#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Gungrave GORE

Купити комп'ютер для Gungrave GORE

Gungrave GORE – комп'ютерна гра в жанрі action / shooter, розроблена студією Iggymob у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Xbox Cloud Gaming.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Gungrave GORE
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Gungrave GORE
  5. Огляд гри Gungrave GORE
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Gungrave GORE від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Грейв повертається з того світу, щоб помститися своїм кривдникам у найбрутальнішій формі.

Гра отримала негативні оцінки від критиків та гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Gungrave GORE

 

Системні вимоги Gungrave GORE вищі за середні, що дивує, як для настільки слабкого рівня графіки. Гра може видавати низький FPS навіть на бюджетних ігрових збірках. Займає 30 гігабайт та працює на 64-розрядних операційних системах.

 

Мінімальні системні вимоги Gungrave GORE

  • Процесор: Intel Core i7-4470K
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1060
  • Операційна система: Windows 8 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Gungrave GORE

  • Процесор: Intel Core i7-6700
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1080
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Gungrave GORE

 

Який процесор потрібний для Gungrave GORE

Для Gungrave GORE ми пропонуємо придбати 6-ядерний процесор AMD Ryzen 5 5600. Він працює на 16 потоків, вийшов у 2022-му році. Якщо хочете потужнішу версію, вибирайте 5600Х.

 

Яка відеокарта потрібна для Gungrave GORE

У рекомендованих вимогах до гри вказана Nvidia GeForce GTX 1080. Це сильна заява, як для гри з такою жахливою графікою. Сьогодні вибирати 10-е покоління Nvidia варто лише у деяких випадках, у разі Gungrave GORE ми рекомендуємо купити Nvidia GeForce RTX 3050, яка підтримує Ray Tracing.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Gungrave GORE

Для Gungrave GORE встановлюємо 16 гігабайт ОЗУ та SSD-диск.

 

 

Огляд гри Gungrave GORE

 

Атмосфера

Чим старшим стаєш, тим більше починаєш згадувати про колишні, гарні часи. Мовляв, сьогодні – це не вчора, ну а вчора… Знайоме почуття, чи не так? З віком воно тільки ростиме, а там уже і до старості в 35-ть недалеко. Ця тенденція – це постійна у житті. Вдаються до неї всі, у тому числі ігрові розробники.

Студія Iggymob із Південної Кореї буде знайома лише деяким із вас. З її творчістю ви могли зіткнутися випадково, або навмисно, якщо ви фанат аніме. Багато про південнокорейців не розповіси, як і про їхню основну ігрову серію Gungrave. Засвітитися після довгого простою хлопці вирішили 2022-го, випустивши Gungrave G.O.R.E.

Перед нами продовження серії, в якому головний герой на ім'я Грейв повертається з того світу, щоб помститися своїм кривдникам. Головний персонаж позиціонується як антигерой, адже він злий, брутальний та крутий. Прямо з космосу в могилі Грейв розправляється з першими бандитами, після чого пропонує знищувати наступних вашими руками. Робити це ми будемо 25 годин поспіль.

 

Геймплей

Gungrave GORE – це привіт із минулого, а саме – середини нульових. Гра виконана таким чином спеціально, як олдскул, як данина поваги. Величезні HUD-елементи, нехитрі локації та тисячі ворогів, яких потрібно викосити. При цьому гру не можна назвати слешером, та й action-елементів у ній не так багато.

Протягом 25 годин ми будемо стріляти, стріляти і стріляти доти, доки вказівний палець на ЛКМ не посиніє. Ви скажете: І що в цьому такого? Так усі шутери працюють!». Звичайно, але далеко не у всіх шутерів є система автоматичного наведення для ведення вогню та сто тисяч жирних супротивників, з якими ми гратимемо в «збий мені ХП». На початку кожного рівня вилазить напис Kick Their Ass, після чого Грейва запускають як пилосос у твою кімнату. Для викошування ворогів ми маємо два пістолети і величезну труну з різними гарматами. Спочатку все виглядає цілком нормально, але вже через годину одноманітність ігрового процесу починає виморожувати. Перед нами ніби якийсь аркадний шутер тих років, а не гра з 2022 року, але такий задум розробників, які вважають, що колись і сонце світило яскравіше.

Щоб гравцеві не було нудно, складність Gungrave GORE добре підкрутили. Перед нами справді складна гра і складна вона штучно. Справа в тому, що для повного прокачування персонажа цей проект потрібно пройти три рази, а його тривалість, нагадаю вам, близько 25 годин. Після кожного рівня нам підвищують рейтинг та дозволяють збільшувати стати. Що найсмішніше, гра сама скаже, які стати краще збільшувати, щоб хоч якось пройти наступний рівень (вкладаємося в шкоду від стволів, спойлер). Кількість здоров'я у Грейва завжди буде низька, тому варто поміркувати і над прокачуванням смужки ХП. Щоб відновлювати здоров'я вам потрібно проводити спеціальні добивання з анімаціями з 2004-го. Також ворогів можна приголомшувати, а героя захищати спеціальним щитом, який збивають за кілька секунд. Не вдається пройти наступний рівень? Ви завжди можете повернутися на попередній, щоб ПОГРІНДИТИ В ОДИНОЧНІЙ ГРІ. Це ж так цікаво!

Локації Gungrave GORE прості як 2+2. Це пряма кишка з невеликими відгалуженнями, в яких ви не знайдете нічого. Проте кожен рівень тут унікальний: від лабораторії до інопланетної бази. Грати ви будете не лише за Грейва, а й за двох інших персонажів, один з яких займатиметься сумним та кривим платформінгом. Також у грі є боси, з якими доведеться повозитися. Бос-файти вельми цікаві, але іноді перемогти у сутичці неможливо, через що знову доведеться повертатися та гріндити.

У Gungrave GORE є сюжет, невиразний, сирий і, відверто кажучи, дитячий. Тут стільки пафосу, що навіть багато популярних аніме можуть відійти вбік, щоб перекурити. Також присутні низькоякісні кат-сцени з витримкою 20 років. Можливо, 20+ годин проходження розробники цієї гри зліпили з 20 років після релізу однієї з частин?

 

Графіка

Убогий графічний рівень Gungrave GORE залишає по собі лише подив. Як у 2022-му можна випускати гру, графіка якої перекочувала сюди з Sony PlayStation 3? Можливо, це данина нульовим, такий собі олдскул для чайників. Ще тут прикрутили Ray Tracing, який скидає FPS з 60 до 25 кадрів. Ноу-хау у часовій петлі!

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Gungrave GORE від ARTLINE

 

Якщо грати, то лише на максималках! Сучасні ігри з легкістю можуть приносити естетичне задоволення, застосовуючи технології покращення якості графіки та візуальних ефектів. З ігровими комп'ютерами від ARTLINE кожна гра перетворюється на справжній витвір мистецтва з візуальної точки зору!

 

 

Стандартні системні вимоги Gungrave GORE для ПК

ARTLINE Gaming X51v06 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz). Дизайн моделі поєднує класичні та модерні елементи. Є LED-підсвічування, систему охолодження очолює кулер Tower. Для нормальної роботи програмного забезпечення встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz) та SSD-диск на 480 гігабайт пам'яті. Відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB).

 

Високі системні вимоги Gungrave GORE для ПК

ARTLINE Gaming HGWRTSv04 - "магічна" ігрова збірка в корпусі QUBE STORM Custom. Комп'ютер укомплектований 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 MHz). Встановлено два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). З графікою працює рекомендована нами для Gungrave GORE ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 (8 GB), яка підтримує Ray Tracing та DLSS.

 

Ультра системні вимоги Gungrave GORE для ПК

ARTLINE Overlord CG10v05UA – кастомний ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який працює на 12 потоків. У парі з ним працює ігрова відеокарта AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB). Високий рівень продуктивності забезпечує також 16 гігабайт ОЗУ (DDR4 / 2666 MHz) та два файлові накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB).

 

4К системні вимоги Gungrave GORE для ПК

ARTLINE Gaming X66v19 - ігровий ПК з 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 - 4.2 GHz), який працює на 12 потоків. Модель забезпечена 32 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming), 1-терабайтним SSD. Головною перевагою збірки є ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB).

Питання

+ Час проходження Gungrave GORE
Час проходження гри становить 20 – 25 годин
+ У Gungrave GORE є трасування променів?
Так, у грі є Ray Tracing
+ Де придбати Gungrave GORE?
Купити гру можна у Steam https://store.steampowered.com/app/1630110/Gungrave_GORE/?l=rusian