#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Remnant From the Ashes

Купити комп'ютер для Remnant From the Ashes

Remnant From the Ashes - комп'ютерна гра в жанрі action, корпоративний шутер від третьої особи, розроблена компанією Gunfire Games в 2019 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One.

 

 

Зміст:

 

 

Про гру

 

Події Remnant: From the Ashes розгортаються в недалекому майбутньому, в якому людство перебуває на межі вимирання. Через низку невдалих експериментів з порталами, з інших світів Земля була атакована прибульцями-загарбниками, що пожирають людей. Ви - остання надія людства на світле майбутнє.

В основному гра отримала позитивні відгуки від гравців. Всього лише за рік вона встигла розійтися мільйоном копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Remnant From the Ashes

 

Системні вимоги Remnant From the Ashes можна назвати середніми. На мінімальних налаштуваннях гру зможе запустити навіть слабкий комп'ютер з дискретною відеокартою початкового рівня, для високих налаштувань потрібен ігровий ПК, який ви можете купити в інтернет-магазині ARTLINE. Виглядають системні вимоги наступним чином:

 

Мінімальні системні вимоги Remnant From the Ashes

  • Процесор: Intel Core i5-4690K / AMD FX-8320
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 370
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Remnant From the Ashes

  • Процесор: Intel Core i7-3930K / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 480
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Remnant From the Ashes

 

Який процесор потрібен для Remnant From the Ashes

Кращим вибором для Remnant From the Ashes стане 4-ядерний процесор виробництва компанії Intel або AMD. Присутність технології Turbo Boost не обов'язкова, що побачиш не часто (для мінімальних налаштувань). Якщо ви хочете пограти в цю гру на максималках, обзаведіться одним з наступних CPU: AMD Ryzen 3 3300X / AMD Ryzen 5 3500 / Intel Core i5-9600.

 

Яка відеокарта потрібна для Remnant From the Ashes

Низькі вимоги до відеокарти - прекрасна новина для власників старих ПК. Для мінімальних налаштувань можна використовувати відеокарти з 2 гігабайтами відеопам'яті, для налаштувань максимальних вам знадобиться ігровий GPU бюджетного рівня: Nvidia GeForce GTX 1650 / Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Remnant From the Ashes

Щоб пограти в Remnant From the Ashes ми рекомендуємо обзавестися 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4. Вибір накопичувача - HDD-диск.

 

 

Огляд гри Remnant From the Ashes

 

Атмосфера

Апокаліпсис - одна з найулюбленіших тем розробників комп'ютерних ігор. Вона забезпечує їх величезними можливостями, а також дозволяє створити цілий світ з унікальним лором та інтригуючою історією. Сеттинг апокаліпсису дуже різноманітний: технологічна смерть всього людства, баталії ангелів і демонів, ядерна війна чи інопланетне вторгнення. Саме про останнє розповідає Remnant From the Ashes, яка стане предметом нашої розмови сьогодні.

Remnant From the Ashes часто порівнюють з Dark Souls, називаючи її souls-like-грою. Частково такі відгуки вірні, так як світ гри сильно нагадує «DS, батька убитих нервових клітин». Відрізняється гра і високим рівнем складності, змушуючи вас перепроходити рівні знову і знову. Справа в тому, що Remnant From the Ashes повністю орієнтована на кооперативне проходження. Звичайно, одиночну гру ніхто не відміняв, і при бажанні ви зможете впоратися з усіма противниками одноосібно, але чи варто обтяжувати себе?

Ми потрапляємо в пост-апокаліптичний світ, в якому люди експериментували з порталами в інші світи. Серія невдалих експериментів відкрила перед інопланетянами вільний прохід на Землю, після чого ті, довго не роздумуючи, почали захоплення і знищення. Раса загарбників в грі називається Корінь - його пульсуючі коріння проросли на вулицях міст, з'єднуючи їх з іншими світами. По ньому ми можемо переходити в інші виміри, де флора і фауна кардинально відрізняється від звичної нам на Землі. Такий хід має місце бути, адже він урізноманітнює ігрову атмосферу, радуючи ваші очі нововведеннями.

Герої в Remnant From the Ashes виконані в стилі ретрофутуризму і готикпанку (якщо таке взагалі існує). Незвичайний одяг персонажів натякає на їх статус - герої, мисливці, шанувальники сучасної моди. Локації в грі досить великі, незважаючи на їх коридорність. Тим не менш, ходів є завжди кілька, тому проходити гру можна різними шляхами.

 

 

Геймплей

У Remnant From the Ashes ви вибираєте один з трьох класів: мисливець, утильник, відступник (дальній бій, комбінований бій, ближній бій). Незважаючи на присутність класів в грі, їх прокачування прихильне до гравця, адже змінити спеціалізацію можна в будь-який момент - снайпер може взяти палицю і дубасити ворогів пачками, а танк використовувати снайперку. Важливе в грі і прокачування умінь, хоч воно і не є фундаментальною запорукою успіху.

Одним з головних надбань Remnant From the Ashes є противники. Вони не відрізняються яскраво вираженим інтелектом, зате відрізняються потужними стусанами і великою різноманітністю. Різновидів ворогів в грі дуже багато, через що доводиться вивчати поведінку кожного. Більш того, зловмисники завжди нападають на вас пачками, їх число завжди генерується випадково. Після смерті гра кидає вас на останню точку чекпоінту, змушуючи знову розправлятися з супротивниками на тих амих місцях (нічого не нагадує?). Вас чекають неймовірні істоти, чий дизайн дійсно заслуговує найвищих оцінок. Не обійшлося і без босів, битви з якими можуть стати причиною виплеску негативної енергії. Якщо битва виявилася для вас успішною, ви отримуєте спеціальну пушку, чиї можливості затьмарюють можливості пушок типових. Покращувати таку зброю можна тільки до +10 - вірою і правдою вона прослужить вам довгий час. Покращувати можна не тільки зброю, а й спорядження за рахунок спеціальних модифікаторів.

Щоб ускладнити життя гравцеві, розробники вирішили внести рандом в лут, який випадає. Через цей чинник ви частенько будете відчувати дефіцит боєприпасів, що смертельно в Remnant From the Ashes. Але вихід є - покупка ящиків з боєприпасами істотно полегшить проходження.

Відзначити варто і процедурну генерацію рівнів в цій грі. Згенеровані структури зберігаються до кінця проходження - кожне нове проходження Remnant From the Ashes може здатися першим.

 

 

Графіка

Графічна складова Remnant From the Ashes виконана на сучасному рівні. Гра відрізняється приємною і привабливою графікою з великою кількістю насичених фарб. Безліч різнотипних локацій втішає: тут і пустеля, і зруйноване місто, і густі інопланетні ліски з дивовижними і навіть фантастичними мешканцями. Не може не радувати і велика кількість динамічних ефектів. Хороша графіка і чудова атмосфера змусить вас перепроходити цю гру знову і знову, як самому, так і з друзями.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Remnant From the Ashes від ARTLINE

 

На сайті компанії ARTLINE ви завжди можете знайти свіжі рецензії на комп'ютерні ігри з супутнім підбором ПК. Всі комп'ютери представлені компанією ARTLINE. Для Remnant From the Ashes ми підібрали чотири ігрових збірки:

 

 

Стандартні системні вимоги Remnant From the Ashes для ПК

ARTLINE Gaming X38v16 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 Ghz) на борту. Обладнаний дискретною відеокартою RX ARMOR 580 з 8 гігабайтами відеопам'яті і 16 гігабайтами пам'яті оперативної (DDR4 / 2666). Встановлений накопичувач - SSD-диск (480 GB).

 

Високі системні вимоги Remnant From the Ashes для ПК

ARTLINE Gaming X31v12 - ігровий ПК з дискретною відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER - покращений варіант оригінальної Nvidia GeForce GTX 1650, який використовує більш новий стандарт відеопам'яті під назвою GDDR6 (4 GB). Центральний процесор - 4-ядерний Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 Ghz), CPU 10-го покоління від Intel під назвою Comet Lake. Модель відрізняється хорошим показником обсягу ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666). Файлове сховище - SSD-накопичувач (480 гігабайт).

 

Ультра системні вимоги Remnant From the Ashes для ПК

ARTLINE Gaming X63v14 - ігровий ПК в корпусі QUBE NEPTUNE з LED-підсвіткою на кулерах Wraith Max. Для обробки графіки використовує дискретну відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (GDDR6 / 6 GB) - прекрасний варіант для сучасних ігор. ПК обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 Ghz), працює такий процесор на 12 потоків. Кількість встановленої ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг накопичувача - 1 терабайт (HDD-диск).

 

4К системні вимоги Remnant From the Ashes для ПК

ARTLINE Overlord X59v11 - потужний ігровий комп'ютер від компанії ARTLINE в футуристичному корпусі QUBE MIRROR з RGB LED-підсвіткою. Оснащений 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F, що працює з підвищенням тактової частоти при навантаженнях від 2.9 до 4.3 ГГц. Процесор відноситься до останнього, на даний момент, покоління процесорів компанії Intel - Comet Lake, працює на 12 потоків. Використовуваний відеоадаптер - Nvidia GeForce RTX 2070 SUPER (8 GB), потужна відеокарта, що дозволяє запускати ігри на максимальних графічних налаштуваннях. ПК може «похвалитися» відмінним показником оперативної пам'яті - 32 гігабайти стандарту DDR4 з частотою 2666 MHz (Gaming). Інформація зберігається відразу на двох накопичувачах: SSD (480 GB) і HDD (2 TB).

 

 

Питання та відповіді

 

  • За скільки годин можна пройти Remnant From the Ashes?
  • Гру можна пройти за 20 годин.

 

  • Чи можна вибирати рівень складності в Remnant From the Ashes?
  • Так, один з трьох.

 

  • Де купити Remnant From the Ashes?
  • В офіційному магазині Steam