#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Redfall

Купити комп'ютер для Redfall

Redfall – комп'ютерна гра у жанрі шутера від першої особи з кооперативом, розроблена студією Arkane у 2023 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 5, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Redfall
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Redfall
  5. Огляд гри Redfall
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Redfall від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Місто-острів під назвою Редфолл захопили вампіри, відокремивши людей від цивілізації та створивши штучне затемнення сонця.

Гра отримала вкрай негативні відгуки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Redfall

 

Системні вимоги Redfall високі, але через жахливу оптимізацію пограти в цю гру зі стабільним FPS мало в кого вийде. Такий поганий технічний стан нічим не пояснений, але є можливість виправити його патчами в майбутньому. Запустити гру можна лише на Windows 10 / 11 x64.

 

Мінімальні системні вимоги Redfall

  • Процесор: Intel Core i5-8400 / AMD Ryzen 5 1600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070 / AMD RX 580
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Redfall

  • Процесор: Intel Core i7-9700K / AMD Ryzen 7 2700X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 / AMD Radeon RX 5700
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Redfall

 

Який процесор потрібний для Redfall

Для Redfall радимо вибрати 8-ядерний процесор Intel Core i7-12700K. Якщо не вистачає фінансів, зосередьтеся на Intel Core i5-12400F з 6 ядрами на борту.

 

Яка відеокарта потрібна для Redfall

Відеокарту братимемо топову і почнемо з Nvidia GeForce RTX 3060. Якщо віддаєте перевагу AMD, можете вибрати AMD Radeon RX 6700 XT. Лакшері від Nvidia – Nvidia GeForce RTX 4070 Ti.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Redfall

Для Redfall знадобиться 16 гігабайт оперативної пам'яті. Встановлюємо гру лише на SSD-диск.

 

 

Огляд гри Redfall

 

Атмосфера

Яка асоціація приходить до вас першою після того, як ви чуєте словосполучення «гра про вампірів»? Кров, розбризкана по стінах і підлозі? Білі ікла при світлі місяця? Священна атрибутика та вогняні промені сонця? Якщо асоціації у вас схожі, ви ніколи не розмовляли зі співробітниками студії Arkane. 2 травня ці хлопці продемонстрували своє бачення вампірської гри і називається вона Redfall.

На Redfall покладали великі надії. Видавцем гри стала сама Bethesda, а це вже багато про що говорить. Але сподіватися не означає отримати. За кілька днів після релізу в інтернеті почали з'являтися новини з заголовками «Microsoft ніколи не вірила в успіх Redfall». Починають малюватись різні інсайдери і махати руками після бою, але питання тут лише одне – навіщо тоді ви виділяли гроші на провальний проект? Таку логіку важко усвідомити, але слід визнати, що прогнози Майків були вірні. Redfall дійсно виявилася абсолютно провальною грою і зараз ви дізнаєтесь чому.

Насамперед потрібно визначити: Redfall – це кооперативна гра чи одиночна? Адже жодного акценту на кооперативі не було, а пройти гру можна і самотужки. Після релізу ситуація обросла новими питаннями. Виявилося, що Arkane ніколи не грали в кооперативні ігри, завдяки чому вони не дозволили в Redfall конектитися до друга під час матчу, а також не дозволили отримувати досвід обом товаришам, якщо хтось із них вилетів з гри. Вас просто викидають у головне меню та змушують проходити все заново. Як у такому разі визначити напрямок цієї сумної новинки?

Залишимо це питання філософам в інтернеті, а поки що відправимося в горезвісний Редфолл, щоб полювати на кровососів і звільнити місто. Напевно, ви вже думаєте про атмосферу, красиві місячні ночі і жах у них? Що ж, тут розчарування на кожному кроці. Ми отримали абсолютно мертве місто без будь-яких адекватних активностей, без будь-якої імерсивності та інтерактивності. Це просто набір вулиць та мертвого транспорту, який не можна використовувати, але який (чомусь) позначений червоним кольором. Спробуйте протестувати гру на взаємодію – тут навіть кулі не залишають слідів на склі. Після кількох пострілів автомобіль просто вибухне, адже саме так у цьому світі все і працює, починаючи від точки G гравця.

 

Геймплей

Redfall пропонує неймовірно нудний та застарілий геймплей. Якщо ви любите шутери – вам не сюди. Справа в тому, що шутерні механіки тут виконані за два пива. Вам навіть не доведеться напрягатися для того, щоб когось вбити, настільки просте керування в цій грі. Даний епітет не підійде до таких понять як балістика та фізика переміщення, яка має впливати на саму стрільбу. Redfall у цьому плані, та й не тільки в цьому, більше орієнтована на дітей, ніж на дорослу публіку.

Уявили шутер, у якому не цікаво стріляти? Що ж, а тепер додайте до цього максимально тупий і примітивний штучний інтелект, який служить мішенями в цій грі. Настільки вбогого ШІ ми вже давненько не бачили! Боти в цій грі - це справжнісінькі мішені в тирі: вони не рухаються, не становлять загрозу гравцю, а тим більше конкуренцію. Найчастіше бот буде стояти на місці і довго на вас дивитися, після чого відкриє вогонь. Навіть якщо супротивників кілька, їхня стрілянина більше нагадує фільм Алі-Джі ін да хаус – хлопці або косі, або зовсім сліпі. Навіть якщо виставити максимальний рівень складності, боти все одно поводитимуться як повні ідіоти. Тактична зміна позицій, гра в хованки, метання гранат і використання хитрощів - забудьте про це, адже ви граєте в Redfall.

Типів супротивників у грі кілька: вампіри, культисти, оперативне угруповання. Всі вони однаково дурні, хіба що вампіри відрізняються невеликими проблисками інтелекту. Але й тут у Arkane не вийшло нічого хорошого, візитна картка гри була зіпсована. Для битви з вампірами вам достатньо лише стояти на місці й збивати їм смужку ХП. Адже це так круто створювати ігри зі смужками ХП у 2023! Вони викликають лише одне почуття – жалості, і так триватиме до кінця.

Також слід сказати, що в Redfall є елементи лутер-шутера. Пушки розділені на грейди, кожен грейд позначений іншим кольором. Геймдизайн максимально простий і нехитрий, ну а квести в цій грі перманентно викликають facepalm. Додайте до всього жахливий технічний стан та отримайте одне з найбільших розчарувань року!

 

Графіка

У Redfall поганий графічний рівень. Більшість текстур створено в низькій роздільній здатності, більша половина з них не провантажується зовсім. У гри погано з освітленням, тож зловити естетичні вайби не вийде. Світ абсолютно пластиковий і без будь-якого натяку на інтерактив. Він порожній настільки, наскільки порожній цей тайтл.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Redfall від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE ви завжди зможете знайти топові ігрові збірки, які впораються з будь-якими завданнями. Декілька таких ми підібрали під Redfall. Купити ПК можна у кілька кліків.

 

 

Стандартні системні вимоги Redfall для ПК

ARTLINE Gaming X51v29 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz). Відмінне рішення за свою ціну у корпусі QUBE! Комп'ютер обладнаний ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB) з підтримкою трасування променів та DLSS. Для зберігання файлової інформації надано два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Redfall для ПК

ARTLINE Gaming X39v66 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Як і попередня, виконана в корпусі QUBE з ARGB LED-підсвічуванням. Має у своєму розпорядженні два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB) та ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB).

 

Ультра системні вимоги Redfall для ПК

ARTLINE Gaming X77v56Win - ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-10700F (2.9 - 4.8 GHz). Створено у корпусі QUBE BREEZE. Має 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний файловий накопичувач SSD. З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB), дозволяючи застосовувати технології покращення графіки.

 

4К системні вимоги Redfall для ПК

ARTLINE Gaming X91v49 – ігровий персональний комп'ютер із 14-ядерним процесором Intel Core i5-13600KF (3.5 – 5.1 GHz) та 32 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3600 Gaming). Комп'ютер має в своєму розпорядженні топову ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 4070 Ti (12 GB), реліз якої відбувся нещодавно. Жорсткі диски: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

Питання

+ На скільки гравців розрахований кооператив Redfall?
Кооператив розрахований на 4 гравців
+ Скільки персонажів у Redfall?
У грі 4 грабельні персонажі
+ Де придбати Redfall?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1294810/Redfall/