#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для GRID Legends

Купити комп'ютер для GRID Legends

GRID Legends – комп'ютерна гра в жанрі гоночного симулятора, розроблена студією Codemasters у 2022 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 4 / 5, Xbox One, Xbox Series X / S.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для GRID Legends
  4. Як підібрати оптимальний ПК для GRID Legends
  5. Огляд гри GRID Legends
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для GRID Legends від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ви – молодий гонщик, який піднімається до вершин із самих низин.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для GRID Legends

 

Системні вимоги GRID Legends середні. Потрібно похвалити хороший рівень оптимізації, завдяки якому гра видає стабільний FPS навіть не на ігровій збірці. Остання – рекомендується, особливо з відеокартою, що підтримує трасування променів. Працює GRID Legends лише на 64-розрядних операційних системах Windows 10 та Windows 11. Займає 50 гігабайт вільного простору на жорсткому диску.

 

Мінімальні системні вимоги GRID Legends

  • Процесор: Intel Core i3-2130 / AMD FX-4300
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 950 / AMD Radeon RX 460
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги GRID Legends

  • Процесор: Intel Core i5-8600K / AMD Ryzen 5 2600X
  • Оперативна пам'ять: 16 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1080 / AMD RX 590
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для GRID Legends

 

Який процесор потрібний для GRID Legends

GRID Legends підтримує DirectX 12, тому розумно вибирати процесор із великою кількістю додаткових потоків обробки. Рекомендуємо вибрати 6-ядерний чіп Intel Core i5-11400F із 11-го покоління Intel.

 

Яка відеокарта потрібна для GRID Legends

Якщо говорити узагальнено, для GRID Legends достатньо бюджетної ігрової відеокарти з 4 гігабайтами відеопам'яті. Модель Nvidia GeForce GTX 1650 відмінно поводиться в цій грі. Для максимальної краси беріть Nvidia GeForce RTX 2060.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для GRID Legends

Для GRID Legends достатньо 8 гігабайт ОЗУ. Встановлювати гру рекомендується на диск SSD.

 

 

Огляд гри GRID Legends

 

Атмосфера

За часів, коли комп'ютер був розкішшю, жанр гоночних симуляторів був одним із найпопулярніших. Ігор такого роду було багато, і кожна з них пропонувала гравцеві щось своє – від сетингу до можливостей. Вони відрізнялися стилістично, хоч механіки були одні й ті самі. З виходом NFS Underground гравця перенесли до міста, після чого відкрили перед ним вільне дослідження. Ця модель так і не була вдосконалена. Кожна подібна гра не приносила нічого нового, тому світ поступово повернувся до спортивних аркадних перегонів.

Сьогодні аркадні перегони знову набирають популярності. Роблять вони це обережно та поступово, збільшуючи розміри серій новими частинами. Говорити про новаторство не доведеться, адже такі проекти точно повторюють схеми минулих часів. Що ж нам запропонує GRID Legends, яка вийшла цього року? Дізнаємось у розділі геймплей.

 

Геймплей

Серія GRID виходить з 2008 року з-під «пера» студії Codemasters. Багато гравців чули цю назву завдяки компанії Electronic Arts, гіганту, яка купила студію в 2021 році. Історія «майстрів коду» налічує 35 років наполегливої праці та безліч різноманітних проектів. Це справжнісінькі трудяги і фанати своєї справи, чиї здібності не піддаються сумніву. Для GRID Legends компанія EA розщедрилася, що видно по відмінному графічному рівню гри. Але чи все так гладко щодо геймплею?

Насамперед варто відзначити присутність сюжетного режиму в GRID Legends. Він - ковток свіжого повітря, здатний затягнути в гру навіть олдфагів ігрової індустрії. Сюжетка вийшла дуже цікавою, хоч і рухається по звичному для перегонів шляху - ми граємо за молодого гонщика, який піднімається з самого низу. Вона подається як кіно з реальними акторами замість реальних гонщиків. Знято талановито, захоплююче, персонажів достатньо, хоч здебільшого вони не реагують на головного героя до певного моменту незалежно від його успіхів. Звідси випливає наступний факт – GRID Legends не ставить високих вимог. На відміну від інших гоночних симуляторів, ви не повинні завжди приходити першим. Можна займати другі, треті та навіть п'яті місця, одержуючи славу та гроші. Все приходить з часом, як і навичка їзди.

GRID Legends - дуже спрощена гра. Вона сподобається твоєму батькові, якщо той любить пошпілити в перегони. Тут не потрібно неймовірних навичок, щоб просуватися далі, не потрібно розсіювати увагу на безліч механік, на їздові хитрощі, на маленькі деталі, що дозволяють відірватися від переслідувачів. GRID Legends – це класична аркадна гонка із пристойною кількістю супротивників та знайомим автопарком, у якому можна побачити найвідоміші марки авто. Серія довго не поповнює свій гараж новими марками, розвиваючи вже знайомий автопром. У Legends єдина можливість отримати нові відчуття – покататися на спортивних болідах, які трохи відрізняються управлінням та поведінкою на трасі.

Надмірна спрощеність також є негативним аспектом гри. Справа в тому, що нова частина швидко набридає після проходження сюжетки. Незважаючи на те, що у грі присутня пристойна кількість усіляких режимів, від гонки на час до гонки на вибуття, робити в GRID Legends нічого. Ситуацію рятує мультиплеєр, зроблений розумно - потрапити в гонку можна навіть під час самої гонки, замінюючи власною персоною одного з ботів. З поганого можна виділити і надто просте керування автомобілями. Так, кожна марка трохи відрізняється, але кардинальних відмінностей ви не побачите. Машини в новій частині недалеко втекли від звичних «прасок», які важким танком мчать трасою, виключаючи будь-які закони аеродинаміки. Все ж таки тут присутні хоч якісь пошкодження, що не може не тішити. Що найцікавіше, у заїзді ви завжди можете знайти собі ворога. Якщо любите агресивну їзду, йтимете на таран і підрізатимете інших гонщиків, вони почнуть переслідувати вас і не даватиму жити. Штучний інтелект у GRID Legends непогано виглядає, до того ж він любить робити помилки, що активує людський фактор. Таким чином, інтерес до заїздів підвищується, адже ніколи не знаєш, що на розумі у комп'ютера - іноді боти самі починають поводитися агресивно.

Трас у GRID Legends не так багато, як хотілося б. Усі вони перекочували сюди з попередніх частин: Дубай, Париж, японські доки та інші типові для серії дороги. Інтерактивності на них відсутні, що погано, як і добрий музичний супровід. Про звуковий теж варто сказати пару слів - він поганий, не відповідає реальності. Погодні явища не мають жодного впливу на керованість. Система апгрейдів дещо дратує, адже для відкриття доступу до поліпшень потрібно проїхати на автомобілі певний кілометраж. При цьому частина заїздів доступна лише покращеним автомобілям. У цьому плані серія GRID перетворюється на серію GRIND.

 

Графіка

Графічний рівень GRID Legends відмінний. Гра виглядає красиво, з великим колірним спектром, хорошими відображеннями, тінями та яскраво вираженими погодними явищами. Видно, що Electronic Arts вбухали пристойну кількість валюти у проект. Похвалити варто і роботу штучного інтелекту, дуже вже він цікавим і непередбачуваним вийшов. А ось музичний та звуковий супровід слабкий. Одноманітність бісить, як і система апгрейдів. Лутбокси присутні.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для GRID Legends від ARTLINE

 

Купити ігрову збірку завжди можна на сайті інтернет-магазину ARTLINE. Ми пропонуємо найпотужніші збірки на українському ринку, актуальність яких утримує позиції довгі роки. Для GRID Legends наші фахівці підібрали чотири ігрові комп'ютери, кожен з яких зможе повністю реалізувати потенціал цієї гри.

 

 

Стандартні системні вимоги GRID Legends для ПК

ARTLINE Gaming X33v19 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-12400F (2.5 – 4.4 GHz). Це новий чіп з останнього покоління Intel зараз – Alder Lake. У ПК встановлена ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB), яку ми радили для GRID Legends. Об'єм ОЗУ вражає – 32 гігабайти стандарту DDR4 (3200 MHz) для комфортної роботи з ПЗ та іграми. Накопичувачів два: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ).

 

Високі системні вимоги GRID Legends для ПК

ARTLINE Gaming X71v58 – ігровий ПК з 8-ядерним процесором Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) із сімейства Coffee Lake. Як і в попередній збірці, в цій встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Відеокарта з більш широкими можливостями за продуктивністю – Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB). Місце файлового накопичувача займає SSD-диск на 480 гігабайт (M.2 NVME).

 

Ультра системні вимоги GRID Legends для ПК

ARTLINE Gaming X77v32 – ігровий комп'ютер від ARTLNE у корпусі TANK. Зовнішня стриманість не відповідає «стриманості» в плані продуктивності, адже ПК демонструє високі робочі показники, використовуючи 8-ядерний процесор Intel Core i7-9700F (3.0 – 4.7 GHz) та ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB) для покращення графіки. Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming). Об'єм фізичної пам'яті: 240 гігабайт (SSD) + 2 терабайти (HDD).

 

4К системні вимоги GRID Legends для ПК

ARTLINE Gaming X55v36Win – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400f (2.9 – 4.3 GHz) з сімейства Comet Lake. Комп'ютер має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB) з підтримкою Ray Tracing, Reflex, DLSS. Обсяг ОЗУ становить 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming). Накопичувачів два: SSD (480 GB / M.2 NVME / GIGABYTE) + HDD (2 TB).

Питання

+ У GRID Legends є мультиплеєр?
Так, звісно
+ Час проходження сюжету в GRID Legends
Проходження сюжетки займе 8 годин
+ Де придбати GRID Legends?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1307710/GRID_Legends/