#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Sniper Ghost Warrior 3

Купити комп'ютер для Sniper Ghost Warrior 3

Sniper Ghost Warrior 3 – комп'ютерна гра в жанрі action / shooter від першої особи, розроблена польською студією Cl Games у 2017 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Sniper Ghost Warrior 3
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior 3
  5. Огляд гри Sniper Ghost Warrior 3
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior 3 від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Американський миротворець вирушає до Грузії, щоб завадити злочинним діям проросійських сепаратистів.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Sniper Ghost Warrior 3

 

Системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3 нижчі за середні, але через погану оптимізацію ми порекомендуємо вам кілька ігрових збірок від ARTLINE, що дозволяють запустити гру на максималках. Також для запуску знадобиться 64-розрядна операційна система. Важить гра 50 гігабайт.

 

Мінімальні системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3

  • Процесор: Intel Core i3-3240 / AMD FX-6350
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7850
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3

  • Процесор: AMD FX-8350 / Intel Core i7-4790
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior 3

 

Який процесор потрібний для Sniper Ghost Warrior 3

Для Sniper Ghost Warrior 3 вибираємо 4-ядерний процесор із 8 потоками для обробки. Найбільш оптимальний варіант за розумною ціною - Intel Core i3-10100F або AMD Ryzen 3 3300X.

 

Яка відеокарта потрібна для Sniper Ghost Warrior 3

Вимоги до відеокарти низькі, адже вказана GTX 1060 – версія з 3 гігабайтами пам'яті. Ми пропонуємо купити Nvidia GeForce GTX 1650 для гри на максималках.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Sniper Ghost Warrior 3

Для цієї гри достатньо 8 гігабайт оперативної пам'яті та HDD-диска. Для сучасних проектів – 16 гігабайт та SSD.

 

 

Огляд гри Sniper Ghost Warrior 3

 

Атмосфера

Ті, хто часто заходить на ARTLINE за рецензіями на комп'ютерні ігри знають про кохання автора до минулих часів. Адже колись і трава була зеленіша, чи не так? Як не крути, але повернення до витоків завжди важливо, тому що на годинниковій прямій ми можемо побачити процес розвитку. Деякі жанри розвитком не відрізняються. Вони застрягли у стагнації і лише намагаються зображати життя, тоді як самі використовують протерті кліше та типові практики. Sniper Ghost Warrior 3 балансує між полюсами, тому в цій статті спробуємо розібратися в гідних і не дуже сторонах цього шутера.

Ігри про снайпери завжди типові. Вони пропонують вести бій на далеких відстанях, завжди роблять ухил на стелс та використовують сюжети під назвою «одна людина рятує весь світ». Sniper Ghost Warrior 3 рухається у цьому напрямку. Ми граємо за американського миротворця, який вирушає до Грузії, щоб запобігти громадянській війні, знищити плани сепаратистів та запобігти постачанню зброї. Не менш важливим завданням є спасіння рідного брата з полону злочинців. У сюжетному плані гра злегка нагадує Far Cry, ось тільки колоритних персонажів тут менше. На роль великих злочинців мітять відразу кілька поганих хлопців, але, очевидно, закінчується їхня кар'єра дуже швидко. Сюжет Sniper Ghost Warrior 3 не зможе привернути вашу увагу. Іноді кат-сцени стають стомлюючими, а безперервна балаканина швидко набридає. На щастя, гра пропонує захоплюючий геймплей.

 

Геймплей

Перше, про що варто поговорити, це сетинг. З ним у Sniper Ghost Warrior 3 все просто чудово. Адже не так часто ми можемо поблукати мальовничим Кавказом, насолоджуючись красою гір і зелених галявин. Гра дуже вміло комбінує атмосферу, насичуючи картинку максимально. Крім красивої природи, тут ви побачите і пережитки Совка, і пласт сучасності, і культурні спадщини. Sniper Ghost Warrior 3 висвітлює історію Грузії, дозволяючи відвідати стародавні християнські храми та інші історичні пам'ятки. Іноді довго тупиш на фрески, на гарне оформлення занедбаних будівель, на радянський побут, який зберігся до наших днів. Як і інші закордонні проекти, гра показує Іванів "у всій красі", а також дозволяє брутально з ними розправлятися.

У Sniper Ghost Warrior 3 є відкритий світ. Він досить великий, до того ж напханий «випадковими» подіями та цікавими місцями, про наявність яких ніколи б і не подумав. Виконуючи чергове завдання, ви можете натрапити на дерев'яну хату у лісі. Бажання швиденько поповнити боєзапаси так само швиденько змінюється на бажання втекти звідси швидше. Виявляється, тут мешкає маніяк-канібал, звук бензопили якого вже долинає з двору.

На відміну від багатьох інших ігор про снайперів, Sniper Ghost Warrior 3 ніколи не говорить вам як грати правильно. Ви можете вести бій по стелсу з далекої відстані, налаштовуючи з максимальною точністю приціл своєї гвинтівки, а можете увірватися в гущу ворогів з автоматом і знищити їх типовим способом. Жодних хитрощів, тільки лобова атака! Це чудово, адже гра ніколи не сковує гравця у виборі, все залежить тільки від його бажання та вміння вести бій. Вороги досить ватяні, падають за кількох куль. Хедшоти завжди кладуть з одного пострілу, хоч на далеких відстанях з гвинтівки може знадобитися і два залпи. Ми завжди можемо побачити політ кулі, що не надто вражає, адже виглядає це смішно, але, напевно, саме такий задум і був у розробників, то ж гра про снайпера. Штучний інтелект не плодить пам’ятників. Вороги жваво піднімають тривогу і починають обшук місцевості. Боти тут досить розумні, до того ж воюють непогано. Отримати дуру можна завжди, іноді навіть не знаєш звідки прилетіло. Зброя працює дуже реалістично, вона відчувається, забезпечує відмінну віддачу і має чудовий звуковий супровід. При цьому гра не наголошує на реалізмі, але додає непотрібний мікроменеджмент. Гроші у Sniper Ghost Warrior 3 практично не потрібні. Патрони дешеві, запаси теж, крафт гармат – зайва штука. Ліси сповнені живності, тому ви можете полювати на тварин, що теж не має сенсу. Загалом Sniper Ghost Warrior 3 вийшла гідною грою на пару вечорів, яка залишає по собі рівно нічого.

 

Графіка

Sniper Ghost Warrior 3 розроблена на движку CryEngine, виглядає чудово, як і звучить. Деталізація на рівні, рослинність добре промальована, тварини та люди теж виглядають непогано. Атмосфера виконана на найвищому рівні, досліджувати місцевість цікаво, до того ж тут багато привабливих місць, здатних приголомшити. Єдина проблема – поганий технічний стан. Гра часто може провисати, вилітати, падати. Але це не є проблемою для повного проходження.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Sniper Ghost Warrior 3 від ARTLINE

 

На Artline ми підбираємо комп'ютери під ігри. Ігрові ПК – наша спеціалізація, яка приносить радість кожному покупцю. Під Sniper Ghost Warrior 3 ми готові представити чотири ігрові збірки. Кожна з них дозволить запустити гру на максимальних налаштуваннях якості.

 

 

Стандартні системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3 для ПК

ARTLINE Gaming X43v26Win - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz) з 12 потоками для обробки. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), а для зберігання даних надано SSD-накопичувач на 480 гігабайт. Об'єм ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4/2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3 для ПК

ARTLINE Gaming X49v10 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Створений у корпусі QUBE BREEZE з LED-підсвічуванням, системою охолодження з кулером Tower. У моделі є ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER D6 (6 GB) від GIGABYTE, а також SSD-диск на 500 гігабайт пам'яті від GIGABYTE. Є диск HDD на 1 терабайт пам'яті. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4/2666 Gaming).

 

Ультра системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3 для ПК

ARTLINE Overlord CG10v11CS – ігровий ПК у корпусі QUBE STYLE у стилі CS GO. Має 4-ядерний процесор Intel Core i3-12100F (3.3 – 4.3 GHz) і 16 гігабайтів оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz). У роботі використовує ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB). Файли зберігає на двох накопичувачах: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги Sniper Ghost Warrior 3 для ПК

ARTLINE Overlord ANOMALYv80 – ігровий персональний комп'ютер із 24-ядерним процесором Intel Core i9-13900KF (3.0 – 5.8 GHz) у стилістиці серії Сталкер. Укомплектований потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 4070 (12 GB) з підтримкою DLSS 3.0, 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3600 Gaming). Накопичувачі: SSD (1 ТБ) + HDD (2 ТБ).

 

Питання

+ Де події Sniper Ghost Warrior 3?
Події гри відбуваються у Грузії
+ У Sniper Ghost Warrior 3 є зміна погоди та часу доби?
Так, динамічна зміна погоди та зміна часу доби є
+ Де придбати Sniper Ghost Warrior 3?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/368070/Sniper_Ghost_Warrior_3/