#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Tales of Arise

Купити комп'ютер для Tales of Arise

Tales of Arise – комп'ютерна гра в жанрі JRPG, розроблена компанією BANDAI Namco у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Tales of Arise
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Tales of Arise
  5. Огляд гри Tales of Arise
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Tales of Arise від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події розгортаються у майбутньому в двох світах. Один із них – розвинений та технологічний, паразитує на іншому, і нашою метою стане звільнення останнього.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Tales of Arise

 

Системні вимоги Tales of Arise нижчі за середні. Використовувати можна відеокарту з 3 гігабайтами відеопам'яті та 4-ядерний процесор. Гра запускається тільки на 64-бітному Windows 10, займає 45 гігабайт вільного простору.

 

Мінімальні системні вимоги Tales of Arise

  • Процесор: Intel Core i5-2300 / AMD Ryzen 3 1200
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon HD 7950
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Tales of Arise

  • Процесор: Intel Core i5-4590 / AMD FX-8350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon R9 390
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Tales of Arise

 

Який процесор потрібний для Tales of Arise

Для цієї гри вибираємо 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F. Він вийшов у 2020 році, відноситься до 10-го покоління Comet Lake і працює на 8 потоків, реалізуючи технологію багатопоточності.

 

Яка відеокарта потрібна для Tales of Arise

Для Tales of Arise вибираємо ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650. У геймерському співтоваристві її називають «народна», адже відмінне співвідношення ціни та якості – це завжди приємно.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Tales of Arise

Під Tales of Arise встановлюємо 8 гігабайт оперативної пам'яті. Не забуваймо, що сучасний стандарт – DDR4. Місце накопичувача може зайняти HDD-диск, але якщо у вас є додаткові кошти, встановіть SSD.

 

 

Огляд гри Tales of Arise

 

Атмосфера

Наш світ величезний і населення його різноманітне. У кожного народу своя культура, яка знаходить свій відбиток у всьому: у побуті, у менталітеті, у мистецтві. До останнього належать і комп'ютерні ігри, які ми так палко любимо. У них ви також зможете знайти культурні елементи того чи іншого народу, і найяскравіший приклад – японські рольові ігри. Жанр JRPG - це свого роду культурна спадщина в модерній оболонці. Він настільки унікальний, що будь-яка спроба повторити його представниками не з Японського архіпелагу повертається провалом. Жанр люблять і ненавидять, і якщо ви належите до касти других, рекомендуємо вам ознайомитися з Tales of Arise, сімнадцятої частини серії, вихід якої відбувся цього року.

Tales of Arise робить серйозний нахил на сюжет. Написано його непогано, вміє інтригувати і навіть дивувати. Ми потрапляємо у майбутнє, у світи Дани та Рени. Перший – слаборозвинений, майже середньовічний світ, який світ Рена використовує для викачування енергії. Так як гра фентезійна (місцями, технофентезі), викачується енергія з рабів. Не забули колонізатори про корисні ресурси, транспортуючи їх у свій світ на постійній основі. Протистоятимуть цьому двоє головних героїв: Альфен – даніанець, та Шион – реніанка.

 

Геймплей

По суті сюжет Tales of Arise типовий для жанру JRPG. Гра ділить світ на біле та чорне, тому ми, біленькі та пухнасті, боротимемося зі злими тиранами реніанцями, представниками зла. Головні герої можуть досягти успіху лише спільними зусиллями, адже один без одного вони не є єдиним цілим. Шион – зрадниця свого народу, що бажає знищити лордів Рени. Минуле дівчини покрите таємницею і мороком, рухаючись за сюжетом, ми розбиратимемося що та як. З Альфеном все простіше, але хлопець володіє невідомою силою, яка дозволяє йому орудувати Полум'яним мечем - страшною зброєю, створеною з внутрішнього ядра Шион, що палає (у всіх реніанців є така фіча). У своєму хрестовому поході ми не самі. У нас буде кілька компаньйонів, кожен з яких має яскраво виражену індивідуальність. Подій у грі багато, багато анімешних роликів з притягнутими за вуха та гіпертрофованими емоціями. Гра намагається натиснути на почуття і, здається, це виходить.

Так як переказувати подальший сюжет ми не будемо, залишаючи цей ласий шматочок для вашого особистого дослідження, ми дізнаємося, як грається Tales of Arise. Світ гри поділено на кілька секторів, у кожному з яких є столиця. Люди в них живуть по-різному, деякі навіть добре вживаються з загарбниками. Нам потрібно відвідати їх усі, встановити власний контроль та витягти Дану з пекла. Готуйтеся до величезної хвилі моралізаторства, постійних розмов про хороше і погане, а також про те, що за будь-яких обставин потрібно вірити в себе і боротися, не покладаючи рук. Місцями, це набридає, місцями – бісить. Виникає відчуття, що гра створювалася для школярів, хоч, швидше за все, так і є.

Бойова система Tales of Arise може вас зацікавити. Це суміш RPG зі слешером, побудована на ухиленнях і контратаках. Ніякого Soulslik`у чекати не варто, адже битви тут досить прості, та варто відзначити відмінну роботу штучного інтелекту. Ваші помічники - далеко не типові боввани, що задають дурні питання з імітацією битви (дурних питань, звичайно, багато). Вони борються з неймовірною відвагою, прикриваючи вашу спину і суттєво допомагаючи у бою. Є кілька моделей поведінки в бою, які може задати гравець, також є можливість автоматизувати бій або повністю взяти його під контроль. Якщо ви дали завдання одному з членів сапортити, він дійсно буде сапортити, а не бігати навколо хороводом. Між компаньйонами можна швидко перемикатися, кожен має абсолютно унікальну геймплейну модель, тому доведеться звикати і навчатися. Як ви вже здогадалися, без особливих умінь не обійшлося: хтось краде магію, хтось розбиває щити, а хтось чудово хілить. Паті складається з типових представників MMORPG, що є корисним для любителів жанру. Якщо ваші поплічники загинуть у бою, ви можете воскресити їх за спеціальні очки. Є спільні, нищівні атаки і всілякі надпотужні прийоми. Будьте готові до того, що в більшості битв ваш персонаж буде в повітрі.

Виглядають битви добре, вирізняються високим рівнем динаміки. Більше того, їх можна назвати одними з найкращих у жанрі. Не варто чекати гіперболізованого аніме, хоч візуальні нариси присутні, адже виглядають рухи дуже реалістично (крім будь-яких польотів та підскоків). Світ гри напіввідкритий, доведеться багато гріндити, збирати ресурси, крафтити пушки, прокачувати персонажів та виконувати квести – вони досить цікаві. Баланс складності у грі нормальний, помирати доведеться нечасто, хоч битви з деякими босами змусять вас понервувати. Кожен бос вимагає особливого підходу, до того ж не забуваємо комбінувати вміння та вчасно перемикатися між товаришами. Вороги в Tales of Arise дуже різноманітні, хоч і не відрізняються багатством патернів поведінки. На жаль, розміщені вони завжди на невеликих аренах незалежно в якій локації ви знаходитесь.

 

Графіка

Tales of Arise відрізняється непоганим графічним рівнем зі специфічною мальовкою. Антураж орієнтований на аніме-елементи, хоч зовнішній світ нагадує типове фентезі. Персонажів можна кастомізувати, одягаючи будь-які шмотки (навіть сексуального характеру). Анімації у нормі, рівень динаміки високий. Дозвіл текстур не назвеш високим, але всі вони вдало замасковані стилістикою мальовки. Вороги здаються пластиліновими та неживими, але накидають відмінно, знімаємо капелюх. Просідання FPS помічено не було.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Tales of Arise від ARTLINE

 

Наша славна традиція – підбір ігрових збірок наприкінці кожної статті. Ми починаємо з бюджетних та закінчуємо топовими моделями, купити які можна на нашому сайті. Для Tales of Arise підібрано чотири ігрові ПК.

 

 

Стандартні системні вимоги Tales of Arise для ПК

ARTLINE Gaming X31v18 – ігровий комп'ютер у класичному корпусі QUBE. Почати його опис варто з кулера BOX, який охолоджує 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz / 8 потоків обробки). ПК укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) та 8 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлове сховище – SSD диск (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги Tales of Arise для ПК

ARTLINE Gaming X47v36 – ігровий ПК у корпусі QUBE BREEZE c LED-підсвічуванням. Корпус має прозору стінку, за якою знаходиться 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 3500 (3.6 – 4.1 GHz). Обладнаний ПК відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) з типом пам'яті GDDR6. Вона підтримує технологію Reflex за допомогою якої підвищує рівень FPS в комп'ютерних іграх. Прискорює роботу SSD-накопичувач (480 гігабайт). Основним файловим сховищем є 2-терабайтний HDD. Кількість оперативної пам'яті – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Tales of Arise для ПК

ARTLINE Gaming X57v40Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake. Встановлена відеокарта – потужна ігрова Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Вона відрізняється підтримкою технологій покращення графіки, а саме – технології трасування променів та технології DLSS. Кількість ОЗУ – 32 гігабайти (DDR4 / 3200 Gaming), накопичувач – 1-терабайтний SSD.

 

4К системні вимоги Tales of Arise для ПК

ARTLINE Gaming X77v49 - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 - 4.9 GHz). Цей потужний чіп відноситься до 11 покоління Rocket Lake, працює на 16 потоків. Використовується ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) з трасуванням променів та DLSS. Для зберігання файлів надано два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming).

Питання

+ На якому двигуні розроблена Tales of Arise?
Гра розроблена на движку Unreal Engine 4
+ За скільки можна пройти Tales of Arise?
Гру можна пройти за 35 годин
+ Де придбати Tales of Arise?
Для покупки Tales of Arise перейдіть на сайт інтернет-магазину Steam https://store.steampowered.com/app/740130/Tales_of_Arise/