#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для IXION

Купити комп'ютер для IXION

IXION – комп'ютерна гра в жанрі містобудівного симулятора з survival-елементами, розроблена студією Bulwark Studios у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Linux.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для IXION
  4. Як підібрати оптимальний ПК для IXION
  5. Огляд гри IXION
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для IXION від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

У далекому майбутньому людство просувається у технологічному розвитку та починає освоювати відкритий космос.

Гра отримала позитивні оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для IXION

 

Системні вимоги IXION не назвеш низькими. Для гри знадобиться ігрова відеокарта як мінімум бюджетного типу з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Запуск гарантовано лише на 64-розрядній операційній системі: Windows 10 або Windows 11. Важить гра 20 гігабайт та підтримує DX12.

 

Мінімальні системні вимоги IXION

  • Процесор: Intel Core i5-3570K / AMD FX-8310
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060 / AMD Radeon RX 590
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для IXION

 

Який процесор потрібний для IXION

Для IXION можна вибрати 4-ядерний процесор. Останнім часом їх популярність сильно знизилася через те, що розробники не так часто випускають нові 4-ядерні чіпи, орієнтуючись на чіпи з 6 ядрами і більше, але в 2022 компанія Intel випустила відмінний процесор з чотирма ядрами під назвою Intel Core i3-12100F, який ми рекомендуємо для цієї гри.

 

Яка відеокарта потрібна для IXION

Незважаючи на жанр IXION, для цієї гри знадобиться як мінімум бюджетна ігрова відеокарта. Розробники рекомендують Nvidia GeForce GTX 1060 з чотирма гігабайтами відеопам'яті. Це гарний вибір, але трохи застарілий. Замість неї краще придбати Nvidia GeForce GTX 1660 з шістьма гігабайтами відеопам'яті. Для максималок автори радять Nvidia GeForce RTX 2060. Це теж добрий вибір, який ми рекомендуємо замінити на Nvidia GeForce RTX 3050.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для IXION

Рекомендуємо встановити 16 гігабайт ОЗУ та SSD-диск через не надто хороший рівень оптимізації.

 

 

Огляд гри IXION

 

Атмосфера

Містобудівні стратегії у відкритому космосі річ далеко не нова. За останні 20 років ігор у такому сетинзі вийшло дуже багато, але лише деякі з них відрізняються від своїх побратимів. Тема космосу завжди приваблива. Її постійною є sci-fi-елементи, які втілюють найшаленіші фантазії на полі науки. 22-го в світ вийшов ще один цікавий проект у даному жанрі і називається він IXION.

IXION розробила студія Bulwark, яка раніше створила Warhammer 40000 Mechanicus. Хлопці мали чудовий досвід для створення свого дітища і саме цей факт став одним з основних. Забіжимо на перед і відзначимо головне - так, перед нами справді чудовий космічний містобудівний симулятор, тож спробуємо розібратися в ньому краще.

 

Геймплей

На відміну від багатьох інших схожих ігор, в IXION є повноцінний сюжет, написаний за стандартним каноном sci-fi-стратегій. У далекому майбутньому людство починає вільно освоювати космос. Будується корабель нового типу, здатний створювати чорні дірки для миттєвого переміщення до будь-якої точки Всесвіту. При першому запуску відбувається катастрофа: потужним залпом двигуна корабель руйнує Місяць, а той знищує Землю. Перші колоністи стають єдиними і тепер шукають у зоряній безкінечності свій новий будинок.

Наш корабель – наше все. Саме тут ми і проводитимемо весь час, покращуючи та розвиваючи його. Не забуваємо, що під нашим контролем велика кількість людей, яких потрібно годувати, напувати, забезпечувати житлом та роботою. У цьому плані гра трохи нагадує Frostpunk, тільки космічний.

Так як на нашому борту знаходяться квіти всього людства, ми поступово розвиватимемо космічну станцію. Для цього нам знадобляться не лише люди, а й ресурси, які ми видобуватимемо різними способами. Найочевиднішими є експедиції на інші планети, а планет тут обмежена кількість, це не No Mans Sky. Експедиції бувають науковими (додають очки науки для відкриття нових технологій) та промисловими. Для обох будуємо різного типу кораблі та відправляємо їх у потрібні нам місця. Зайвого мікроменеджменту немає, промислові експедиції працюють у напівавтоматичному режимі, піддаються тонкому налаштуванню. Головний пріоритет – космічна станція. Ми повинні зробити все, щоб вижити та відшукати новий будинок. Складається станція із шести величезних секторів, які відкриваються згодом. Для кожного сектора знадобиться певна кількість видобутих ресурсів. У секторах майже що гратимемо в «Тетріс». Саме так тут виглядає будівництво, воно змушує гравця розумно використовувати вільний простір, грамотно налаштовувати логістику, адже ресурси транспортуються роботами зі спеціальних складів. Кількість роботів теж обмежена, тому потрібно розподіляти машини на різні об'єкти. Будуватимемо не лише об'єкти промисловості, а й інфраструктури: лікарні, поліцейська дільниця, інше. Чим більше зручностей, тим більше стабільності. Саме цей параметр свідчить про нинішній добробут вашого суспільства. Якщо люди не будуть задоволені, щасливого кінця вам не бачити.

Народ на станції має працювати заради загального блага. Кожен мешканець працює, а ми можемо визначати робочий графік. Якщо виставити занадто довгий робочий день, люди будуть незадоволені, що може призвести до страйків, а це негативно позначиться на загальному розвитку. Також дуже довгий робочий день призводить до частих травм, робочі кадри випадають, виробництво сповільнюється. Люди на вашій станції – це справжнісінький баласт, але найважливіший. Завжди потрібно звертати увагу на їх добробут, інакше доведеться перевіряти гру на реграбельність.

Згодом ми зможемо отримати доступ до розвитку нових технологій. Їх на кораблі чотири рівні, кожен відкривається тоді, коли повністю вивчено попередній. Також у грі є різні івенти, що дозволяють підвищити рівень стабільності на станції. У переважній більшості, то завдання на якийсь час, але є й досить захоплюючі квести. Потрібно зрозуміти, що перед вами справді хардкорна гра, яка не прощає помилок. IXION може затягнути на довго, це дуже великий та цікавий проект, який не вимагає топового ігрового комп'ютера.

 

Графіка

IXION відрізняється чудовою графікою у стилі художнього реалізму. Дуже детально розробники поставилися до своєї гри, промалювали кожен предмет з максимальним рівнем уваги, створили якісні анімації і зуміли принести грі той самий sci-fi-настрій. Тішить і музичний супровід, включаючи звуковий супровід. З оптимізацією гри не все так гладко, але знищити вашу нервову систему вона не здатна.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для IXION від ARTLINE

 

Якою б «важкою» не була гра, ігровий комп'ютер від ARTLINE завжди впорається з поставленими завданнями. Найновіші компоненти, чудовий рівень продуктивності, вражаючий дизайн. Чотири ігрові збірки вже чекають на вас, достатньо лише опустити свої очі трохи нижче.

 

 

Стандартні системні вимоги IXION для ПК

ARTLINE Gaming X43v23 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500 (3.6 – 4.2 GHz), чий вихід відбувся у 2022 році. Модель зібрана в корпусі QUBE, доповнена ARGB LED-підсвічуванням. Оснащена ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), однією з найпопулярніших ігрових GPU по нині. Є 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 MHz) і два файлові накопичувачі: SSD (240 GB) + HDD (1 TB).

 

Високі системні вимоги IXION для ПК

ARTLINE Gaming X46v37Win – ігрова збірка з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 5500, який працює на 12 потоків у тактовому діапазоні 3.6 – 4.2 ГГц. У парі з ним працює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 (8 GB). Разом продукція AMD забезпечує високий рівень продуктивності як у програмному забезпеченні, так і в комп'ютерних іграх. Сприяє цьому 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz) та SSD-диск на 240 гігабайт. Основним файловим сховищем є HDD (1 TB).

 

Ультра системні вимоги IXION для ПК

ARTLINE Gaming X75v34 – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 – 4.4 GHz). Належить такий чіп до 11-го покоління Comet Lake, працює на 12 потоків. Місце відеопроцесора займає потужна відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) із підтримкою трасування променів, DLSS. Ці технології суттєво покращують ігри та підвищують їх візуальні якості. Встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming) та два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги IXION для ПК

ARTLINE Gaming X77v44 – ігровий комп'ютер з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 – 4.9 GHz) у корпусі QUBE BREEZE. Модель укомплектована ігровою відеокартою Nvidia GeForce RTX 3070 (8 GB) - флагманом з 3-го покоління з великими можливостями продуктивності. Є 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) і 1-терабайтний SSD-накопичувач.

Питання

+ Скільки секцій на базі IXION?
На кораблі 6 секцій, які потрібно відкривати по черзі
+ Що буде, якщо народ збунтується на кораблі в IXION?
Вас скинуть з посади адміністратора і гра закінчиться
+ Де придбати IXION?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1113120/IXION/