#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для GTA San Andreas Definitive Edition

Купити комп'ютер для GTA San Andreas Definitive Edition

GTA San Andreas Definitive Edition – комп'ютерна гра в жанрі action/adventure, розроблена студією Grove Street Games у 2021 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S, Nintendo Switch, Android, iOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для GTA San Andreas Definitive Edition
  4. Як підібрати оптимальний ПК для GTA San Andreas Definitive Edition
  5. Огляд гри GTA San Andreas Definitive Edition
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для GTA San Andreas Definitive Edition від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Карл Джонсон повертається до Сан-Андреасу, щоб поховати власну матір. Він вплутується в кримінальні колізії місцевих банд, повертаючи колишню повагу до Groove Street.

Гра одержала негативні відгуки від гравців. Є покращеною версією оригінальної San Andreas.

 

 

Системні вимоги для ігрового ПК для GTA San Andreas Definitive Edition

 

Системні вимоги всіх частин трилогії ідентичні, але технічний стан ігор трохи відрізняється. San Andreas знаходиться посередині, проте є велика кількість багів і речей, що призводять до фризів. Рекомендуємо підібрати під гру бюджетний ігровий ПК. Запускаємо трилогію на Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги GTA San Andreas Definitive Edition

  • Процесор: Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760 / AMD Radeon R9 280
  • Операційна система: Windows 10

 

Рекомендовані системні вимоги GTA San Andreas Definitive Edition

  • Процесор: Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 570
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для GTA San Andreas Definitive Edition

 

Який процесор потрібний для GTA San Andreas Definitive Edition

Для Grand Theft Auto San Andreas Remastered встановлюємо 4-ядерний процесор. Він має підтримувати технології Hyper-Threading та Turbo Boost. Ваш варіант - Intel Core i3-10100F.

 

Яка відеокарта потрібна для GTA San Andreas Definitive Edition

Як виявилося, GTA San Andreas Remastered та інші ремастери трилогії не підтримують технології трасування променів, тому можна обійтися Nvidia GeForce GTX 1650 або Nvidia GeForce GTX 1650 SUPER.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для GTA San Andreas Definitive Edition

GTA SA Remastered можна запустити на максимальних налаштуваннях з 8 гігабайтами ОЗУ. Встановлюємо HDD-диск.

 

 

Огляд гри GTA San Andreas Definitive Edition

 

Атмосфера

Скільки років минуло, а ми й досі пам'ятаємо Грув-Стріт. Шарм американського гетто з харизматичним Сі-Джеєм міцно засів у наших головах, і тепер перед нами з'явилася можливість знову поринути у кримінальні справи місцевих банд. Чорні, латиноси, бізнесмени в дорогих костюмах та філософи-лахмітники, які вирощують конопляні плантації у глушині. Який тільки контингент не пропонує нам San Andreas, гра-легенда з середини нульових. Оновлена версія увійшла до Remaster Trilogy 2021 року і сьогодні ми з'ясуємо наскільки змінилася гра нашого дитинства.

У центрі сюжету Карл Джонсон на прізвисько Сі-Джей. Після п'яти років життя в Ліберті-Сіті він повертається до рідного Сан-Андреаса, щоб поховати власну матір. Історія його життя непроста – чорношкірий представник гетто, він брав активну участь у війні банд, доки не вбили його меншого брата. Старший – Солоденький, звинувачував у його смерті Сі-Джея, через що той вирішив розпочати нове життя у Ліберті-Сіті. Про цей період нічого невідомо, гра починається 1992 року. Повернувшись додому, Карл знову втягнутий до місцевих розбірок. Грув-Стріт перебуває у жалюгідному стані, і, крім помсти за власну родину, герой повинен повернути колишню повагу вулиць.

 

Геймплей

Як ви пам'ятаєте, штат Сан-Андреас складається з трьох міст. У кожному з них ми займатимемося кримінальними справами, виконуючи найшаленіші завдання. Третя частина (рахуємо за тривимірністю) наголошує на розкритті персонажа. Якщо в попередніх іграх ми практично грали за маніяків-вбивць, у San Andreas дії героя відносяться до його особистості та характеру. Місцями Карл навіть рефлексує, що показує його з більш людського боку. Наш герой багатьом приходить на допомогу, але й у своїй злості він страшний. Як завжди, набір місій у грі дуже різноманітний. Займаємося ми не лише розкраданням, вбивствами та саботажами, а й кумедними, місцями, божевільними справами. Місія з конопляною плантацією запам'ятається на все життя, а зрада Райдера та Смоука стане одним з найнесподіваніших поворотів. Сюжетно SA перевершила попередні частини. Кожна наступна гра в серії робитиме те саме, хоч деякі гравці вважають сюжет четвірки найкращим.

Сан-Андреас – місце жаркого сонця та величезних можливостей. Як ви встигли помітити, засніжені пейзажі не до душі Rockstar, адже вони не відрізняються насиченим життям. На жаль, насиченого життя немає й у Сан-Андреасі. У грі обмаль автомобілів на вулицях, як і місцевих жителів. Цікавим є той факт, що при виході з машини кількість останніх збільшується. Гра виглядає порожньою, не створює хоч якоїсь імітації щоденної міської рутини. В оновленій версії збільшилася дальність промальовування, через що місто здається надто маленьким. Проводити тут час уже не так весело, як колись, але спробувати можна.

Змін у GTA San Andreas Definitive Edition дуже мало. З технічної точки зору перед нами та сама гра, тільки в новій графічній оболонці. Так, у SA набагато більше можливостей, ніж у попередніх частинах: з'явилися велосипеди, велика кастомізація, татуювання, спортзали, різні типи бою, що залежать від бойових мистецтв, клуби, гонки та інше, інше, інше. Але все це ми вже давно проходили,то  чим може зацікавити нова-стара версія? Відповідь – новими багами. Їх тут дуже багато, деякі кумедні, інші приносять лише роздратування. Дощ - вісник просадок FPS, як і нерозбірливий туман. Через безліч текстур можна пройти, а поліція взагалі бачить через стіни. Під сумнів можна поставити і її поведінку, яка мало чим відрізняється від (поганої) роботи штучного інтелекту у Вайс-Сіті.

Пластикове місто – наступний величезний мінус, про який варто поговорити. Текстурки провантажуються тільки в області видимості, якщо ви відвертаєтесь, вони починають «жити своїм життям». У двох попередніх оглядах на оновлені GTA ми писали, що гра розроблена відразу на двох двигунах: UE3 та UE4, жодних серйозних технічних змін у новій SA ви не побачите.

 

Графіка

Графічний рівень GTA San Andreas Definitive Edition змінився на краще, але назвати його сучасним не можна. Були покращені відображення, перероблено систему освітлення, хоч трасування променів гра так і не підтримує. Натомість є підтримка LDLSS. Перед нами ті ж криві анімації, що і в середині нульових, відстійна стрільба без найменшої частки імпакту (так, гра стара, але покращити механіки та фізику можна було), відстійне керування автомобілем та величезна кількість багів, безліч з яких крашить гру. Вердикт простий – халтура.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для GTA San Andreas Definitive Edition від ARTLINE

 

У цій рубриці ми підберемо кілька ігрових збірок для GTA SA Remastered. Їхній робочий потенціал високий, тому згодяться вони не лише для Remastered Trilogy, але й для ААА-проектів з високими графічними показниками. Розміщені у списку зростання рівня продуктивності:

 

 

Стандартні системні вимоги до GTA San Andreas Definitive Edition

ARTLINE Gaming X33v11 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. Охолоджує процесор кулер BOX+ у корпусі QUBE із зручним розташуванням інтерфейсів. Відеокарта представлена компанією Nvidia - Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Також ви побачите 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4/2666 MHz) та SSD на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги до GTA San Andreas Definitive Edition

ARTLINE Overlord ASMVv27 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 Gaming). Її урбаністичний стиль не залишить вас байдужим, як і відеокарта Nvidia GeForce RTX 3050 – бюджетне рішення для гри із застосуванням трасування та DLSS. Файлове сховище – 1-терабайтний SSD.

 

Ультра системні вимоги до GTA San Andreas Definitive Edition

ARTLINE Gaming X65v20 – ігровий ПК від магазину ARTLINE у яскравому корпусі QUBE BREEZE. Це тихий та продуктивний комп'ютер для роботи та геймінгу, який обладнаний 6-ядерним процесором AMD Ryzen 5 3600 (3.6 – 4.2 GHz). З графікою працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB/GDDR6). Для роботи з ПО встановлено 16 гігабайт ОЗУ (DDR4/3000 Gaming), а для зберігання файлової інформації два жорсткі диски: SSD (480 GB) + HDD (2 TB).

 

4К системні вимоги для GTA San Andreas Definitive Edition

ARTLINE Gaming X77v92 – ігрова збірка з 8-ядерним процесором Intel Core i7-11700F (2.5 – 4.9 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 3200 Gaming). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 4070 (12 GB), яка підтримує DLSS 3.0. Сховище файлів: SSD (1 TB).

 

Питання

+ Чи підтримує GTA San Andreas Definitive Edition трасування променів?
Ні, гра підтримує лише HDR та DLSS
+ Чи є нові квести у GTA San Andreas Definitive Edition?
Ні, це та сама стара-нова гра
+ Де придбати GTA San Andreas Definitive Edition?
Купити GTA SA Remastered можна в офіційному магазині Rockstar Games https://store.rockstargames.com/en/game/buy-grand-theft-auto-the-trilogy-the-definitive-edition