#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Tannenberg

Купити комп'ютер для Tannenberg

Tannenberg - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третьої особи, розроблена студіями M2H і Blackmill Games в 2018 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One, Linux, macOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Tannenberg
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Tannenberg
  5. Огляд гри Tannenberg
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Tannenberg від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Tannenberg - це самостійне доповнення до Verdun, яке переносить нас на Східний фронт.

Гра отримала позитивні відгуки після релізу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Tannenberg

 

Системні вимоги Tannenberg невисокі. Гра відрізняється красивою графікою і хорошою оптимізацією. Працює тільки на 64-розрядних операційних системах, починаючи від Windows 8. Також вам буде потрібна підтримка DirectX 11 і 8 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Системні вимоги Tannenberg

  • Процесор: Intel Core i5-2500K / AMD Phenom II X4 940
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 960M / AMD Radeon HD 7750
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Tannenberg

 

Який процесор потрібен для Tannenberg

Для Tannenberg можна використовувати 4-ядерний процесор. Робота на велику кількість потоків необов'язкова, оскільки гра не підтримує DirectX 12 - приросту продуктивності з 8 потоками чекати не варто. В якості рекомендації представимо вам AMD Ryzen 3 3300X 2020-го року випуску з 8 потоками для обробки.

 

Яка відеокарта потрібна для Tannenberg

Для Tannenberg потрібна дискретна відеокарта з 2 гігабайтами відеопам'яті, проте ми рекомендуємо взяти курс на бюджетний ігровий відеоадаптер з 4 гігабайтами відеопам'яті. В якості такого радимо вам Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Tannenberg

8 гігабайт оперативної пам'яті - відмінна рекомендація для цієї гри. Так як вона відрізняється хорошою оптимізацією, можна обійтися установкою HDD-накопичувача.

 

 

Огляд гри Tannenberg

 

Атмосфера

Хороших ігор на тематику першої світової війни вкрай мало навіть в 2021-му році. Тема завжди слабо форсувалась в інтернетах, ховаючись в тіні її молодшої сестри - Другої світової війни, яка забрала з собою понад 25 мільйонів життів. У 2018-му році дві нідерландських студії вирішили змінити цю тенденцію, випустивши Tannenberg в якості самостійного доповнення до їх попередньої гри Verdun. Новинка переносить нас на Східний фронт, пропонуючи взяти участь в боях в Карпатах, Галичині, Східної Пруссії і Польщі. Тобто, ми зможемо побачити західно-українські землі за часів Першої світової? Саме так, мій любий друже!

Tannenberg відкидає окопну війну і підвищує ігровий темп за рахунок великих і відкритих локацій. Всі вони вкрай добре деталізовані, автори дійсно постаралися передати ту саму атмосферу з новел Стефаника і Кобилянської, і у них це вийшло. Невеликі будиночки під солом'яними дахами, ікони Ісуса Христа в них, п’єци на дровах і закривавлені записки - все це сувора реальність, яку доводилося зустрічати нашим предкам. Незважаючи на те, що половина битв відбувається на території України, граємо ми за дві фракції: Антанта і Троїстий союз. Нагадування про українських солдатів в армії Антанти - створення фракції козаків, з шаблею, якою можна рубати ворогів в капусту. Кожна сторона має кілька фракцій, поговорити про яких ми встигнемо в розділі нижче.

 

Геймплей

Tannenberg - це хардкорний шутер від першої особи, в якому вам часто доведеться ставати перед лицем смерті. Гра робить ухил на історичну достовірність, відтворює точне обмундирування солдатів і їхнє озброєння. Tannenberg намагається по-справжньому перенести нас на поле битви, дозволивши відчути справжню дозу адреналіну. Здебільшого, солдати в цій грі озброєні п'ятизарядою гвинтівкою, яка відрізняється високим коефіцієнтом пробиття. Часто достатньо всього лише одного пострілу, щоб знищити противника, але бувають і виключення. Арсенал в грі невеликий, зате вкрай ефективний.

Зброя в Tannenberg поводиться по-справжньому реалістично. Вона відчутна, відрізняється відмінним промальовуванням і добре виконаними анімаціями. Гвинтівки б'ють далеко, тому більша частина битви буде проходити на дистанції. При цьому забувати про рукопашні сутички не варто, так як гра забезпечує вас повною свободою дій.

Розробники вирішили відмовитися від автоматичної зброї, хоч в той час вже використовувався автомат Федорова. Вся справа в балансі, так як автоматична зброя була б справжньою імбою серед океану п'ятизарядних гвинтівок. Єдина зброя масового ураження - стаціонарні кулемети Максима. Але не забули автори про інші маркери Першої світової, одним з яких є газ. Отруйних сумішей в грі повно, їх можна розставляти на позиціях, труїти ворогів і ускладнювати їм видимість. Якщо є протигаз, іноді газова завіса може врятувати ваше життя.

У битві бере участь 64 гравця. Так як онлайн гри не завжди стабільний, було прийнято рішення замінювати місця реальних гравців ботами, поки перші не законектяться до сервера. Завдяки цьому ігри знаходяться швидко, витрачати час на очікування більше не доводиться. Боти в Tannenberg вельми тупоголові створіння, служать лише для масовки, так як серйозної загрози не становлять. Але розслаблятися не варто, адже правило One shot'а поширюється на всіх.

У грі працює система класів і загонів. Тут є кілька ролей на вибір: молодший офіцер, командувач власним загоном; стрілок, типовий боєць; навідник, який постачає патрони; гренадер, стрілок з додатковим запасом гранат. В цілому, кожна фракція має два загони: у Антанти це козаки і піхота, у Троїстого союзу німецька піхота і болгари. Кожен загін має три різні варіації озброєння, а також навички, які можна розблокувати по ходу бою. Не можна не відзначити і унікальні здібності ролей - офіцер може викликати вогневу підтримку, а стрілки покращувати майстерність стрільби.

Ігрових режимів тут три: маневр, основний режим, який використовується гравцями, бій на виснаження і бій на смерть. Останній - типовий deathmatch, де кожен сам за себе, бій на виснаження полягає в перемозі тієї команди, у якої більше фрагів. Що ж потрібно робити в режимі маневру? Ваша основна задача - захоплювати сектора. Поле битви розділене спеціальними точками, які потрібно захопити. У кого більше захоплених точок, той і переміг. Захоплені сектори не дозволять ворогам відроджуватися на них. Присутній на карті і штаб, головна точка респауна, захопити яку не можна. Додати треба і той факт, що деякі сектори дають приємні бонуси, від яких не можна відмовитися.

Локації в грі великі, через що вона відрізняється повільним темпом. Тут перемагає не той, у кого краща реакція, а той, хто вміє вибирати позицію і працювати в команді. Щоб урізноманітнити геймплей, кожна карта генерує випадкові погодні умови. Бої можуть проводитися вночі або вдень, взимку чи влітку, під яскравим сонцем або проливним дощем. Виглядає це дуже навіть добре: засніжені стоги сіна, густі карпатські ліси і навіть знайомий захід сонця, який ані трішки не змінився з тих самих пір.

 

Графіка

Tannenberg відрізняється хорошим графічним рівнем. Гра забезпечує яскравою і насиченою картинкою, розміреним і неквапливим ігровим темпом. Модельки бійців виконані на відмінно, всі дрібні деталі їх обмундирування можна розглянути навіть в найбільш спекотних ситуаціях. Всі бійці озвучені рідною мовою, хоч української тут, як завжди, не почуєш. Хороший рівень оптимізації і відсутність критичних багів - завжди чудова новина.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Tannenberg від ARTLINE

 

Купити ігровий комп'ютер значить забезпечити себе високим рівнем продуктивності на довгі роки. Ігрові комп'ютери від ARTLINE - кращий вибір в Україні. Прямо зараз ми представимо вам чотири ігрових збірки, підібрані спеціально для Tannenberg.

 

 

Стандартні системні вимоги Tannenberg для ПК

ARTLINE Gaming X44v12 - ігровий персональний комп'ютер по збірці ARTLINE з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 1600, який функціонує з коливанням тактової частоти від 3.2 до 3.6 ГГц. На місці відеокарти можна побачити ігрову Nvidia GeForce GTX 1050 Ti з чотирма гігабайтами пам'яті. Обсяг ОЗУ - 8 гігабайт (DDR4 / 2666). Встановлений накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

Високі системні вимоги Tannenberg для ПК

ARTLINE Gaming X47v35 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3500 всередині. Чіп працює на 6 потоків з підвищенням тактової частоти від 3.6 до 4.1 ГГц. Використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) з шейдерами Turing і фоторежимі Nvidia Ansel. Модель відрізняється 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666). Файлове сховище - SSD-диск (480 гігабайт).

 

Ультра системні вимоги Tannenberg для ПК

ARTLINE Gaming X55v25 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE. На його кулерах можна побачити ARGB LED-підсвічування, один з них - Enermax T40, охолоджує 6-ядерний процесор Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz). Для графічної обробки надана ігрова відеокарта топового рівня Nvidia GeForce RTX 3060 з 12 гігабайтами відеопам'яті. Вражає і обсяг ОЗУ - 32 гігабайти енергоефективного стандарту DDR4 (2666 Gaming). Встановлених накопичувачів два: SSD (1 TB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги Tannenberg для ПК

ARTLINE Overlord RTX P95v09 - гаряча новинка від компанії ARTLINE. Цей топовий ПК з спокусливим дизайном в корпусі QUBE ARMOR дозволить вам запускати будь-які ігри на максимальних графічних налаштуваннях довгі роки. Він укомплектований 10-ядерним процесором Intel Core i9-10900KF (3.7 - 5.3 GHz) з кастомними охолодженням CBO EKWB Water Cooling Lite. Відеокарта - Nvidia GeForce RTX 3080 (10 GB), що вийшла в 2020-му році. Сьогодні вона позиціонується як одна з кращих на ринку. GPU підтримує технологію трасування променів, покращуючи поведінку світла в іграх. Також є підтримка технології DLSS, яка покращує якість графіки за рахунок використання тензорних ядер. Така технологія гарантує максимальний дозвіл, в роботі використовує глибоку нейромережу. 64 гігабайти оперативної пам'яті - вражаючий показник обсягу, стандарт DDR4 (3600 Gaming). Для зберігання файлів представлені два SSD-накопичувача по 1 терабайту пам'яті. Операційна система Windows 10 вже присутня.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки гравців бере участь в битві в Tannenberg?
  • 64 гравця.

 

  • Що якщо число гравців буде нижчим за 64 в Tannenberg?
  • Гра додасть ботів.

 

  • Tannenberg вийшов з раннього доступу?
  • У 2019 му році.

 

  • Де купити Tannenberg?
  • В офіційному магазині Steam