#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Sims 4

Купити ПК для The Sims 4

The Sims 4 – комп'ютерна гра в жанрі симулятора життя, розроблена американською компанією Maxis і видана компанією Electronic Arts в 2014 році на таких платформах як Microsoft Windows і macOS. У 2017 році гра вийшла на приставках Sony PlayStation 4 і Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймингу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Sims 4
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Sims 4
  5. Огляд гри The Sims 4
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для The Sims 4 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

sims 4 синопсис

The Sims 4 – гра, в якій ви контролюєте життя сім'ї одного містечка. У ньому проживає велика кількість індивідуальних персонажів з власними потребами, уподобаннями і характерами. Візьміть ініціативу в свої руки, створюючи веселощі в будь-який час дня і ночі.

Гра отримала змішані відгуки після свого релізу, адже супроводжувалася бурхливими суперечками з величезною часткою порівняння з попередньою частиною. The Sims 4 відмовилася від ідеї відкритого світу, а також від домашніх тварин, які пізніше увійшли в DLC. У багатьох країнах вона отримала рейтинг 18+. Через постійні розбіжності в 2019 році четверта частина пройшла ребрендинг, змінивши обкладинку і безліч доповнень. Була припинена підтримка 32-бітової версії. У 2020 році відмітка продажів The Sims 4 перевищила 20 мільйонів копій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Sims 4

 

Системні вимоги The Sims 4 прихильні до будь-якого сучасного (і старшого) комп'ютера. Гра ніколи не виставляла серйозних системних запитів, адже, в порівнянні, володіє досить примітивним графічним рівнем, який успішно зайняв місце візитної картки всієї серії. Виглядають вимоги наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги The Sims 4

  • Процесор: Intel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Core 4000+
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 6600 / ATI Radeon X1300
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні вимоги The Sims 4

  • Процесор: Intel Core i5 (будь-який) / AMD Athlon X4
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 650 / AMD Radeon HD 7700
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Sims 4

 

Який процесор потрібен для The Sims 4

The Sims 4 ви зможете пограти навіть на скромному офісному ПК. Такий ПК повинен мати у своєму розпорядженні 2-ядерний процесор з тактовою частотою не менше ніж 1.8 ГГц. Кращого аналогу для The Sims 4 вам не знадобиться.

Яка відеокарта потрібна для The Sims 4

The Sims 4 з легкістю запуститься на інтегрованій відеокарті з 512 мегабайтами відеопам'яті. Така можливість сьогодні - рідкість, адже ми живемо в світі потужних дискретних відеокарт. Підбираючи відеокарту для The Sims 4, подумайте про нові ігри, які вимагають сучасних рішень. Ігрові ПК для них ви зможете знайти в кінці цієї статті.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для The Sims 4

Гра задає твердий параметр ОЗУ – 4 гігабайти стандарту DDR3. У багатьох статтях на сайті ARTLINE ми неодноразово згадували, що такий стандарт зжив себе, і сьогодні ігри вимагають 8 гігабайт DDR4. Саме на нього ми і радимо орієнтуватися. Але, перш ніж купити таку планку пам'яті, вам слід перевірити сумісність вашої материнської плати і вашого процесора для роботи з нею. Вибираючи накопичувач, ми радимо вам зупинитися на HDD-диску.

 

 

Огляд гри The Sims 4

 

Атмосфера

Багато з нас знають цю гру з дитинства. Особливо дівчатка, які наочно демонстрували, що не тільки хлопчики можуть стільки часу проводити за комп'ютером. The Sims – це ціла епоха, на якій виросли покоління. З самого початку і до сьогоднішніх днів гра не змінює власним канонам, чиї смислові фундаменти тягнуться ще з першої частини серії. Стилізація, графічна модель, набір можливостей і ідея гри - все це серія зуміла зберегти, що наочно демонструє четверта частина The Sims.

The Sims 4 – це величезна пісочниця, в якій ви самі вигадуєте собі заняття. На початку гри ви обираєте одну з сімей, або створюєте абсолютно нову, на власний смак і колір. Створювати ви можете будь-яких персонажів - в цьому і є одна з головних фішок даної гри. Ваша сім'я може бути будь-якої національності і будь-яких расових відмінностей. Створюючи персонажів, ви можете вибирати їх антропологічні дані, обличчя, зачіски, і безліч іншого. Гра не ставить перед вами жодних обмежень, і в цьому одна з її основ. Після ви повинні побудувати будинок для вашої родини. Тут в хід йде 3D-моделювання з максимально простою системою будування. Елементів тут дуже багато, від каміна до фіранок на вікнах. Коли будинок буде готовий, ви розпочнете повноцінну симуляцію життя в комп'ютерному містечку. Типовими будуть ролі у вашій сім'ї, чи ні – вирішувати тільки вам. Ви отримуєте повну свободу дій, після чого придумуєте собі заняття, яких тут величезна кількість.

sims 4 атмосфера

Гра такого плану не могла не обійтися без скандалів, і The Sims в цьому справжнісінький майстер. Як відомо, всі ми різні і вподобання наші також різняться. Саме тому догодити всім неможливо, що і наочно демонструє реліз даної гри. Повна свобода дій в The Sims 4 повністю розкриває власний контекст. І його зміст починається з моменту створення персонажа. По-перше, сказати варто про найважливіше нововведення – тепер ви можете створювати трансгендерів. Виховувати ваших дітей зможе жінка з чоловічим статевим органом, або навіть дві таких жінки відразу! Створення небінарних персонажів демонструє підтримку розробників гри ЛГБ-спільнот. До речі, під час її створення розробники неодноразово консультувалися з «Альянсом геїв і лесбіянок проти дифамації». Виходячи з цього, можна зрозуміти, що тепер в грі також можна заводити одностатеві відносини і навіть здійснювати одностатеві шлюби. Редакція коментує це вельми просто, кажучи про те, що тепер підлітки зможуть детальніше розібратися у власних сексуальних перевагах, а також зрозуміти до яких верств населення вони відносяться. Також в The Sims 4 ви можете годувати дитину грудьми в громадських місцях - саме так розробники підтримують різні асоціації матерів (даний процес був підданий цензурі).

Але на цьому список шизофренії сучасного суспільства не закінчується – тему расизму тут не може зрозуміти ні одна зі сторін. Так деякі прошарки темношкірого населення нашої планети встигли звинуватити гру в тому, що в ній занадто мало відтінків темного кольору! Також вони дорікали розробникам у тому, що темношкірі персонажі створені за загальноприйнятими кліше. Не залишилися осторонь і жителі ближнього і далекого сходу, які критикують гру за відсутність народних костюмів. Незабаром мусульмани отримали хіджаб, і нова хвиля невдоволення накрила авторів, адже додавати релігійні убори, значить розпалювати ненависть на релігійному грунті!

У 2020 році генератор сімів в The Sims 4 отримав підводку для очей у вигляді сперматозоїдів, яку можна додавати, а можна й не додавати. Вона була жорстко розкритикована в Інтернеті, але розробник проігнорував критику, залишивши підводку в грі (до речі, виглядає удосталь оригінально).

Здається, суперечки біля цієї гри не вщухнуть ніколи, адже так звані меншини ніколи не зможуть залишитися задоволеними. Гасло гри говорить: «Ніяких бар'єрів!». Відштовхуючись від нього, в The Sims частенько люблять пограти для того, щоб «полахати», адже в грі величезна кількість можливостей, а гумор ще ніхто не відміняв.

 

Геймплей

sims 4 геймплей

То чим зайнятися в The Sims 4? Для початку ви можете спробувати пожити сімейним життям. Дружина готує що-небудь смачненьке, діти приходять зі школи, а чоловік грає за ПК в Lineage 2. І це дійсно можливо, ось тільки до чого призведе така поведінка? Штучний інтелект в The Sims 4 став на голову вищим. Тепер персонажі можуть не тільки висловлювати невдоволення, але і впадати в депресію. Також вони можуть вчиняти дії «на збитки», зіпсувавши день одному з ваших сімів. Ця гра вміє дивувати – після сварки з дружиною до вас на вулиці може пристати мила дівчина, з якою ви можете зрадити власній дружині. Зав'язувати любовні відносини в The Sims 4 вкрай цікаво, адже спостерігати за ними можна з будь-яких ракурсів. Який сценарій обрати – вирішувати тільки вам, проте кожен з них буде цікавим. Персонажі в грі запрограмовані на багато задач, за рахунок чого створюється більш висока ступінь реалізму. Займаються сіми всім тим, що і реальні люди: слухають музику, грають в настільні ігри, ходять в кіно, відвідують вечірки, заробляють гроші. Взаємини між персонажами відрізняються складністю: їм знайомі основні людські емоції, якими вони спекулюють - і виходить це вкрай непогано. Гра створює типові побутові ситуації, в яких ви можете повести себе так, як того хочете без шкоди людям в реальному житті. Величезна кількість архетипів тут є стрижнем появи і розвитку сюжетних ліній: ботанік-комп'ютерник, художник, сантехнік, сім'янин, тусовщиця, спортсмен, і багато інших. Варто відзначити, що схожість з реальними людьми достовірна – з більшості занять сіми виберуть дивитися телевізор або сидіти за комп'ютером. Все як в реальному світі. Тепер ви можете флудити на форумах, шукати картинки, відвідувати різні сайти в ігровому інтернеті. Є у кожного сіма і смартфон, чиї функції не менші за функції комп'ютера. Та що якщо відкинути все це і побудувати кримінальну кар'єру? Думка цікава, утім нереальна, адже навіть в бійку вплутатися тут дуже важко. Зате кар'єру ловеласа побудувати більш ніж легко. Здається, гра зациклена на соціальних зв'язках, з яких може розгорнутися навіть драма! Остання може набрати обертів за сімейною вечерею, під час типової прогулянки, або й на спальному ложі. Емоції в грі виражені примітивно, але часто навіть погано приготована яєчня зранку може зіпсувати день вашому сіму. Нікого не нагадує?

 

Графіка

sims 4 графіка

The Sims 4, як і попередні частини серії, має привабливу мальовану графіку. Велика кількість насичених і яскравих кольорів в цій грі перетворює її в сиропну картину щастя, в чиєму світі немає місця насильству. Але з цим не згодні модери The Sims, зусиллями яких створюються вкрай цікаві доповнення. У деяких сіми можуть приймати наркотики і навіть розплачуватися за них сексом. В інших присутні анімації, що імітують статеві акти, а також можливість вбивати жителів вашого міста. Всі вони неофіційні, тому встановлювати їх чи ні – справа особиста. Повертаючись до графіки, варто сказати, що її рівень підвищився, порівняно з попередньою частиною. Гра так само продовжує використовувати двигун SmartSim, що дозволяє їй імітувати життя у віртуальному містечку. Підвищилася ступінь вираження емоцій персонажів, лицьова міміка стала більш реалістичною. Заощадити на продуктивності автори зуміли за рахунок скорочення загального масштабу гри. Тепер в грі присутні підзавантаження, а також більш обмежена система можливостей дослідження зовнішнього світу, що робить нахил на більш конструйованих рівнях з більш чітким набором завдань. Окремо варто подякувати розробникам за об'ємний редактор персонажів, а також більш пророблений редактор будівель.

 

 

Підбираємо оптимальний ігровий ПК для The Sims 4 від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE не дозволить вам вибирати комп'ютери, чиї системні параметри не відповідають теперішньому часу. Ми виключимо можливість невдалих витрат на слабкі ПК з крутою рекламною кампанією за рахунок чотирьох моделей: дві з них підібрані для The Sims 4, а дві – для сучасних ігор типу ААА. Розставлені комп'ютери за ієрархією потужності.

 

 

Стандартні системні вимоги The Sims 4 для ПК

ARTLINE Gaming X31v11 – ігровий комп'ютер від українського інтернет-магазину ARTLINE з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) та ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Тут встановлено 16 гігабайт (DDR4/2666 MHz), а обсяг постійної пам'яті позначений сумарним об'ємом двох накопичувачів: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Високі системні вимоги The Sims 4 для ПК

ARTLINE Gaming X51v22 – ігровий ПК у корпусі QUBE BLOCK з гарним ARGB LED-підсвічуванням. Процесор – 6-ядерний Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz), відеокарта – ігрова Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). У збірці встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4/3200 MHz). Накопичувачі: SSD (240 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Ультра системні вимоги The Sims 4 для ПК

ARTLINE Gaming X57v35 – ігровий ПК для ігор та роботи. Створений у корпусі QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвічуванням. Усередині корпусу знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 Gaming). Для ігор встановлено відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Дані зберігаються на 1-байтному SSD-диску.

 

4К системні вимоги The Sims 4 для ПК

ARTLINE Overlord X95v49 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700KF (3.8 – 5.1 GHz) у корпусі Aerocool AirHawk. Збірка вражає своєю зовнішністю. Вона яскрава та потужна, обладнана 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4/3200 Gaming). Відеопроцесор представлений Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB). Є два файлові накопичувачі: SSD (500 GB) + SSD (1 TB).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи є офіційні доповнення для The Sims 4?
  • Так, гра має 9 офіційних доповнень.

 

  • Що таке The Sims 4 Digital Deluxe?
  • Це видання з двома встановленими для гри доповненнями.

 

  • Де купити The Sims 4 для ПК?
  • В офіційному магазині Steam.