#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings

Купити комп'ютер для The Witcher 2 Assassins of Kings

The Witcher 2 Assassins of Kings – комп'ютерна гра в жанрі RPG, розроблена компанією CD Projekt RED у 2011 році для платформ Microsoft Windows, Xbox 360, Linux, MacOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings
  5. Огляд гри The Witcher 2 Assassins of Kings
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У другій частині Геральту доводиться розплутувати справу вбивць королів та відновлювати своє славне ім'я.

Гра отримала високі оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings

 

Сьогодні з The Witcher 2 Assassins of Kings впорається будь-який комп'ютер, але ми все одно залишимо системні вимоги та поностальгуємо разом з вами 😊

 

Системні вимоги The Witcher 2 Assassins of Kings

  • Процесор: Intel Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 3 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 260
  • Операційна система: Windows 7

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings

 

Який процесор потрібний для The Witcher 2 Assassins of Kings

У 2023 році підбирати ігровий комп'ютер під The Witcher 2 Assassins of Kings - це справжній каламбур. Саме тому прямо зараз ми порадимо вам сучасну ігрову збірку, яка зможе справлятися з найважчими іграми сучасності. У ній повинен знаходитися 6- або 8-ядерний процесор від Intel та AMD: Intel Core i5-12400F / AMD Ryzen 7 5700X.

 

Яка відеокарта потрібна для The Witcher 2 Assassins of Kings

В ігровому ПК має бути встановлена ігрова відеокарта з не менш ніж 4 гігабайтами відеопам'яті. Будьте уважні, адже обсяг відеопам'яті не показує рівень продуктивності GPU. Щоб не прориватися крізь гущавину роздумів, порекомендуємо вам наступні моделі відеокарт: Nvidia GeForce GTX 1660 / AMD Radeon RX 6700 XT / Nvidia GeForce RTX 3070 Ti.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для The Witcher 2 Assassins of Kings

В ігровому ПК встановлюємо від 16 до 32 гігабайт оперативної пам'яті + SSD-накопичувач.

 

 

Огляд гри The Witcher 2 Assassins of Kings

 

Атмосфера

Здавалося, «Відьмак 2» вийшов зовсім недавно, а насправді з того часу минуло 12 років. За цей час індустрія сильно змінилася, з'явилося безліч нових можливостей та інструментів для створення більших віртуальних світів, а також технології покращення продуктивності. Що робить рецензія на гру 12-річної давності на нашому сайті? Справа в тому, що вона не просто досі грабельна, вона може втерти носа багатьом сучасним RPG.

Розробка «Відьмак 2» розпочалася одразу після виходу першої частини. CD Projekt ретельно планували продовження, що підтверджує фінальна кат-сцена з першої частини. Інтрига жила кілька років до моменту релізного трейлера продовження. Нова гра обіцяла стати справжнім блокбастером, обіцяла акцент на екшені, ну і, звісно, новий рівень графіки. Усі обіцянки було стримано, але чи пішли нововведення на користь другому «Відьмаку»?

Сюжет в іграх CD Projekt RED завжди посідає центральне місце. У The Witcher 2 Assassins of Kings йому приділяється ще більше уваги, оскільки автори пожертвували багатьма елементами, щоб наголосити на ньому ще сильніше. Наприклад, у грі практично немає книг, на відміну від першої частини, де в рюкзаку тягав майже цілу бібліотеку. Локації стали меншими, а квестів – менше. Друга частина дуже відрізняється від першої, але при цьому зберігає незабутню атмосферу і красу світу.

Оскільки розмова про сюжет «Відьмак 2» може затягнутися, у цій рецензії ми адресуємо йому кілька рядків, а повний розбір ви можете переглянути на нашому ігровому каналі ARTLINE PLAY. Хтось вбиває королів Півночі з невідомих причин. Фольтест, король Темерії, також був убитий, а головним підозрюваним став Геральт. Тепер відьмаку потрібно провести власне розслідування, щоб вийти на вбивць королів та відновити своє чесне ім'я.

 

Геймплей

Не так багато геймерів поверталося The Witcher 2 Assassins of Kings після виходу The Witcher 3 Wild Hunt. Якщо ж ви вирішите пограти в двійку, вас постійно переслідуватиме думка про те, що більша половина текстур була просто скопійована в трійку. І це справді так, від значків предметів в інвентарі до цілих моделей: привиди, големи, гнильці, утопці тощо. У цьому зовсім немає нічого поганого, але на певну єхидну думку все одно наводить.

"Відьмак 2" - це практично "Відьмак 3", тільки з величезною кількістю багів, зменшеними можливостями, маленьким світом і безліччю систем, які були доведені до розуму в третій частині. Достатньо лише подивитися на рухи Геральта в бою – всі вони перекочували до «Дикого полювання», поповнилися і покращилися. Багато в чому The Witcher 2 Assassins of Kings залишається унікальною частиною трилогії. Тут є їжа, але їсти її не можна, вона просто є і належить до категорії «сміття». У грі немає випивки, а торкається спиртних напоїв Геральт тільки під час кат-сцени або діалоги. Зняти повію не можна, секс забезпечує лише сюжет із вельми відвертими кат-сценами. Та й любовної історії як такої у грі немає – 70% гри Трісс просто відсутня, а до інших представниць протилежного Геральт рідко проявляє симпатію. Точити мечі не можна, але руни вставляти можна, як і наносити олії. Обладунків побільшало, але ненабагато, до того ж увага приділяється тільки до торса, тоді як штанів, черевиків і рукавичок у грі мінімум. Зате є зачіски, котрі перекочували до «Відьмак 3».

The Witcher 2 Assassins of Kings досі грабельна, що тішить. А ось що не тішить, то це зламаний баланс у цій грі. Він переслідуватиме вас завжди, а під сам кінець зламається ще сильніше. Через це багато гравців проходять гру на легкому рівні складності, тому що навіть на середньому рівні бос-файти перетворюються на якийсь Dark Souls. Найсмішніше, що противники тут – це багоюзери. У мерзотних падлюк завжди є чітерський Квен, який у деяких противників збити нереально. Найсмішніше в тому, що Геральт не може вкачати Квен так, як він виглядає і працює у супротивників. Кожен удар знак не просто відбиває, він приголомшує відьмака, через що завжди пропускаєш удар чи два. ХП у цій грі просто тане на очах, але це ще нічого, адже його НЕМОЖЛИВО ПОПОВНИТИ У БОЮ. Еліксири відьмак може приймати лише перед боєм у спеціальному меню, ніяких хілок під час битви. Більшість еліксирів просто не ефективні, тому що дають занадто багато дебаффів. Через це по великиму рахунку використовуєш лише 4-5 зіль.

Світ гри максимально коридорний, відкритих просторих локацій тут практично немає: лише ліси Флотзаму та околиці кедвенського табору. Щоб обдурити нашу свідомість, розробники спеціально зробили їх якомога сильніше хитромудрими та серпантинними. Заблукати можна на рівному місці, а через велику кількість однакових текстур завжди довго шукаєш правильний шлях. Адже карту в цій грі начебто малювали в дитячому садочку, вона більше нагадує китайську грамоту, аніж повноцінний путівник. Дуже часто моби спавняться надмірно, не утримує їх навіть той факт, що хвилиною раніше місце спауну було вирізане під корінь. Незрозуміла любов цієї гри до загадок, які тут абсолютно ідіотські. 90% загадок вирішуєш методом тику, що розчаровує. Гру повністю витягує сюжет, але римейка на другий «Відьмак» чекати не варто – експеримент вдався не повністю.

 

Графіка

На той час графіці "Відьмак 2" насипали компліментів, як гарній дамі. Сьогодні троянда зів'яла, але все одно зберегла свій шарм та нотки колишньої краси. Деякі місця в The Witcher 2 Assassins of Kings досі викликають ефект естетичного насолоди. Є багато крутих і брутальних добивань, непогані режисерські ходи зі спогадами «в оці» Геральта. А ось музичний супровід другої частини набагато бідніший за першу, що дивує. Роздратування приносять мікрофризи та велика кількість багів разом із довгими завантаженнями.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Witcher 2 Assassins of Kings від ARTLINE

 

У цьому розділі ми познайомимо вас із чотирма ігровими комп'ютерами від ARTLINE. Ігрові ПК розміщені за зростанням рівня продуктивності. Купити ігрову збірку можна в кілька кліків.

 

 

Стандартні системні вимоги The Witcher 2 Assassins of Kings для ПК

ARTLINE Gaming X34v18 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz), який відноситься до 10-го покоління Comet Lake. Працює разом із ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 (4 GB). У збірці ви також побачите 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги The Witcher 2 Assassins of Kings для ПК

ARTLINE Gaming X39v45 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) та ігровий відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Сконструйований у корпусі QUBE BREEZE, доповнений LED-підсвічуванням. Забезпечений 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та 1-терабайтним SSD.

 

Ультра системні вимоги The Witcher 2 Assassins of Kings для ПК

ARTLINE Gaming X35v48Win – ігровий персональний комп'ютер із 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz). Корпус - QUBE NEPTUNE. Файлове сховище – SSD (480 ГБ). Із графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Кількість оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 MHz).

 

4К системні вимоги The Witcher 2 Assassins of Kings для ПК

ARTLINE Gaming X77v41Win - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz), який працює в парі з ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6800 (16 GB). Щоб легко справлятися з різним програмним забезпеченням, комп'ютер отримав 16 гігабайт ОЗУ (3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD.

Питання

+ До The Witcher 2 Assassins of Kings є DLC?
Ні, до гри не виходили доповнення
+ Як знайти забутий меч вранів в The Witcher 2 Assassins of Kings?
Спустіться до підземелля Лок Муїнне і зайдіть у перші двері
+ Де придбати The Witcher 2 Assassins of Kings?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/20920/The_Witcher_2_Assassins_of_Kings_Enhanced_Edition/