#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Dragons Dogma Dark Arisen

Купити комп'ютер для Dragons Dogma Dark Arisen

Dragons Dogma Dark Arisen – комп'ютерна гра в жанрі action / RPG, розроблена компанією Capcom у 2016 році для платформ Microsoft Windows, Sony PlayStation 3 / 4, Xbox 360, Xbox One, Nintendo Switch.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dragons Dogma Dark Arisen
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dragons Dogma Dark Arisen
  5. Огляд гри Dragons Dogma Dark Arisen
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Dragons Dogma Dark Arisen від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Червоний дракон вириває вам серце, після чого ви стаєте обраним. Ви маєте зрозуміти своє призначення і вирушити в далеку подорож.

Гра одержала позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Dragons Dogma Dark Arisen

 

Системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen низькі. Сьогодні будь-який комп'ютер справиться з цією грою, тому сенсу заглиблюватися в деталі ми не бачимо. Зазначимо і той факт, що гра працює як на 64-, так і на 32-розрядних операційних системах. Навіть підтримка Windows Vista є.

 

Мінімальні системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen

  • Процесор: Dual Core
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: AMD Radeon HD 5870
  • Операційна система: Windows 7

 

Рекомендовані системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen

  • Процесор: Intel Core i7-4770K
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 760
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dragons Dogma Dark Arisen

 

Який процесор потрібний для Dragons Dogma Dark Arisen

Підбирати ПК під системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen ми не будемо, адже вони давно застаріли. Порекомендуємо вам ігрову збірку з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F, вихід якого відбувся у 2021 році.

 

Яка відеокарта потрібна для Dragons Dogma Dark Arisen

Для сучасних ігор потрібний хороший графічний процесор. Для високих і ультра налаштувань рекомендуємо Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER, тоді як для гри в 4К знадобиться Nvidia GeForce RTX 3060 Ti.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Dragons Dogma Dark Arisen

В ігрову збірку встановлюйте 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4. Два накопичувачі - хороша ідея, тому вибирайте SSD + HDD.

 

 

Огляд гри Dragons Dogma Dark Arisen

 

Атмосфера

Вже давно ми з вами не бачили хороших RPG. Мода на них вийшла, адже тепер ігрову індустрію насичують різноманітні симулятори та ізометричні проекти. Для їх створення не потрібно прописувати лор, глибину персонажів, використовувати літературні хитрощі для інтенсивної розповіді. Такі проекти не вимагають великих капіталовкладень, похвалитися якими можуть лише великі компанії-розробники.

Одним із таких гігантів є Capcom. Ім'я цієї японської компанії у більшості гравців асоціюється з серією Resident Evil, але не лише одним Резидентом вона живе. Capcom видала та розробила багато ігор, у тому числі гру Dragons Dogma, яка раніше виходила лише на консолях. Через це багато геймерів досі не знають про її існування. Вийшла вона у 2012 і лише через чотири роки розширена версія гри (Dark Arisen) була портована на ПК.

Сюжет Dragons Dogma Dark Arisen простий і нехитрий. Він використовує типову для фентезі зав'язку з обраним – лише вчора розчищав свинарники, а сьогодні вже свята місія. На село Грансіс нападає величезний червоний дракон. Він вириває серце у головного героя, після чого той стає вибраним. На грудях залишається величезний шрам, який дозволяє встановлювати контакт із чудовиськом. Тепер ми повинні зрозуміти своє призначення і розправитися з вогнедишною рептилією.

 

Геймплей

Dragons Dogma Dark Arisen – це олдскульна класична RPG, яка рухається за відомими, старими канонами. Олди згадають минулі часи, коли тижнями безперервно залипав в одиночні RPG, намагаючись заглибитися в усі секрети віртуального світу. Колізії, перипетії, барвисті персонажі та глибокий лор – все це запалює в нас іскру і поступово вдивляється у вогонь наших почуттів. Dragons Dogma у справах сюжетних далеко не майстер, але, все ж таки, здатна повернути нотки ностальгії, які ви не знайдете в сучасних RPG.

На низку цікавих історій розраховувати не варто, адже на них гра досить скупа. Лише місцями траплятимуться оригінальні квести, а також завдання, що знайомлять нас із тутешнім світом так, як годиться. При цьому більшість неписів розповідають про історію, ось тільки оратори з них ніякі. Якщо основна сюжетна лінія ще більш-менш, із сайд-квестами автори налажали. Завдання тут типові та примітивні, у безлічі другорядних місій навіть замовників немає, чого вже там. Лише зрідка траплятимуться реально хороші квести, тому рекомендуємо сконцентрувати увагу на основному сюжеті.

Dragons Dogma Dark Arisen використовує класову систему персонажів. На початку гри, після створення свого героя, ви вибираєте один із трьох основних класів: мечник, лучник, маг. Після цього ви можете розширювати його можливості різними підкласами – у загальній сумі їх дев'ять. Професії можна комбінувати. Якщо ви вибрали мага, це не означає, що ви більше ніколи не зможете битися мечем. Іноді це навіть корисно - для вкачування певних характеристик краще трохи побути "не у своїй шкурі". Без перків не обійшлося. Важливо відзначити, що ваші антропометричні властивості безпосередньо впливають на характеристики. Якщо ви створите маленького персонажа, він не зможе швидко бігати, худорлявого – не зможете переносити багато речей. Будьте уважні в редакторі, адже фріки можуть відгукнутися невдачею.

Перед нами розкривається величезний світ, який ми можемо спокійно досліджувати. Він дуже багатогранний, відрізняється різними біомами та ворогами, що живуть у них. Не забули автори про підземелля з унікальними босами. Ви можете вести на них полювання, а можете ніколи і не бачитися – все залежить лише від ваших цілей. У грі реалізована зміна дня та ночі. Вночі всі мешканці замикають двері, адже жахливі чудовиська виходять на полювання. Противників стає більше, вони починають влаштовувати засідки та розгулювати там, де захочуть. З'являються також унікальні рослини. Щоб побачити монстрів у темряві, знадобиться масляна лампа. Граючи за лучника, ви зможете краще бачити приховану загрозу по очах, що світяться.

Бойова система в Dragons Dogma Dark Arisen дуже проста, але в простоті її краса. Битися приємно, супротивники різні, хоч високим інтелектом і не відрізняються. Подорожуватимете ви не один, адже у грі реалізована система з помічниками. Ви створюєте власного помічника, після чого той супроводжуватиме вас. Найцікавіше в тому, що пішак (так тут називаються помічники) буде сам досліджувати навколишній світ, а також допомагати іншим гравцям (як в Dark Souls). За це ви отримуватимете приємні бонуси. У грі може бути три пішаки – один ваш та два запозичених.

Бої з босами тут воістину епічні. Це не просто губки для шкоди величезних розмірів, а унікальні тварюки, до кожної з яких потрібен особливий підхід. Кожен бос має вразливість. У деяких вона підсвічується відразу, у інших уразливість добре захована. На зразок Shadow of The Colossus або Praey for the Gods, ви будете дертися по тілу монстра, щоб завдати вирішального удару. Виглядає круто, хоч фішка і трохи імбалансна. Граючи за лучника, ви можете розстріляти вразливість без зайвих часових витрат, тоді як мілішникам завжди потрібно практикувати скелелазіння.

 

Графіка

Графікою Dragons Dogma Dark Arisen не вражає, адже гра вийшла досить давно. При цьому варто похвалити її за те, що навіть у 2022 картинка не вселяє жах. Єдина проблема Dark Arisen – пристойна кількість багів. Гра може часто "чудити", через що доводиться перезапускати її з останньої точки сейву.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dragons Dogma Dark Arisen від ARTLINE

 

Компанія ARTLINE – лідер з продажу ігрових збірок в Україні. Ми створюємо найнезвичайніші ігрові комп'ютери, з унікальними розмальовками та вишуканими дизайнерськими рішеннями. З ПК від ARTLINE ви зможете забезпечити комфортний 4К-геймінг. Парочку збірок ми вирішили представити тут, розмістивши їх у списку.

 

 

Стандартні системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen для ПК

ARTLINE Gaming X31v14 - бюджетна ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 - 4.3 GHz) з 10-го покоління Comet Lake. У ній ви побачите ігровий відеопроцесор Nvidia GeForce GTX 1050 Ti (4 GB) – популярну серед геймерів модель, а також 16 гігабайт оперативної пам'яті стандарту DDR4 (2666 MHz). Накопичувач – SSD-диск (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen для ПК

ARTLINE Gaming X38v19 – ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz), який працює на 12 потоків. Комп'ютер отримав корпус QUBE BREEZE з RGB LED-підсвічуванням. Відеокарта - ігрова AMD Radeon RX 6600 XT (8 GB) з підтримкою трасування променів. Для зберігання файлових даних надано два накопичувачі: SSD (480 GB) + HDD (1 TB). Кількість ОЗУ дорівнює 16 гігабайтам (DDR4 / 2666 MHz).

 

Ультра системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen для ПК

ARTLINE Gaming X81v18 – ігровий комп'ютер у корпусі QUBE NEPTUNE. Укомплектований 8-ядерним процесором AMD Ryzen 7 5800X (3.8 – 4.7 GHz) з 16 потоками для обробки, 16 гігабайтами оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Щоб реалізувати 4К-геймінг, було встановлено ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 гігабайт пам'яті стандарту GDDR6). За допомогою Ray Tracing та DLSS вона підвищує якість графіки, роблячи її більш реалістичною. Файловий накопичувач – SSD диск на 1 терабайт.

 

4К системні вимоги Dragons Dogma Dark Arisen для ПК

ARTLINE Overlord X88v24Win – ігровий ПК від ARTLINE у корпусі QUBE WIZARD. Він може «похвалитися» ігровою відеокартою AMD Radeon RX 6700 XT (12 GB), потужним відеоадаптером з підтримкою трасування променів та технології FidelityFX, яка підвищує FPS в іграх. У роботі використовується 8-ядерний процесор AMD Ryzen 7 5800X (3.8 – 4.7 GHz), 32 гігабайти оперативної пам'яті стандарту DDR4 (3200 Gaming). Накопичувач – SSD-диск на 1 терабайт пам'яті.

Питання

+ Як заманити грифона у Dragons Dogma Dark Arisen?
За допомогою приманки з гоблінів
+ Як лікувати пішаків у Dragons Dogma Dark Arisen?
Перенесіть зілля лікування в його інвентар та активуйте його. В іншому випадку можна використовувати заклинання
+ Як спати у Dragons Dogma Dark Arisen?
Спати можна на ліжку у власному будинку або в одному з двох таборів
+ Де придбати Dragons Dogma Dark Arisen?
Купити гру можна в офіційному магазині Steam https://store.steampowered.com/app/367500/Dragons_Dogma_Dark_Arisen/?l=russian