#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Necromunda Hired Gun

Купити комп'ютер для Necromunda Hired Gun

Necromunda Hired Gun - комп'ютерна гра в жанрі шутера від першої особи, розроблена студією Streum On Studio в 2021 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4/5, Xbox One, Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Necromunda Hired Gun 
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Necromunda Hired Gun
  5. Огляд гри Necromunda Hired Gun
  6. Атмосфера 
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Necromunda Hired Gun від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Сюжет Necromunda Hired Gun переносить нас в 41-е тисячоліття. Події гри розвиваються на планеті Некромунда, яка складається з мільйонів міст-сот.

Гра отримала позитивні відгуки від гравців, але змішані відгуки від критиків.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Necromunda Hired Gun

 

Системні вимоги Necromunda Hired Gun дуже гнучкі. Залежно від рівня налаштувань ви можете використовувати як слабкі, так і сильні комп'ютери для стабільної гри. Necromunda відрізняється відмінною оптимізацією, але ми не рекомендуємо грати з застарілою відеокартою, чий показник пам'яті нижчий за 2 гігабайти. Для якісної графіки рекомендуємо використовувати ігрову відеокарту. Працює гра тільки на 64-розрядній операційній системі Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги Necromunda Hired Gun

  • Процесор: AMD FX-6300 / Intel Core i5-3570K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 560 Ti
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Necromunda Hired Gun

  • Процесор: AMD Ryzen 5 2600 / Intel Core i5-8600K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 / AMD Radeon RX 5600
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Necromunda Hired Gun

 

Який процесор потрібен для Necromunda Hired Gun

Для Necromunda Hired Gun можна використовувати 4-ядерний процесор. Наша часта рекомендація - Intel Core i3-10100F 2020-го року випуску. Це чіп з 10-го покоління Comet Lake, який працює на 8 потоків з підвищенням тактової частоти при навантаженнях.

 

Яка відеокарта потрібна для Necromunda Hired Gun

Для Necromunda Hired Gun вибираємо ігрову відеокарту. Кращим варіантом стане Nvidia GeForce GTX 1660. З нею ви зможете запускати гру на максимальних графічних налаштуваннях.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Necromunda Hired Gun

Для цієї гри досить 8 гігабайт оперативної пам'яті. Також можна використовувати HDD-накопичувач, так як вона добре оптимізована. Найкращим варіантом стане SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Necromunda Hired Gun

 

Атмосфера

Мода на олдскульні м'ясні шутери повертається знову. Ніяких компромісів, тільки ти, армія ворогів і задимлений ствол. Саме такою схемою скористалася Necromunda Hired Gun - нова гра від студії Streum On Studio.

Події гри розгортаються на величезній однойменній планеті, яка складається з міст-сот. У кожному з них проживають мільйони людей, які займаються рабською працею, щоб забезпечити життєздатність соціального ладу. Інші ж займаються грабіжництвом і мародерством, блукаючи по пустельних місцях планети з убитим кліматом. Світ гри виконаний в жанрі кіберпанку. Тут все, як завжди: металевий світ з неоновими вивісками, фріки з панківськими зачісками, фантастичні зміни зовнішності за допомогою аугментацій, а також вічні проблеми з програмним забезпеченням. Хто ж ми і яка наша мета? Приготуйтеся до нехитрої відповіді.

 

Геймплей

Necromunda Hired Gun - це сукупність таких легендарних шедеврів як Quake і DOOM. Поєднавши ці ігри воєдино, ми отримаємо саме такий результат. Перш за все, гра пропонує нам вибрати одного персонажа зі списку, який перекочував сюди з Кваки - всі персонажі вкрай серйозні і відбиті на голову пройдисвіти. Гра не мінімізує кількість жінок у славу фемінізму. Противники жіночої статі попадаються з високим ступенем періодичності, нагадуючи армію Ізраїлю. Ми - мисливець за головами, який не боїться забруднити руки. Крім кількох м'якотілих товаришів, які гинуть в перші хвилини гри, у нас є вірний товариш - пес. Він дозволяє бачити ворогів крізь стіни (явне використання WH), а також допомагає в бою, розриваючи їх на шмаття. Виглядає це не надто вражаюче.

У Necromunda Hired Gun є сюжет, хоч дана гра не про сюжет. Перше, що ви встигнете помітити, це високий ігровий темп. Гра дуже швидкісна, персонаж швидко пересувається і практично не витрачає час на перезарядку зброї. Та що вже там, він може перезаряджати зброю навіть тоді, коли здійснює страту в ближньому бою. Остання, до речі, багоюзерська ідея, так як шкоди під час анімації вбивства гравець не отримує. Таким чином, ви можете хрупати ворогів один за одним на близькій дистанції, як насіння, за умови, що вони не захищені кінетичним щитом. Після того, як щит буде збитий, можна наблизитися до ворога і знищити його однією кнопкою.

З самого початку у нашого персонажа присутні вкрай чітерські можливості. Перша - dash кнопкою ctrl. Даші не розходуються витривалості, адже її тут немає в принципі, і юзаються по КД. Додайте до них подвійний стрибок і отримаєте мобільну машину смерті, яка засипає ворогів кулями з ніг до голови. В Necromunda Hired Gun практично відсутні перестрілки на далеких дистанціях. Хоч в грі є прицілювання, влучити у ворога здалека не вийде. Зате вийде швидко наблизитися, використовуючи гак. За допомогою гака ви можете забратися практично в будь-яке місце, після чого спокійно пробігти по стіні. Також гак вириває щити у противників, після чого ті перетворюються в м'ясо.

Шутерні механіки в Necromunda Hired Gun працюють відмінно. Тут величезний арсенал зброї, і кожна гармата - це справжній шедевр. Кожна нова одиниця озброєння відчутна, при цьому відчуваються гармати по-різному + відмінні звукові ефекти. Розкид у зброї невеликий, стріляти від стегна легко і приємно, до того ж вороги падають швидко. Противників в грі завжди дуже багато, їх різноманітність здатна здивувати. Міні-боси зустрічаються часто, але на початкових етапах не становлять особливої загрози - протискуй ctrl і кидай гранати. Нагадаю - будь-яка дія в Necromunda Hired Gun відбувається вкрай швидко.

Локації - найсильніша сторона цієї гри. Представлені тут карти настільки величезні, що на кожній з них легко заблукати. На кожній локації ви можете знайти певну кількість скринь зі скарбами. З 9-ти мені вдавалося знайти не більше двох, повністю виконуючи бойове завдання. Тут величезна кількість проходів, які створюють справжній лабіринт. До того ж обмежень щодо переміщення в грі немає, завжди можна застрибнути на будь-який виступ, а також з нього вибратися. Дуже часто вмирати доведеться не від ворожих куль, а від стрибків в нікуди - треба ж перевіряти гру на міцність! Виконані локації дуже добре, в дусі тих самих Quake і DOOM. Щоб гравець не загубився в їхній величі, автори відзначили зеленим кольором потрібні проходи - таких тут цілий океан.

Геймплей Necromunda Hired Gun розділяється на дві частини: менеджмент на базі і бойові завдання. На базі (в містах майбутнього) ми можемо подбати про встановлення нових аугментацій, які забезпечать нас новими можливостями. Система аугментацій в грі повністю перекочувала з Deus Ex - навіть виглядає ідентично. Аугментацій дуже багато, до того ж вони розширюються за рахунок модернізації свого спорядження. Після кожного завдання на вас сиплеться цілий шквал предметів, які ви встановлюєте на свою снарягу. Всі непотрібні предмети продаються, а виручені фінанси йдуть на покупку поліпшень у торговців.

У грі працює цікава система збережень. Вона представлена спеціальними зеленими терміналами, в яких ви можете купити сейв за кругленьку суму. На кожен рівень дається три збереження, якщо їх число буде вичерпано, місія почнеться заново. Але не варто засмучуватися, тому що вмирати в Necromunda Hired Gun не доводиться часто. Вороги тут не відрізняються інтелектом, а беруть числом - веселі пострілушки з добре опрацьованими механіками гарантовані.

 

Графіка

Necromunda Hired Gun має оптимальний графічний рівень. Гру не назвеш графічним шедевром, але і критикувати її не станеш. Витриманий стиль, спроби додати RPG-елементи, яскраві персонажі і чудова озвучка. Не можна не відзначити чудовий музичний супровід в стилі Djent і Math Metal. Єдиний мінус лише в тому, що музика в грі грає дуже тихо, тому рекомендуємо грати в навушниках.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Necromunda Hired Gun від ARTLINE

 

Для гри на максимальних налаштуваннях потрібен ігровий ПК. Купити такий ви можете в інтернет-магазині ARTLINE. Щоб наш великий асортимент на спантеличив вас, ми пропонуємо розглянути чотири кандидатури, підібраних під Necromunda Hired Gun.

 

 

Стандартні системні вимоги Necromunda Hired Gun для ПК

ARTLINE Gaming X31v17 - ігровий ПК з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz), який ми часто рекомендуємо в ігрових рецензіях. Разом з ним працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB). Об'єм оперативної пам'яті складає 8 гігабайт (DDR4 / 2666). Кількість пам'яті фізичної визначено двома встановленими файловими накопичувачами: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги Necromunda Hired Gun для ПК

ARTLINE Gaming X33v03 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), а також 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666). Кількість фізичної пам'яті дорівнює сумі двох накопичувачів: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги Necromunda Hired Gun для ПК

ARTLINE Gaming X51v11 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). У збірці ви можете побачити ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB) і 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666). Обсяг постійної пам'яті дорівнює сумі обсягу двох жорстких дисків: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Necromunda Hired Gun для ПК

ARTLINE Overlord ASMVv10 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) всередині корпусу QUBE GRIFFIN. Чіп функціонує на 12 потоків, використовуючи для цього технологію Hyper-Threading. Його реліз відбувся в 2020-му році. Також модель обладнана топовою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB), яка підтримує ряд технологій по поліпшенню графіки. На борту цього ПК можна побачити 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming) і 1 терабайт фізичної пам'яті (SSD-диск).

 

 

Питання та відповіді

 

  • Чи можна перепроходити місії в Necromunda Hired Gun?
  • І навіть потрібно.

 

  • Чи можна вибирати діалоги в Necromunda Hired Gun?
  • На жаль, no.

 

  • Де купити Necromunda Hired Gun?
  • В офіційному магазині Steam