#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Halo The Master Chief Collection

Купити комп'ютер для Halo The Master Chief Collection

Halo The Master Chief Collection - збірник комп'ютерних ігор серії Halo, що вийшов в 2014 році на Xbox 360. У 2019 збірник з'явився на ПК.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Halo The Master Chief Collection
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Halo The Master Chief Collection
  5. Огляд гри Halo The Master Chief Collection
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Halo The Master Chief Collection від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Halo The Master Chief Collection включає в себе шість ігор серії Halo, в яких Майстер Чіф, або Спартанець-2 є останньою надією людства в боротьбі з інопланетними загарбниками.

Збірник отримав позитивні відгуки від критиків і гравців. Всього лише за два дні він зумів розійтися 1,5 мільйонами копій по всьому світу.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Halo The Master Chief Collection

 

Для Halo The Master Chief Collection вам не знадобиться «заряджений» сучасний комп'ютер з потужною відеокартою і величезною кількістю оперативної пам'яті. Кожна гра в збірнику відмінно оптимізована, зможе бути запущена навіть досить старими машинами. Єдина умови - підтримка вашою відеокартою DirectX 11 і 64-розрядна операційна система. Системні вимоги гри виглядають наступним чином:

 

Рекомендовані системні вимоги Halo The Master Chief Collection:

  • Процесор: AMD Phenom II X4 960T / Intel Core i5-3550
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTS 450 / AMD HD 6850
  • Операційна система: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Halo The Master Chief Collection

 

Який процесор потрібен для Halo The Master Chief Collection

Для Halo The Master Chief Collection можна використовувати старий 4-ядерний процесор, що підтримує технологію Turbo Boost. Сьогодні такий CPU не буде актуальним, тому ми рекомендуємо вибрати більш продуктивний варіант, що дозволяє розкривати високі графічні можливості топових новинок ігрової індустрії. В ряд таких входять: AMD Ryzen 3 3300X / AMD Ryzen 5 3600X / Intel Core i7-9700K / Intel Core i7-10700K.

 

Яка відеокарта потрібна для Halo The Master Chief Collection

Для Halo The Master Chief Collection можна використовувати дискретну відеокарту на 2 гігабайти відеопам'яті. Як і у випадку з процесором, така відеокарта не зможе потягнути сучасні ігри, тому вибір варто реалізувати з ряду відеокарт ігрового рівня. Ігрові відеокарти умовно можна поділити на три класи: бюджетні, середні, флагманські. Варто відзначити, що навіть бюджетні ігрові GPU зможуть забезпечити високий і ультра рівень графіки в таких іграх як Death Stranding, RDR2, Metro Exodus. В ряд рекомендацій входять: Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER / Nvidia GeForce RTX 2060 / Nvidia GeForce RTX 3070.

 

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Halo The Master Chief Collection

Якщо ви купуєте стару збірку ПК, обзаведіться 8 гігабайтами стандарту DDR3. Якщо ваша збірка - збірка сучасна, рекомендуємо обзавестися від 8 до 16 (можливий варіант і на всі 32 Гб) гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Вибираючи накопичувач для Halo The Master Chief Collection, віддайте перевагу HDD-диску. Дешевий і об'ємний, він стане надійним файлосховищем.

 

 

Огляд гри Halo The Master Chief Collection

 

Атмосфера

Серія Halo є однією з найбільш довгоживучих і важливих в ігровій індустрії. Все почалося в далекому 2001 році, коли американська компанія Bungie випустила першу частину для ігрової приставки Xbox. Через два роки гру побачили ПК-користувачі, поклавши величезну кількість часу на скрупульозне дослідження світу планети Межа. Гра обзавелася арміями фанатів по всьому світу, тому розробники не змусили довго чекати на другу частину, і вже в 2004 році гравці знову вирушили рятувати Землю від інопланетного вторгнення.

Серія росла і з кожною новою частиною вносила в нові механіки, які стали фундаментальними для всіх наступних шутерів. Безліч нововведень Halo ви можете побачити навіть в іграх 2020 року, не підозрюючи про це. Переоцінити важливість серії для всієї ігрової індустрії практично неможливо. Вона стала не тільки прикладом того, як потрібно робити гри, але і маяком, що дарує промінь-орієнтир іншим компаніям.

Все почалося з атмосфери, витриманої в стилі таких класичних фільмів як «Чужий», «Термінатор», «Крізь горизонт». Космічні кораблі, відкритий і загадковий космос, смертельна загроза і мізерність надії - здавалося, справи йдуть більш ніж просто погано. Але не все є тим, чим здається, і у Землі з'являється новий захисник в особі Майстра Чіфа. Це біологічно вдосконалений солдат, створений для боротьби з прибульцями. З розвитком сюжету, на його плечі падає все більше відповідальності і важких випробувань, з якими той справляється на раз-два. Криваві космічні пригоди або військові галактичні канікули? Дізнатися про правильність цих назв ви зможете тільки власними силами.

 

 

Геймплей

Над Halo The Master Chief Collection працювали відразу шість студій. Це не збірна-солянка з усіма частинами серії, на які були натягнуті нові текстури, це - повноцінне видання з римейками і відполірованими механіками, яке приносить тільки захоплення. Дві перші частини отримали оновлену графіку, а також можливість перемикання на стару за допомогою всього лише однієї кнопки. Таким чином, ви завжди можете порівняти олдскул з новизною, або просто насолодитися ностальгічними спогадами, якщо грали в Halo з дитинства. Друга частина і зовсім отримала цілий кінематографічний серіал, що розповідає сюжетну лінію - зроблено все грамотно і захоплююче. Попрацювали розробники і над звуковим супроводом, завдяки чому кожен звук тепер відповідає своєму першоджерелу. Перша частина була перенесена на новий двигун, а мультиплеєр став єдиним для всіх частин в збірнику. Велика кількість мережевих режимів радує, а також присутність не тільки класичних, але і фанатських карт.

Серія Halo завжди давала свободу гравцеві. Вона ніколи не була зацикленим коридорним шутером, який нагадує типовий тир. Біжи - стріляй - вбивай - дана схема в цій грі працює інакше. З першої частини серії гравець міг використовувати наземну і літальну техніку для ведення війни з противниками. Літальні апарати майбутнього додають більше свободи дій, а також - варіативності в плані вбивства супротивників. Якщо ви ніколи не грали в мультиплеєр Halo, скажу - рубатися на космольотах з реальними людьми тут теж можна. Більш того, пересуватися на транспортних засобах можна і з друзями.

Кооперативний режим в Halo The Master Chief Collection - те, що потрібно для гарного проведення часу з друзями. Разом з ними ви можете проходити сюжетну кампанію Halo разом, при цьому кожен отримує прикольний скін Майстра Чіфа. Варто відзначити, що при корпоративному проходженні інтелект ворогів підвищується. Тактична складова - хребет цієї гри. Тут противники ніколи не чекатимуть свого часу смерті, ховаючись в укриттях або і зовсім бігаючи по відкритій місцевості. Штучний інтелект у грі працює добре, постійно намагається оточити вас, зайти вам за спину або зробити культове самогубство. Велика кількість різновидів ворогів - наступний крок до усунення одноманітності. Кожен гуманоїд нагадує нам, що ми ведемо міжгалактичну боротьбу, і цілі наші світлі. Дизайн модельок заслуговує усіляких похвал, демонструючи високий політ фантазії розробників гри. Велика кількість різнотипних гармат - наступна можливість перетворити локацію в криваву баню.

 

 

Графіка

Як згадувалося вище, графіка кожної гри в Halo The Master Chief Collection була «доведена до розуму». Особливо це стосується перших двох частин, які і зовсім отримали повноцінне перевидання. Всі текстури і модельки були перемальовані, додано велику кількість анімацій. Третя і четверта частина отримали високу роздільну здатність. Нагадати варто і про кінематографічний серіал для другої частини, якщо ви вже встигли забути про нього. Halo Reach дозволяє отримати картинку навіть в 4К-дозволі з 60 FPS, що не може не радувати, при цьому вам не знадобиться наворочений ігровий комп'ютер. Єдина проблема збірки Master Chief полягає в поганій російській локалізації (що вже говорити про українську). У деяких іграх її і зовсім немає, в інших її присутність не сильно втішає.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Halo The Master Chief Collection від ARTLINE

 

Вже багато років компанія ARTLINE залишається одним з лідерів геймерского ринку України. Щоб знайти наш інтернет-магазин ігрових комп'ютерів, вам не знадобиться витрачати час на пошуки у власному місті - досить зайти в інтернет і вбити назву нашої компанії в будь-якому пошуковику. Ми займаємося не тільки продажами ігрових збірок персональних комп'ютерів, але й їх індивідуальним підбором під різні комп'ютерні ігри. Для Halo The Master Chief Collection ми підібрали наступні моделі ПК:

 

 

Стандартні системні вимоги Halo The Master Chief Collection для ПК

ARTLINE Business B45v05 - персональний комп'ютер бізнес-класу в корпусі LogicPower. Обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 PRO 4650G (3.7 - 4.2 Ghz). Кількість оперативної пам'яті - 8 гігабайт (DDR4 / 3200 Mhz), кількість постійної пам'яті - 240 гігабайт (SSD-накопичувач).

 

Високі системні вимоги Halo The Master Chief Collection для ПК

ARTLINE Gaming X31v09 - ігровий ПК від ARTLINE в корпусі MT520. Оснащений 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F (3.6 - 4.2 Ghz), а також ігровою відеокартою Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB / GDDR5). Кількість оперативної пам'яті - 16 гігабайт (DDR4 / 2666), кількість пам'яті фізичної - сума SSD і HDD-накопичувачів (240 гігабайт + 1 терабайт).

 

Ультра системні вимоги Halo The Master Chief Collection для ПК

ARTLINE Gaming X33v06 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F всередині. Процесор підтримує технологію Turbo Boost, підвищуючи тактову частоту при навантаженнях від 2.9 до 4.1 ГГц, а також технологію Hyper-Threading, за рахунок якої він має в своєму розпорядженні 6 додаткових потоків обробки. Встановлена модифікована відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER, що використовує більш новий стандарт відеопам'яті GDDR6. Кількість відеопам'яті ідентичний оригінальній Nvidia GeForce GTX 1650 - 4 гігабайти. Модель отримала 480 гігабайт фізичної пам'яті (SSD-диск) і 16 гігабайт пам'яті оперативної (DDR4 / 2666). Буде актуальна не тільки для комп'ютерних ігор, але і для роботи з серйозним програмним забезпеченням.

 

4К системні вимоги Halo The Master Chief Collection для ПК

ARTLINE Gaming X55v07 - ігровий ПК в корпусі QUBE BREEZE від компанії ARTLINE. В роботі використовує 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz), що працює на 6 потоків. Встановлена відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1660 Ti, поліпшена версія традиційної Nvidia GeForce GTX 1660 використовує в роботі 6 гігабайт відеопам'яті GDDR6. Встановлено оперативну пам'ять геймерского типу - 16 гігабайт DDR4 з робочою частотою в 2666 МГц. Файлове сховище - HDD-диск на 1 терабайт.

 

 

Питання та відповіді

 

  • Скільки коштує Halo The Master Chief Collection?
  • За ціною однієї ААА-ігри ми отримуємо відразу декілька. Ціну на гру ви можете подивитися в Steam.

 

  • Де купити Halo The Master Chief Collection?
  • В офіційному магазині Steam