#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The House of The Dead Remake

Купити комп'ютер для The House of The Dead Remake

The House of The Dead Remake – комп'ютерна гра в жанрі рейкового шутера, розроблена студією MegaPixel Studio у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Stadia, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The House of The Dead Remake
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The House of The Dead Remake
  5. Огляд гри The House of The Dead Remake
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The House of The Dead Remake від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Агент Томас Роган прибуває в особняк доктора К'юрієна, щоб знищити результати його жахливих експериментів.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The House of The Dead Remake

 

Системні вимоги The House of The Dead Remake середні. Для комфортної гри знадобиться бюджетна ігрова відеокарта з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Гра запускається тільки на 64-розрядному Windows 10 і Windows 11. Важить лише 7 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги The House of The Dead Remake

  • Процесор: Intel Core i5-3570K / AMD Ryzen 3 3300X
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 Ti / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The House of The Dead Remake

  • Процесор: Intel Core i7-7700 / AMD Ryzen 5 5600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX Vega 56
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The House of The Dead Remake

 

Який процесор потрібний для The House of The Dead Remake

Автори рекомендують AMD Ryzen 3 3300X, це 4-ядерний процесор з 8 потоками для обробки, що вийшов у 2020 році. Ми часто радимо цей чіп, тому що він досі позиціонується як один із найкращих у своєму сегменті. Для максимальних налаштувань вибирайте 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3600X.

 

Яка відеокарта потрібна для The House of The Dead Remake

Для The House of Dead Remake вибираємо бюджетну ігрову відеокарту: Nvidia GeForce GTX 1650, AMD Radeon RX 5500 XT. Для максималок можна взяти Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER. Для ігор з більш високими системними вимогами звертайтеся до серії RTX від Nvidia.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для The House of The Dead Remake

Для цієї гри достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті та HDD-накопичувача.

 

 

Огляд гри The House of The Dead Remake

 

Атмосфера

Ні для кого не секрет, що технології стрімко розвиваються. Але секретом для молодих поколінь буде той факт, що раніше такий розвиток часто вибирав не ту гілку. Тамагочі, приставки Rambo, Тетріс – ці пережитки минулих часів не відрізнялися необхідністю, але вони приносили масу задоволення як дітям, так і дорослим (хоч на той час для дорослих ми самі були як Тамагочі 😊). Існували також аркадні ігрові автомати, які сьогодні рідко побачиш. Хочеш пограти? Закидай монету та вибирай розвагу! Якщо ви коли-небудь користувалися такою послугою, ви повинні пам'ятати про The House of The Dead.

Гра вийшла 1997 року і швидко стала популярною. Ще б пак! Монстри, покинутий особняк та море крові! Будь-який хлопчик хотів випробувати себе у цьому жорстокому світі, до того ж гру можна було пройти досить швидко. The House of The Dead – це рейковий шутер. Ваш персонаж самостійно пересувається, а ви лише стріляєте, прицілюючись із пластмасової гармати у темній кабінці. 2022-го на світ з'явився римейк цієї гри, який і стане предметом нашої розмови сьогодні.

 

Геймплей

Крутий сюжет і неймовірна інтрига – це те, чого The House of The Dead Remake немає. За сюжетом, ми агент Томас Роган, який прибуває у величезний заміський особняк доктора К’юрієна. Прибуваємо ми разом з напарником – так, у грі є режим на двох гравців, після чого ломимося в особняк і бачимо перед собою справжнісінький жах. Добрий лікар, як виявилося, ставив над людьми страшні експерименти, перетворюючи їх на мутантів. Разом з ним працювала команда вчених, яких ми повинні врятувати, а також знищити всіх, хто мутував. Незважаючи на елементарність і простоту, в The House of The Dead Remake є кілька кінцівок і невеликий елемент нелінійності, але про це потім.

Все, що нам потрібно, це наводити приціл на монстрів і прожимати ЛКМ для стрільби, R для перезаряджання. Решта персонаж робить сам, рухаючись по рейках з відмінною режисурою. Сьогодні такі ігри майже не зустрінеш, тому вони спочатку можуть здатися примітивними, а потім незвичними. Адже сучасний ігропром забезпечує нас масою можливостей, величезними відкритими світами та масштабними варіаціями прокачування! Та насправді задоволення можна отримати і від простих стрілянок, адже всі ми пам'ятаємо гру на Денді «Собака та качки»? В The House of The Dead Remake відмінна режисура. Монстри вилітають з усіх кутів, стрибають на вас із дахів, хапають вас за відчиненими дверима. Виглядає все дуже кінематографічно, включаючи хороші кат-сцени, хоча камера часто тупить, трохи зменшуючи динаміку. The House of The Dead Remake забезпечує гравця кривавою лазнею у стилі першого Resident Evil. Вони майже скопіпастили особняк, зробивши його ще похмурішим, а також зомбарів, що тягнуть до вас холодні руки. Але різновидів монстрів багато, від типових зомбі з декількома модельками до виродків різної масті. Поведінка у всіх практично однакова - це фарш, що біжить на вас, який зноситься за кілька пострілів. Є боси, битва з якими передбачає пошук слабких місць. У грі є квести. Якщо спробуєте врятувати всіх вчених, отримаєте нові потужні пушки, але будьте пильні, адже випадково застрелити соратників доброго лікаря можна самому. Атмосфера в The House of The Dead Remake чудова, до того ж гра проходиться дуже швидко, є кілька ігрових режимів. У режимі аркади ви можете знайти інші шляхи, які приведуть до інших кінцівок.

 

Графіка

The House of The Dead Remake непоганий графічний рівень. Атмосфера першого Resident Evil - саме те, що потрібно, хоч гру явно не назвеш хоррором. Вона навіює ностальгію за минулими часами, дозволяє легко провести час, відволікає від побутових проблем та турбот. Оскільки перед вами рейковий шутер, не варто його серйозно критикувати.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The House of The Dead Remake від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE можна купити потужний ігровий комп'ютер. Ми збираємо збірки під ваші запити, враховуючи найвитонченіші побажання. ПК від ARTLINE – втілення сили та потужності. Вже зараз ми познайомимо вас з 4 ігровими збірками нашого виробництва.

 

 

Стандартні системні вимоги The House of The Dead Remake для ПК

ARTLINE Gaming X33v10GB GIGABYTE Special - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків. Тут встановлена відеокарта GIGABYTE Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), два файлові накопичувачі: SSD на 256 гігабайт (GIGABYTE) і HDD на 1 терабайт пам'яті. Об'єм ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги The House of The Dead Remake для ПК

ARTLINE Gaming X33v18 – ігровий ПК, виконаний у корпусі QUBE BOREY. Він обладнаний 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F, вихід якого відбувся на початку 2022 року. Працює такий чіп у тактовому діапазоні 2.5 – 4.4 ГГц на 12 потоків. Його партнером є ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Встановлено 1-терабайтний файловий накопичувач SSD та 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 MHz).

 

Ультра системні вимоги The House of The Dead Remake для ПК

ARTLINE Gaming X53Whitev36 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F. Чіп відноситься до 11 покоління Rocket Lake, працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти в діапазоні 2.6 - 4.4 ГГц. ПК має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), чий вихід відбувся в 2020-му році. Вона підтримує технології Ray Tracing та DLSS, будучи бюджетним варіантом з третього покоління. Підвищенню рівня продуктивності сприяє SSD-диск на 1 терабайт пам'яті. Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

 

4К системні вимоги The House of The Dead Remake для ПК

ARTLINE Gaming X55v31 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz). Виконаний у корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвічуванням. Укомплектований 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming), двома файловими накопичувачами: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою Reflex, Ray Tracing, DLSS.

Питання

+ Чи є у The House of The Dead Remake режим на двох гравців?
Так, звичайно
+ Як отримати іншу кінцівку в The House of The Dead Remake?
Грайте в режим аркади і йдіть іншим шляхом
+ Як отримати нову зброю в The House of The Dead Remake?
Виконуйте квести, рятуйте вчених, перепроходьте гру
+ Де придбати The House of The Dead Remake?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1694600/THE_HOUSE_OF_THE_DEAD_Remake/