#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Starship Troopers Terran Command

Купити комп'ютер для Starship Troopers Terran Command

Starship Troopers Terran Command – комп'ютерна гра у жанрі стратегії у реальному часі, розроблена студією The Artistocrats у 2022 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Starship Troopers Terran Command
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Starship Troopers Terran Command
  5. Огляд гри Starship Troopers Terran Command
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Starship Troopers Terran Command від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Гра переносить нас у майбутнє, в якому людству потрібно більше ресурсів на Землі. Люди вирушають за ними на планету, населену небезпечними істотами - саме вам доведеться прийняти командування бойовими загонами Зоряного десанту на себе.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Starship Troopers Terran Command

 

Системні вимоги Starship Troopers середні. Знадобиться бюджетна ігрова збірка з відеокартою на 4 гігабайти пам'яті. Якщо у вас досі встановлено Windows 7, потрібно оновитись до десятки, так як ви не зможете запустити гру. Terran Command підтримує Windows 8, але ми її не рекомендуємо – Microsoft більше не підтримує цю версію ОС. З системними вимогами Starship Troopers Terran Command ви можете ознайомитись нижче:

 

Мінімальні системні вимоги Starship Troopers Terran Command

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1050 / AMD Radeon RX 560
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Starship Troopers Terran Command

  • Процесор: Intel Core i7
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Starship Troopers Terran Command

 

Який процесор потрібний для Starship Troopers Terran Command

Для Starship Troopers Terran Command вибираємо 4-ядерний процесор Intel Core i5-10400F. На сьогоднішній день модель є більш ніж актуальною, до того ж продається за оптимальною ціною.

 

Яка відеокарта потрібна для Starship Troopers Terran Command

Nvidia GeForce GTX 1650 – чудовий вибір для цієї гри. Це один із найпопулярніших відеоадаптерів серед геймерів. Він має 4 гігабайти відеопам'яті стандарту GDDR5 і підтримує технологію Reflex для підвищення FPS в іграх.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Starship Troopers Terran Command

Для Starship Troopers Terran Command достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті та HDD-накопичувача.

 

 

Огляд гри Starship Troopers

 

Атмосфера

Серед кіношників існує тенденція знімати фільми за літературними творами. Одні намагаються повністю відтворити книжкові події, інші інтерпретують їх або підганяють під інший антураж. Індустрія ігрова переходить на наступний щабель цієї тенденції. Розробники комп'ютерних ігор часто люблять створювати ігри по фільмах, як і студія The Artistocrats, яка спеціалізується на жанрі RTS. Під видавництвом Slitherine Ltd. хлопці випустили гру Starship Troopers Terran Command, створену за мотивами фільму "Зоряний десант".

Фільм «Зоряний десант» вийшов у 1997 році та отримав позитивні відгуки від глядачів. Він швидко розійшовся по всьому світу, тому в дитинстві ця стрічка входила до списку улюблених кожного другого хлопчини. Фільм перетворився на цілу франшизу, але вона й близько не змогла досягти успіхів оригіналу. Бюджет першої стрічки становив 100 мільйонів доларів, тоді як другий – лише сім. Незважаючи на провал, нові частини виходили до 2017 року. Можливо, це ще не кінець?

З передісторією закінчили, тепер сконцентруємось на грі. Starship Troopers Terran Command – сюжетна гра на 10-12 годин. Тут є три головні персонажі, чиї характери піддаються простому і невигадливому опису: хороший, поганий, злий. Драматизму від гри чекати не варто, оскільки вона більше орієнтована на чорний гумор, хоч багато балачок буде про важливість людського життя. Гра переносить нас у майбутнє, де людство практично вичерпало ресурси Землі – ви зрозуміли, як це завжди буває. На той час люди почали серйозно освоювати космос і знайшли планету Квалаша. На ній, як ви зрозуміли, потрібних ресурсів достатньо, тому людство відправляє військову експедицію на далеку планету. Як виявилося, на Квалаші існує життя у вигляді величезних жуків різного виду. Кожен із них не проти поласувати «продуктами без ГМО» з іншої планети, тому Зоряний десант починає масовий геноцид арахнідів.

 

Геймплей

Starship Troopers Terran Command – це типова RTS без сильного нахилу на будівництво. Гра вийшла вельми спрощеною, впорається з нею навіть той, хто ніколи жанр не освоював. Ми керуємо загонами Зоряного десанту, борючись із полчищами жуків, які безперервно нас атакують. Гра рухається строго за сюжетом, пройти її можна за 10-12 годин. Але чи вартує вона витраченого часу?

Насамперед слід зазначити, що Starship Troopers Terran Command повністю передає атмосферу першого фільму. Якщо ви хочете отримати дозу ностальгії – ласкаво просимо, адже гра справді виконана з найменшими деталями. Планета Квалаша – пустельне та непривітне місце, яке не відрізняється різноманітністю та багатою природою. Зате вона багата на види живих істот, які намагаються вас вбити. У цій грі гравець управляє невеликими загонами, які поділяються на різні юніти: від простих піхотинців до величезних та важких екзоскелетів. Мала кількість груп робить їх досить мобільними, але вам належить керувати великою кількістю загонів і займатися грамотним мікроконтролем. Справа в тому, що загони в тилу не зможуть вести вогонь по ордах жуків, що насуваються. Їх потрібно постійно виводити на вогневі позиції, щоби відбивати атаки. Противників завжди дуже багато. Прорив в обороні може швидко призвести до сумних наслідків, тому не варто нехтувати мікроконтролем. Також солдати одного загону, котрі стоять позаду своїх товаришів, не зможуть вести вогонь. Гра вимагає високої педантичності у розстановці бійців і дуже часто це призводить до вибуху мозку гравця. Вся справа в примітивному штучному інтелекті союзників, який бісить більше, ніж дівчина під час ПМС. ШІ тут не просто залишає бажати кращого, він потребує переробки, оскільки його поведінка сильно ускладнює ігровий процес. Подібним ускладненням займається і структура ігрових квестів, через що бігати по карті доведеться дуже довго, хоч насправді виконати поставлені завдання можна було набагато швидше. Незважаючи на перераховані вище недоліки, виглядають битви дуже епічно. Starship Troopers приносить задоволення на швидкісних рейсах – приємно викошувати полчища здоровенних жуків за допомогою шквального вогню та раціональних тактичних рішень. Видів загонів у гравця достатньо. Вони розвиваються з набутим досвідом, а також відкриваються нові юніти по мірі проходження. Після трьох локацій ви зможете самостійно будувати казарми для створення нових воїнів. Тут і піхота, і артилерія, повітряна підтримка. Типу ресурсів лише два: військова підтримка та запаси. Їх дають за збирання контейнерів та виконання поставлених завдань.

Видів противників більш ніж достатньо. Більшість із них (якщо не всі) взяті з того самого фільму. Ви зіткнетеся з типовими жуками, чия чисельність вражає тим, що відбувається на екрані, мерзотниками, що літають, з «бомбами», танками і здоровенними жуками, що плюються отруйними зарядами. Бої відчуваються дуже динамічними, на відміну динаміки розвитку квестових ланцюжків. Типів місій у грі чотири: зачистка, відвоювання території, супровід конвою, оборона. Найчастіше виконуємо сюжет зачистки з попутним знищенням вуликів. Як бачите, квестової різноманітності в Starship Troopers немає.

 

Графіка

Starship Troopers демонструє гідну графіку із відмінними візуальними ефектами. Локації добре опрацьовані, відрізняються великою кількістю деталей ландшафту, незважаючи на однотипний сетинг. Проект дуже динамічний, до того ж завжди забезпечує величезною кількістю противників і масою подій, що відбуваються на екрані. З оптимізацією все гаразд, але для запуску знадобиться бюджетна ігрова збірка.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Starship Troopers Terran Command від ARTLINE

 

Бажаєте купити ігрову збірку в Києві, Львові чи Дніпропетровську? Не потрібно ходити магазинами, так як зробити це ви можете онлайн в інтернет-магазині ARTLINE. Найбільш вигідні пропозиції ви знайдете лише у нас. Краса та продуктивність – саме те, що вам потрібно!

 

 

Стандартні системні вимоги Starship Troopers Terran Command для ПК

ARTLINE Gaming X31v19Win - ігровий ПК, в якому встановлений 4-ядерний процесор Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Встановлено 8 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Запускається під керуванням Windows 10 Home.

 

Високі системні вимоги Starship Troopers Terran Command для ПК

ARTLINE Gaming X55v19 – ігровий ПК із 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), що функціонує 12 потоків. ПК отримав ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) із підтримкою Reflex для підвищення FPS. Також у корпусі QUBE BREEZE ви побачите 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming) та два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (2 TB).

 

Ультра системні вимоги Starship Troopers Terran Command для ПК

ARTLINE Gaming X35v44Win - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 - 4.4 GHz) + 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Перед вами представник сучасності з чудовою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), яка дасть можливість насолодитися роботою технологій Ray Tracing та DLSS. Збірку виконано в корпусі QUBE BOREY з SSD-накопичувачем (1 терабайт) всередині.

 

4К системні вимоги Starship Troopers Terran Command для ПК

ARTLINE Gaming X57v37 – ігровий персональний комп'ютер із 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) з 11-го покоління. Виконаний у корпусі QUBE NEPTUNE, чиї контури відрізняються мінімалізмом та вишуканістю в дрібних деталях. Підкреслює стиль ARGB LED-підсвічування. Встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою Ray Tracing, Reflex, DLSS. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3200 Gaming). Файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

Питання

+ Час проходження Starship Troopers Terran Command
Гру можна пройти за 10 – 12 годин
+ Скільки важить Starship Troopers Terran Command?
Гра займає 10 гігабайт вільного простору на жорсткому диску
+ Де придбати Starship Troopers Terran Command?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1202130/Starship_Troopers_Terran_Command/?l=ukr