#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для The Elder Scrolls Online High Isle

Купити комп'ютер для The Elder Scrolls Online High Isle

The Elder Scrolls Online High Isle – доповнення до комп'ютерної гри The Elder Scrolls Online, розроблене ZeniMax Online у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X/S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для The Elder Scrolls Online High Isle
  4. Як підібрати оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online High Isle
  5. Огляд гри The Elder Scrolls Online High Isle
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online High Isle від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Нове доповнення переносить нас на Високий Острів, де війну ведуть три альянси.

Доповнення отримало позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для The Elder Scrolls Online High Isle

 

Системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle низькі. Як і Skyrim, доповнення можна запустити на застарілих комп'ютерах, які ми купувати не рекомендуємо. Ігрова збірка – ваш вибір, купити її можна на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Повертаючись до СТ High Isle, знадобиться 64-розрядна ОС та 85 гігабайт вільного простору на диску.

 

Мінімальні системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle

  • Процесор: Intel Core i3-540 / AMD A6-3620
  • Оперативна пам'ять: 3 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 450 / AMD Radeon 6850
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle

  • Процесор: Intel Core i5-2300 / AMD FX-4350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online High Isle

 

Який процесор потрібен The Elder Scrolls Online High Isle

Як ви розумієте, підбирати ігрову збірку ми будемо для сучасних проектів ААА, а не для застарілої Skyrim. В 2022-му віддаємо перевагу 6-ядерним процесорам. Вони швидкі та продуктивні, а також відрізняються невисокою вартістю. В приклад поставимо процесор AMD Ryzen 5 5600X.

 

Яка відеокарта потрібна для The Elder Scrolls Online High Isle

Завжди дивіться уперед. Технології розвиваються швидко, тому купувати потрібно топові відеокарти, якщо не хочете опинитися за бортом через рік-другий. Рекомендуємо придбати модель Nvidia GeForce RTX 3070 з підтримкою технологій з поліпшення графічних якостей.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для The Elder Scrolls Online High Isle

В ігрову збірку встановлюємо 16 гігабайт оперативної пам'яті та SSD + HDD.

 

 

Огляд гри The Elder Scrolls Online High Isle

 

Атмосфера

Культові комп'ютерні ігри – це не лише предмет поклоніння мільйонів, а й мільйони доларів у кишені. Деякі з них окупили собі ще до релізу, інші донині продовжують приносити величезний прибуток розробникам. На цьому місці зупинимося, адже перед нашими глядацькими очима відкриваються два шляхи для розробників. Перший пропонує зосередитися на створенні нових проектів, з новою історією, механіками та покращеною графікою. Другий має на увазі зупинку на створеному та подальший розвиток проекту. Два видимі шляхи видно лише для смертних, адже для таких мастодонтів як Bethesda існує унікальна можливість вибрати відразу два.

Bethesda Softworks фінансують амбітні проекти інших студій, а також наповнюють культову Skyrim. Ще в 2014 році вони перетворили улюблений Скайрім на The Elder Scrolls Online і з того часу поступово випускають об'ємні доповнення з новими сюжетними історіями та локаціями. Така схема дозволяє зберегти онлайн та прибуток, залучити нових гравців та фінансувати нові проекти від інших студій-розробників. Поки самі Bethesda займаються розробкою Starfield та TES VI, студія ZeniMax випустила DLC для The Elder Scrolls Online під назвою High Isle.

 

Геймплей

The Elder Scrolls Online High Isle – це нова історія, яка розгортається на двох островах: Високому острові та острові Аменос. Вони є частиною архіпелагу Сістерс, що підпорядковується королю Емерику. Архіпелаг – віддалена частина провінції Хай Рок. Саме завдяки своєму неблизькому розташуванню він може розвиватися самостійно, без зовнішніх втручань з боку Двору. Але й своєї знаті тут вистачає. Саме на міжусобицях дворян і зациклюється сюжет High Isle.

Відразу зазначимо, що DLC є частиною сезону "Бретонська спадщина". До «спадщини» увійде ще три доповнення у 2022 році. Вони дозволять пролити світло на расу бретонців, якій приділялася мінімальна кількість часу у попередніх іграх серії. Сам архіпелаг був згаданий лише одного разу в TES Adventures: Redguard 1998 року.

Перші кроки островами принесуть позитивні відчуття. Вони нагадають чарівний Туссент із The Witcher 3: Blood and Wine із замками, чиї шпилі вперлися в самі небеса. Величезні поля з соняшниками, непрохідні болота, густі ліси та великі міста з секретами та інтригами. Зовнішність островів вийшла вдалою. Досліджувати тутешні обрії цікаво, адже кожне містечко приваблює своєю автентичністю. А ось із наповненням світу – біда. Незважаючи на чарівну художність пейзажів, світ High Isle порожній та нецікавий. Розробники, напевно, просто забули додати більше NPC, бродячих торговців чи самотніх шукачів пригод! Зайнятися тут просто нема чим, через що інтерес до експлорингу поступово зменшується. Сприяє цьому і примітивна квестова система, кожне завдання тут зводиться до «піди-вбий-принеси». За сюжетом ми з вами будемо втягнуті у з’ясування відносин трьох альянсів, придворні інтриги, велику політичну гру. За фактом ми метатимемося від одних панів до інших, вислуховуючи прісні діалоги від недалеких неписів. Зустрінемо як старих знайомих, так і нових, зовсім нікчемних персонажів. Ситуація змінюється з переходом на острів Аменос, де сюжет розвивається динамічніше. Але спойлерити не станемо, адже так не чесно 😊

Що нового в The Elder Scrolls Online High Isle окрім локацій та недалекого сюжету? Загалом, нічого! High Isle – це наступна непотрібна сторінка у лорі TES, яка призначена принести наступний потік прибутку розробникам. Вартує доповнення, як повноцінна ААА-гра, питання лише в тому, чи варто його купувати. У DLC немає жодних нових механік, немає нових класів. Натомість з'явилася карткова гра «Легенди про нагороди», що дозволяє підзаробити та отримати косметичні предмети. На карті ви зустрінете 6 світових босів, нове випробування на 12 осіб, двох нових супутників. Найбільш інтригуючим у High Isle є таємниче співтовариство Владика Розквіту – моменти з ним найцікавіші у сюжетній кампанії.

 

Графіка

Графічний рівень The Elder Scrolls Online High Isle залишився тим самим. Це застаріла графіка з очевидною проблемою, ім'я якої – дальність промальовування. Гра грішить з цим аж надто сильно, через що приносить гіркоту в естетичну насолоду стилістики місцевих локацій. Відсутність нових механік не тішить. У всьому іншому High Isle це попередні DLC у новій обгортці.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для The Elder Scrolls Online High Isle від ARTLINE

 

Де купити топову ігрову збірку в Україні? На сайті ARTLINE у режимі онлайн! Величезний асортимент, високий рівень продуктивності, привабливий дизайн - кожна збірка від ARTLINE включає ці риси. Чотири комп'ютери хочемо представити вам зараз, розмістивши їх у списку за принципом зростання потужностей.

 

 

Стандартні системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle для ПК

ARTLINE Gaming X34v17 - цей ПК є представником бюджетної ігрової лінійки від компанії Artline. Він виконаний у корпусі QUBE з RGB LED-підсвічуванням. За прозорою стінкою ви побачите 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) з роботою на 12 потоків, ігрову відеокарту AMD Radeon RX 560 (4 GB / GDDR5). У збірці встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) та HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle для ПК

ARTLINE Gaming X34v22 – ігровий персональний комп'ютер із 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F усередині корпусу QUBE BREEZE. CPU працює на 12 потоків із підвищенням тактової частоти від 2.6 до 4.4 за рахунок використання технології Turbo Boost. Має ігрову відеокарту AMD Radeon RX 6500 XT (4 GB), створену на архітектурі RDNA 2. Підтримує технології DXR і VRS. Об'єм оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz). Об'єм фізичної пам'яті: 240 GB (SSD) + 1 TB (HDD).

 

Ультра системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle для ПК

ARTLINE Gaming X35v44 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F. Реліз CPU відбувся в 2022-му році. Працює на 12 потоків у тактовому діапазоні 2.5 – 4.4 ГГц. ПК обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), новинкою з підтримкою Ray Tracing та DLSS. Даний відеоадаптер дозволить вам грати з високим FPS у роздільній здатності 4К. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) та файловий накопичувач SSD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги The Elder Scrolls Online High Isle для ПК

ARTLINE Gaming X75v19 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming). Це потужна збірка для гри в 4К - настільки високі запити дозволяє реалізувати відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою ритрейсингу і DLSS. Файловий накопичувач SSD (480 GB).

Питання

+ Скільки DLC увійдуть у сезон Бретонська спадщина?
У сезон увійде ще три DLC + High Isle
+ У картковій грі «Легенди про нагороди» є ранги?
Так, тут є рангова система
+ Де придбати The Elder Scrolls Online High Isle?
Купити доповнення можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1754000/The_Elder_Scrolls_Online_High_Isle/