#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Dota 2 New Frontiers

Купити комп'ютер для Dota 2 New Frontiers

Dota 2 New Frontiers – велике оновлення до гри Dota 2, що вийшло у квітні 2023 року для платформ Microsoft Windows, Linux, macOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Dota 2 New Frontiers
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Dota 2 New Frontiers
  5. Огляд гри Dota 2 New Frontiers
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Dota 2 New Frontiers від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Темрява і світло одночасно знищують ейншенти один одного, після чого відбувається колапс, який відкриває нові території.

Оновлення отримало позитивні відгуки від гравців.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Dota 2 New Frontiers

 

Системні вимоги Dota 2 New Frontiers не змінились. Вони залишилися на тому самому рівні, як і графіка. Запустити гру досі можна навіть на застарілому комп'ютері з операційною системою х86 або х64.

 

Системні вимоги Dota 2 New Frontiers

  • Процесор: Intel Core i5-8305G / Intel Core i5-7600T
  • Оперативна пам'ять: 4 Гб
  • Відеокарта: Nvidia GeForce 8600 / AMD Radeon 3600
  • Операційна система: Windows 10

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Dota 2 New Frontiers

 

Який процесор потрібний для Dota 2 New Frontiers

Для Dota 2 New Frontiers оптимальним варіантом стане 4-ядерний процесор. Вибирати рекомендуємо з останніх поколінь Intel або AMD Intel Core i3-10100F, AMD Ryzen 3 3300X.

 

Яка відеокарта потрібна для Dota 2 New Frontiers

Вибираємо відеокарту з 4 гігабайтами відеопам'яті. Nvidia GeForce GTX 1650 буде чудовим варіантом.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Dota 2 New Frontiers

8 гігабайт ОЗУ та HDD-накопичувача достатньо для Дота 2.

 

 

Огляд гри Dota 2 New Frontiers

 

Атмосфера

Нещодавно на нашому YouTube-каналі ARTLINE PLAY виходило відео в рубриці «Червона кімната», присвячене Dota 2. Ця рубрика має на увазі критичний аналіз, який не був прихильний до Defense of the Ancients. За останні роки в грі практично не було жодних істотних змін крім введення пошуку матчів за ролями та індивідуальних кур'єрів для кожного гравця, через що гра поступово перетворювалася на не найприємніше місце. Проблем було стільки, що важко перерахувати, та й робити це не хочеться. Чого варті лише «вічні» пошуки матчів по 20 – 25 хвилин, де ще й знайдеться розумник, який відійде від комп'ютера та не прийме гру вчасно. Агресія починає закипати, а олди – йти. Жодних реакцій з боку розробників, жодної підтримки та жодних нововведень, які могли б суттєво покращити гру. Нарешті, цей час залишився в минулому, адже 20 квітня вийшло велике оновлення Dota 2 New Frontiers.

Після оновлення гравці жартома почали називати гру Dota 3. Випадковостей тут не шукайте, адже оновлення принесло дуже багато змін. Коли заходиш у гру вперше, не надто розумієш, що тут відбувається. Старі місця зі знайомих і звичних перетворилися на незвідані землі, де змінилося як розміщення лісових кріпів, так і точок з вардами. Навіть більше. У грі з'явилися нові варди-світильники, які можна запалювати та гасити, але про все докладніше.

 

Геймплей

Перше, що потрібно поговорити, це карта. Вона збільшилася на 40%, залишивши ту саму відстань між лайнами. Тепер краї карти – це не просто густий та непрохідний ліс, це вузькі доріжки з новими таборами кріпів, різними будівлями для телепортації та новими можливостями для маневру. Найцікавіше в тому, що бази Світла та Темряви не розширилися. Розробники схитрили і засунули туди просто порожню область, на яку неможливо потрапити. Виглядає досить смішно, якщо чесно. Найважливіше в тому, що будівлі та бонуси на лайнах різні, спеціально підігнані для героїв. Наприклад, на топі можна побачити нове місце народження рун. Руни ці спеціальні, називаються Руни мудрості. Вони з'являються раз на кілька хвилин і дають чимало досвіду, завдяки чому підфармитись експою може як сапорт, так і танк. Біля руни знаходиться вищезгаданий вард-світильник, він запалюється на чотири хвилини, після чого гасне і закриває область туманом війни. Ворожі варди-світильники можна гасити до наступного перезавантаження.

Телепортів на карті побільшало вдвічі. Якщо раніше у нас було по одній вежі, тепер таких вишок стало чотири. До них додайте і двосторонні телепорти, які розмістилися на краю карти. Вони дозволяють швидко телепортуватися на інший бік (до такого телепорту) і не можуть бути захоплені, на відміну від простих вишок-тп. Неподалік від них ви побачите лігво Рошана – тепер на карті два лігва, але Рошан один. Він став сильнішим і більше не дропає уламки Аганіма. Після другої смерті з Рошана випадає сир, а після третьої – скіпетер Аганіма.

За кілька метрів ви побачите ставок Лотоса. З усіх нововведених будівель дана - найкорисніша. Це аналог міні-шрайнів, які колись вводили в гру, ось тільки у ставці є кілька зарядів лотоса, які можна витягнути і злегка підхілитися та відновити ману, після чого потрібно чекати на перезавантаження. На практиці майже ніхто цими штуками не користується, адже часу не так багато – Дота стала динамічнішою грою.

Так, замісів справді побільшало. Справа в тому, що розробники скрутили кількість голди з кріпів і підвищили нагороду за голови. Завдяки цьому тепер ніхто не йде в глибокий афк-фарм, діють більш злагоджено і командно. За рахунок просунутої системи телепортів робити це ще легше, до того ж, це вигідно. Такий підхід не може не подобатися, оскільки попередня Дота любила включати душняк, через яке двоє фармили, а троє грали. Більше того, у грі з'явився новий тип героїв – універсальний. Такі персонажі отримують 0,6 до шкоди від кожної характеристики. Більшість героїв теж трохи переробили, але більшість змін можна відзначити, як позитивні, адже вони полегшують ігровий процес.

Нові предмети, звичайно ж, з'явилися також, а старі набули різних змін. БКБ, наприклад, тепер відбиває абсолютну шкоду, а аура кіраси пробиває імунітет до негативних ефектів. Серйозних метаморфоз зазнали нейтральні предмети. Тепер із лісових кріпів випадає кілька жетонів, у кожному з яких перебуває 5 артефактів. Жетон можна використовувати лише раз, витягнувши з нього один із артів. Такий артефакт не зможе бути використаний кимось іншим, тому використовувати жетони потрібно розумно. Система дуже дивна, але перероблятись у Dota 2 New Frontiers багато що буде. Повний список змін можна побачити на сайті https://www.dota2.com/newfrontiers?l=ukrainian.

 

Графіка

Графічний рівень Dota 2 New Frontiers не отримав жодних змін.

 

Наш огляд гри на YouTube-каналі ARTLINE PLAY вже тут!

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Dota 2 New Frontiers від ARTLINE

 

На сайті інтернет-магазину ARTLINE ви зможете знайти ігрові збірки на будь-який смак. Багатозадачність та підвищена актуальність – це лише початок. Високий рівень продуктивності наших збірок дозволить вам грати без лагів та затримок у будь-які шедеври сучасності. Для Dota 2 New Frontiers ми підібрали такі ігрові збірки:

 

 

Стандартні системні вимоги Dota 2 New Frontiers для ПК

ARTLINE Gaming X32v09 – ігрова збірка з бюджетного сегменту ARTLINE у корпусі QUBE. Обладнана 4-ядерним процесором Intel Core i3-10100F (3.6 – 4.3 GHz), 8 гігабайтами оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Відеокарта взята з асортименту AMD – це Radeon RX 560 із чотирма гігабайтами відеопам'яті. Файловий накопичувач – SSD диск (480 гігабайт).

 

Високі системні вимоги Dota 2 New Frontiers для ПК

ARTLINE Gaming X51v05 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 GHz). Відеокарта - Nvidia GeForce GTX 1660 (6 GB) з підтримкою технології Reflex. У комп'ютері встановлено 8 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 2666 MHz). Як файловий накопичувач виступає 1-терабайтний HDD.

 

Ультра системні вимоги Dota 2 New Frontiers для ПК

ARTLINE Gaming X53v24 - ігрова збірка з 6-ядерним процесором Intel Core i5-11400F (2.6 - 4.4 GHz) з 11-го покоління Rocket Lake. У парі з нею працює ігрова відеокарта Nvidia GeForce RTX 2060 (6 GB), яка відрізняється підтримкою таких технологій як Ray Tracing та DLSS. Встановлено 16 гігабайт оперативної пам'яті (DDR4 / 3200 Gaming) та 1-терабайтний SSD-диск.

 

4К системні вимоги Dota 2 New Frontiers для ПК

ARTLINE Gaming X55v33 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz) та 16 гігабайтами ОЗУ (DDR4 / 2666 Gaming). Має ігрову відеокарту Nvidia GeForce RTX 3060 (12 GB) від GIGABYTE. Корпус комп'ютера – QUBE FALCON з ARGB LED-підсвічуванням. Для зберігання файлів модель укомплектована двома накопичувачами: SSD (480 ГБ) + HDD (2 ТБ).

Питання

+ Оновлення Dota 2 New Frontiers додало нових героїв?
Ні, нових героїв не було
+ У Dota 2 New Frontiers з'явилися нові кріпи?
Так, лісових кріпів додали, як і нові нейтральні предмети
+ Де придбати Dota 2 New Frontiers?
Dota 2 New Frontiers - безкоштовна гра, скачати її можна в Steam https://store.steampowered.com/app/570/Dota_2/