Ігровий ПК для Deus Ex Mankind Divided

Купити ПК для Deus Ex Mankind Divided

Зміст:

  1. Про гру
  2. Системні вимоги Deus Ex Mankind Divided
  3. Як підібрати оптимальний ПК для Deus Ex Mankind Divided
  4. Огляд гри Deus Ex Mankind Divided
  5. Атмосфера
  6. Геймплей
  7. Графіка
  8. Оптимальний ПК Deus Ex Mankind Divided від ARTLINE
  9. Питання та відповіді

 

deus ex синопсис

Deus Ex Mankind Divided – комп'ютерна гра в жанрі stealth-action, розроблена канадською компанією Eidos Montreal в 2016 році для таких платформ як Microsoft Windows, Sony PlayStation 4, Xbox One. У 2017 році гра вийшла на Linux і macOS.

Сюжет четвертої частини розгортається через 2 роки після подій, що відбулися в Human Revolution. Ви - Адам Дженсен, аугментований агент ЦРУ, що живе в 2029 році. Колись ви отримали сильні поранення при виконанні, після чого ваше тіло було модифіковано за рахунок різнотипних імплантацій, які подарували вам нелюдські здібності: Адам може ставати невидимим, піднімати важкі речі, сканувати міміку і загрози, а також робити безліч інших цікавих речей. В майбутньому аугментації піддається безліч людей, але через ряд жахливих подій в минулій частині їх починають дискримінувати. Ваше завдання - зупинити теракти і кровопролиття, дізнавшись, хто за ними стоїть.

Deus Ex Mankind Divided отримала високі оцінки після релізу. Вона зуміла стати успішним продовженням легендарної серії, значно розширивши її межі. Незважаючи на це, четверта частина слабко розійшлася на ПК.

 

 

Системні вимоги ігрового ПК для Deus Ex Mankind Divided

 

Системні вимоги для цієї гри не відрізняються надмірними запитами для ПК. Щоб пограти в четверту частину серії, вам вистачить характеристик комп'ютера з середнім рівнем потенціалу. Виглядають системні вимоги наступним чином:

 

 

Мінімальні системні вимоги Deus Ex Mankind Divided

  • Процесор: Intel Core i3-2100 / AMD Athlon X4 880K
  • Оперативна пам'ять: 8 GB
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 660 / AMD Radeon HD 7870
  • Операційна система: Windows 7 і вище

 

Рекомендовані системні вимоги Deus Ex Mankind Divided

  • Процесор: Intel Core i7-3770K / AMD FX-8350 Wraith
  • Оперативна пам'ять: 16 GB
  • Відеокарта: AMD Radeon RX 480 / Nvidia GeForce GTX 970
  • Операційна система: Windows 10

 

Як підібрати оптимальний ПК для Deus Ex Mankind Divided

 

Який процесор потрібен для Deus Ex Mankind Divided

Для Deus Ex постарайтеся обзавестися ПК з 4-ядерним процесором. Якщо він зможе працювати на 8 потоків, це стане прекрасним плюсом до підвищення загального коефіцієнта продуктивності, якщо не зможе - гра все одно продемонструє хороші графічні показники.

Яка відеокарта потрібна для Deus Ex Mankind Divided

У плані відеокарти ми радимо вам зупинитися на варіанті з 4 ГБ відеопам'яті. Тип пам'яті такої відеокарти може бути GDDR5, так як дана гра вийшла в 2016 році. Варто відзначити, що вона зможе піти і на ПК, чия відеокарта володіє меншим об’ємом відеопам'яті.

Скільки ОЗУ і який накопичувач потрібен для Deus Ex Mankind Divided

Гра виставляє непогані вимоги в плані ОЗУ для вашого ПК, але дуже важливо сказати, що на той момент у світі було розповсюджено стандарт пам'яті DDR3. Сьогодні його сміливо замінив новий, більш продуктивний і енергоефективний стандарт DDR4, чиє широке використання призвело до зменшення часу комп'ютерних розрахунків. Золотим стандартом для цього шедевру стане 8 ГБ DDR4. Якщо хочете знизити час завантаження між рівнями, обзаведіться 16 ГБ DDR4, що також дозволить вам грати в цю гру в дозволі 4К. За рахунок високої оптимізації, Mankind Divided не вимагає SSD-накопичувача, надаючи перевагу HDD.

 

Огляд гри Deus Ex Mankind Divided

 

Атмосфера

deus ex атмосфера

Deus Ex знову переносить нас у світ найближчого майбутнього, який, незважаючи на стрімкий технологічний розвиток, повільно занурюється в хаос. Фундаментальним елементом цього світу стає жанр cyberpunk - постіндустріальна утопія, в якій конфлікт розкривається на тлі штучного інтелекту. Атмосфера цього жанру завжди утримує свої канони, демонструючи футуристичні міста майбутнього. Просунуті технології в людському тілі покликані замінювати будову людського тіла. Новий світовий порядок, а також нова ментальність має прямий вплив на поведінку людини, що живе в найближчому майбутньому. Конфлікт в Mankind Divided розкривається за рахунок аугментованих людей - тих, хто з власної волі, або через нещасний випадкок, погодився на установку нейро-апгрейдів у власне тіло. Таку установку офіційно виконує тільки одна компанія в світі, яка в попередній частині серії зуміла використати більшість вдосконалених в якості маріонеток. Через низку трагічних випадків, таких людей стали дискримінувати. Світ почав наводити нові порядки, відмовившись довіряти новому класу. Тепер вони - громадські вигнанці, які повинні жити в спеціальних таборах. Але проблема ховається глибше, адже безліч «просунутих» погодилися на аугментацію через поранення, які отримали на службі. Вони всього лише хотіли жити як раніше, але в єдиний момент стали маріонетками, виконуючи чужі вказівки не по своїй волі.

Ми потрапляємо в Прагу 2029 року, де стикаємось з ситуацією лицем до лиця. Ви стаєте свідком одного з терористичних актів, котрі підривають загальний спокій. Намагаючись навести порядок, в місті активно діє поліція, використовуючи старовинний метод батога і пряника. Загальна картина просунутих технологій, високоінтелектуальних механізмів і зовнішнього світового перетворення меркне перед вуличними заворушеннями. Поліцейських можна побачити на кожному кроці, а за кожним кутом у вас перевірять документи. Життя людей перетворилася на справжнє пекло, нерозуміння росте з неймовірною швидкістю.

Адам, головний герой франшизи, - людина максимально розважлива. Працюючи на ЦРУ, він намагається зрозуміти, хто стоїть за сутичками. Як говорить сам персонаж, його мета - зупинити кровопролиття, яке можна побачити на вулицях. Він веде власне розслідування, проникаючи в таємні і заборонені місця для збору секретної інформації. Для цього Адам використовує свої навички в програмуванні, зламуючи різного роду комп'ютерні системи. Злом в грі відчутний, адже він багато важить для створення атмосфери cyberpunk. Все частіше гра нагадує трилогію «Матриці», створює нові здогади, які породжують великі сумніви.

Прага, яку ми бачимо в майбутньому, зберегла свої класичні обриси, але не зуміла обійти зовнішні зміни. Ми бачимо старовинні чеські будинки, між якими бруківкою пробігають вулиці. Між будинками виросли нові, модерні висотки, автомобілі на вулицях змінились до невпізнання, екзоскелети і розумні дрони патрулюють завжди і всюди. Частенько доводиться використовувати метро, спостерігаючи, як головний герой стоїть у вагоні в очікуванні завантаження наступного рівня.

Потрібно відзначити, що Deus Ex Mankind Divided має в розпорядженні елементи RPG. Ви вільно переміщується вулицями, розмовляєте з величезною кількістю НПС, вибираючи потрібні питання і відповіді. Діалоги в грі досить довгі і неквапливі, з них ви можете дізнатися безліч інформації про світ, в якому живете. Не позбавлена гра і лору - тут його ціла купа. Дізнаватися новини і першопричини ви можете з електронних книг, газет і листів. Читати в Deus Ex доводиться багато, але якщо вас не дуже це цікавить, ви завжди можете обійти зайву інформацію або пропустити діалоги. Дивує ціла система електронних листів – доводиться зламувати чийсь ПК і залазити на пошту, черпаючи потрібну інформацію з листувань. Дрібниць тут дуже багато, а значить тривале проведення часу вам забезпечено.

 

Геймплей

deus ex геймплей

Deus Ex Mankind Divided не обмежує гравця в можливостях. Гра відноситься до жанру stealth-action, але дозволяє проходити її так, як вам цього хочеться. Варто зазначити, що її ставлення до плеєра досить жорстке, так як проходження не по stealth змушує частенько дивитися на завантажувальний екран. Помирає головний герой за кілька куль, а система лікування тут працює не надто ефективно. Згодом в голові вискакує думка про елементи в стилі survival - смужка здоров'я ніколи не відновлюється сама по собі, доводиться постійно шукати енергетичні батареї для того, щоб використовувати свої вміння, куль завжди мало, так що якщо стріляєте - стріляйте точно. Гра використовує двигун Dawn Engine - модифікацію до двигуна Glacier Engine 2, з яким ми знайомі по серії Hitman. Стрілянина тут дуже вигадлива і плавна, моментами нагадує двигун Source з Counter-Strike. Інвентар персонажа обмежений, можна тягати з собою не більше чотирьох стволів, кожен з яких постійно відчуває брак боєприпасів. Витратних предметів тут багато, частенько доводиться знайомитися з безліччю програм-вірусів і методом їх використання.

Поріг входження в цю гру досить високий, якщо ви не грали в попередні частини. Тут так багато різних елементів, підказок і лору, що іноді можна зламати собі голову, вникаючи. Меню інтерфейсу доволі велике, наповнене нюансами під самий дах. Не скажу, що воно відрізняється зручністю, так як Deus Ex більше орієнтована на продуманість кожного кроку, ніж на shooter-складову. Тут немає швидких аптечок, а перестрілки з безліччю ворогів часто призводять до швидкої смерті. Зате тут є безліч варіантів проходження місій з великою кількістю ходів. У цій грі вам належить зламати не один ПК, а також обійти безліч різнотипних систем. Що стосується останнього, виглядає він досить забавно, так як це - гра в грі. Відключення охоронних систем, камер спостереження, включення додаткових елементів для відволікання противників - все це вимагає грамотного комбінування. Рівень взаємодії з навколишнім світом дуже високий: ви можете взяти практично будь-який предмет, переміщати його або кидати для відволікання, можете використовувати підручні предмети, такі як комп'ютери або телевізори з відеозв'язком, для особистих цілей, а можете просто зварити собі кави. Високо розвинуто збиральництво, так як предмети можна знаходити не тільки готові, а й збирати з них різні цікаві штуки. Радує гра і постановкою боїв, особливо моментами в ближньому бою, де ви можете вибрати вирубати супротивника, чи знищити, подивившись невелику, але ефектну кат-сцену. Головний герой не знає жалю і розправляється з ворогами так, як вони на це заслуговують. Більш того, тут доречне свавілля і ви з легкістю можете застрелити випадкового перехожого. Але чи можна сказати, що це заохочується? Ні в якому разі, адже вже за декілька секунд ви можете прилягти на холодний і вологий асфальт.

А тепер перейдемо до головного - аугментація. За збігом обставин, нашого героя наполовину механізовано. У нього сталеві руки і ноги, в очах спеціальні сенсорні датчики. За фактом, він виступає людиною з найбільшою кількістю імплантацій. У цій частині серії перед ним відкривається безліч прихованих в його тілі системних розробок, про які він не знав. Здібностей у протагоніста багато, як і варіацій їх прокачування. Але використовувати всі підряд не можна, адже система перегрівається, що виводить з ладу безліч життєво необхідних прокачувань. На ознайомлення з більшістю у вас піде багато часу, так як усіх їх потрібно ще й правильно скомбінувати. Ви можете ставати невидимим, можете отримувати невразливість, протикати людей спеціальними «штирями», обчислювати їх міміку, запускати біля себе хвилі величезної потужності, і навіть зламувати комп'ютери на дистанції. Варто відзначити, що всі ці вміння не славляться тривалістю. За рахунок цього гра обмежує вигідні можливості, змушуючи вас думати і залишатися в тіні. Ідентифікація ворогом призводить до загального неспокою, через що потрібно перечекати в безпечному місці. Гілка збройових модифікацій також широка, але вимагає спеціальних знахідок і навичок. Для використання аугментацій вам знадобитися багато енергії, яку дають спеціальні батареї. Їх можна купити, знайти, або створити, але сподіватися на їх велику кількість не варто.

Вибираючи для себе тип проходження, НПС будують до вас діалоги за ступенем його реалізації. Частенько вони можуть засудити вас за перевищення повноважень. Вибирати, яким буде Адам, доводиться вам і це чудово, тому що така модель ігор за правом вважається сучасною. Рішення, прийняті вами, впливають на кінцівку гри.

 

Графіка

deus ex графика

Deus Ex Mankind Divided має якісну і пропрацьовану графіку. Геймплей ведеться від першої особи, але він частково вміє зміщуватись на вид камери від третьої особи. Гра відрізняється злагодженістю, дуже приємним геймплеєм. Stealth-складова не відрізняється просунутими можливостями і нововведеннями, частенько доводиться ховатися за дверима або першим знайденим ящиком, але працює досить непогано. Deus Ex підкидає безліч загадок, і, чесно кажучи, вони не такі прості, як можуть здатися відразу.

Промальовування деталей в цій грі перебуває на високому рівні. Предмети помітні і автентичні, піддаються взаємодії, хоч в більшості випадків вона не приносить ніякої користі. Світ в грі досить жвавий, частенько нагадує Half-Life 2. Стрибнувши на поліцейську машину, на вас тут же направлять штурмову рушницю, зробивши попередження. Демонстрація власної зброї найчастіше може призвести до сумного результату. Лицьова анімація виконана на непоганому рівні. Потрібно підкреслити гарне опрацювання волосся і реалістичну анімацію очних яблук. Поведінка персонажів доволі реальна, в їх мотиви віриш і навіть співпереживаєш. Окремо розробникам варто подякувати за гарний інтерфейс.

 

Оптимальний ПК Deus Ex Mankind Divided від ARTLINE

Компанія ARTLINE підготувала для цієї гри чотири ігрових ПК, кожен з яких зможе повністю розкрити її потенціал. З ними ви забудете про поганий рівень FPS, лаги і фризи. Більше того, підійдуть такі ПК не тільки для запуску сучасних комп'ютерних ігор, але і для робочих цілей, а саме - роботи з редакторами та вимогливим програмним забезпеченням. Адже нерідко останні вимагають більш серйозних системних характеристик.

 

 

Стандартні системні вимоги Deus Ex Mankind Divided для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X31v09

  • Процесор: Intel Core i3-9100F (3.6 – 4.2 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1650 (4 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

Високі системні вимоги Deus Ex Mankind Divided для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v11

  • Процесор: Intel Core i5-9400F (2.9 - 4.1 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 2x8 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce GTX 1660 SUPER (6 GB)
  • Накопичувач: SSD + HDD (240 GB + 1 TB)

 

Ультра системні вимоги Deus Ex Mankind Divided для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X51v15

  • Процесор: Intel Core i5-10400F (2.9 - 4.3 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2060 SUPER (8 GB / GDDR6)
  • Накопичувач: SSD + HDD (480 GB + 1 TB)

 

4К системні вимоги Deus Ex Mankind Divided для ПК

Комп'ютер ARTLINE Gaming X95v23

  • Процесор: Intel Core i7-9700KF (3.6 - 4.9 Ghz)
  • Оперативна пам'ять: 16 GB (DDR4 / 2666)
  • Відеокарта: Nvidia GeForce RTX 2080 SUPER (8 GB)
  • Накопичувач: M.2 NVME SSD + HDD (480 GB + 2 TB)

 

Питання та відповіді

  • Скільки DLC для Deus Ex Mankind Divided?
  • Всього для цієї гри на ПК вийшло 3 DLC.

 

  • Коли вийшов Deus Ex Mankind Divided?
  • Ця частина гри вийшла в 2016 році.

 

  • Де купити Deus Ex Mankind Divided?
  • Ви можете купити цю гру в Steam.

 

  • Q: Станет ли Адам Дженсен основным героем новой части Deus Ex Mankind Devided?
  • A: Да, ведь игра является сиквелом Human Revolution.