#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Frozenheim

Купити комп'ютер для Frozenheim

Frozenheim – комп'ютерна гра у жанрі стратегії у реальному часі, розроблена студією Paranoid Interactive у 2021 році для платформи Microsoft Windows.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Frozenheim
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Frozenheim
  5. Огляд гри Frozenheim
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Frozenheim від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Ми переміщаємось в часи вікінгів, щоб розвивати власне поселення.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Frozenheim

 

Frozenheim відрізняється великими можливостями по налаштуванню, тому можна використовувати як ПК з 2-ядерним процесором та відеокартою на 2 гігабайти, так і ігровий ПК з 4-ядерним чіпом та відеокартою на 6 гігабайт відеопам'яті. Є підтримка DirectX 12, високих вимог щодо кількості оперативної пам'яті немає. Для запуску знадобиться 64-розрядна операційна система Windows 10.

 

Мінімальні системні вимоги Frozenheim

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 660 / AMD Radeon R7 265
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Frozenheim

  • Процесор: Quad Core
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1070
  • Операційна система: Windows 10 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Frozenheim

 

Який процесор потрібен для Frozenheim

Для Frozenheim можна використовувати 4-ядерний чіп. Найкращим варіантом стане 6-ядерний процесор з роботою на 12 потоків, адже гра підтримує DX12.

 

Яка відеокарта потрібна для Frozenheim

Для Frozenheim встановлюємо ігрову відеокарту Nvidia GeForce GTX 1650 з 4 гігабайтами відеопам'яті. Для максимальних налаштувань підійде Nvidia GeForce GTX 1660.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Frozenheim

Розробники не виставляють високих вимог до оперативної пам'яті, тому можна встановити планку на 8 гігабайт. Також Frozenheim може бути встановлений на HDD-диск.

 

 

Огляд гри Frozenheim

 

Атмосфера

Тематика вікінгів сьогодні є дуже популярною. Любителі скандинавської міфології знайдуться не лише серед металістів, а й серед інтелектуалів, які захоплюються міфами та легендами. Ігор про вікінгів доволі багато, а вихід ААА-проектів у скандинавському сетинзі тільки сприяє розширенню його популярності. Сьогодні ми поговоримо про гру Frozenheim, стратегію в реальному часі, події якої розгортаються між VII – XI століттями.

У Frozenheim немає повноцінного сюжету, розрахованого на довгі години проходження. Тут є лише дві сюжетні кампанії, призначення яких ознайомити гравця з ігровими механіками. Одна з них розповідає про зраду, інша – створення нового поселення. Нічим примітним обидві кампанії не відрізняються, але чудово вводять у курс справи, хоч і не забезпечують знайомство з усіма механіками.

 

Геймплей

Виходячи з цього, ми одразу ж перейдемо до геймплею. У грі є одиночний режим з ботами – вибираємо карту та встановлюємо кількість супротивників до 4. Також тут працює мультиплеєр, тому ви завжди можете помірятися силами з реальними людьми, що набагато цікавіше. Крупиця зла перебуває у слабкому штучному інтелекті, який не зможе чинити гідного опору. Все ж у будь-який момент ви можете підвищити рівень складності та подвоїти шанси ШІ.

Карта в Frozenheim закрита туманом війни, туманом у буквальному значенні слова. Розробники відмовилися від класичного затемнення, але чи це було вірним рішенням – спірне питання. Виглядає туман не надто привабливо, через що мінімізує красу місцевого світу. А надбань тут хоч відбирай! Гра вийшла дуже красивою, з насиченою картинкою та чудовими анімаціями. Виникає відчуття жвавості місцевого світу, до того ж є динамічна зміна погоди, пір року. Зима приходить швидко, тому потрібно подбати про ресурси. Тут все, як завжди: будуємо млини, збираємо пшеницю, полюємо та створюємо будівлі. Для кожної роботи годяться різні верстви населення: полюють мисливці, збирачі видобувають прості ресурси, дроворуби займаються деревом. Щоб прискорити видобуток, можна протоптувати стежки, як влітку, так і взимку. Виглядає дуже круто, схожої механіки ми не пригадуємо. Налагодивши видобуток ресурсів, займаємося спорудами. Храми, кузні, житлові будинки, набір будівель абсолютно простий, як і гілка прокачування. Інтерфейс у грі зрозумілий, хоч шрифт може здатися надто дрібним. Деякі описи предметів, чомусь, відсутні.

Ваше поселення росте і ви вже зібрали кілька пачок молодців, які готові наводити страх на околиці. Не поспішайте, адже війна у Frozenheim – справа дуже затратна. Ресурси тут видобуваються повільно, до того ж на створення юнітів, їх поліпшення, створення озброєння і кораблів потрібні великі витрати. На початкових етапах кращою стратегією стане орієнтація на розвиток поселення, встановлення захисних споруд (вежі огляду з лучниками, огорожі), будівництво пристойного флоту. Економіка дуже важлива, тому не витрачайте ресурси на війну передчасно. У грі є квести, що дозволяють розвиватися швидше і отримувати гроші, але багато з них не окупає себе. Навіть розбірка з простими розбійниками у лісі може виявитися фатальною та поставити під загрозу життя всього поселення. Не варто забувати і про диких звірів, які нишпорять у лісі. Вони нападають на ваших робітників, можуть атакувати навіть озброєних юнітів. Є велика кількість живності з корисним лутом.

Карта Frozenheim розділена островами, тому основним засобом пересування тут будуть кораблі. Досліджуючи області, ми знімаємо пелену туману війни та виявляємо ворожі поселення. Головне завдання – їхнє знищення. Потрібно спалити поселення та залишити по собі лише згарище. Підходимо до військової справи, армія ділиться на лучників, мечників зі щитами, сокирниками, списниками. Великої різноманітності юнітів не чекайте, до того ж у грі лише одна раса, що рідкість для RTS. Феєричними битви не назвеш, адже вони виглядають, м'яко кажучи, не дуже. Солдати стінами набігають один на одного і молотять до смерті, розбризкуючи кров. Тактична сторона виражена слабо, Frozenheim більше медитативна стратегія в реальному часі, де битви не знаходяться на першому місці. Як говорилося вище, вони дуже затратні, хоча можна захоплювати будови та ворожі кораблі. Часто воїни застрягають у текстурах, управління кораблями залишає бажати кращого. Не обійшлося без божественного впливу – розшукуємо у лісах вівтарі та отримуємо бонуси від різних божеств. Прямого втручання богів у грі нема.

 

Графіка

Frozenheim – одна з найграфонистіших стратегій у реальному часі на сьогоднішній день. Картинка гри викликає лише позитивні емоції. Яскрава, насичена барвами, з чудовими анімаціями та добре опрацьованими текстурами. Рослинність максимально наближена до натуральності, моделі воїнів історично достовірні. Зміна пір року вносить величезну різноманітність, музичний супровід дозволяє повністю заглибитися в ігровий процес.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Frozenheim від ARTLINE

 

Ви ще не купили ігровий комп'ютер? Поспішайте, адже круті ігри виходять щодня! З ігровим ПК від ARTLINE ви зможете запустити їх усі, використовуючи технології покращення графіки. Знайомство з нашим асортиментом пропонуємо розпочати з чотирьох збірок, підібраних під Frozenheim.

 

 

Стандартні системні вимоги Frozenheim для ПК

ARTLINE Gaming X33v14 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F. Покоління – 10-те, Comet Lake, дата виходу – 2020 рік. Є підтримка Turbo Boost та Hyper-Threading, завдяки чому процесор працює на 12 потоків у тактовому діапазоні 2.9 – 4.3 ГГц. Для досягнення високого графічного рівня використовується відеокарта Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB). Для зберігання файлів встановлено два накопичувачі: SSD (480 ГБ) + HDD (1 ТБ). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz).

 

Високі системні вимоги Frozenheim для ПК

ARTLINE Gaming X63v19 – ігровий персональний комп'ютер з 6-ядерним процесором усередині. Ім'я цього чіпа AMD Ryzen 5 5600X працює на 12 потоків з підвищенням тактової частоти при навантаженнях від 3.7 до 4.6 ГГц. Це сприяє збільшенню продуктивності, тоді як збільшенню FPS в іграх сприяє технологія Reflex, яку підтримує відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 Ti (6 GB). Комп'ютер відрізняється не тільки пристойною кількістю оперативної пам'яті (DDR4 / 3000 Gaming), але й великим обсягом фізичної пам'яті: 240 GB (SSD) + 1 TB (HDD).

 

Ультра системні вимоги Frozenheim для ПК

ARTLINE Gaming X57v35Win – ігровий комп'ютер з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). Він отримав корпус QUBE BREEZE, є LED-освітлення, пилові фільтри, що знімаються, продуктивна система охолодження. Встановлено операційну систему Windows 10. Місце відеокарти займає ігрова Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB). Це потужний графічний процесор з підтримкою технології Ray Tracing для покращення якості тіней, відображень, освітлення. Вона робить картинку більш природною, тоді як технологія DLSS підвищує роздільну здатність дрібних об'єктів, підвищуючи загальний рівень деталізації. Також вона сприяє підвищенню FPS в іграх. Щоб відчути максимальний рівень швидкодії, ми встановили SSD-накопичувач (1 терабайт). Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming).

 

4К системні вимоги Frozenheim для ПК

ARTLINE Overlord DRAGONv83 - топова ігрова збірка від ARTLINE з 10-ядерним процесором з нового, 12-го покоління Alder Lake від Intel. Це чіп Intel Core i5-12600KF (3.7 - 4.9 GHz), що працює на 16 потоків. Він має два канали пам'яті: DDR4 і DDR5, а також систему водяного охолодження. Працює в парі з потужною відеокартою Nvidia GeForce RTX 3060 Ti VENTUS 2X (8 GB). Як і в інших відеоадаптерів у серії RTX, тут є підтримка технології трасування променів і технології DLSS. Для роботи з програмним забезпеченням встановлено 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3600 Gaming). Накопичувач – 1-терабайтний SSD-диск.

Питання

+ Чи є сюжетна кампанія у Frozenheim?
Так, у грі дві невеликі сюжетні кампанії
+ Чи можна грати в мультиплеєрі у Frozenheim?
Так, у грі є робочий мультиплеєр з доступними серверами
+ Де придбати Frozenheim?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/1134100/Frozenheim/