#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Resident Evil Reverse

Купити комп'ютер для Resident Evil Re:Verse

Resident Evil Re: Verse - комп'ютерна гра в жанрі шутера від третього лиця, розроблена компанією Capcom для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One / Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Resident Evil Re:Verse
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Resident Evil Re:Verse
  5. Огляд гри Resident Evil Re:Verse
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Resident Evil Re:Verse від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Resident Evil Re:Verse є онлайновим доповненням для Resident Evil 8 Village.

Вихід доповнення запланований на літо 2021 року.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Resident Evil Reverse

 

Системні вимоги Resident Evil Re: Verse середні. Знадобиться ігрова відеокарта бюджетного рівня з 4 гігабайтами відеопам'яті, а також 64-розрядна операційна система Windows 10. На інших версіях Windows Reverse працювати не буде.

 

Мінімальні системні вимоги Resident Evil Re: Verse

  • Процесор: AМD Ryzen 3 1200 / Intel Core i5-7500
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: AMD Radeon RX 560 / Nvidia GeForce GTX 1050 Ti
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Resident Evil Re: Verse

  • Процесор: AMD Ryzen 5 3600 / Intel Core i7-8700
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD Radeon RX 5700
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Resident Evil Re: Verse

 

Який процесор потрібен для Resident Evil Re: Verse

Для Resident Evil Re: Verse рекомендуємо купити 6-ядерний процесор з роботою на 6 або 12 потоків. Список рекомендованих складається з наступних чіпів: Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-10600K / Intel Core i5-11400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Resident Evil Re: Verse

Для Resident Evil Re: Verse можна вибрати бюджетну відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 з чотирма гігабайтами відеопам'яті стандарту GDDR5. Для 4К-геймінга потрібен більш продуктивний GPU - Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER або Nvidia GeForce RTX 3060 Ti стануть прекрасними рішеннями.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Resident Evil Re: Verse

Якщо у вас хороша відеокарта і процесор, ви можете обійтися установкою 8 гігабайт оперативної пам'яті. У зворотному випадку варто встановити всі 16 гігабайт стандарту DDR4. На місце накопичувача радимо встановити SSD-диск.

 

 

Огляд гри Resident Evil Reverse

 

Атмосфера

Вихід Resident Evil 8 Village вийшов успішним. Гра наробила шуму, створивши резонанс в геймерському співтоваристві. Кожен вхід на відомі стрімінгові платформи завжди супроводжує проходження восьмої частини одним з популярних блогерів, більш того, більшості з них гра дуже сильно сподобалася.

Переосмислення Resident Evil 8 дійсно вийшло вдалим. Спірна сьома частина залишала після себе багато питань, відсікаючи фанатів старих частин, щоб привернути увагу нових гравців. Хоррора в грі стало менше, але її чудова атмосфера просто не дозволить вам відірватися від екрану - додайте до неї відмінний сюжет і отримаєте десять годин справжньої насолоди.

Але Capcom не збирається зупинятися на досягнутому. Для попередніх частин розробники вже намагалися робити бонусні PvP-режими - пам'ятаєте Resistance і Umbrella Corps? Відповідь більшості: «На жаль». Дійсно, дані режими не увінчалися успіхом і не отримали позитивних оцінок, як від гравців, так і від критиків. Тим не менш, вони є першими кроками на шляху створення онлайнових битв для цілої серії. Так 7 травня разом з Village повинна була вийти і Resident Evil Re:Verse. Це бонусний режим, який гравці отримують безкоштовно при покупці восьмої частини. Але не все відбувається так, як хочеться - через широкий ряд технічних проблем реліз Reverse був відкладений на літо. То що ж ми отримаємо в результаті?

 

Геймплей

Resident Evil Re:Verse - це типовий deathmatch. Гравці змагаються один з одним по п'ять хвилин, після чого тільки один виходить переможцем. У бета-версії Reverse була продемонстрована лише одна карта - поліцейський відділок з Resident Evil 2. Швидш за все, режим отримає більше карт з різних частин всієї серії.

Спочатку всі гравці грають за людей, їх в режимі шість і всі вони вже давно нам знайомі: Джил Валентайн, Леон Кеннеді, Кріс Редфілд, Клер Редфілд, Ада Вонг і спецназівець Хенк. Обмежень на вибір персонажів немає, тому на одному сервері може грати навіть шість ідентичних Клер. Кожен персонаж володіє власним набором озброєння: якщо у Леона це дробовик, то у Ади Вонг - арбалет. Підбирати зброю під час бою не можна, можна використовувати тільки ті гармати, з якими спочатку бігають персонажі. Крім основного озброєння, кожен герой озброєний і додатковим. Також варто відзначити, що характеристики героїв різняться: у когось високий рівень шкоди від зброї, а у когось добре прокачана живучість. Крім унікального озброєння і набору характеристик персонажі володіють і двома активними вміннями. У одних це круті ухили, у інших - міни і розтяжки. Спецназівець Хенк і зовсім може ставати невидимим.

Гравці з'являються на карті і починають задушливу перестрілку. Стріляти можна тільки прицілюючись, вести вогонь від стегна не вийде - мабуть, розробники вважали це чітерством. Так як карта в Reverse велика, нам доведеться постійно пересуватися, щоб підбирати колби з вірусом. І тут починається найцікавіше - після смерті гравець не відправляється на респаун, вдивляючись в таймер відродження, а перетворюється на мутанта. Набір мутантів теж складається з давно знайомих нам особистостей: Немезіс, Супер Тиран, Джек Бейкер, м'ясоїдна рептилія, мисливець-гамма, слимак. Чим більше колб з вірусом підбере гравець, тим сильнішого мутанта отримає після смерті в образі людини. Також варто підкреслити той факт, що за вбивства в людській подобі ви отримуєте більше очок, ніж за вбивство в образі біозброї.

Монстри також володіють набором перків і можуть використовувати зброю. У Немезіса це ракетниця, тоді як Супер Титан розриває на шматки за допомогою руки з величезними кігтями. Принцип простий - за вбивство людської подоби гравець відправляється мстити кривдникові в образі мутанта. Чому б і ні?

А далі починається справжній карнавал. Resident Evil Re:Verse відкидає атмосферу хоррора і забезпечує все безумство справжнього deathmatch`у: гравці носяться по всій карті, рубають один одного, підривають декорації і постають перед обличчям смерті. Божевілля не позбавлене гумору, тому, якщо ти завжди кидав глину від Resident Evil, Reverse дозволить тобі зустрітися зі страхом лицем до лиця.

Щоб протриматись в образі людини довше, на карті розкидана диво-трава для відновлення ХП. Це приємний бонус, адже люди в Reverse вмирають швидко. Щоб відстрочити час власної смерті, доводиться хитрувати за допомогою перекатів. Використовувати такий прийом можна не безкінечно, так як перекат вимагає КД. Після декількох секунд ви знову можете відчути себе вуличним денсером, а також накинути противнику з ноги. Для ефектності, розробники нагородили монстрів добиваннями. У кожного мутанта їх кілька, і виглядає це дійсно вражаюче. Не забудьте скористатися суперпушкою - всього лише один постріл може потягнути за собою важкі наслідки.

 

Графіка

Графічний рівень Resident Evil Re: Verse відповідає нещодавнім римейкам. Розробники додали барвів, щоб гра не виглядала надто сумбурно. В інтернетах часто скаржаться на те, що Reverse відійшла від хоррора в сторону типового шутера від третьої особи, через що Capcom повністю вбили атмосферу всієї серії. У реальності все виявилося куди простіше - це хороша стрілялка для того, щоб убити час в улюбленому антуражі.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Resident Evil Re: Verse від ARTLINE

 

Всі новини ігрової індустрії завжди знаходять відгук на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Як тільки нові ігри виходять у світ, вони відразу ж отримують рецензію на ARTLINE з супутнім підбором персональних комп'ютерів. Для Resident Evil Re: Verse ми підібрали чотири ігрових ПК, розмістивши їх за співвідношенням ціни і робочої міці:

 

 

Стандартні системні вимоги Resident Evil Re: Verse для ПК

ARTLINE Gaming X31v02 - ігровий персональний комп'ютер в корпусі QUBE з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 GHz) всередині. Комп'ютер обладнаний дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яку ми рекомендували вище. Обсяг ОЗУ становить 8 гігабайт (DDR4 / 2666). Для зберігання файлової інформації модель отримала два накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Resident Evil Re: Verse для ПК

ARTLINE Gaming X51v07 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE з ARGB LED-підсвіткою. Обладнаний 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz) і дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). Як і попередня модель, дана укомплектована двома накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Ультра системні вимоги Resident Evil Re: Verse для ПК

ARTLINE Overlord X57v28 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Модель обладнана дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) з підтримкою технології трасування променів, за допомогою якої підвищується якість графіки в сучасних іграх. Встановлено два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB). Об'єм оперативної пам'яті складає 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Resident Evil Re: Verse для ПК

ARTLINE Gaming X55v31 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake. Комп'ютер укомплектований дискретною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), вихід якої відбувся в 2021 році. Це потужний відеоадаптер з підтримкою технологій щодо поліпшення графіки в сучасних ААА-іграх, побудований на архітектурі Ampere. ПК отримав 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming), а також два накопичувача: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи буде леді Дімітреску в Resident Evil Re:Verse?
  • Поки така інформація невідома.

 

  • Як пограти за Немезіса в Resident Evil Re:Verse?
  • Підібрати велику кількість колб з вірусом.

 

  • Скільки триває матч в Resident Evil Re:Verse?
  • 5 хвилин.

 

  • Де купити Resident Evil Re:Verse?
  • В офіційному магазині Steam