#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Evil Within 2

Купити комп'ютер для The Evil Within 2

The Evil Within 2 – комп'ютерна гра в жанрі survival–horror, розроблена японською студією Tango Gameworks і випущена американською компанією Bethesda Softworks в 2017 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Evil Within 2
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Evil Within 2
  5. Огляд гри The Evil Within 2
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Evil Within 2 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події The Evil Within 2 відбуваються через три роки після подій першої частини. Головним героєм залишається Себастьян Кастелланос, який кинув роботу в поліцейській дільниці. Одного разу він дізнається, що його дочка жива і використовується для симуляції американського міста Юніон. Довго не роздумуючи, Себастьян відправляється в нову подорож.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу. Вона зайняла третю сходинку в списку найбільш продаваних ігор Великобританії в 2017, хоча в кінцевому підсумку її продажі виявилися не такими великими, як очікувалося.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Evil Within 2

 

Проблеми з оптимізацією цієї гри спостерігалися ще в першій частині. Тоді гравці були збентежені високими системними вимогами, адже графічний рівень не можна було назвати революційним. Цього разу розробники ступили на ті ж граблі, через що версія для ПК і Xbox відрізнялася більш поганим графічним рівнем, ніж версія для PS4. Навіть на найбільш продуктивних відеокартах 2017 року гра на високому дозволі приводила до розривів зображення і фризів. При віддаленні камери губилися деталі, повільніше завантажувалися текстури, якщо використовувався SSD–диск. Згодом багато проблем були вирішені патчами, але їх більша частина залишилася незмінною.

 

Мінімальні системні вимоги The Evil Within 2

  • Процесор: Intel Core i5–2400 / AMD FX–8320
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7970
  • Операційна система: Windows 7 (64–bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The Evil Within 2

  • Процесор: Intel Core i7–4770 / AMD Ryzen 5 1600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: NvidiavGeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64–bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Evil Within 2

 

Який процесор потрібен для The Evil Within 2

Сьогодні не можна сказати, що системні вимоги The Evil Within 2 є високими. Процесори в списку від розробників – застарілі моделі, які сьогодні використовуються тільки в офісних ПК. Ми рекомендуємо вам обзавестися більш новими процесорами від 2018 року випуску. Кількість ядер – від 4 або 6, тип пам'яті – DDR4.

 

Яка відеокарта потрібна для The Evil Within 2

Вимоги The Evil Within 2 щодо відеокарти не високі. Для гри на низьких і середніх графічних налаштуваннях вам знадобиться старий GPU з двома–трьома гігабайтами відеопам'яті. Для гри на налаштуваннях високих знадобляться всі чотири гігабайти пам'яті. Щоб зробити свій ПК універсальним для будь–яких ігор, обзаведіться відеокартою топ–рівня. Зовсім недавно вийшли найпотужніші ігрові відеоадаптери від Nvidia на новій архітектурі Amper – Nvidia GeForce RTX 3070/ 3080 / 3090. Якщо такі GPU вам не по кишені, зверніть увагу на попереднє покоління від Nvidia – Nvidia GeForce RTX 2060 / 2070 / 2080.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для The Evil Within 2

Оперативна пам'ять, необхідна для The Evil Within 2 – пам'ять старого зразка (DDR3). Для комфортної гри ми рекомендуємо вам купити 16 гігабайт пам'яті DDR4. Ця кількість дасть вам можливість грати в інші, більш сучасні ігри на високому дозволі. Як накопичувач рекомендуємо вам HDD–диск.

 

 

Огляд гри The Evil Within 2

 

Атмосфера

Робити сиквели не завжди просто. Особливо, якщо перша частина була вдалою і користувалася популярністю. Найчастіше автори використовують стару успішну модель, розбавляючи її чимось новим. Адже на кардинальні зміни вирішується тільки мала частка розробників, і вимагають такі зміни кардинальних рішень. The Evil Within 2 – продовження відомого японського хоррору. Він є прекрасним прикладом того, як можна скористатися старими прийомами без втрати престижу.

Цього разу місце керівника проекту зайняв не Сіндзі Мікамі, відомий за такими проектами як Resident Evil, Devil May Cry і перша частина The Evil Within, а Джон Йоханас. Цей факт вплинув на атмосферу гри, яка з японського хоррору перетворилася в його європейську версію. Але похмура атмосфера нікуди не поділася, хоч позбулася деяких привабливих елементів.

The Evil Within 2 можна назвати зловісною і похмурою грою, в якій ви боретеся з потойбічними силами, прокладаючи шлях до своєї мети. Мета у вас, звичайно ж, свята – врятувати власну дочку від лап страхітливих монстрів. Але зав'язка – це всього лише айсберг над океаном, адже всі ми знаємо яке безумство має на увазі сюжет даної гри (якщо ви грали в першу частину, звичайно). Не підкачали автори і цього разу, зберігши, і навіть розширивши його ступінь за допомогою умовно відкритого світу. Як згадувалося вище, дії гри відбуваються у вигаданому американському місті Юніон, в якому натовпами бродять зомбі й інші непривітні істоти не від світу цього. Такий хід трохи змінив концепцію The Evil Within, адже з коридорної страшилки вона перетворилася в більш варіативну гру. Тепер у вас завжди є вибір, більше не завжди доводиться йти прямо в лоб противникам. Все частіше з'являється можливість нападати нишком, обходити недоброзичливців або і зовсім від них втікати. Реалізму при цьому не поменшало, що можна констатувати навіть по тому, як Себастьян тікає. Любов до невеликих деталей так само присутня, і за допомогою нової локації з безліччю ходів їх число збільшили. Тепер в грі є і побічні завдання, виконувати які не тільки цікаво, а й страшно. Всі вони відмінно зрежисовані, а невеликий сюжет добре прописаний. Знаючи The Evil Within 2, стикатися доведеться зі справжнісіньким злом.

Більше кінематографічності – друга частина серії рухається по сучасним законам ігрової індустрії, розвиваючи власні основи. Все більше The Evil Within 2 стає схожою на відмінне американське кіно, підігріваючи інтерес до подій на екрані. Сприяє цьому і прекрасна графіка, зміни в якій можна помітити неозброєним оком. Страх, біль і страждання – ось, що обіцяє Себастьяну його нова пригода.

 

Геймплей

Геймплей The Evil Within 2 отримав ряд приємних змін. Гра втратила похмурість своїх механік, отримавши «рухливість», відчутну вже на перших хвилинах. Тепер головний персонаж відразу ж може бігати більше п'яти секунд, а також вміє не тільки точно цілитися, а й влучно стріляти. Розробники виконали величезну роботу над помилками першої частини, і це не може не радувати. Гра отримала більше жанрових відтінків бойовика, а також високу варіативність. Арсенал The Evil Within 2 розширився, з'явилася можливість одноосібно створювати собі речі, що спрощує survival–елемент, але не марнує його. Нам так само доведеться досліджувати місто в пошуку потрібних ресурсів, адже супротивників в грі багато, і їх різновид зможе вас здивувати. Скрімери залишилися без змін – будь обережним, адже небезпека чекає тебе за кожним кутом. Разом з божевіллям, що відбувається на екрані, The Evil Within 2 залишається чудовою грою, яка змушує кров холонути в жилах.

 

Графіка

Графічний рівень The Evil Within 2 суттєво покращився. Якщо перша частина була розроблена на двигуні id Tech 5, то для другої використовували модифіковану версію id Tech 5 під назвою STEAM Engine. Такий двигун підтримує просунуті графічні можливості, а також дозволяє збільшити масштаби створюваного світу. Скоротилася і кількість завантажувальних екранів, яких у The Evil Within 1 була досить багато.

Оригінальний антураж гри було збережено, з колючим дротом, страхітливими локаціями, перманентним божевіллям. Нестандартні ситуації – те, чим славиться The Evil Within.

Також слід замовити кілька слів про невичерпну фантазію розробників. Неймовірні монстри, чия зовнішність інтригує з найпершої зустрічі, не забуваються. Частенько доводиться бачити дуже «креативних» істот в плані дизайну, здатних налякати тебе за одну мить. Звернулися розробники і до старих прийомів з зомбі й привидами, а також підвищили action і збільшили число action–сцен, яких в грі завжди було достатньо. Але не обійшлося і без технічних погрішностей, з якими ви встигли ознайомитися в пункті «системні вимоги».

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Evil Within 2 від ARTLINE

 

За довгі роки роботи ARTLINE на українському ринку, ігрові збірки ПК від компанії зуміли знайти широку популярність. Вона зовсім не випадкова, адже ігрові ПК від ARTLINE завжди виконані з відмінним співвідношенням ціни і якості. Комп'ютерні ігри – річ вимоглива, і для них вам знадобиться хороший ігровий ПК. Для The Evil Within 2 ми підібрали чотири моделі, ознайомитися з якими ви зможете нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги The Evil Within 2

ARTLINE Gaming X44v20 – ігровий ПК з хорошим рівнем потужності навіть для найбільш «вимогливих» ігор 2020 року. Для ефективної роботи він використовує 6–ядерний процесор AMD Ryzen 5 2600 (3.4 – 3.9 Ghz) і 8–гігабайтну відеокарту Radeon RX 570. Для того, щоб ви не відчували потребу в обсязі пам'яті, ми забезпечили його двома накопичувачами: SSD + HDD ( 480 GB + 1 TB). Кількість оперативної пам'яті також втішає – 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги The Evil Within 2

ARTLINE Gaming X45v25 – це прекрасний вибір для забезпечення спокою і злагодженого ігрового процесу. Він побудований на платформі материнської плати ASUS PRIME A320M–K з підтримкою всіх поколінь процесорів Ryzen. Використовуваний процесор – 4–ядерний AMD Ryzen 3 3300X (3.8 – 4.2 Ghz). Для обробки графіки використовується Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB / GDDR6). Оперативна пам'ять модифікована, працює з підвищеною тактовою частотою в 3200 МГц (DDR4 / 16 GB). Встановлений накопичувач – SSD (480 GB).

 

Ультра системні вимоги The Evil Within 2

ARTLINE Overlord COREv32 – непоганий по ціні і еквіваленту потужності варіант, здатний запускати ігри на найвищих графічних налаштуваннях. Говорити про CS: GO і Dota 2 не доводиться, тому що тут мова йде про Cyberpunk 2077 і Metro 2033 Exodus. ПК оснащений 4–ядерним процесором Intel Core i3–9100 (3.6 – 4.2 Ghz), 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Використовуваний накопичувач – SSD (480 GB).

 

4К системні вимоги The Evil Within 2

ARTLINE Gaming X67v14 – потужний ПК в доступному ціновому сегменті для складних ігрових завдань. Оснащений 6–ядерним процесором AMD Ryzen 5 2600 (3.4 – 3.9 Ghz) і відмінною відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6). 16 гігабайт ОЗУ – пам'ять типу gaming (2666 МГц). Встановлений накопичувач – HDD (1 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Коли вийде The Evil Within 3?
  • Поки що розробники тільки говорять про можливий реліз гри, але офіційної дати поки немає.

 

  • Чи варто починати грати в The Evil Within з другої частини?
  • Ні, адже в ній викладені всі загадки першої.

 

  • В який світ потрапляє Себастьян в The Evil Within 2?
  • У реальність, що розщеплюється спеціальною машиною STEM

 

  • Де купити The Evil Within 2?
  • В офіційному магазині Steam