#resheniya-dlya-igr

Ігровий ПК для Diablo Immortal

Купити комп'ютер для Diablo Immortal

Diablo Immortal – комп'ютерна гра в жанрі action / RPG / hack and slash, розроблена студією Blizzard у співпраці з китайською компанією NetEase для платформ Microsoft Windows, Android, iOS.

 

 

Зміст:

  1. Ігрові комп'ютери для геймінгу
  2. Про гру
  3. Системні вимоги ігрового ПК для Diablo Immortal
  4. Як підібрати оптимальний ПК для Diablo Immortal
  5. Огляд гри Diablo Immortal
  6. Атмосфера
  7. Геймплей
  8. Графіка
  9. Підбираєм оптимальний ПК для Diablo Immortal від ARTLINE
  10. Питання та відповіді

 

 

Про гру

 

Події Diablo Immortal відбуваються між другою і третьою частиною, розповідаючи про розкидані уламки Каміння Світобудови, які наділяють своїх власників неймовірною силою.

Гра отримала змішані відгуки від гравців та низькі оцінки від критиків.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Diablo Immortal

 

Системні вимоги Diablo Immortal є низькими. Можна використовувати навіть застарілий комп'ютер із 4 гігабайтами оперативної пам'яті. Як ви розумієте, така машина не підходить для ААА-ігор, тому рекомендуємо подивитися на потужні ігрові зборки на сайті нашого інтернет-магазину.

 

Мінімальні системні вимоги Diablo Immortal

  • Процесор: Intel Core i3
  • Оперативна пам'ять: 4 гігабайти
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 460
  • Операційна система: Windows 7 (64-bit)

 

Рекомендовані системні вимоги Diablo Immortal

  • Процесор: Intel Core i5
  • Оперативна пам'ять: 8 гігабайт
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 750
  • Операційна система: Windows 11 (64-bit)

 

 

Як підібрати оптимальний ПК для Diablo Immortal

 

Який процесор потрібний для Diablo Immortal

Замість комп'ютера для Diablo Immortal, ми порекомендуємо вам якісну ігрову збірку для гри на максималках у 2022 році. У ній має бути встановлений 8-ядерний процесор останніх років (від 2020 року) з підтримкою технологій Hyper-Threading та Turbo Boost.

 

Яка відеокарта потрібна для Diablo Immortal

Купуємо ПК тільки з потужною відеокартою з лінійки RTX від Nvidia. Для максимальної якості візуалізації вибираємо Nvidia GeForce RTX 3060, Nvidia GeForce RTX 3080, Nvidia GeForce RTX 3090. Остання модель, на даний момент, є однією з найпотужніших відеокарт на ринку.

 

Скільки ОЗУ та який накопичувач потрібен для Diablo Immortal

Об'єм оперативної пам'яті коливається від 16 до 32 гігабайт. Важливим є стандарт: поки що активно юзаєтся DDR4, але цього року вийшов DDR5, який підтримується лише процесорами останнього покоління Intel.

 

 

Огляд гри Diablo Immortal

 

Атмосфера

Diablo – легендарна гра, яка популяризувала жанр hack and slash, породивши неймовірну кількість клонів, так званих «діаблоідів». Оскільки нові частини Diablo виходять рідко, гравці покладаються на схожі проекти, які копіюють оригінал. Лише деякі з них розбавляють його новими ідеями, інші створені для перманентного заробітку. Зі зростанням потужності мобільних пристроїв, схожі ігри виходять на Android та iOS. Вони пропонують ту ж геймплейну модель і навіть непогану графіку. Більше того, більша частина з них є абсолютно безкоштовною. Blizzard не могли миритися з таким свавіллям, тому вирішили взяти заслужену частину пирога. Але що якщо Diablo Immortal – це сам пиріг? Огляд на YouTube на нашому каналі!

Нова частина легендарної Diablo створена спеціально для смартфонів, але пограти в неї можна і з комп'ютера, який не має неймовірних показників потужності. Перед вами повноцінна гра з величезним лором та сюжетом. Останній протікає між другою та третьою частиною та розповідає, як це завжди буває в Діабло, про битву людей з демонами. Створіння пекла хочуть отримати уламки Каміння Світу, які дадуть їм неймовірну міць. У грі представлені не лише вже знайомі персонажі, а й знайомі локації, в яких ми колись винищували демонів.

 

Геймплей

Геймплейно, Diablo Immortal – це спадкоємець серії. Якщо ви коли-небудь грали в Diablo, нова частина не здасться вам чимось новим. Лише деякі речі відрізняють її від попередніх частин, у всьому іншому – це та сама вічна класика. Розробники добре постаралися, щоб перенести дух оригіналу на мобільну гру. Вони повністю відтворили похмуру атмосферу, химерні локації, безліч з яких перекочувало сюди з попередніх частин, знайомі класи та знайомих NPC. Ігрова схема анітрохи не змінилася – грінд та просування, грінд та просування. Різновидів ворогів дуже багато, з унікальними модельками та анімаціями. Імпакт присутній, рубати ліворуч і праворуч цікаво, до того ж видовищно. Є маса босів, можливість колаборації з іншими гравцями, PvP-складова. Ось тільки в PvP без донату краще не заходити, тому що дуже швидко відчуваєш землю своїм тілом.

Ранні стадії Diablo Immortal вийшли дуже динамічними. Оскільки це, перш за все, гра для мобілок, рівень її динаміки був підвищений, що позитивно позначилося на враженні від ігрового процесу. Вас швиденько вводять у курс справ, занурюють в атмосферу пекла та хаосу, розповідають про поганих хлопців, які люблять стомлювати діалогами – цей мінус Immortal перейняла у своїх старших братів. Прокачуємось швидко, фармимо пачками, юзаємо масові скіли, збираємось у групи. Виникає відчуття жвавості і навіть гордості за самого себе - як лихо я розкидаю нечисть! Але жвавий геймплей закінчується на 30-му рівні. Саме тоді гра починає накладати обмеження на сюжетні квести за рівнем. Не досягли потрібного левела? Що ж, будьте ласкаві погріндити ще пару днів, щоб побачити сюжетне продовження! Для цього вам пропонують щоденні вилазки на монстрів, особливі данжі. Як ви зрозуміли, заходити в гру потрібно щодня, інакше high-рівень вам не бачити. Чим далі просуваємось, тим довше і складніше стає прокачувати героя. Але на допомогу приходить battle-pass за WMZ, який значно прискорює процес отримання експи. Про це трохи згодом.

Поки що поговоримо про класи. Усі вони класичні: Чарівник, Мисливець, Хрестоносець, Некромант, Монах, Варвар. Для кожного зробили прикольне синематик-прев'ю, яке залежить навіть від статі. Кастомізація присутня, виглядає привабливо, хоч варіацій змін не так багато. Гілку розвитку прибрали, натомість у кожного класу є 15 скілів з яких можна тільки 5 зробити активними. Важливо відзначити, що прокачуються лише ті вміння, які виставив гравець на панель. У грі немає мани, тому юзати здібності можна по КД. Є ще один важливий момент – якщо ви вирішили купити battle-pass для швидкого прокачування, прив'язується він не до облікового запису, а до певного персонажа. Це перший крок розробників до неймовірного фарму бабла на гравцях.

По суті, Diablo Immortal – це безжальна лутбоксна гріндилка, яка б'є будь-які рекорди гача-ігор за останні десять років (а може й ever). Без реальних капіталовкладень ви ніколи не зможете вкачати крутого перса, щоб роздавати в PvP. Без жартів та перебільшень. Нещодавні дослідження підрахували, що для максимального прокачування персонажа потрібно витратити близько 110 тисяч доларів США! Diablo Immortal вже заборонили в деяких європейських країнах через таку зухвалу азартну систему, але, як ви знаєте, завжди знайдуться люди, які вкидатимуть валюту в гріндилки. Докладніше про лутбокси та WMZ-схему ми розповімо на YouTube-каналі інтернет-магазину ARTLINE. Будемо раді бачити вас там!

 

Графіка

З графікою в Diablo Immortal все гаразд, як і з оптимізацією. Гру можна запустити навіть на відверто слабких ПК та посередніх китайських смартфонах. На комп'ютері виглядає непогано, хоч Undecember виглядає значно яскравіше. Тішить безліч фарб, велика кількість анімацій для кожного юніта. Тематичний музичний супровід виконано на 5 з 5. Нижче ми підберемо один комп'ютер для Diablo Immortal та три потужні ігрові ПК для топових ААА-проектів 2022 року.

 

 

Підбираємо оптимальний ПК для Diablo Immortal від ARTLINE

 

Перша збірка підібрана нашими спеціалістами для Diablo Immortal, три інших – для ААА-ігор, які вже вийшли або вийдуть найближчим часом. Вбиваєте в пошукову систему: ігрова збірка для Stalker 2? Прямо зараз вона перед вами.

 

 

Стандартні системні вимоги Diablo Immortal для ПК

ARTLINE Gaming X32v09 – ігрова збірка з 4-ядерним процесором Intel Core i3-9100F. Є підтримка Turbo Boost (3.6 – 4.3 GHz) та Hyper-Threading (4 потоки). Вона укомплектована ігровою відеокартою AMD Radeon RX 560 з чотирма гігабайтами пам'яті. Має 8 гігабайтів ОЗУ (2666 МГц) і SSD-накопичувач на 480 гігабайт.

 

Високі системні вимоги Diablo Immortal для ПК

ARTLINE Gaming X51v10 – ігровий персональний комп'ютер від компанії ARTLINE у суворому корпусі QUBE. Збірку доповнено LED-підсвічуванням, прозорими стінками, за якими знаходиться 6-ядерний процесор Intel Core i5-9400F (2.9 – 4.1 GHz) та ігрова відеокарта Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 MHz), жорсткий диск – SSD (480 GB).

 

Ультра системні вимоги Diablo Immortal для ПК

ARTLINE Gaming X57v35 – ігровий ПК з 6-ядерним процесором Intel Core i5-10400F (2.9 – 4.3 GHz). Збірка отримала корпус QUBE BREEZE з ARGB LED-підсвічуванням, системою охолодження з кулером Enermax T40. Місце графічного процесора займає відеокарта Nvidia GeForce RTX 3060 Ti (8 GB), яка відрізняється підтримкою Ray Tracing, DLSS, Reflex. Кількість ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 2666 Gaming). Файловий накопичувач – SSD (1 ТБ).

 

4К системні вимоги Diablo Immortal для ПК

ARTLINE Gaming TUFv52 - ігровий ПК з 12-ядерним процесором Intel Core i7-12700KF (3.6 - 5.0 GHz), який відноситься до 12-го (останнього, на даний момент) покоління Alder Lake з підтримкою пам'яті DDR5. Він функціонує на 20 потоків, має 25 мегабайт кешу L3 і два 120-міліметрові вентилятори на радіаторі. Відеокарта - ігрова Nvidia GeForce RTX 3070 Ti (8 GB) з підтримкою ray tracing, DLSS, Reflex. Для зберігання файлів надано два накопичувачі: SSD (1 TB / NVME) + HDD (2 TB). Об'єм ОЗУ – 16 гігабайт (DDR4 / 3600 Gaming).

Питання

+ У Diablo Immortal можна прокачатись до максимального рівня без донату?
Ні, це не можливо
+ Чи можна купувати скіни у Diablo Immortal?
Так, вони не впливають на геймплей
+ Де придбати Diablo Immortal?
Гра безкоштовна, качаємо на оф сайт https://diabloimmortal.blizzard.com/ru-ru/