Ігровий ПК для Rust

Купити ПК для Rust

Rust – комп'ютерна гра в жанрі survival, розроблена британською студією Facepunch в 2014 році для таких платформ як Microsoft Windows, macOS, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймингу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Rust
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Rust
  5. Огляд гри Rust
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Оптимальний ПК для Rust від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

rust синопсис

Rust – це симулятор виживання в світі після ядерної війни. Вас чекає голод, холод, ворожі кулі і укуси диких звірів під туманним небом нового світу. Виживе тільки найсильніший.

Після релізу гра була тепло сприйнята критиками. До сих пір вона вважається однією з кращих в своєму жанрі, про що свідчать показники її онлайну – в 2020 році лічильник онлайну перевалив за 30 тисяч чоловік. Ранні версії Rust розійшлися 150 тисячами копій за 2 тижні.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Rust

 

Rust – гра з високими системними вимогами. Для неї вам знадобиться оновити компоненти свого ПК, або обзавестися новим, більш продуктивним комп'ютером. Цей факт відштовхнув велику кількість гравців. Також потрібно виділити і поганий рівень оптимізації гри – навіть з хорошим залізом ви можете зустріти лаги і фризи. Останнім чинником є відмінне інтернет з'єднання. Якщо у вас його немає, починати грати в Rust не варто, так як все, що ви отримаєте – це розчарування. Працює гра тільки на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Rust

  • Процесор: Intel Core i7-3770 / AMD FX-9590
  • Оперативна пам'ять: 10 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 670 / AMD R9 280
  • Операційна система: Windows 8.1 (64-bit)

 

Системні вимоги Rust

  • Процесор: Intel Core i7-4690K / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 980 / AMD R9 Fury
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Rust

 

Який процесор потрібен для Rust

Страхітливі мінімальні вимоги для Rust не виглядають такими, якщо прояснити просту істину – зазначені процесори працюють з оперативною пам'яттю старого стандарту DDR3. Це можна вирахувати і за рахунок показників обсягу + невеликих математичних обчислень, так як мінімальний обсяг DDR4 становить 4 гігабайти. Висновок простий - процесор такого типу не варто купувати сьогодні. CPU в рекомендованих вимогах також не актуальне для 2020. У список наших рекомендацій потрапили наступні процесори: AMD Ryzen 3 3300X, Intel Core i7-7700K, AMD Ryzen 5 3600XT, Intel Core i7-9700K.

Яка відеокарта потрібна для Rust

Зазначені відеокарти ми залишаємо без всілякої уваги, роблячи акцент на більш сучасних варіантах GPU. Щоб пограти в Rust, ми рекомендуємо вам обзавестися ігровою відеокартою з 4 або 6 гігабайтами відеопам'яті. Хорошим прикладом можуть стати наступні моделі: Nvidia GeForce GTX 1 650, Nvidia GeForce GTX 1660 AMD Radeon RX 5500 XT / AMD Radeon RX Vega 56.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Rust

Розібравшись з типом оперативної пам'яті, ми рекомендуємо вам купити 16 гігабайт DDR4, що працює з частотою в 2666 МГц. Параметр робочої частоти може бути вищим, але коштувати він буде дорожче. Накопичувач – SSD, за рекомендацією самих розробників.

 

 

Огляд гри Rust

 

Атмосфера

Ігри в жанрі survival користуються широкою популярністю сьогодні. У більшості гравців присутнє відмінне інтернет з'єднання, а також є непогані комп'ютери, чиї вимоги відповідають сучасним параметрам ігрової індустрії. Це сприяє розвитку жанру, адже з'явився він не так давно, як ви можете собі уявити. На сьогоднішній день симуляторів виживання існує величезна кількість. Одні відрізняються тривалим життям, інші вмирають через кілька місяців після релізу. Говорячи про Rust, – це справжнісінький ветеран. Гра вийшла в 2014 році, після чого активно отримувала поліпшення від розробників. У 2020 метаморфози її зовнішності закінчилися, привертаючи до себе все більше нових гравців.

rust атмосфера

Rust – це наступна виживалка з типовим набором цілей. Ваша основна задача – залишитися в живих, і методи, які ви використовуєте, не мають ніякого значення. З'являєтеся ви з каменем, аптечкою і голою сракою, після чого починаєте активно добувати ресурси. Крім вас на сервері, в середньому, грає 150 осіб, деякі з яких давненько встигли прокачатись. Намагаючись побудувати для себе будинок, щоб не замерзнути вночі, намагаєтеся не попадатися на очі іншим вцілілим. Після грінду ресурсів, створюєте складніші речі, полюєте чи навіть займаєтесь мародерством. Померти в Rust можна не тільки від ворожої кулі, а й від голоду, холоду і радіації. Не варто забувати про диких тварин, які прийшли на заміну зомбі – так, колись тут, на манер Day-Z, тусувалися мертві, але після їх вирішили прибрати. Вбивати в грі можна будь-яким підручним предметом, підбираючи чужий хабар, або обробляючи тушу вбитого звіра. Грати в Rust найкраще з друзями, адже одиночне виживання річ досить гнітюча. Справа в тому, що дана гра не настільки про виживання, як про людську підлість. За це її люблять, адже вона в біса весела! Вороже ком'юніті має на увазі знущальне ставлення, і Dota 2, в порівнянні з Rust, – це квіткова галявина під весняним сонцем. У цій грі ви можете шантажувати інших гравців, змушувати їх бігати голяка, і навіть підсаджувати на дієту з сирого м'яса. Головне щоб у вас була пушка, скрафтити яку можна за кілька годин геймплея. Якщо в ваших руках М4 – ви цар і бог. Але не варто передчасно втішатися, адже існують люди, які грають цілими бандами. Справитися з такими буде не легким завданням, особливо якщо вони застануть вас зненацька. Після смерті ви втрачаєте весь лут, починаючи все з нуля. Говорячи про підлість, не варто пропускати і таку річ, як зрада. Граючи з незнайомцями, можна отримати кулю в потилицю після вдалої вилазки. Це постапокаліпсіс, крихітко! Тут правила не писані!

 

Геймплей

Геймплейні елементи в Rust були запозичені з трьох легендарних ігор: Stalker, Minecraft, Call of Duty. Вічна осінь, всілякі споруди, захоплюючі перестрілки. Хоч основа гри лежить у виживанні, тут ніхто особливо не паритися з цього приводу. Головне – добути автоматичну зброю, а далі все піде своєю чергою. Але для цього потрібно гарненько постаратися, якщо, звичайно, встигнеш дожити. Курйозних моментів в Rust дуже багато, і потрапити в один з них вкрай просто. Так ви можете проникнути в чужий будинок і вбити іншого гравця каменем, а після не зможете вийти, адже у вас немає ключа. Ви можете вийти на полювання, а після самому стати жертвою, отримавши стрілу під ребро. Дикі звірі – окрема категорія, що відноситься до особливо небезпечних. Вовки загризають за кілька укусів, а дикі кабани з легкістю можуть вас «прокатати».

rust геймплей

Добыча материалов в Rust выглядит весьма примитивно. Она напоминает браузерные игры, то самое зло 2010 года, где три удара по дереву заставляют его исчезнуть. Предметом в игре много, но разжиться ими не всегда получается. Со временем в игру завезли кастомизацию персонажа, за счет которой вы можете выглядеть как персонаж из фильма «Безумный Макс». Стоит отметить, что одежда в игре весьма симпатичная. Она вносит лепту разнообразия в игровой процесс, позволяя вас выделиться новеньким противорадиационным костюмчиком от Prada. Оружия в игре много, как ближнего, так и дальнего боя. Присутствует и взрывчатка, при помощи которой вы сможете быстро и навсегда избавиться от любой постройки. Все игроки в ней также будут уничтожены. Не забыли разработчики и о модификации оружия – глушители, различные прицелы, подствольники. И хоть перестрелки здесь не длятся долго, каждая из них обеспечит вас настоящей дозой адреналина, ведь смерть в игре смертельна для ваших нервов.

 

Графіка

rust графіка

Раніше графічний рівень Rust був дуже кволим. Мильна графіка, примітивні текстури, локації з огидним дизайном. Але, як згадувалося вище, гра еволюціонувала і сьогодні вона виглядає дуже навіть непогано. У 2015 році розробники перевели гру на двигун Unity, істотно поліпшивши графічні показники. Були змінені механіки і предмети, перероблена система будівництва. На багатьох серверах карта генерує саму себе, забезпечуючи гравців новими локаціями. У 2016 році в гру завезли систему компонентів – крафти що хочеш, але знайди для цього спеціальний ресурс і креслення. З додаванням майстерні Steam з'явилася можливість розфарбовувати предмети спорядження, на манер Counter-Strike GO. Велика кількість варіацій екіпірування істотно урізноманітнило візуальну складову гри.

 

 

Підбираємо оптимальний ігровий ПК для Rust від ARTLINE

 

Шутери, стратегії, RPG або action-adventure – жанрова стилістика не має значення, коли до справи приступають фахівці з компанії ARTLINE. Ми підберемо за вас оптимальний ігровий ПК для Rust, чиї можливості «переступлять» межу системних характеристик цієї гри. Ігрова лінійка ARTLINE – це сума продуктивності і краси в одному.

 

 

Стандартні системні вимоги для Rust

 

ARTLINE Gaming X43v34 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz) з 12 потоками для обробки. Створена у корпусі QUBE Block. Укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB) та двома планками ОЗУ по 8 гігабайт (16 GB/DDR4/2666 MHz). Накопичувач файлової інформації: SSD (1 TB).

 

 

 

Високі системні вимоги для Rust

 

ARTLINE Gaming X51v10 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz) у класичному корпусі QUBE. Відмінне рішення для роботи з ПЗ та геймінгу, адже тут ви побачите ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) та 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/2666 MHz). Жорсткий диск представлений SSD на 480 гігабайт.

 

 

 

Ультра системні вимоги для Rust

 

ARTLINE Overlord V8v26 - ігровий міні-ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 - 4.2 GHz). Мінімалістична зовнішність приховує за собою високу продуктивність з ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) на чолі. У комп'ютері встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3200 MHz) та 1-терабайтний SSD.

 

 

 

4К системні вимоги для Rust

 

ARTLINE Gaming X73v21 – ігровий комп'ютер із 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 – 4.8 GHz). Корпус - QUBE NEPTUNE. Обробкою графіки займається ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB). Для зберігання файлів надано 1-терабайтний диск SSD. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4/3200 Gaming).

 

 

 

Питання та відповіді

 

  • Які сервера існують в Rust?
  • Класичні і користувацькі.

 

  • Як вимкнути траву в Rust?
  • На жаль, цього зробити неможливо.

 

  • Як часто відбувається вайп в Rust?
  • Повне очищення серверів, в більшості, відбувається о 21:00 за московським часом.

 

  • Де купити Rust?
  • В офіційному магазині Steam.