#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Syberia The World Before

Купити комп'ютер для Syberia The World Before

Syberia The World Before - комп'ютерна гра в жанрі quest, adventure, розроблена французькою студією Microids в 2022 для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Syberia The World Before
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Syberia The World Before
  5. Огляд гри Syberia The World Before
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Syberia The World Before від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет The World Before продовжує сюжет третьої частини, переносячи нас на кілька років вперед. Тепер Кейт Вокер має з'ясувати власний зв'язок з піаністкою Даною Роуз.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Syberia The World Before

 

Системні вимоги Syberia The World Before невисокі, але гра «страждає» від далеко не найкращої оптимізації. Вона любить дивувати навіть на топових машинах, часто провисає FPS. Бюджетного ігрового ПК для The World Before цілком вистачить, але наприкінці цієї статті ми порекомендуємо вам одразу кілька варіантів від ARTLINE. Працює гра лише на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Syberia The World Before

  • Процесор: Intel Core i5-6600
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750 Ti
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Syberia The World Before

  • Процесор: Intel Core i7-8700
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2070
  • Оперативна пам'ять: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Syberia The World Before

 

Який процесор потрібний для Syberia The World Before

Рекомендовані системні вимоги гри завищені, але через погану оптимізацію ми рекомендуємо вибрати 6-ядерний процесор. Найкращим варіантом для Syberia The World Before стане Intel Core i5-10400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Syberia The World Before

Проект можна запустити на Nvidia GeForce GTX 1650 навіть із максимальною графікою, але ми рекомендуємо встановити Nvidia GeForce RTX 2060.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Syberia The World Before

Для Syberia The World Before достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті, якщо у вас встановлено SSD-диск. Встановлення SSD рекомендують автори гри.

 

 

Огляд гри Syberia The World Before

 

Атмосфера

Скільки разів комп'ютерні ігри змушували вас не стримувати свої емоції? І зараз ми не про гнів і обурення, а про емоції глибокі та щирі. Такі шедеври ігрової індустрії здатні розтопити обмерзле серце. Їхня зворушливість закликає нас до рефлексії, а остання дозволяє глянути на світ інакше і відкинути все непотрібне. Однією з таких ігор є серія Syberia. Багато хто з вас знає про неї не з чуток, адже виходить вона з 2022 року.

Серія встигла пройти довгий шлях від зльотів до падінь. Останнє трапилося у 2017 році з виходом третьої частини, яка, на жаль, розчарувала багатьох. Але фанати не втратили надій. Репутацію Syberia зуміла відновити нова частина під назвою The World Before, про яку ми поговоримо сьогодні.

 

Геймплей

Як і раніше, Syberia The World Before – це point-and-click-гра, виконана у жанрі квесту. Це інтригуюча адвенчура у жанрі стимпанку, яка повертається до своїх витоків. Нова частина втратила карикатурне малювання. Автори знову вдарили на реалізм, що пішло на користь грі. Якщо ви коли-небудь грали в «Сибір», ви знаєте, про що йдеться. Якщо ж ви вирішили познайомитися з серією з нової частини, перед вами чудова можливість поринути у добру і навіть повчальну казку.

Syberia The World Before – гра про атмосферу. Ми потрапляємо до вигаданої країни, яка межує з казковістю. Зовні вона нагадує Австрію, але події гри розгортаються в альтернативному всесвіті, де хід історії схожий, але ступає він іншим шляхом. Остерталь, саме так називається ця країна, високотехнологічна центральноєвропейська держава зі столицею Ваген. Її центральною перевагою є автоматони - це високотехнічні пристрої (роботи), які виконують багато корисних функцій. Атмосфера The World Before виткана з химерної архітектури Центральної Європи, незвичайних пристроїв у стилі стімпанку, чудової природи, чиї пейзажі не раз змусять вас зупинитися, щоб отримати естетичну насолоду. Сама героїня часто так робить, щоби зібрати всі думки в єдине ціле. Відмінний прийом поєднання рефлексії Кейт та естетичного задоволення. Саме на нього робиться акцент, що перетворює гру практично на інтерактивне кіно. Більшість часу ми дійсно спостерігатимемо за взаємодією персонажів (і дією одного), що передається кінематографічним методом. Камера завжди вибирає найбільш вдалі ракурси, фіксована в одній точці в різних сценах. Залежно від емоційної напруги, вона завжди вибирає ракурс, здатний передати той самий ступінь напруги повністю. Дивитися на це суцільне задоволення. Псує картину тільки скуйовджена лицьова міміка. З цим у Syberia все доволі погано, адже створювалася гра на движку Unity. Якщо художники оточення зуміли вичавити з нього максимум, аніматори лицьової міміки із завданням не впоралися. Зате інші анімації не викликають запитань – персонажі завжди рухаються у кадрі, намагаючись здатися людяними.

Якщо в попередніх частинах Syberia була лише одна головна героїня, в The World Before їх дві. Це піаністка Дана Роуз та легендарна Кейт Вокер, яка після третьої частини потрапляє в рабство, де працює на шахтах кілька років. Героїня дізнається, що мати померла. Виникає відчуття, що всі пригоди були даремні, що сенсу життя більше немає, як і мети, до якої треба йти. У шахті дівчина знаходить портрет Дани Роуз – піаністки, яка мешкала у період Другої світової війни. Дівчата схожі, як рідні сестри. У Кейт з'являється мета - з'ясувати, хто ж така Дана Роуз і чи є між ними зв'язок. Втікши з рабства, вона вирушає до столиці Осерталя.

Геймплейно Syberia The World Before не зможе здивувати вас чимось новим. Хіба що двома типами управління – крім мишки з системою point-and-click, персонажем можна управляти з геймпада. Це справді спрощує завдання, хоч працювати з головоломками набагато легше мишкою. The World Before дуже некваплива гра. Сюжет розвивається плавно та спокійно, дослідження місць вкрай медитативне. Варто відзначити і той факт, що вона стала більш казуальною. У грі тепер менше важливих проходів, які можна пропустити, а потім відшукувати їх годинами безперервно. Усі необхідні предмети підсвічені, що спрощує завдання та економить час гравця. Діалогів достатньо, на щастя, вони інтригують і добре написані. В основі геймплею лежить рішення головоломок. Вони теж зазнали суттєвих спрощень, але трапляються і такі, від яких мізки сохнуть. Найчастіше ребуси орієнтовані працювати з одним предметом. Обертаємо його, відшукуємо потрібні деталі, поступово просуваємося, відкриваючи нові «шляхи». Все це супроводжується чудовою музикою, яка надовго засяде у вашій голові.

 

Графіка

Syberia The World Before – найбільш графониста частина «Сибіру». Гра зроблена на рушії Unity, який забезпечив чудове оточення з фірмовим стилем. Місцеві красоти часто зупинятимуть вас і навіть збиватимуть зі шляху. Цікавий сюжет може спричинити пропуск навчання. А ось з лицьовою мімікою у гри не задалося. Деякі персонажі виглядають вкрай нереалістично, що негативно відображається на передачі емоцій. Є огріхи з текстурами та всілякими деталями, але якщо ви ніколи не грали в серію, The World Before стане чудовим приводом познайомитися з нею.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Syberia The World Before від ARTLINE

 

Як обіцяли вище, для Syberia The World Before ми підібрали чотири ігрових комп'ютери. Всі вони представлені інтернет-магазином Artline. Купити ігрову збірку онлайн можна в кілька кліків, якщо знаєш про існування нашого магазину. Також звернемо увагу на Новини Ігросвіту, які щотижня виходять на нашому YouTube-каналі.

 

 

Стандартні системні вимоги Syberia The World Before для ПК

ARTLINE Gaming X32v09 – ігровий комп'ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Комп'ютер отримав корпус QUBE з RGB LED-підсвічуванням для підвищення естетичних якостей. Просунута система охолодження запобігає нагріванню компонентів, а прозорі бічні стінки дозволяють зробити швидке чищення. Встановлена відеокарта – AMD Radeon RX 560 з 4 гігабайтами відеопам'яті. Встановлено 8 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Syberia The World Before для ПК

ARTLINE Gaming X33v11 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який ми рекомендували для Syberia. ПК має ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) і 16 гігабайтів оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Файловий накопичувач – SSD диск на 480 гігабайт.

 

Ультра системні вимоги Syberia The World Before для ПК

ARTLINE Gaming X35v31 – ігрова збірка від ARTLINE з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz). Створена у привабливому корпусі QUBE BREEZE із RGB LED-підсвічуванням на системі охолодження, яку очолює кулер Tower. З іграми справляється за рахунок ігрової відеокарти Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) та 16 гігабайт ОЗУ стандарту DDR4 (2666 MHz). Файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Syberia The World Before для ПК

ARTLINE Gaming X75v31 – новинка від ARTLINE у мінімалістичному корпусі QUBE FALCON, чий дизайн легко доповнює будь-який інтер'єр, від будинку до офісу. Усередині ПК знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) з 11 покоління Rocket Lake. Ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB / GDDR6) – відмінне рішення для гри з застосуванням технологій DLSS та Ray Tracing. У комп'ютері встановлено два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Об'єм оперативної пам'яті дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 3200 Gaming).

Питання

+ У Syberia The World Before можна грати на геймпаді?
Так, у грі є підтримка геймпадів
+ Syberia The World Before підтримує широкоформатні монітори?
На жаль, ні
+ Як підвищити FPS у Syberia The World Before?
Встановлюйте гру на SSD-диск
+ Де придбати Syberia The World Before?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1410640/Syberia_The_World_Before/