою, але і по стилістичних властивостях. Якщо це ресторан, готуйтеся побачити величезну кількість посуду і кухонних приладів; якщо матч проводиться в житловому будинку, вас зустріне безліч творів мистецтва і домашніх меблів. Предметів тут дуже багато, і практично всіх їх можна зруйнувати. Але якщо ви встигли подумати, що зруйнувати в Tom Clancys Rainbow Six Siege можна практично все – зупиніться. Гра дозволяє руйнувати тільки деякі об'єкти, і знищити рандомну стіну у вас не вийде, але вийде зробити в ній велику, або невелику дірку. Ефекти руйнування феєричні, загальна динаміка гри, незважаючи на жанр тактичного шутера, неймовірна.

rainbow siege графіка

Загальний графічний рівень гри високий, всі модельки відточені до дрібниць. Кожен рівень відрізняється освітленням: іноді воюєш вночі, іноді вдень, а іноді просто при низькому освітленні. Починається кожен раунд (для атаки) на свіжому повітрі, що дозволяє їм зайти в об'єкт з будь-якого боку. Працює це не як в Counter Strike, де, в більшості своїй, є тільки два ходи. За рахунок всього перерахованого вище, штурм виглядає завжди ефектно.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege від ARTLINE

 

Наша мета – продуктивність, наші методи – сукупність глибоких знань. Збірки від ARTLINE – справжнє мистецтво в геймерській оболонці. Наша ігрова лінійка ПК дозволить вам надовго забути про системні проблеми та фізичні оновлення. Підбираючи ПК для Tom Clancys Rainbow Six Siege, ми зупинилися на чотирьох ігрових моделях, ознайомитися з якими ви можете, опустивши погляд нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X35v28

  • Процесор: Intel Core i3-9100F (3.6 – 4.2 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 8 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Високі системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X43v07

  • Процесор: AMD Ryzen 3 3100 (3.6 – 3.9 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB GDDR6)
  • Накопичувач: SSD (480 GB)

 

Ультра системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X46v30

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3500 (3.6 – 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 2666)
  • Відеокарта: Radeon RX 580 ARMOR (8 GB)
  • Накопичувач: SSD (480 GB)

 

4К системні вимоги Tom Clancys Rainbow Six Siege для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X66v16

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 32 GB (DDR4 3200 Gaming)
  • Відеокарта: Radeon RX 5500 XT (8 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи можна грати в Tom Clancys Rainbow Six Siege з 5 друзями?
  • Так звісно.

 

  • Коли вийде нова частина Tom Clancys Rainbow Six?
  • Нова частина Quarantine вийде в 2020 році.

 

  • Де купити Tom Clancys Rainbow Six Siege?
  • В офіційному магазині Steam.