#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Pacify

Купити комп'ютер для Pacify

Pacify - комп'ютерна гра в жанрі horror, розроблена студією Shawn Hitchcock в 2019 році для Microsoft Windows і mac OS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Pacify
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Pacify
  5. Огляд гри Pacify
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Pacify від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У Pacify нам належить розгадати загадку страшного ритуалу, який перетворив дівчинку на потойбічну істоту.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців. В Steam вона набрала більше 17 тисяч позитивних рецензій.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Pacify

 

Системні вимоги Pacify дуже низькі. Для цієї гри можна використовувати навіть офісний комп'ютер з дискретною відеокартою на 1 гігабайт пам'яті. Працює Pacify тільки на 64-розрядній операційній системі Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги Pacify

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: будь-яка з 1 гігабайтом відеопам'яті
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Pacify

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: будь-яка з 4 гігабайтами відеопам'яті
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Pacify

 

Який процесор потрібен для Pacify

Не має сенсу підбирати комп'ютер під Pacify, так як системні вимоги цієї гри дуже низькі. Для сучасних ігор з більш високими системними вимогами ми рекомендуємо вибрати хорошу ігрову збірку. Вона повинна включати 6-ядерний процесор, який підтримує такі технології як Hyper-Threading і Turbo Boost. Рік випуску: не нижче 2019. Список рекомендованих моделей складається з наступних чіпів: Intel Core i5-9600K / Intel Core i5-10400F / Intel Core i5-11400F.

 

Яка відеокарта потрібна для Pacify

Відеокарта - найбільш важливий компонент для комп'ютерних ігор. Навіть за умови, що ваша збірка відрізняється топовими компонентами, але не має в своєму розпорядженні якісного GPU, ви не зможете насолодитися сучасними витворами ігрової індустрії. Концентруємо свою увагу на ігрових відеокартах від компанії Nvidia, яка з 2020-го року випускає нове покоління RTX. Це топові відеокарти з підтримкою фірмових технологій щодо поліпшення графіки. Вони знаходяться в середньому та високому ціновому сегменті, дозволяють запускати ігри в 4К і оминути просадки FPS: Nvidia GeForce RTX 3060 Ti / Nvidia GeForce RTX 3070 Ti / Nvidia GeForce RTX 3080. Дешевші варіанти: Nvidia GeForce GTX 1650/1660.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Pacify

Кількість оперативної пам'яті важлива як для ігор, так і для програмного забезпечення. Якщо ви працюєте з Adobe Photoshop, Adobe After Effects, Pinnacle Studio і іншими фото- і відеоредакторами, рекомендуємо встановити 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Для роботи з деякими програмами можуть знадобиться і всі 32 гігабайти оперативної пам'яті.

 

 

Огляд гри Pacify

 

Атмосфера

Інді-хоррори вкрай популярні сьогодні. Ці невеликі проекти збирають біля себе велику публіку, серед якої можуть знаходиться гравці, котрі не люблять жанр horror. Що ж змушує їх грати в подібні ігри? Жага гострих відчуттів або пошук чогось нового? Зіставте перераховане воєдино, додайте кооператив і отримаєте відповідь. Звичайно, така схема працює не завжди, але в Pacify вона функціонує більш ніж успішно.

Студія Shawn Hitchcock відома тільки однією грою під назвою Emily Wants To Play. Як ви вже здогадалися, гра теж виконана в жанрі інді-хоррор. Pacify - духовний спадкоємець першого творіння студії, тільки більш успішний, як в комерційному, так і в технічному плані. Гра закидає нас в старий особняк, де сталося щось жахливе. Ніч, дощ і непроглядна темрява, яку розсіює промінь світла з вашого ліхтарика. Чи готові ви зустрітися зі справжнім злом?

 

Геймплей

Ось ми, стоїмо перед дверима величезного особняка під проливним дощем. Хто ми і звідки ми прийшли - невідомо, відомо лише те, що тут нас чекає смертельна небезпека. Так як всі двері особняка закриті, намагаємося знайти вхід, після чого проникаємо в проклятий старий будинок. На нашому шляху трапляється перша записка. У ній автор трохи розповідає про себе, про те, що його дружина померла, хоч вони ніколи не боялися смерті. З записки ми дізнаємося, що в родині була дочка, зустріч з якою не змусить на себе чекати.

Pacify відноситься до так званої спортивної категорії інді-хоррорів. Перш ніж продовжити, відповім - так, ви не раз злякаєтесь, граючи в цю гру. Нишпорячи по темних коридорах особняка, перша зустріч з маленькою дівчинкою в білій сукні відбудеться швидко. Знайомство здивує вас, так як дівчинка не демонструє ніякої агресії. Вона постійно переслідуватиме вас, поки ви не затиснете кнопку shift і не сховаєтесь в наступних кімнатах. Щось звучить у темряві і з кожним кроком звук стає все гучнішим. Під вашими ногами, сміючись, пробігає кілька ляльок - що тут відбувається, в кінці-кінців?

Особняк в Pacify розділяється на п'ять ігрових зон. Кожна зона закрита, тому доведеться відшукувати ключі від різних дверей. Ключі з'являються в різних місцях, визначеної точки спауну в них немає. Відкриваючи нові частини будинку, ми знаходимо все більше записок, які розповідають нам історію сім'ї, що жила тут. Як виявилося, сімейка займалася похованням трупів, після чого зацікавилася окультними ритуалами, жертвою яких стала їхня дочка. Знайомство зі зловісною істотою, яка оселилася в дівчинку, приголомшливе. Ви почуєте гучний крик, після чого крихітка почне літати і переслідувати вас. У такому образі вона вкрай небезпечна, вміє швидко переміщатися і закінчувати гру одним дотиком, перетворюючи вас в ляльку. Але дитину можна обманювати, ховатися і тікати від неї. Вашою метою є збір всіх маркованих ляльок. У будинку є величезна кількість інших ляльок, які є всього лише оманою. Збирати потрібно тільки живих, адже в них і закладено прокляття бідної дівчинки. Ляльки тікатимуть від вас, і роблять вони це майстерно. Невеликі розміри дозволяють їм проходити крізь важкодоступні місця, а на хвості висить озлоблений привид. Після того, як всі ляльки будуть зібрані, їх потрібно спалити в підвалі.

Pacify - кооперативна гра. Ви можете грати з друзями, відшукуючи ляльок по всьому будинку. Якщо одного з ваших товаришів примара впіймає, вона перетворить його на іграшку. Найцікавіше, що гравець продовжує грати за ляльку. Щоб визволити товариша, потрібно спалити його в печі на нижньому поверсі. Зібрали всіх ляльок і залишилися живі - виграли гру. Також в Pacify є кілька додаткових ігрових режимів. Можливий змагальний варіант з підставами для інших гравців.

 

Графіка

Так як Pacify - це інді-хоррор, говорити про графічний рівень тут не доводиться. Відзначити варто чудову атмосферу гри, яка дійсно здатна приносити яскраві враження. Особняк вийшов досить деталізованим, а бігаючі зі сміхом ляльки і зовсім змушують відчути себе в казці.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Pacify від ARTLINE

 

Хочете купити ігрову збірку, але не знаєте де? На допомогу приходить інтернет-магазин ARTLINE! Ми одні з лідерів українського ринку геймерських комп'ютерів, наші збірки дозволять вам запускати будь-які ігри на максимальних налаштуваннях графіки без втрати загальних обрисів продуктивності. Знайомство з нашим асортиментом рекомендуємо почати з чотирьох комп'ютерів з різними характеристиками і різним візуальним стилем. Розміщені збірки по зростанню ціни і рівня продуктивності.

 

 

Стандартні системні вимоги Pacify для ПК

ARTLINE Gaming X31v15 - ігровий комп'ютер з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), вихід якого відбувся в 2020-му році (покоління Comet Lake). Чіп працює на 8 потоків, реалізуючи технологію Hyper-Threading. Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB), яка вирізняється широкою популярністю в геймерському співтоваристві через відмінне співвідношення ціни і якості. Для зберігання файлових даних представлено 2 накопичувача: SSD (240 GB) + HDD (1 TB). Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666).

 

Високі системні вимоги Pacify для ПК

ARTLINE Gaming X37v31 - ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F, який побачив світ в 2020-му році. Чіп відноситься до 10-го покоління компанії Intel, працює на 12 потоків в діапазоні тактових частот 2.9 - 4.3 ГГц. Для роботи з графікою використовується дискретна Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER (4 GB) з типом пам'яті GDDR6. Обсяг ОЗУ - 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming), обсяг фізичної пам'яті - 480 гігабайт (SSD-диск). Виконано комп'ютер в корпусі QUBE BREEZE.

 

Ультра системні вимоги Pacify для ПК

ARTLINE Gaming X73v15 - ігровий ПК в корпусі QUBE TANK, всередині якого ви побачите 8-ядерний процесор Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake. ПК укомплектований ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB), покращеною версією оригінальної 1660. Щоб підвищити параметр швидкодії був встановлений SSD-накопичувач об'ємом в 480 гігабайт. Також цьому сприяє 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Pacify для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv06 - новинка від компанії ARTLINE в мінімалістичному і привабливому корпусі QUBE GRIFFIN, за прозорою стінкою якого ви можете побачити 8-ядерний процесор Intel Core i7-9700F (3.0 - 4.7 GHz) з 9-го покоління Coffee Lake від компанії Intel. Щоб реалізувати 4К-геймінг використовується дискретна відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) з підтримкою технології трасування променів і DLSS 2.0. Вихід цього відеопроцесора відбувся в 2021-му році, що говорить про максимальний рівень його актуальності. Як і попередня модель, дана укомплектована 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 3000 Gaming). Встановлений файловий накопичувач - SSD-диск (1 терабайт).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки людей може грати в Pacify?
  • 4 гравці.

 

  • Скільки ляльок потрібно знайти в Pacify?
  • На це питання ви дізнаєтеся відповідь під час гри.

 

  • Де купити Pacify?
  • В офіційному магазині Steam